Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pampa 2019. 08. 10. 11:01
Előzmény: #27778  Peterbond
#27780
1. Kiragadsz par esetet es allitod szaporodnak a buncselekmenyek az erkezok miatt. Ezzel szemben 2018 ban CSOKKENTEK a nemet buncselekmenyek es 20 eves melyponton vannak."
.
 nem én ragadom ki hanem a bajor belügyminiszter beszélt arról, hogy a csökkenés mellett beszélni kell arról, hogy egyes bűnesetek száma növekszik és ezek zömében a migrációhoz köthetőek!.
 ezért lehet félrevezető egy statisztikai adat.....
.
 igen náluk fele annyi gyilkosság van....
 így idehaza pontosan kétszer annyi gyermeket löknek a vonat elé mint náluk!
ahogyan idehaza pontosan kétszer annyian lesznek gázolásos terrortámadás áldozatai mint náluk....
stb....
Értelmetlen a statisztikai összevetés.....
.
 Pest megyében ki gyilkot meg kit?
.
 a hazai emberöléseken keresztül akarod bebizonyítani, hogy mennyire biztonságos a migránsok által sűrűn lakott térség?????
.
 értelmetlen!
 az itt élő emberek tökéletesen érzik a saját bőrükön, hogy mennyire BIZTONSÁGOS Magyarország!
Peterbond 2019. 08. 10. 10:50
Előzmény: #27773  pampa
#27779
Meg se emlitettem Kolozsvart. 5 masik varost mondtam es tovabbra is Dirrkt kerulod a valaszt amire irtam a peldat. Tehat ha gond hogy a szir es afgan ( de a nemeteknek nem ok a problema hanem a torok lengyel olasz) stb... otthon a sajat nyelven beszel es ezt te is propagalod itt akkor szerinted a magyarok eseteben is problema ez akarhova mentek?
.
Itt is az a baj hogy szir vagy mas muszlim van benne. Ugyanezt irna mondjuk egy ellenzeki egy magyarrol itt haborognal a legjobban.
Peterbond 2019. 08. 10. 10:45
Előzmény: #27775  pampa
#27778
1. Kiragadsz par esetet es allitod szaporodnak a buncselekmenyek az erkezok miatt. Ezzel szemben 2018 ban CSOKKENTEK a nemet buncselekmenyek es 20 eves melyponton vannak.
.
2. Ugy mondod a magyar reszt hogy hat itt is van bunozes de kint durvabb mikozben kint fele annyi gyilkossag van mint nalunk. Sot kb egesz nyugateuropa boven fele vagy alatta van a magyar adatnak. Mar bocs de azon okoskodtok hogy a barna rizs nem tesz jot Phelps test zsir szazalekanak ami 8% ulve a mekiben 25% os testzsirszazalek mellett es adva ezt el ugy hogy Phelps teste mar menthetetlen.
.
3. Ha en kezdek el olyan cikkeket bemasolni mint te csak magyar esemenyekkel egybol magyar ellenes leszek pedig csak azt mutatom be hogy a szelektiv hirvalasztasod az ami miatt felulreprezentalod ezeket az esemenyeket. A horvatok miatt nem aggodsz ahol egy 6os gyilkossag volt par hete. Vagy Pest megye kozbiztonsaga miatt ahol 4 gyilkossag volt 30 oran belul.
salve 2019. 08. 10. 10:24
Előzmény: #27772  hellforceone
#27777
van még egy egyszerű oka, miért mond beszédet évente egyszer Orbán Erdélyben is: azért, mert a magyar polgári oldal szándékosan teret akart nyitni arra, hogy az a tusványosi szabadegyetem teret adjon a román és a kint élő magyar értelmiség párbeszédének is - ezért arra mindig is meghívót kapott a mindenkori román vezetés/miniszterelnök! ehhez képest: ha jól emlékszem összesen talán 2 alkalommal mentek el a románok és akartak érdemi párbeszédet folytatni (legutóbb a  román exelnök, a jobboldalinak tekintett elnök  ment el és beszálgetett akkor Orbánnal) , de már legalább 5-6 éve 1 db román vezető / pártelnök / befolyásos értelmiségi sem megy el és tök egyzserű hogy miért: mert szándékosan nem is akrnak semmiféle párbeszédet, ellenkezőleg, kínos lenne nekik ott szembesülni azzal hogy megsértik az uniós értékeket és szándéksoan igyekeznek szűkíteni a kinti magyarok életterét, nyelvhasználatát, stb. stb.
de továbbmegyek: képzeld el, a magyar ellenzéki pártok is megíhvást kapnak minden évben, hogy magyar-magyar párbeszéd is legyen, és ehhez képest mi derült ki ebben az évben is: az, hogy a magyar ellenzék itthon azt ordítja, "fél velük kiállni vitázni a fidesz", ám valójában épp fordítva igaz, hiszen ebben az évebn egyedül az Lmp-s Ungár Péter ment ki, és vitázott is Gulyás Gergellyel...van egy ténylegesen szabad egyetem ott évről-évre, de fidesz magyar és román ellenfelei sunyi módon inkább nem fogdják el a megahívást, mert félnek szemesülni a saját gyengeségeikkel..... ezek sokat mondó tények, nem gondolod?!
pampa 2019. 08. 10. 08:24
Előzmény: #27761  Phylaxa
#27776
"A kölni német gazdaságkutató intézet (Institut der deutschen Wirtschaft Köln – IW) vezetésével folytatott vizsgálatban az ország nyugati részén 8, keleti részén, a volt NDK területén pedig 11 régióban mutattak ki olyan problémákat, amelyek sürgős fejlesztéspolitikai lépések nélkül a régió leszakadásához vezethetnek.A kutatók három területen, 12 szempont alapján vetették össze a régiók helyzetét. A demográfia területén a születési arányszám, a várható élettartam, a lakosság létszáma és átlagéletkora, az infrastruktúra területén a szélessávú internettel ellátottság, az orvosok száma, az önkormányzatok adóssága és az ingatlanárak, a gazdaság területén pedig a munkanélküliség, az egy főre jutó hazai össztermék (GDP), a vásárlóerő és a háztartások eladósodottsága alapján képeztek mutatókat, majd az úgynevezett klasszikus konveregenciavizsgálat módszerével elemezték a régiók egymás közötti viszonyát."
.
 Németországi probléma......,
(azért jó mert ennél nem lehet orbánozni)
ahogyan minden másik európai ország problémája is!
A fiatalok már nem a "családjukhoz" hanem a "pénzhez" kötődnek mert úgy "szocializálta" az életüket a kereskedelmi média......
.
Igazi "gyökértelen" "  fogyasztókká" lettek kiképezve!
.
Elég csak meglobogtatni a "bakókötegeket"  és máris tömegével indulnak útnak........
.
Érdekes lesz, ha erre a társadalomra tömegével fog beérkezni más kultúra és más vallás képviselője.

szvsz
pampa 2019. 08. 10. 07:59
Előzmény: #27764  Peterbond
#27775
"Augusztus harmadika és hetedike között négy nőt támadtak meg Uppsala városában, ebből kettő nemi erőszakba torkollott – olvasható a svéd sajtóbeszámolókban.
Gyanúsítottakat még nem talált a rendőrség, ezért szóvivőjük arra kérte a lakosokat, legyenek óvatosak, ha este egyedül van dolguk a városban.
Aggodalomra nincs ok, de a támadók egyedül mozgó férfiakat és nőket szemelnek ki. Éppen ezért csoportosan nyugodtan lehet sétálni, valamint ügyeljenek arra, hogy kivilágított utcán tartózkodjanak.”.
.
.
 nem túlozzuk el.
ezek az esetek  idáig is megtörténtek az országokban csak most egyes térségekben jelentősen megnövekedett a számuk.
ez egy olyan folyamat ami egyre rosszabb lesz minél több érkezőt fogadunk be.
mi csak erre akarjuk felhívni a figyelmedet.
.
és igen idehaza is van bűnözés, sajnos!
.
 de azzal nemigazán lehet mit kezdeni hiszen itt született és itt élő emberek követik el.
nem lehet azzal védekezni ellene, hogy nem ENGEDED be MAGYARORSZÁGA őket.
.
 a másik esetben ez működik.
.
 remélem megérted.
pampa 2019. 08. 10. 07:50
Előzmény: #27772  hellforceone
#27774
Orbán nem Romániában tart beszédet, hanem olyan magyar területen amit egy hazug, hamis állításra épülő igazságtalan politikai döntéssel elszakítottak Magyarországtól.
.
Mivel már mind két ország az EU tagja és az EU üldöz ( elvileg) minden kisebbségekre nézve hátrányos megkülönböztetést..... valakinek kell az ott élő magyarokkal is törődnie!
.
Borítékban minden magyar állampolgár szavazhat akinek nincsen magyarországi lakcíme.
Nehezményezte, hogy nem élnek itt és mégis beleszólhatnak.
Igen, ahogyan az a londoni fiatal is aki nem itt él, ugyanúgy beleszólhat az erdélyi is.
.
 Az elszakított területeket minden "magyar" ember szeretné visszakapni. ( nem a magyarul beszélőkre gondoltam) 
pampa 2019. 08. 10. 07:38
Előzmény: #27765  Peterbond
#27773
Rossz a példád.
Kolozsváron élők nem költöztek Romániába.
Ők magyarok akik magyarul akarnak beszélni, tanulni, dolgozni és "élni".
.
hellforceone 2019. 08. 10. 05:54
Előzmény: #27759  pampa
#27772
Azt áruld már el kedves pampa, hogy miért kell viktornak Romániában beszédeket tartania a magyarországi tervekkel kapcsolatban? Miért nem lehet ezt itthon? Miért van az, hogy a határon túli magyarok szavazhatnak borítékban, míg a külföldön (EU-ban) élő Magyarországon született magyar nem? Pont a héten beszéltem egy barátommal, akinek erdélyi ismerősei vannak és ők azon csodálkoztak, hogy egyáltalán hogyan, miért szavazhatnak ők Magyarországon, ottani dolgokról, holott nem is ott élnek???!!! viktorunk szeretné valamikor Erdélyt visszacsatolni, vagy mi a célja? Azért kérdezem így direkt, mert talán beavatott vagy... köszönöm megtisztelő válaszod!
sanka 2019. 08. 09. 19:31
Előzmény: #27767  SeldonKuper
#27771
Miért vagy ilyen kirekesztő, ja orbánc propaganda!!
goldi 2019. 08. 09. 19:23
Törölt hozzászólás
#27770
Peterbond 2019. 08. 09. 19:11
Előzmény: #27768  SeldonKuper
#27769
Akkor kozold az "igazi" adatokat vagy mutasd be hogy ez hamis.
.
A legszebb benne hogy en nem keresem azt amiben hiszek es talalhatok ahogy talalok is olyat amire nem szamitok. Es ellentetben itt masokkal en nem hiszek vilagosszeeskuvesekben amik eltitkolnak mindent tizezrek osszejatszasaval. En hiszem hogy mindenhol emberek vegzik a dolgukat es a nemet stat hivatslba is dolgozna egy nemet philaxia vagy pampa aki boritana a bilit. De ti dolgotok.
SeldonKuper 2019. 08. 09. 17:59
Előzmény: #27766  Peterbond
#27768
Miért gondolod, hogy a hamis adatokkal egyetérteni az nem hit?
Ha hiszel az "adataidban" azt akkor nehéz lesz vitában értelmezve másként látni.
Én meghagynálak a hitedben, ha te sem kérdőjeleznéd meg mondjuk az én "hitemet".
Látod ezért nehéz vitázni, mert nem a vitáért kell vitázni.
SeldonKuper 2019. 08. 09. 17:53
Előzmény: #27765  Peterbond
#27767
Hagyjuk az egészet. 
Tanítsátok meg a 2 millió migránsot németül és értelmetlen lesz a vita.
A föld meg azé lesz aki megműveli.
Na azok nem a migránsok lesznek.
Peterbond 2019. 08. 09. 17:47
Előzmény: #27758  Phylaxa
#27766
Rendben. Szoval semmi adatod csak HITED van. Azzal tenyleg nehez vitazni.
Peterbond 2019. 08. 09. 17:46
Előzmény: #27759  pampa
#27765
Akkor ha Bukaresten beszel magyarul akkor mar galadsag? Ha Londonban Munchenben Becsben vagy mashol teszi akkor mar problema? Erted hogy mire hoztam fel a peldat vagy sem? Ennek pont pl semmi koze hogy a fold epp kie volt vagy sem de te szereted erre felfuzni ezt is.
Peterbond 2019. 08. 09. 17:43
Előzmény: #27760  pampa
#27764
En ertem mirol bedzeltek csak azt probalom bemutatni hogy baromira eltulozzatok es ossze vissza keveritek a dolgokat hogy kijohessen a tevkepzetetek.
.
De mondtam hagylak is magatokra.
SeldonKuper 2019. 08. 09. 16:45
Előzmény: #27760  pampa
#27763
Nekik nem számít, hogy értik vagy nem értik. 
Nekik vitatkozni kell a végsőkig, hátha feladja a vitapartner. 
A másik meg az lehet, hogy értik, de nem tudják mit mondjanak,  hogy ne érthessenek egyet a logikus érvekkel. 
Tehát logikátlanul terelnek, csapkodó, oda nem illő példákkal próbálkoznak.
-
Le kell vonni a következtetést: ha nem akarja megérteni, úgyis visszajön majd , hogy megint próbálkozzon a hülyeségével, amivel befejeződik a "vita"!
-
Mert visszajönnek ugyanolyan tudatlanságot mímelve! 
-
Ezt csak tőlük kell idézni és betartani. Velem ezért nem akarnak, mert nem "tudnak" egyetérteni.
Most meg veletek akarják eljátszani, hogy végtelen a vita, nem baj ha minden logikát nélkülöz.
pampa 2019. 08. 09. 14:03
Előzmény: #27761  Phylaxa
#27762
:)
Phylaxa 2019. 08. 09. 13:41
Előzmény: #27760  pampa
#27761
Fogalmam sincs mit nem lehet ezen érteni. De van egy gyanúm:
     
-Mi az ön neme?
-Én szekrény vagyok doktor úr.
-Kedves szekrény! Mivel nem akarjuk, hogy lelkileg kikészüljön, ezért meg kell kérdeznünk, hogy megműthetjük nőként vagy hívjunk egy asztalost?

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek