Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pampa 2018. 07. 18. 11:24
Előzmény: #6919  Vazsmegyei
#6920
:)
Vazsmegyei 2018. 07. 18. 09:32
Előzmény: #6910  ts3
#6919
Igen aki elhiszi amit  mond ez a Kácer Rastislav, arról is ki lehetne állítani a pszichiátriai látleletet! Amíg nem vonja vissza a Soros Foundations az ingyenpénzt, amit az USA törvények biztosítanak számukra, addig egy 90 éves nagypapa pénze is ugyanolyan veszélyes mint egy pszichiáter, aki megvan fizetve egy ilyen Foundation nagypapa pénzével!
pampa 2018. 07. 18. 09:31
Előzmény: #6917  pampa
#6918
"Európa továbbra is optimális célpontja a migrációnak – mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 csatornán.
A szakértő szerint a kontinensre Afrika „legmélyéről” és a világ többi részéről érkeznek illegális bevándorlók.
Kitért arra is, hogy Németországban a migránsok jelentős részét, mintegy félmillió embert képtelenek azonosítani, és egy esetleges kiutasítási eljárás során sem találják meg."
pampa 2018. 07. 18. 08:47
Előzmény: #6916  signal2
#6917
Az ismertebb ország válogatottsága több járulékos pénz.
Van arra is példa, hogy már állampolgár az országban és mégis a gyökere szerinti ország válogatottságát választja.
Mivel a nemzetközi szervezetek nem lépnek fel a honosítgatások ellen így csak idő kérdése, hogy az országok elkezdik "piaci" alapra helyezni a sportrendezvényeken a részvételt, és ezzel " megölik" a tömegsportot ami ennek az egésznek a lényege lenne!
.
MÁR csak az EREDMÉNY számít!
signal2
signal2 2018. 07. 18. 08:40
Előzmény: #6915  pampa
#6916
Én a honosítást nem tartom jó dolognak, ezt már korábban írtam. Viszont a francia vagy német válogatottban többségében talán nem honosítottak, hanem eleve állampolgársággal rendelkezők játszanak. A válogatottban szerintem aprópénzt kapnak.
Szóval szerintem azért választják az erősebb válogatottat, hogy kijussanak világeseményre, és ott eredményt érjenek el. Nem gondolom, hogy bármikor motivációs problémájuk lett volna.
pampa 2018. 07. 18. 08:35
Előzmény: #6914  signal2
#6915
Tudod, a pénz és sok pénz között is van némi eltérés.....
.
Szerintem nem az a fő kérdés hanem az, hogy előre viszi e egy országban a sportolási kedvet, ha azt látják a fiatalok, hogy az adott szakágakban honosított sportolók érik el a sikereket?
Több fiatal áll hosszútávfutónak ha azt  látja, hogy hazája színében egy kenyai vagy etióp nigériai, stb. felmenőkkel rendelkező sportoló nyer?
signal2
signal2 2018. 07. 18. 08:17
Előzmény: #6913  pampa
#6914
Kérdés, hogy miért a francia vagy német válogatottban játszanak olyanok, akik játszhatnának eredeti országuk színeiben is?Azt nem gondolom, hogy a pénz vagy a karrier miatt, hiszen e nélkül is topcsapatokban játszanának. Azaz e kettő adott amúgy is.
pampa 2018. 07. 18. 08:02
Előzmény: #6908  pampa
#6913
"Néhány évvel ezelőtt mutatták be a Bazi nagy francia lagzik című francia vígjátékot, amelyben a katolikus szülők négy lánya egy zsidó, egy kínai, egy arab és egy afrikai férfival köt házasságot, számos bonyodalmat hozva a család életébe. A film tabuk nélkül mutatja be a társadalmi előítéleteket, a vők egymást Kohnnak, Arafatnak és Bruce Lee-nek csúfolják, az apa pedig rasszista megjegyzésekkel szórakoztatja szeretteit.
A faji, vallási ellentétek között egyensúlyozó anya a legnagyobb keresztény ünnepre, karácsonyra hívja a multikulti család tagjait. Halal hentesnél vásárol húst, kóser ételt főz, kínai séftől kér receptet, míg a lányok kiokosítják férjeiket, hogy a béke érdekében ne mondjanak ellent a papának, ha a bevándorlás és a bűnözés összefüggéséről beszél. Az anya is azt kéri férjétől, hogy négy indulatokra okot adó témát feltétlenül kerüljön: Izraelt, a dalai lámát, a burkát és a francia futballválogatott faji összetételét.
Helyben vagyunk, a franciák nagyon is tudják, mi feszíti szét országukat.
A politikából szalonképtelensége okán eltanácsolt Jean-Marie Le Pen mondta ki először néhány éve, hogy túl sok a fekete a futballválogatottban. A francia csapat akkor mélyponton volt, a dél-afrikai világbajnokságról egy rúgott góllal estek ki. Nicolas Sarkozy akkori elnök válságértekezletet hívott össze, miután politikai riválisa, Dominique de Villepin korábbi miniszterelnök azzal támadta a kormányt, hogy Franciaország olyanná válhat, mint amilyen a Dél-Afrikában látott válogatott.
A franciák a vb-n elszenvedett vereséget egyben az integráció kudarcaként élték meg, ezért gyorsan taktikát váltottak. Átnevelték játékosaikat, minden válogatott játékosnak meg kellett tanulnia a himnuszt, udvariasan megkérték őket, hogy a győzelmek után ne szüleik származási országának zászlaját, hanem a nemzeti trikolórt lobogtassák. Ha ez kellett ahhoz, hogy Pogba, Mbappé a döntőben gólt lőjön, és ezzel újra világbajnokok legyenek, akkor a húzás bejött.
Az „egy országért küzdünk” propagandája működött, az integráció legalább tizenegy játékosnál sikeresnek mondható, a külvárosokban azonban továbbra is naponta gyújtogatnak a munkanélküli algériaiak. A világsajtót persze most a széles vigyorral a gall kakasra mutogató fekete futballisták fotója járja be. A multikulti világ globális propagandaadója, a CNN hétfőn már a migráció diadalát ünnepelte. Pedig szomorkodhattak is volna, mert ebben a viszonylatban mindenképpen az integráció kudarcának kell tekinteni, hogy a holland válogatott ki sem jutott Oroszországba, a korábbi világbajnok „multikultielf” pedig simán kiesett.
A tuné­ziai származású német középpályás, Samir Khedira utólag úgy magyarázkodott, hogy az Erdogan-ügy (két török származású német játékos parolázása a nem a demokrácia híveként ismert török államfővel) sokat ártott a csapatnak. Ettől függetlenül, ha Hummels két méterről befejeli a nem túl erős Dél-Koreának a meccs végén, akkor most nem Özilék a bűnbakok, nincs török–német szembenállás. A kihagyott ziccer sajnos mégis teremthet politikai válságot.
Abszurd nyilatkozatok járják be a sajtót, keresztény–multikulti vallásháborúvá silányult a vb-döntő is, pedig mindenki láthatta, hogy a lecserélt fekete bőrű afrikai francia keresztet vet a partvonal előtt. Subasic horvát kapustól sem azt várta a hazája, hogy buktassa meg a multikulti államot, hanem hogy vetődjön el, ha jön a labda.
Futballsikerekből levezetni az integráció működőképességét önbecsapás. Elég volt ehhez látni, ahogy a vb-címet ünneplő, főként bevándorlókból álló tömeg Párizs utcáin autókat borít fel, rendőröket dobál kővel. Őket se ártana megtanítani a Marseillaise-re – de legalább adni nekik egy labdát."
gambadoro 2018. 07. 17. 21:11
Előzmény: #6910  ts3
#6912
abban a nyilatkozatban inkább az érdekes, amikor elmondja, hogy magyarország EGY SZÁZALÉKKAL tudott a csatlakozás óta az EU ÁTLAGHOZ felzárkózni
ez hihetetlen SZÉGYEN
ja
0,8 százalék a gdp hozzájárulásunk az eu-ban
ezért mondom én, hogy a kutyát nem érdekli a magyar piac
nevtséges
ausztria 2,4 százalék az már valami, a lengyel még több is
gambadoro 2018. 07. 17. 21:10
#6911
most olvasom, hogy 2010 óta közel SZÁZEZER magyar gyerek született külföldön
az egy évnyi élveszületés
szégyen amit a csúti csüngőhasú és bandája csinál ezzel az országgal
ts3 2018. 07. 17. 20:16
#6910
Rastislav Kácer a sorosozásról kijelentette: "aki elhiszi, hogy egy 90 éves nagypapának ördögi terve van a világ leigázására, az pszichiátriai látlelet."
Bakker, nem cicózott a fidesz hívek diagnosztizálásával.:))
signal2
signal2 2018. 07. 17. 16:48
Előzmény: #6907  pampa
#6909
Trump minden agymenését nekem kéne magyarázni?
pampa 2018. 07. 17. 14:53
Előzmény: #6907  pampa
#6908
Augusztus 1-jétől a kiegészítő védelemben részesülő menekültek újra Németországba hozhatják közvetlen családtagjaikat, és a közel-keleti német külképviseleteken nagy is az érdeklődés, 28 ezer ilyen kérelem vár elbírálásra – jelentette kedden a Rheinische Post című düsseldorfi regionális lap.
 A lap kiemeli, hogynem jöhetnek mindannyian egyszerre, mert a kormánypártok megállapodása értelmében havonta legfeljebb ezer ember érkezhet majd családegyesítés keretében Németországba.Kiegészítő védelemben a német menekültügyi törvény vagy a genfi egyezmény alapján részesülhet az, akit hazájában halál, kínzás vagy embertelen bánásmód veszélye fenyeget. Ilyen védelmet egy évre kaphat, aki jogosult rá, de a státusz meghosszabbítható, és öt év után tartós letelepedési engedélyt is kaphat az, aki ilyen védelemben részesül.A kiegészítő védelemben részesülő menekültek 2016 márciusa óta nem hozhatják Németországba családtagjaikat, de a tavaszi kormányalakításkor a kormánypártok abban állapodtak meg, hogy ezt július végén feloldják, és törvényben szabályozzák a kiegészítő menekültek családegyesítésének kérdését.Az új szabályok értelmében a menekültek csak házastársukat és gyerekeiket, a kiskorúak pedig szüleiket és testvéreiket hozhatják Németországba.A hagyományos menekültstátussal rendelkező emberek családegyesítése folyamatosan zajlik. Az év első felében a német külügyminisztérium 18 451 családegyesítési vízumot állított ki szíriai, iraki, afgán, iráni, eritreai és jemeni állampolgároknak, ami jelentősen kevesebb, mint a tavalyi év azonos időszakában."
Forrás: MTI
pampa 2018. 07. 17. 11:03
Előzmény: #6906  signal2
#6907
Szerinted az USA miért lépett ki belőle?
signal2
signal2 2018. 07. 17. 07:30
Előzmény: #6902  pampa
#6906
Az egy konkrét dolog, hogy szerepel-e benne, így azt meg tudom védeni. Ha nincs benne, az két dolgot jelent számomra: 1. Szíjjártó hazudott, és félrevezet minket, 2. A nincsről miért legyen további véleményem? Inkàbb ne vesézzük ki azt, ami nincs...
pampa 2018. 07. 17. 07:23
Előzmény: #6904  pampa
#6905
"Őrizetben a Pussy Riot
.
A rendőrség őrizetbe vette azt a négy személyt, akik megzavarták a döntőt Moszkvában. Az akciót a Pussy Riot nevű orosz feminista punk-rock banda hajtotta végre, amely polgárpukkasztó fellépéseivel igyekszik társadalmi-politikai problémákra felhívni a figyelmet. A finálé 52. percében három nő és egy férfi szaladt a pályára, a biztonságiak rövid kergetőzés után ártalmatlanná tették és elvitték őket. Rendőregyenruha illetéktelen használata és sportrendezvény megzavarása miatt indult ellenük eljárás."
.
pampa 2018. 07. 17. 07:22
Előzmény: #6903  pampa
#6904
"Franciaországban nem ünnepeltek ilyen békésen, több nagyvárosban zavargások törtek ki. Párizsban a Champs-Élysées-n egymásnak estek a szurkolók, mire a rendőrség vízágyúkkal oszlatta szét a tömeget. A vb-sikert többen is arra használták fel, hogy feltöltsék kiapadóban lévő készleteiket, több üzletet feltörtek és a rend helyreállításán fáradozó rendőröket is megtámadták."
.
még szerencse,hogy nyertek a franciák!  :)
pampa 2018. 07. 16. 15:56
Előzmény: #6902  pampa
#6903
"Vétóval fenyegette meg az Európai Uniót Matteo Salvini arra az esetre, ha nem enyhítik az Orország elleni gazdasági szankciókat – írja az olasz miniszterelnök-helyettes moszkvai tárgyalásairól a Bloomberg.
Az orosz fővárosban tartott sajtótájékoztatóján a Liga politikusa, egyben az olasz kormány belügyminisztere arról beszélt, szeretné, ha Oroszországot visszafogadnák az „európai családba”. Ehhez szerinte Vlagyimir Putyin és Donald Trump hétfői találkozója csodálatos kezdet, de reméli, „demokráciával és meggyőző számokkal” képesek lesznek további kormányokat is rávenni az együttműködésre. Ha nem, akkor a vétót sem zárják ki.
Salvini azt közölte, hogy Róma év végéig kezdeményezni fogja az uniós szankciók eltörlését, és a gazdasági együttműködés lehet Vlagyimir Putyin orosz elnök és Giuseppe Conte olasz kormányfő októberre tervezett találkozójának egyik fő témája is.
Az EU és az Egyesült Államok 2014 nyarán vetettek ki gazdasági büntetőintézkedéseket Oroszország ellen a Krím megszállása között. Salvini szerint ezek egyik legnagyobb vesztese Olaszország, miközben más államok, köztük tengeren túliak is nyerészkedtek.
Az új olasz kormány nem először fenyegetőzik vétóval: a június végi brüsszeli EU-csúcsot azzal akasztotta meg Giuseppe Conte kormányfő, hogy addig blokkol minden megállapodást, amíg érdemben nem foglalkoznak a migrációs válság kezeléséről szóló javaslataival.
Jó hír, hogy most Salvini legalább azt megerősítette, az euróövezetből nem akar kilépni hazája. „Egy utolsó esélyt adunk az Európai Uniónak, hogy a jelenlegi formájában létezzen” – közölte a Bloomberg beszámolója szerint a politikus."
(Bloomberg)
pampa 2018. 07. 16. 13:55
Előzmény: #6900  Vazsmegyei
#6902
Látod, megint  bekövetkezett a szokásos menet.....
Ameddig arról beszéltünk, hogy szerepel az ENSZ tervezetben az a bizonyos rész vagy nem,.....addig volt aktivitás......
amint áttértem arra, hogy hagyjuk,lényegtelen,hogy mi van benne....
inkább beszéljünk arról, hogy mi az ő véleménye erről az elképzelésről..... így már NEM lehetett MELLÉBESZÉLNI......elhat a diskurzus.....
.
Általában így történik amint olyan területre tévedünk ahol "borítani" kell a másik félnek a lapjait.....megáll a beszélgetés!   :))))
.
Ugyan miért van ez?
Miért nem merik egy névtelen fórumon vállalni a véleményüket?
?????????
pampa 2018. 07. 16. 11:47
Előzmény: #6896  signal2
#6901
Minden országnak van saját bevándorlási politikája.
Az USA-nak is.
Így nem értem miért akar az ENSZ megalkotni egy központit?
Ráadásul egy olyat ami egyesek szerint nem fog semmilyen KÖTELEZŐ elemet tartalmazni!
Akkor pedig főleg értelmetlen!

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek