Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
megmon 2018. 11. 08. 16:16
Törölt hozzászólás
#12780
Vazsmegyei 2018. 11. 08. 16:10
Előzmény: #12778  signal2
#12779
Az lehet! De komolyra vettem.
signal2
signal2 2018. 11. 08. 15:59
Előzmény: #12777  Vazsmegyei
#12778
Nem terelek. Csak akkor komolyságú választ írtam, mint az előzmény.
Vazsmegyei 2018. 11. 08. 15:00
Előzmény: #12775  signal2
#12777
Látod erre is csak azt mondhatom, hogy máris terelsz! Ennek az a tanulsága, hogy vannak dolgok amik megtörténnek, de mégsincs valóságalapjuk, mert valakik virtuális jókedvükben teleszórták az internetet a kitalált, csak logikailag nem igazolható feltevésekkel.
Vazsmegyei 2018. 11. 08. 14:54
Előzmény: #12774  signal2
#12776
És mikor gondoltál arra utoljára, hogy te is csak kijelentesz "valamit", amire találtál!! az interneten egy hivatkozást?
Mondjuk nem logikailag nem tiszta, hogy a wikipédiából idézel egy rakomány valótlanságot, amit tényleg nem érdemes megmagyarázni. 
Én is olvastam azt, amit részletesen kifejtettél a kormány hazugságairól, de már a feltevésed is megmagyarázza, hogy miért nem igaz, amit a kormány hazugságának tételeztél.
Aztán salvetól (vagy tőlem!) már nem vagy kíváncsi arra, hogy milyen jogi esetleg etikai alapon nem veszed figyelembe, hanem folytatod a "hazugságok" felsorolását.
Persze ezzel a logikával nem vagy egyedül, amikor a kormányról vagy a fideszről kellett az igazságot hazugságként értelmeznünk. Márpedig itt már a nemlétezést is igazolni lehet, ha azt nem a kormányoldal vagy a fidesz mondja, nyilatkozza.
Nos most jön csak a migráció kérdése. Egészen biztos, hogy nem vagyunk egy nevezőn. Ez viszont nem zárja ki, hogy csak neked,vagy csak nekem van igazam a tények (csakis a tények és nem kijelentések) valós értelmezésében. Ezért kerül elő folyamatosan a 2006-os események és a Gyurcsánykormányok mosdatása vagy büntetlensége is. Nem való minden vitába belekeverni, ezzel remélem egyetértesz.
signal2
signal2 2018. 11. 08. 14:37
Előzmény: törölt hozzászólás
#12775
Tudom-tudom. Meg vannak a pirézek, a szabad kőművesek, a zsidók, a kapitalisták, meg a kituggggyamégkik, akik mind szervezetten a világ irányítására törekednek. Kíváncsi vagyok, melyikük győz a végén.
signal2
signal2 2018. 11. 08. 14:25
Előzmény: #12773  salve
#12774
Helló!
Leírtam, hogy korábban már részletesen kifejtettem, hogy a kormány miben hazudott és hazudik tendenciózusan. Inkább neked nem sikerült alátámasztanod, hogy mégis igazat mond.
Ehhez a hsz-hez kapcsolódva pedig azt tudom írni, hogy előbb azt kellene bizonyítani, hogy az illegális migráció elősegítésében baloldali kormányok oroszlánrészt vállalnak. Tehát előbb a vádat kell igazolni, nem pedig kijelenteni, hogy márpedig ez van, és mástól várni, hogy bizonyítsa az ellenkezőjét. A nemlétezést elég nehéz igazolni. Ellenben a létezésre biztos van valami szilárd bizonyíték. Hajrá!
Úgy érted, rendőrterrorral oszlatta az utcakődobáló, tankelkötő, autógyújtogató, épület-romboló, barikádépítő elmaszkírozott tüntetőket? Igazad van, egyetértek veled. Elítélem én is, hogy pl. azonosító nélkül vonultak ki a rendőrök, vagy hogy laikus számára tök szakszerűtlenül tereltek. És valóban az EU részéről nem történt nagy tiltakozás ez ügyben. Azt azonban nem tudom, hogy jön mindez a migráció kérdéséhez.
Amúgy te több tucat megnyomorított emberről írsz? Összesen 33-an szorultak kórházi kezelésre (nem írják ebből hány rendőr), és 2 embernek lőtték ki a szemét gumilövedékkel. Ez alapján 2 megnyomorítottról beszélhetünk. Ki ferdít?
salve 2018. 11. 08. 13:22
Előzmény: #12753  signal2
#12773
továbbra is fenntartom: te látszatokat próbálsz keleteni - és pontosan ugyanoazon érvekkel, állításokkal teszed ezt mindig, ahogy és amivel az EU szokta : azt a látszatot próbáljátok kelteni, hogy migrációügyben itt kérem minden a legnagyobb rendben van, és mindenki más - a magyar kormány főleg - csak hazudik..mert azt képzelitek, hogy a tömegek ezt a polkorrekt mellébeszélést még elhiszik nektek, DE, : nem hiszik el! ezért szorult vissza az utóbbi 1-2 év választásain folyamtosan az olasz, a német, és az osztrák "baloldal" egyaránt (és nem kis részben a migrációs politikájuk miatt)!
"Az, hogy Gulyás azt mondja, hogy nem értett egyet vele, nem jelenti azt, hogy ne lett volna közpénzből történő néphülyítés."
megismétlem: nem volt néphülyítés, az aza akkor pár hétig látható plakátsor csak minimális hatást ért el, főleg azután hogy Gulyás G. nyilvánosal el is határolódott tőle. mert messze sokkal bölcsebb a magyar átlagválasztó, akit nem is ismersz hiszen tegnapig azt hitted, le is írtad itt, hogy "ők nem tudják, van itt nálunk legális bevándorlás is". tehát még 1x: nincs itt , nem is lesz olyan kormány, amelynek sikerülne sikeresen elhülyteni bármely kommunikációval a magyar társadalmat, mert ez már 1990 előtt sem sikerült!!, PEDIG akkor még csak 1db országos tv és  rádió működött és az írott sajtó is 100%-ban országszerte az Mszmp által cenzúrázott hírekkel tömte az emberek fejét - ám mégis megbukott a rendszerük pedig nem volt internet és nem tudtak külföldi idgeennyelvű tv-ket sem nézni, és rádiókat is csak korlátozottan tudtak hallgatni !!
és bizony, konfirmálnom kell hogy kifogytál az érdemi érvekből. nem sikerült megcáfolnod hogy volt és van jelenleg is segített illegális bevándoroltatás; nem tudtad megcáfolni hogy ennek elősegítésében  a fent említett baloldali kormányok oroszlánrészt vállaltak (meg is buktak azóta a  görög Ciprasz kivételével, - Merkel csak látszólagos kivétel hiszen ő már csak papíron jobboldali és népszerűsége folyamtosan csökken, csak egy összatákolt kényszerkolacíó foglyaként vergődik még kb. 2 évig); nem tudtad megcáfolni hogy közben az EU durva kettős mércével csak akkor ugrik neki Mo.-nak és "félti a demokráciánkat"  ha itt jobboldali kormány van hatalmon  - ám megfeledkezett erről amikor 2006-ban a baloldali kormány erőszakos rendőrterrorral verte szét egy ellenzéki párt békés ünneplőit gumilövdékkel megnyomorítva közülük  több tucat embert, nem ebszélve az azt követő, koncepciós eljárásokkal! Göncz Kinga volt akkor az EU Libe bizotttságának alelnöke, és aljas módon hallgatott, eltussollni próbálván ezt a kínos ügyet az EU parlamanetben, miközben sem Sargentininek, sem senki más elődjének eszébe sem jutott még csak elítélni sem azt a botrányosan brutális jogtiprássorozatot, ami akkor itt történt!!
Vazsmegyei 2018. 11. 08. 12:23
Előzmény: #12770  sanya10
#12772
Ugyan már! Nem kell üldöznöd  senkit, az érveid kifejtése helyett.
megmon 2018. 11. 08. 12:17
Törölt hozzászólás
#12771
sanya10 2018. 11. 08. 12:17
Előzmény: törölt hozzászólás
#12770
Ezt hívják üldözési mániának.
megmon 2018. 11. 08. 12:01
Törölt hozzászólás
#12769
sanya10 2018. 11. 08. 11:33
Előzmény: #12767  Vazsmegyei
#12768
Műszak?:))
Vazsmegyei 2018. 11. 08. 11:20
Előzmény: #12765  signal2
#12767
Akkor vedd úgy hogy tudomásul vettem amit 2012-ben aláírtak! De Azt ami 2015 óta Ebben az UNIOban folyik erről a menekült és migrációs összemosásról, ahhoz semmi köze egyetlen UNIOs szabálynak, kivéve annak, amit diktatórikusan akarnak UNIOs személyek a államok nevében saját hatáskörükben keresztül erőltetni. Újabb és újabb szó és jogi facsarással magyarázva!  Itt azért álljon meg a az UNIOs menet!
  Az ami neked tetszik ebben az UNIOs menekült és migránsügyben éppen az, amivel az új jogi és szemantikai fogalmak bevezetése a kormányok feletti hatalom megszerzésére irányul. Neked lehet hogy tetszik és szeretnéd ismételgetni amit csak  perszonálisan, egyedekre lebontva lehetne értelmezni és ezt is  ráerőltetni már az egész emberiségre. 
  Azért itt még nem tartunk, akármennyire is ráállt erre egy internacionalista közösségi média! És ennek a médiának a szolgai követői.
pampa 2018. 11. 08. 10:46
Előzmény: #12763  Vazsmegyei
#12766
"Hatezer horvát védi a bosnyák határt Ha nagyobb, akár több tízezres tömeg próbál meg egyszerre bejutni az országba,nem biztos, hogy fel tudja tartóztatni őket a megerősített őrség. Az M1 Ma reggel című műsorában Janik Szabolcs elemezte a balkáni helyzetet.„Semmi nem utal arra, hogy a következő hetekben, hónapokban javulna a kialakult helyzet. Sőt, azt látjuk, hogy most már a helyi társadalom is egyre inkább elégedetlen a kialakult helyzettel. Ha megnézzük a különböző médiumokban megjelent képsorokat, azt látjuk, hogy áldatlan állapotok uralkodnak. Van olyan közpark, ahol akár adott esetben ember is meghúzza magát mindenféle sátrak alatt, tehát ez humanitárius szempontból is elég rossz helyzet” – mondta a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese."
.
"A kutató elmondta, hogy Bosznia-Hercegovina ütközőhelyzetbe került, hiszen a bevándorlók ott szeretnének áthaladni. Horvátország viszont mindent megtesz azért, hogy a migránsok ne jussanak be hozzájuk. Benne van, hogy egy több ezres, vagy tízezres tömeg Boszniában marad, és patthelyzet alakul ki."
signal2
signal2 2018. 11. 07. 16:55
Előzmény: #12763  Vazsmegyei
#12765
Inkább tudomásul kellene már venni, hogy a menekült -és migrációs politika közösségi politika, az Európai Unió Működéséről szóló Szerződés része, amelyet Orbán Viktor is aláírt a legutóbbi, 2012 októberi módosításkor. 
Ehhez képest nyavalygunk, amikor 28-ból 25-nek megfelel egy ezzel kapcsolatos intézkedés. 
Itt bizony közös szabályok vannak, és ennek ellenére már így is figyelembe vették azt az óhajunkat, hogy ne legyen kötelező elosztási mechanizmus, helyette most pénzügyi hozzájárulás felé mozdultak. A határvédelem megerősítése is terítéken van, de ezt is megakasztjuk.
Neked, pl. mi a bajod az EU-s szabályokkal? Ismered őket egyáltalán? Tudod, hogy ki nem tartotta/ tartja be őket? Tudod, hogy mik a módosítási tervek? 
Törölt felhasználó 2018. 11. 07. 16:41
Előzmény: #12763  Vazsmegyei
#12764
Vazsmegyei 2018. 11. 07. 12:54
Előzmény: #12762  bigyula
#12763
Mit lehetne tenni az UNIOs "migráncs" politikával szemben? Hányszor emlegetitek, hogy a fejétől bűzlik? Hát akkor foglalkozzatok az UNIO "migráncsozásával" Miért nincs akadálya annak, hogy korrupt UNIOs pénzek mehetnek a "migráncsok" megsegítésére, ha nem léptek fel ellenük? 
Amíg van UNIOs "migráncs" politika, addig lesz a választási kampányokban is.
bigyula 2018. 11. 07. 12:42
Előzmény: törölt hozzászólás
#12762

"csak addig mondta a kormány"
.
Egy nagy ló..szt! Az egész választási kampány erre épült, és még ma is "migráncsoznak"!
Vazsmegyei 2018. 11. 07. 12:40
Előzmény: #12758  bigyula
#12761
Azért, mert azt az UNIO végzi a migrációs politikát és mi is annak az UNIOnak a tagja vagyunk, ahol az államokat impériumuknak tekintik a bűnös politikát folytató vezetőik.

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek