Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2019. 05. 15. 09:44
#23700
origo:
"Óriási siker Orbán Viktor és Donald Trump csúcstalálkozója" - szól a cím
És hogy miért is? Benne van a cikkben:
"A találkozó óriási sikert aratott a közösségi oldalakon, mivel a csúcsról készült összefoglaló képeket közel 5000-en osztották meg a nagyobbik kormánypárt Facebook-oldaláról az éjszakai órákban, míg Orbán Viktor Facebook-oldalán is közel 1500 megosztás keletkezett pár óra alatt."
pampa 2019. 05. 15. 09:34
Előzmény: #23698  pampa
#23699
"Súlyos sérüleseket szenvedett egy svéd-zsidó nő, akit Helsingborg városában késelt meg kilencszer egy támadó nem messze a helyi zsinagógától.
A JTA szerint a svéd média „őrültnek” minősítette az elkövetőt, ám a helyi zsidó közösségben más vélemények uralkodnak.
A lap megszólaltat egy svéd-izraelit, aki szerint
„a támadások felkavaróak, sokkolóak, de nem meglepőek… Egyre nagyobb tendencia látható arra [Svédországban], hogy egy kalap alá vegyék a zsidókat és Izraelt, és hogy aztán úgy csináljanak, mintha Izrael és a cionizmus ellen lennének, nem pedig a zsidók ellen… Azt hiszem, hogy gyermekeim jövője inkább Izraelben garantált”.
Az Arutz7 portál szerint a svéd rendőrség egy már korábbról ismert muszlim férfiként azonosította az elkövetőt."
pampa 2019. 05. 15. 08:31
Előzmény: #23697  pampa
#23698
"Az EP-választásra listát állító pártok jogosultak arra, hogy Magyarország több mint tízezer szavazókörébe két-két delegáltat küldjenek. A delegáltak bejelentésére május 17-én 16 óráig van lehetőség. A kilenc, listát állító párt összesen mintegy 187 ezer delegáltat küldhetne a választási bizottságokba.
A pártok saját megbízottjaikon keresztül meggyőződhetnek a választás tisztaságáról, ellenőrizhetik, és részt vehetnek az esetleges vitás kérdések eldöntésében. Emellett a párt által megbízott tag a bizottság rendelkezésére álló valamennyi információt megismerheti, így törvényesen hozzájuthat a szavazóköri jegyzőkönyv egy példányához is, vagyis a pártok a delegáltjaikon keresztül közvetlenül követhetik az eredmény megállapítását."
pampa 2019. 05. 15. 08:17
Előzmény: #23696  pampa
#23697
"Az egész kérdéskörrel kapcsolatban számomra a legnyugtalanítóbb, hogy ez az egész nincs is igazán kitalálva. Nem tudok a világban olyan stratégiáról, amely rendszer szinten bizonyítottan megoldotta volna a digitális forradalom eredményeinek és jelenségeinek integrálását a közoktatásba. Van ezernyi jó gyakorlat és van ezernyi probléma. Vannak például olyan országok, melyek teljesen betiltják a telefon használatát az iskolában, máshol meg erőteljesen ajánlják az okostelefonok tanórai alkalmazását - mindkét eljárást számos érv támasztja alá. 
Vannak az informatikának is szakemberei, ők nagyon sok mindenhez értenek, vannak a közoktatásnak is szakemberei, de a két tudás meggyőző módon, rendszerszinten nem látom, hogy valamikor is összeadódott volna. Talán még azt sem tudjuk, hogy tényleg milyen hatása van a digitalizációnak az emberi gondolkodásra és pszichére, mert tény, hogy a gyerekek gondolkodása sok tekintetben változott. Például a Toldyba csupa tehetséges gyerek jár, de mondjuk a verbális memóriájuk kifejezetten rosszabb a mostaniaknak, mint a régebbieké volt. A Pál utcai fiúk elején van egy jelenet, amikor egy fizika órai kísérlet alatt a tanulók lenyűgözve bámulnak ki a nyitott ablakon. A tanóra nem tudott versenyre kelni a háztetők és a templomtorony látványával és a verkli hangjaival.  Nos az okostelefonok is ilyen ablakok a világra, csakhogy ezerszer izgalmasabb látvánnyal és kalandokkal kecsegtetnek, és nekünk ezekkel kell versenyre kelnünk a tanulók figyelméért. A szülők és a tanulók is elvárják a tanórától, hogy érdekes és izgalmas sőt mi több látványos legyen.  Azt kell mondanom, hogy a feltételek nem egyenlőek ebben a tekintetben. Kicsit elbillen a mérleg, a másik oldalon kissé nagyobb tőke áll rendelkezésre, és nagyobb látvány és nagyobb izgalom.
Mi a helyzet a diákokkal, ők mikor használhatják a mobiljaikat például? 
A tanórán nem használhatják, kivéve, ha a tanár erre kifejezetten utasítja őket. Vannak tanárok, akik gyakran használtatják tanórán is a mobilt. De az egész szabályozás persze nehéz dolog, a diákok 17-18 évesek, szerelmesek, ha az ember szerelmes és jön egy üzenet, azt látja, lehet bármilyen izgalmas az a kémia óra, akkor nyílván megnézi, pláne ha két perc múlva nem jön válasz, akkor elkezd aggódni, hogy a másik hűtlen lett, pedig lehet, hogy éppen csak egy másik iskolában felel biológiából."
pampa 2019. 05. 15. 07:52
Előzmény: #23681  pampa
#23696
"WSJ: Az Egyesült Államok kész szankciókkal sújtani Orbán Viktorhoz közeli személyeket, Mészáros Lőrinc lehet az egyik célpont
De felfigyeltek az amerikaiak Tiborcz Istvánra is az Elios-ügy, Rogán Antalra pedig a magyar asajtó felett szerzett kormányzati befolyás miatt. Orbán Viktor is tudja, hogy jöhetnek büntetőintézkedések.
Az Egyesült Államok kész szankciókkal sújtani több Orbán Viktorhoz közeli személyt is az aggályok miatt, hogy Magyarország egyre növekvő kockázatot jelent a nyugati érdekek számára – írja forrásaira hivatkozva a The Wall Street Journal (WSJ). A lap cikke szerint az amerikaiak egyelőre kivárnak a büntetőintézkedésekkel, mégpedig abban a reményben, hogy működik Donald Trump mosolydiplomáciája, Orbán Viktor pedig hajlandó Magyarországot a nyugati érdekszférában tartani. Azt szeretnék, ha Orbán Viktor elköteleződne az Egyesült Államok mellett, aminek a jeleként Magyarország amerikai gázt importálna, ratifikálná a kétoldalú védelmi megállapodást vagy támogatná azt az amerikai kampányt, amelynek célja megakadályozni, hogy Kína építhessék a következő generációs internetes infrastruktúrát. Szankciókra életbe léptetésére akkor keríthet sort az Egyesült Államok, ha a Trump-adminisztráció hangnemet vált vagy 2020-ban Donald Trump elveszíti az elnökválasztást, és új, demokrata adminisztráció veszi át az irányítást a Fehér Házban."
.
Jó kis cikk!   :)
 Tiszta 1800-as évek Amerikája!   :)
Vagy támogatod az országomat abban, hogy a konkurenciát kiszorítsa, tönkretegye.....
.
 vagy gazdaságilag szankciókkal koncepciós perekkel ellehetetlenítelek, tönkreteszlek!  :)
Természetesen , ha beállsz mögém akkor lehetsz diktátor, náci, fasiszta, tiporhatod lábbal az emberi jogokat elnyomhatod a lakosságot. Én mindentől és mindenkitől  megvédelek......
.
 Ezek a cikkek nagyon világosan rámutatnak arra, hogy mi folyik a nagypolitikában!   :)
Nem változott itt semmi sem,  max. annyi, hogy már nem postagalambbal küldjük az üzeneteket.....
Peterbond 2019. 05. 14. 18:10
Előzmény: #23691  salve
#23695
"a válaszod azért maradt el, mert 1. gőzöd sincs róla , 2. nem értesz hozzá csak okoskodsz és szertnéd ráhúzni erre is az 'orbán a hibás' című ellenzéki sémát!"
.
Megirtam miert. Kepzelj moge amit akarsz. Szerintem neked kene kilepni a sztereotipiaidbol nem nekem.
.
Kulonosen nem tudok mit kezdeni olyan peldakkal amikor nem is arra reagalsz amirol beszelek. Amikor mondom hogy kevesebb magyar jatszik nb1 ben peldalozol hogy a belgak is visszaestek a vilagranglistan. Hogy jon ez ide. En se Puskasekhoz merem magunkat es mar elnezest de a belga szint legaljat se tudtuk elerni soha az elmult 30 evben. Az hogy most top 5 valogatottba vannak nagy erdem nekik es eron felul teljesitenek. Erdemes lenne ellesni hogy csinaltak nem elzavarni a belga vizsgalo bizottsagot hogy nem ertenek hozza mikor leirtak az akademiaink mukodesi hibait.
Peterbond 2019. 05. 14. 18:05
Előzmény: #23693  salve
#23694
"lásd a horvát válogatottat amit mondhatni símán legyőzött nemrég a magyar válogatott (símán hiszen csak azért nem lett 3:1, mert rakitic a gólvonalról nagy nehezen ki tudott menteni egy gólbatartó labdát, estében)! ér tehát a horvát válogatott játékposkerete kb. 100x annyit, mint a magyar válogatotté? "
.
Te magad esel abba a hibaba hogy egy mecsbol vonsz le hosszutavu kovetkeztetest. Igen megvertuk oket. En kint voltam a mecsen es te?
.
Ettol meg nagyon jol tudom hogy Modric Rakitic es a tobbiek az ev 40 mecsen jobban jatszanak barmely magyar jatekosnal az ertekuk pedig lehet tulzo de okkal jatszanak ok ahol es okkal nem a magyarok. Ahogy nincs egy epkezlab jatekosunk top bajnoksagban. Nem azert mert pikkelnenek rank.
.
Anno EBn ikszeltunk a portugalokkal. Megse gyere nekem azzal hogy Ronaldo akkor nem is olyan jo jatekos. Nagyon nem kedvelem amugy de nezd meg a juvet nelkule es vele illetve a mutatoit es mond hogy ennek a NEGYEDERE kepes lenne akar Dzsudzsak akar barki a magyar keretbol ha oda jutna. De nem jutt es okkal. Kar altatnunk magunkat. A magyar fociba nem tortent valtozas csak nyakonontottek penzzel de nem tettek moge koncepciot elvarasokat es olyan is lett. Eddig a kis penzre fogtuk de lathato nem az hianyzik hanem a munka es ezt Dardai is megmondta. Legjobb pelda ra a horvatok.
salve 2019. 05. 14. 16:52
Előzmény: #23690  Peterbond
#23693
Lanzafamén kívül főleg olyanok jönnek még külföldről akik vagy igen fiatalok (tehetségek), ám mivel kint is az érvényesül ami nálunk (vagyis az hogy a sikeréhes klubvezetés inkább akar már kész idősebb taapsztaltabb játékost mert tőle remél több sikert ám nem biztos hogy ez megalapozott) tehát 1.-2-3. oszátlyú klubok 2. csapatából jönnek ide hiszen olcsók (Diagne is iylen volt Újpesten, 22 évesen); vagy azok akik tényleg idősek 30-on felül és levezetnének. Lanzafame símán beférne egy serie A-s bármely klub kezdőjébe, jó, ebből vegyük talán le az első 4-5 helyezettet de csak azért, mert NEM reális nagyon sok játékos megítélése és ára sem, sem itthon, sem nyugaton! nagyon relatív h. a futballban kit ítélnek "jó játékosnak", lásd a horvát válogatottat amit mondhatni símán legyőzött nemrég a magyar válogatott (símán hiszen csak azért nem lett 3:1, mert rakitic a gólvonalról nagy nehezen ki tudott menteni egy gólbatartó labdát, estében)! ér tehát a horvát válogatott játékposkerete kb. 100x annyit, mint a magyar válogatotté? természetesen: nem! és itt elérünk a PR szintjére, no meg arra hogy valóban, Lanzafame nem rúghat labdába otthon de csak azért, mert mint utaltam rá: 1. az idióta EU elárasztotta saját magát nem európai munkavállalókkal a futballban is (túl azon h. pénzügyi szabályozás sincs, felső határ a csillagos ég így sportról már szó sincs, csak szánalmas és irreális pénzügyi szerző és adócsaló-versenyről - lásd neymar és mások leigazolása - , és így, ha nem lenne tele külföldiekkel az olasz bajnokság (meg az ngol, német stb.) akkor Lanzafamének is símán jutna hely bármely nagy klubban és meg is állná a helyét 2. mert neki otthon tényleg elromlott egy időben a PR-ja de tegyük hozzá, már nem is szeretne hazmenni jópár éve
Peterbond 2019. 05. 14. 15:38
Előzmény: #23691  salve
#23692
"40 fős keretek pedig sehol sincsnek! itt azt is meg kellene nézni, Csányit ki hogyan és miylen adatokból tájékoztatta (vagy vont le ő, részben téves követlkeztetést vmiből, mert ez is előfordulhat)"
.
Mint mlsz elnok gondolom az mlsz munkatarsai keszitettek el az adatokat amelyeket a klubboktol kaptak. Kepzeld az otp szamait is osszeallitjak neki. Hidd el azok az adatok pontosak voltak nem a blikkben olvasta es alt ki mlsz kozgyulesre prezentalni az elmult 4 evrol.
.
salve 2019. 05. 14. 15:14
Előzmény: #23687  Peterbond
#23691
de: téved
40 fős keretek pedig sehol sincsnek! itt azt is meg kellene nézni, Csányit ki hogyan és miylen adatokból tájékoztatta (vagy vont le ő, részben téves követlkeztetést vmiből, mert ez is előfordulhat)
és a realitás valóban az egyébként, hogy a keret fele az nem játszik! 11 pályáralép, további 5 fő a cserék (vagy 6 fő), a többi kerettag pedig a lelátón ül
szó sincs "szakemberszerű magyarázkodásról" :-) 
hanem tudod miről van szó? arról, hogy "jó szokásod szerint" azt hiszed, mindhez értesz és most ebben a témában is megpróbálod bármi áron bebizonyítani, hogy a pl. a futballt "csak nálunk nem csinálják jól, csak nálunk lopják el benne a pénzt, csak nálunk nem értenek hozzá, stb., a léyneg az hogy csak nálunk" ez baromi kínos, mert tegnap óta nem tudsz válaszolni a lényegi kérdésemre:
mivel magyarázod, hogy a velünk lényegében egyforma nagyságú belgium válogatottja uyganúgy kzdarcot kudarcra helmozott a 96-os EB előtt 30 éven át, mint a magyar válogatott??!! de az osztrákokra is igaz ez egyébként.. a válaszod azért maradt el, mert 1. gőzöd sincs róla , 2. nem értesz hozzá csak okoskodsz és szertnéd ráhúzni erre is az 'orbán a hibás' című ellenzéki sémát!
ehhez képest én már megválaszoltam minden kérdést, de neketek fáj az igazság és így sem beismerni, sem elfogadni nemtudjátok (hiszen presztízsveszteség lenne): 1. a magyar futball 2010 előtt ezer sebből vérzett, vegetált, és visszfeljődött, főleg a anmzetközi élmezőnyhöz de méegy közép-eruópaihoz képest is, 2. ekkore lemeradást nem lehet behozni 5-8, de mé talán 28 év alatt is csak igen nehezen, 3. ennek megfelelően - Csányit is beleértve - az egész magyar futballközeg jelenleg csak egy tanulási folymatban van és részben saját öteltekkel kísérletezik, részben külföldi példákat próbál lemásolni vagy azokból tanulni, és 4. ehhez képest relatíve van is eredménye meg nem is, hiszen a VB-re pl. nem juott ki, ám épp a VB ezüstérmes horvátokat 2:1-re mégis le tudta győzni, a Videoton pedig csoprotkörbe jutott az EL-ban
azt sem tudtad megmagyarázni ma, hogy az angol válogatott miért egy nagy nulla már évtizedek óta  a nagy nemzetközi tornákon (leszámítva a számára igen szernecsésen alakult tavalyi VB-t - én ezt is megmagyaráztam, bocs)
Peterbond 2019. 05. 14. 15:12
Előzmény: #23685  salve
#23690
"sok külföldi van olyan, aki az otthoni topligához már kisső öreg, vagy nem fér be, de jó, és az ára leesett, egész olcsó..vagy: nem öreg még, símán beférhetne mondjuk az olasz válogatottba (Lanzafame pl. ilyen, az Ftc-ben van most), ám ott is csak 11 fős egy csapat és az ottani kapitány elékpzelésébe mégsem fér bele, így inkább eljött Mo.-ra mer itt kisebb a piac, itt kap folymatosan játéklehetőséget sőt, tudtommal már a mygar állampolgárságot is megcélozta és nem zárja k, hogy egyszer akár magyar válogatott is legyen!"
.
Na csak kiterve Lanza-ra. Eloszor is ne csapjuk be magunkat. Ide levezetni jon max par regi jatekos de az igazan jok is inkabb usa arabok vagy 2. 3. Osztalyokban vezetnek le. Ritka hogy par tehetseges 3. Vilagbeli jatekoson kivul ide jojjon jo jatekos. Par dragabb kesz kulfoldi jon de ok 3. 4. Vonalasak es megis ugy nez ki jobbak mint a mi magyarjaink. Ez a nagy baj. Pozitiv kivetel Lanza esete. O tenyleg nem kioregedo jatekos es tenyleg a liga legjobbja ( olasz valogatottol azert fenyevekre van, de kezdo tudna lenni egy kis olasz csapatban). Az o megszerzese viszont egyedul Hemingway erdeme es kapcsolata es eleg nagy rizikot valalt vele. Miert?
.
Mert Lanza okkal nem jatszhat egy olasz csapatban sem es a tiltasa lejartaval se akarta senki leigazolni. Ugyanis bunda ugyben eliteltek es eltiltottak. Normal esetben ilyen kaliberu jatekos nem jatszana itt es ennyiert de az o lehetosegei nagyon korlatozottak. En amugy a szemelyiseget nem birom de a jatektudasat elismerem.
bigyula 2019. 05. 14. 14:09
Előzmény: #23685  salve
#23689
Ha jól emlékszem, nagyobb tornákra (VB, EB) kb. 25 fős keretet lehet nevezni. Ez ugye 3 fővel több, mint két teljes kezdőcsapat. Azaz, minden posztra van két embered, plusz három fő.
Peterbond 2019. 05. 14. 14:05
Előzmény: #23687  Peterbond
#23688
Most csak mobilrol vagyok es csak neha. Este vegigolvasom amiket irtal reszletesen. De ha gondolod foci temaval atmehetunk a focis topikba is. En szeretem a focit es szeretnem is ha fejlodene es meg fiatal is vagyok igy nincsenek nagy elvarasaim mint az oregeknek akik mas idoket eltek. De ettol meg ha rossz iranyba mennek a dolgok nem csapom be magam. Szoval szivesen beszelgetek focirol.
Peterbond 2019. 05. 14. 13:57
Előzmény: #23685  salve
#23687
"Csányi nem futballszakember, hanem közgazda tehát hidd el, ő sem tévedhetetlen. tehát: ebben pl., téved!"
.
Bocs de konkretan NEM teved. Hulyeseg hogy egy 40 fos keretet tarts fenn de ebbol 20 fo SOSElepjen palyara. Ok biztos lesz par jatekos mellefogas serult. De hogy a keret fele....
.
Ezt egy jo magyar szakemver szeru magyarazkodas akik megmondjak a tv ben hol szurta el murinyho meg klopp a taktikat de soha meg osztrak kettobe se hivtak edzonek oket.
.
A legtobb magyarazkodas pont azt mutatja milyen a magyar futtball kozeg es mert esunk egyre vissza immar 30 eve.
Peterbond 2019. 05. 14. 13:53
Előzmény: #23684  Peterbond
#23686
Csak a te kedvedert ezt is megneztem. A 2018 as valasztas hivatalos kampanya 2018 februar 17 INDULT. Bo egy honappal kesobb. Oke persze a Fidesznek a teljes 4 ev kampany es ehhwz felhasznal minden kozpenzt amit tudd de azert na legalabb probaljunk maradni a hivatalos datumoknal.
.
Szoval a lenti par soros ( erted itt is elojon ) szovegedben csak kb minden allitmany teves volt.
salve 2019. 05. 14. 13:53
Előzmény: #23682  Peterbond
#23685
"200 feletti soha egy percet se lepett palyara. Ez nem bo keret es csere lehetoseg hanem penzszoras."
Csányi nem futballszakember, hanem közgazda tehát hidd el, ő sem tévedhetetlen. tehát: ebben pl., téved! és nem pénzszórás, hanem felkészülés a jövőre: van egy általában 22 fős kereted, de sokszor ez bővebb, főleg ha a tehetséges fiatalokkal is számolunk. elkezdődik az idény, játszatod s szerinted legjobb 11-et - és ha azok sikresek akkor sorry a többiekre nézve, de nem fogsz sokat cserélni, csak ha muszáj, hiszen alapszsbály, hogy győztes (összeszokott) csapton ne változtass! viszont: azért kellenek azok a nem játszó emebrek, amiért most pl. azt hiszem a Tottenham is úgy jutott be a BL döntőbe hogy a legjobb 11-ének kb. a fele sérült meg eltiltott vagy beteg volt, így bizony be kellett vetni ezekből a nem játszókból olyanokat, akik jelesre vizsgáztak és döntőbe vitték a csapatot!
igen, a fiatal-szabály az nálunk nem uniós hanem magyar szövetségi döntés volt, de kivezették - most majd vszínű, újra be fogják vezetni!
a horvát és a holand példa nem egyedülálló mert megsúgom (tegnap is láthattad a magyar utánpótlás válogatott keretét amit ide bemásoltam), hogy minden ország minden klubja erre törekszik! a hollandok éppúgy eladják a fiataljaikat külöldre ahogy a belgák is, megsúgom! és ne feledd: k-európa e téren is hátrányban van, hiszen itt a fociban is kisebbek a fizetések mint nyugaton - így megintcsak értelem szerű, hogy aki tud inkább kimegy külföldre vagy ha tehetséges, megpróbál belőle nagyobb pénzt csinálni, és eladja a klubja! végül fontos, mert még mindig nem érted: nem mindig és nem feltétlenül drágább a külföldi játékos, mint a magyar! tehát nem azért vesznek adott esetben külföldit hanem nézik az ár-érték arányt is: sok külföldi van olyan, aki az otthoni topligához már kisső öreg, vagy nem fér be, de jó, és az ára leesett, egész olcsó..vagy: nem öreg még, símán beférhetne mondjuk az olasz válogatottba (Lanzafame pl. ilyen, az Ftc-ben van most), ám ott is csak 11 fős egy csapat és az ottani kapitány elékpzelésébe mégsem fér bele, így inkább eljött Mo.-ra mer itt kisebb a piac, itt kap folymatosan játéklehetőséget sőt, tudtommal már a mygar állampolgárságot is megcélozta és nem zárja k, hogy egyszer akár magyar válogatott is legyen!
Peterbond 2019. 05. 14. 13:19
Előzmény: #23683  Peterbond
#23684
A ket ugy osszehasonlitasa. Mellesleg ez 2018 januarja. Nem epp a kampany hajraja mert bo 3 honappal vagyunk elotte.
.
https://index.hu/belfold/2018/01/17/tiborcz_olaf_kormany/
Peterbond 2019. 05. 14. 13:14
Előzmény: #23681  pampa
#23683
"tényleg nem érted?
.
 a munkák 70%-át "idegenek" nyerik!
ők "tisztességesen" nyernek.....
.
erre idejön az OLAF és a 2018-as választás finisében nagy  sajtóvisszhang mellett vizsgálatot kezd az ELIOS-nál .... aminek egy része Tiborcz tulajdonában van..."
.
Mindig megcsodalom hogyan tudod atkolteni a tortenelmet.
.
Az OLAF eloszor a 4es metrot vizsgalta es pl a Siemens es mas kulfoldivel kotott szerzodeseket. Ezt tenyleg nagy sajto visszhanggal dobta be a kormany. Az Olaf nem csinal semminek sajto viszhangot a jelentest az adott orszagnak kuldi nem a sajtonak. Ezert se tudjuk pontosan most se a Tiborcz jelentest mert a 4es el ellentetben azt nem hozta nyilvanossagra a kormany csak a tenyt tudjuk es a kiszivargott infokat.
.
A Tiborcz ugy amugy resze egy 20on iksz projektnek amit vizsgaltak. Azthiszem 29 ugybol 23ban talaltak hibat es allapitottak meg penzmegvonast.
Peterbond 2019. 05. 14. 12:25
Előzmény: #23676  salve
#23682
"Csányi azt értette pazarláson, hogy egyes játékosok csak keveset játszanak - de ez a klub szempontjából nem pazaralás mert épp azért kell h. bő keretd legyen, h. minden posztra legyen egy másik egyenértékű embered, aki beállhat eltiltás vagy sérülés esetén!"
.
Csanyi ezt is kiemelte. Az 500 fos keretekbol 200 feletti soha egy percet se lepett palyara. Ez nem bo keret es csere lehetoseg hanem penzszoras. Minek igazoltak ha egy percet se jatszott. De mondta masra is. Es igen a fiatal szabaly megszunteteset is felhozta de az nem EU miatt volt. 2010 utan talaltuk ki es vettuk ki par ev mulva. A lenyeg hogy a sok penz miatt inkabb vesznek a klubbok dragabb kulfoldi kesz jatekost mint kineveljenek es eladjanak fiatal magyarokat. Ez magyar hiba. Mas klubbok az EU ban tudnak nevelni. Lasd delen horvatok pl. De a tele penzes hollandok is.
pampa 2019. 05. 14. 12:23
Előzmény: #23679  Peterbond
#23681
nem a kormány korrumpál!
 hanem azok akik  egy munkára pályáznak!
.
 tényleg nem érted?
.
 a munkák 70%-át "idegenek" nyerik!
ők "tisztességesen" nyernek.....
.
erre idejön az OLAF és a 2018-as választás finisében nagy  sajtóvisszhang mellett vizsgálatot kezd az ELIOS-nál .... aminek egy része Tiborcz tulajdonában van.....
.
 teljesen véletlenül.....
.
mint anno amikor az APEH számítógépes rendszer behívta Orbánt  elszámoltatni  egy kampányidőszakban.....még ellenzéki időkben.... 
.
 teljesen véletlenül.....

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek