Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2019. 09. 24. 19:16
Előzmény: #29356  salve
#29360
Ha már feljött a kérdés, a migrációs háttérrel rendelkezők körében népszerűbb volt az Afd és az fpd, mint az őslakosok körében 2018-ban:
https://mobile.twitter.com/FJ_Murau/status/1056811389799596032?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fd-2946057935877600180.ampproject.net%2F1909141409590%2Fframe.html
Sakk!
Törölt felhasználó 2019. 09. 24. 19:09
Előzmény: #29356  salve
#29359
Jó, hogy felhívod a figyelmet a butaságaimra és tájékozatlanságomra, csak az a baj, hogy egyik se igaz. Pl. én is tudom, hogy a Cdu és Spd veszített a népszerűségéből, de pl. azt is tudom, hogy a német gazdaság sem igazán acélos az utóbbi időben, ami vélhetően szintén közrejátszik ebben. Nekem gyanús, hogy a szavazói nemcsak az Afd-hez mennek,hanem a liberálisokhoz és zöldekhez is. Bárhogy is bizonygatod, a CDU igenis jobboldali párt továbbra is (a CSU-ról nem is beszélve), én pl. baloldaliként egyiket sem kedvelem és Merkelt sem becsülöm sokra. Tényleg, ha ennyire baloldali szerinted, akkor Viktorunk miért gályázik még mindig azért, hogy ne rakják ki a CDU vezette EP-frakcióból?
Törölt felhasználó 2019. 09. 24. 19:02
Előzmény: #29356  salve
#29358

Törölt felhasználó 2019. 09. 24. 19:01
Előzmény: #29351  salve
#29357
"csak annyira épít ilyet, amennyire bármely más országban is épít, bármely hatalmon lévő kormány - ezt világoan elmagyaráztam már neked az elmúlt 2 hétben amikor a magyar belpol helyzetet vitattuk me"
Ez érdekes, figyelmesen olvastalak, de én nem emlékszem semmiféle magyarázatra, szerecsenmosdatásra emlékszem, hogy úgyis minden kormány ezt csinálná, stb. Nem látom be, hogy az aktuális magyar kormánynak miért kéne a balkáni és kelet-európai despotikus állapotokat visszahoznia, amikor lehetne nyugati típusú kormányzás is (ha már egyszer őket akarjuk utolérni).
"mert te már rájöttél, hogy a nyugati baloldal mennyire idióta amikor azt hiszi, mindig rászavaznának majd a behozott migránsai, tehát pontosítsuk: 1. nyugi, az a cél h. állampolgárságot kapjanak mielőbb, tehát meg is kaják majd; azután amíg a migránsok kisebbségben lesznek és már állampolgárok, mindig a baloldalra fognak szavazni hiszen félnek, hogyha nem migránsbarát kormány lenne akkor esetleg az visszaküldené őket a hazájukba (hiszen döntő"
Szép beszéd el kell ismerni, mindössze annyi probléma van vele, hogy az égvilágon semmi bizonyítékod nincs rá, mert azt ugye nem nevezhetjük bizonyítéknak, hogy Bayer meg a többiek folyamatosan ezt fújják.
De megpróbálok segíteni neked, ha már nem tudsz bizonyítékot hozni, akkor keressünk. Ugye az az állításod, hogy az európai baloldal szándékosan hozza be őket választóknak. Oké legyen így, nézzük a tényeket. Két nagy bevándorlási útvonal van és volt az utóbbi években, az olasz és a görög. A görögöknél régóta baloldali kormány van, a te konteód szerint ott kéne tartania a migránsokat, hogy később rá szavazzanak. Ehelyett azt látjuk, hogy kézzel-lábbal igyekszik megszabadulni tőlük. Nézzük az olaszokat, per pillanat baloldali kormány van és asszem a 14-15-ös csúcs idején is az volt. Ugye ott kéne tartaniuk a migránsokat, hogy rájuk szavazzanak, ehelyett mit csinálnak? Állandóan a kvótát akarják erőltetni, hogy elvigyék tőlük őket. De hagyjuk a frontországokat, nézzük hova mentek a migránsok, mivel akkor biztos azok az országok akarnak baloldali szavazókat. Hát a legnagyobb befogadó Németország volt, ahol meg pont jobboldali párt adja a kancellárt évek óta. Tehát máris találtunk három tényt, amik meg pont nem a te - mindenféle bizonyíték nélküli - állításodat támasztják alá, hanem az ellenkezőjét.
Egy utolsó megjegyzés: én tudom, hogy mindentudónak tartjátok magatokat, de nem gondolod, hogy egy kicsit azért még tőletek is túlzás más országok baloldali pártjait lehazaárulózni.
salve 2019. 09. 24. 17:28
Előzmény: #29321  Törölt felhasználó
#29356

nagy butaságot írtál megint, merthogy:
visszakereshető, adatolható, hogy a Cdu folymatosan veszít a szsvazóiból, akik egyre nagyobb számban mentek és mennek át az Afd-hez
merkel széke épp ezért ingott meg, mert a német választó nagyon is érzékelte azt amiről most beszélek vagyis merkel balratolódását és hogy mennyire így van azt épp az is bozonyítja, hogy ezzel párhuzamosan vele koalícióban kormányzó Spd tehát a szocdemek is majdnem felét, egyest tartományokban több mint felét vesztették el az elmúlt 1 év során tartott tartományi választásokon!
bocs de ha ennyire tájékozatlan vagy akkor ezekhez a dolgokhoz inkább ne szólj hozzá, és írj akkor baromságokat, hogy "mindez fidesz teória lenne..".......
euler 2019. 09. 24. 15:11
Előzmény: #29354  HPeter76
#29355

Nincs is gond önmagában a CAF kerékpárokkal (meg a Hitachi motorokkal, a Knorr-Bremse fékekkel), csak ezek összehangolása már nem nagyon sikerült az oroszoknak. És az eredeti, 30 éves vonatvezérlő rendszert se kellett volna megtartani stb.
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 14:44
Előzmény: #29353  HPeter76
#29354
Látod már Ők megálltak a talpukon a CAF!! minket meg lebontottak jó MÁV KOCSIKAT GYÁRTOTTUNK!
 -jaj ennek sok tengelypárlyát eszergáltunk/szabályoztuk FEL!! De úgy, ítt a lényeg nem kellett kivenni Tenglypárokat..
 Úgynevezett: Abroncsfelszabályozás.. Ott volt a felyem felett! jaj hát munkafolyamat leírását nem kezdem el!!
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 14:34
Előzmény: #29352  euler
#29353
Persze '~26m CAF 200km/h (Spanyol szerelvényekmondjuk vonatkocsiknak nevezzük) ja ott nézték Teteje megrogyik-e nem is igen 26, 29m paraméterezett számok nem szeretek benne tévedni..
 hosszú szerelvény Hát még a német új villamosok,na az,ha valahol kikönyököl!!! -nem az lesz az első szempont van-e benne Légkondi..:::)))
euler 2019. 09. 24. 14:16
Előzmény: #29347  HPeter76
#29352

Vicces vagy Peter!
De ha tényleg MÁV-os vagy az átlagnál többet kell megértened az alábbiakból:
(Szándékosan az index interpretálásában).
"A tenderen hét cég indult, de a második fordulóba csak öten jutottak be: az Alstom, a spanyol CAF, az észt Skinest Rail, a cseh Škoda Transportation és a későbbi orosz győztes. Az Alstom ezután kiszállt a versenyből, és hamarosan követte őket a CAF és a Škoda is, így a hajrára csak két cég maradt: az észtek és az oroszok.
...az észt ajánlat egyrészt 9 milliárd forinttal olcsóbb volt az oroszok mintegy 69 milliárdos ajánlatánál, másrészt műszakilag még jobb is. Mint megtudtuk, az orosz ajánlatban soros egyenáramú motorokkal szerelnék fel a metrókat, míg az észtek jóval korszerűbb és energiatakarékosabb aszinkronos motorral. Az orosz ajánlat szerint féktuskók lassítanák a szerelvényt, az észt ajánlat pedig korszerűbb tárcsaféket tartalmaz. Ráadásul az észtek 30 évre emelték a garanciát a kocsiszekrényekre a 25 éves orosz garanciával szemben.
... az értékelési szakvélemény innen ön is letöltheti, hogy megnézze
https://index.hu/belfold/budapest/2015/07/10/furcsasagok_a_bkv_metrotenderen/
(Csak a történelmi hűség kedvéért, műszaki alapon, aktuálpolitika nélkül).
salve 2019. 09. 24. 14:04
Előzmény: #29320  Törölt felhasználó
#29351
"orbán hűbéri államot épít"
csak annyira épít ilyet, amennyire bármely más országban is épít, bármely hatalmon lévő kormány - ezt világoan elmagyaráztam már neked az elmúlt 2 hétben amikor a magyar belpol helyzetet vitattuk meg (többek közt azt, is nem a fidesz tehet arról hogy 2010-ben 2/3-dal nyert, hanem 1. a hihetetlenül szarul kormányzó álbaloldal, és 2. ennek következményeként a választópolgárok) de látszik, semmit sem értettél meg belőle mert nem is akartál (vszínű), így ismételgeted tovább az ellenzéki média által a szátokba adott baromságokat..sorry, itt ezt részét veled lezárom
és javaslom neked is amit már eulernek, bekrepálna is javasoltam hogy be kéne írtakoznod egy jó politológusképzésre, mert ott végre elmagyaráznák neked mi fán terem az egész, ne vedd rossz néven, nem szégyen az ha vki ezt az iskolapadban is megtanulja (tök jó képzések vannak, csak ajánlani tudom)
bevándoroltatottak szavazatai: itt mutatsz némi előrelépést a gondolkodásban mert te már rájöttél, hogy a nyugati baloldal mennyire idióta amikor azt hiszi, mindig rászavaznának majd a behozott migránsai, tehát pontosítsuk: 1. nyugi, az a cél h. állampolgárságot kapjanak mielőbb, tehát meg is kaják majd; azután amíg a migránsok kisebbségben lesznek és már állampolgárok, mindig a baloldalra fognak szavazni hiszen félnek, hogyha nem migránsbarát kormány lenne akkor esetleg az visszaküldené őket a hazájukba (hiszen döntő többségük megélhetési bevándorló és nem menekült), 2. amikor viszont már kritikus tömeget érnek majd el az alapból 3-szoros szaporodásukkal, akkor saját pártokat alapítanak majd, és azokkal fogják majd egykor átvenni a hatalmat, amikor már ők lesznek a többség. nos a hazaáruló és korlátot, történelmi alapfogalmakkal sem tisztában lévő nyugati baloldal vezetői mindezt nem tudják, de nem is érdekli őket. mert ők a multikultiban hisznek és azt képzelik, ezek a tömegek integrálhatóak lesznek, ám ebben tévednek (tudod ők nem éltek megszállás / elnyomás alatt többszáz éve, és elképzelni sem tudják, milyen lehet az)..és hiába mondja nekik figyelmeztetésként pl. Salvini vagy a francia Le Pen, vagy az angol Farage, vagy a német Afd nevű párt figyelmeztetésként mindezt, őket "leszélsőséges-ezik, lenácizzák, stb.", ahogy ezt Gyurcsányné és a magyar ellenzék is teszi idehaza, majd megírja a médiájában (ti pedig elhiszitek nekik, tisztelet a kevés kivételnek , ha van..)!..
SeldonKuper 2019. 09. 24. 13:21
Előzmény: #29345  Törölt felhasználó
#29350
Tanulmányozd csak az UNIOs diktatúra természetét, mert  hátrányosan különbözteted meg Magyarországot és Európát is!
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 13:19
Előzmény: #29348  HPeter76
#29349
De itt is ez van Maga hozna be embereket megkérdezik a képviselőt AZ MEG ERFORDUL..
 Még arra se képes Megkérdezem a szavazóimat..
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 13:14
Előzmény: #29346  Törölt felhasználó
#29348
semmi baj, mondjuk a magunkét..::)))
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 13:14
Előzmény: #29344  HPeter76
#29347
Hát ez úgy volt, képesek belevágni a rúszki Metró kocsikba be kell bizonyítani nem  működik!! 
  
Törölt felhasználó 2019. 09. 24. 13:13
#29346
Na léptem uraim, meg kell termelnem a fidesznek járó adót.
Törölt felhasználó 2019. 09. 24. 13:12
Előzmény: #29340  SeldonKuper
#29345
Viktornak nem tetszik a nyugati demokrácia, így ezen felesleges rugóznod, ő nyilvánította ki többször is. Ha szerinted az Unió diktatúra, akkor meg fogalmad sincs róla, hogy milyen egy diktatúra. 
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 13:11
Előzmény: #29343  HPeter76
#29344
Bocs. ott meghallgatják a polgárokat.. HISZEN TUDJA(ÁK) gtg barátom..
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 13:09
Előzmény: #29340  SeldonKuper
#29343
Igen Ők hallgatják honpolgárokat megkerülték AKARTOK-E? MIGRÁNSOKAT Ráfogják a liberalizmusra!!
 kutya egy világ..::))
SeldonKuper 2019. 09. 24. 13:08
Előzmény: #29323  Törölt felhasználó
#29342
Ezt csak egy velejéig elfogult és propagandista szövegnek a visszamondása! 
Gyűlöletet kelteni megosztani a te szöveged is tökéletesen megfelelne, ha komolyan venném.
HPeter76
HPeter76 2019. 09. 24. 13:06
Előzmény: #29338  HPeter76
#29341
Milyen fasza azt karbatartani EGYIK FELE ERRE, MÁSIK FELE ARRA, EGY HÉT MIRE ÁTVIZSGÁLOD..
 Bizony Máv-os vagyok Úgy féltünk a hosszú szerelvényektől!! Na nem mélyedek bele!!
 Ott valahol belenyúl ez nem egy KOCSI(ez négyet is kitesz hosszúságban) most azt könnyen kisorozom!! Szóval minnél nagyobb attól TÖBB A GOND VELE!!! Már ez műszaki perspetívába lett nézve!! ::))

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek