Topiknyitó: Portfolio 2015. 06. 19. 14:31

A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat  

Ugrás a cikkhez
Aleksandar Vucic szerb kormányfő hamarosan beszélni fog Orbán Viktor miniszterelnökkel arról, hogy Magyarország fizikailag lezárná a magyar-szerb határt, és arra fogja kérni, hogy "ne építse fel azt a falat". Aleksandar Vucic szerb kormányfő...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=215794
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Hegyesi2
Hegyesi2 2018. 03. 01. 09:15
#52919
Törvény lett a jóvátétel nélküli földelkobzás a fehérektől!
http://lovasistvan.hu/2018/02/28/del-afrika-torveny-lett-a-jovatetel-nelkuli-foldelkobzas-feherektol/
Vazsmegyei 2018. 02. 23. 11:11
Előzmény: #52908  -pny
#52916
Mi meg téged kérünk, hogy fejezzed be a hazugságaid ismételgetését! Nem volt elég, hogy elküldtek néhány napra hűvösebb éghajlatra?Ott folytatod a hazugságaidat, ahol abbahagytad!
-
 Kiknek felelsz meg ezzel a történelemhamisító beírásaid terjesztésével? Nem létezik, hogy nincs a környezetedben egy értelmes ember, aki  figyelmeztetne a káros tevékenységedre!
Vazsmegyei 2018. 02. 23. 11:06
Előzmény: #52913  ts3
#52915
Ez egy igazi rasszista megállapítása! Tudod te hogy mit miért írogatsz? Mi a vezérelved, amikor népcsoportokat különböztetsz meg? Ezt tanultad, vagy otthon csak ilyen problémákkal foglalkoztok?  Ráadásul általánosítva mondod! 
-
És a moderáció a füle botját sem mozdítja a házirendje be nem tartásáért! remélem nem óhajtod bővebben kifejteni eme nézeteidet a nagy nyilvánosságunk előtt!
madxa 2018. 02. 23. 10:49
Előzmény: #52912  Hegyesi2
#52914
"Merkel kivonult a Bundestag üléséről, amikor a menekültpolitikáját bírálták
Vincze Viktor Attila2018. február 23. 10:28
BERLIN, 10:28
A német kancellár, Angela Merkel már annyira nem bírja, ha a migránsbetelepítő politikája miatt bírálják, hogy eddig példátlan módon csütörtökön kivonult a német parlament, a Bundestag plenáris üléséről, amikor az AfD vezetője azért kritizálta őt, mert minden áron erőlteti az EU-ban a kötelező kvótarendszer bevezetését.
Angela Merkel akkor hagyta el látványosan a parlament csütörtöki ülését, amikor a jobboldali Alternatíva Németországnak (AfD) párt egyik vezetője elkezdte kritizálni a német kancellárt azért mert az továbbra is támogatja EU menekültelosztási rendszerének támogatását.
Merkelnek minden bizonnyal az AfD egyik társalapítójának, Alexander Gaulandnak az a megjegyzése sem tetszett, amelyben arra kérte a kancellárt, hogy ne erőltesse erőszakkal az EU-ra a menekült kvótákat.
"Az országok maguk akarják eldönteni, kit engednek be. Nincs olyan nemzeti kötelezettség, ami előírná a multikulturalizmust."- mondta Gauland.
Angela Merkel kivonulása feltehetően nem annyira önmagában az ellene megfogalmazott kritikának volt a következménye, hanem sokkal inkább annak a ténynek, hogy - a német belpolitikában földrengésszerű változást jelentő módon -  az AfD szavazói támogatottsága a napokban megelőzte az SPD-t a fölmérésekben."
ts3 2018. 02. 22. 20:23
#52913
"Kétszer annyi roma él az országban, mint a nyolcvanas években"
.
Nem a migráncsok miatt lesz nehéz Magyarországon élni.
cumi01 2018. 02. 22. 11:02
Előzmény: #52902  Törölt felhasználó
#52911
Jajjaj. Jaj. A ballibsi derStandard retteg, mert a közmédiában veszélyben van a sok okos ballibsi megmondóember. Ha nem ezek a ballibsik ülnek minden médiában, állami cégben, stb akkor már se függetlenség, se sajtószabadság, se semmi.
cumi01 2018. 02. 22. 10:58
Előzmény: #52909  BudFox
#52910
Muszáj neki, mert választások jönnek és minden erövel a dörti kampéjningezni kell (más úgysem maradt).
BudFox
BudFox 2018. 02. 22. 10:33
Előzmény: #52908  -pny
#52909
Én meg arra kérem a Pénznyelőt hogy ne legyen annyira Fidesz ellenes :DD
tényleg...hol a Momentum topik ?
lassan itt a választás..ideje lenne felhozni :-))
-pny
-pny 2018. 02. 22. 10:29
Előzmény: #1  Portfolio
#52908
A magyarok arra kérik Orbánékat és a Fideszeseket, hogy ne hazudozzanak annyit.
madxa 2018. 02. 22. 10:20
Előzmény: #52906  madxa
#52907
"MÉREGDRÁGA NÉMET VISSZATOLONCOLÁSOKNEGYVENÖT RENDŐR KÍSÉRT HAZA TIZENNÉGY AFGÁNTSzőcs LászlóKiutasított menedékkérőként 13 500 euróba – 4,2 millió forintba – kerül a Németországból Afganisztánba való hazatoloncolás. Ez nem is csoda annak fényében, hogy szerdán egy mindössze 14 fős csoportot 45 rendőr, orvos, illetve tolmács kísért a Kabulba tartó repülőgépen. Az egyébként is döcögve haladó kiutasításokat politikai és jogi aggályok, tüntetések, valamint médiapropaganda nehezíti.
 
„Most öt évig nem mehetek Németországba, de elmegyek Törökországba, várok öt évet, majd visszamegyek”; „A jövőmet rombolták le azzal, hogy visszaküldtek” – számos kiutasított afgán háborgását közölte a német sajtó azóta, hogy 2016 decemberétől tíz csoportban összesen 188 főt toloncoltak Németországból Kabulba.
Szerdán egy 14 fős csoport gépe landolt az afgán fővárosban, noha sajtóinformációk szerint a járatot 58 kitoloncoltra tervezték. Így aztán meglehetősen túlméretezett, 45 fős, német rendőrökből, illetve egy-egy orvosból és tolmácsból álló küldöttség kísérte haza őket.
Egy korábbi, 26 fős csoport esetében kiszámolták: 350 ezer euró volt az út költsége, azaz egy főre vetítve 13 500 euró (4,2 millió forint). Számos esetben a pilóták nem vállalták az utat, mert biztonsági kockázattól tartottak amiatt, hogy elítélteket is utaztatniuk kellett volna.
Hivatalos adatok szerint tavaly 24 ezer elutasított menedékkérőt toloncoltak haza Németországból – azaz az elmúlt három évben érkezett migránsok közül minden kilencvenediket –, köztük 121 afganisztánit.
Hazatérő fiatalok a kabuli reptéren. Nem terveznek hosszú távra
A kabuli német nagykövetség előtti, 2017 májusi merénylet után – amely 92 halálos áldozatot követelt – a német hatóságok három csoportra korlátozták az Afganisztánba toloncolandókat: azóta csak az elítélt bűnözők, a terrorgyanúsak, illetve a személyazonosságuk megállapítását akadályozó menedékkérők közül küldenek haza időnként csoportokat, főleg fiatal férfiakat.
Aggályos a szíriaiak hazatoloncolása is: Berlinben úgy látják, mivel a szíriai polgárháború hét év után sem ért véget, a kiutasítottak nem kerülnének biztonságos körülmények közé. Mindezzel együtt a németek igyekeznek demonstrálni, hogy a kiutasítottak ne számítsanak új otthonra náluk. Bajorországban – az idei tartományi választások elé időzítve – felmerült, hogy a menekültügyi hivatal nevét a „kitoloncolási” szóval bővítik ki.
– Alapvető jelentőségű az önkéntes hazatérés és a következetes kitoloncolás – olvasható az uniópártok (CDU/CSU) és a szociáldemokraták (SPD) koalíciós szerződésében, amely jelenleg az SPD-tagság jóváhagyására vár. A dokumentum szerint a valóban oltalomra szorulók és a közvélemény elfogadóképessége miatt is fokozni kell a kiutasításokat.
A kitoloncolások ellen szervezett tüntetésekkel is számolniuk kell a hatóságoknak. Kedd este a rossz idő dacára is 200-an tiltakoztak Münchenben a 14 afgán hazaküldése ellen. A német nyelvű médiában általában is rossz megvilágítást kapnak a kiutasításoknak érvényt szerző hatóságok.
A SOKO Wien, Németországban is vetített osztrák krimisorozat legutóbbi epizódjában az egyik menekültszállásra az éj leple alatt érkező, marcona és érzéketlen embervadászokként mutatják be az ilyen egyenruhásokat."
madxa 2018. 02. 21. 17:17
Előzmény: #52905  madxa
#52906
"A német börtönök már így se bírnak el a szélsőséges iszlamistákkal, pedig a számuk várhatóan növekedni fog az elmúlt hónapokban végrehajtott terrorizmussal kapcsolatos razziáknak köszönhetően.
A német szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) adatai szerint 150 veszélyes iszlamista van fogva tartva a német börtönökben – írja a Die Welt.
A szélsőségesek vagy letöltendő börtönbüntetésüket töltik, vagy még "csak" előzetes letartóztatásban vannak.
Mellettük még sok "érintett személyt" tartanak bezárva, azaz olyan illetőket, akikkel szimpatizáltak és/vagy támogatják a radikális iszlámot.
Azzal számolunk, hogy a következő években megugrik a börtönben lévő szélsőségesek száma – közölte Eva Kühne-Hörmann Hessen igazságügyi minisztere utalva ezzel arra a több száz folyamatban lévő nyomozásra, amelyek országszerte folynak azokkal szélsőséges dzsihadistákkal szemben, akik visszatértek Németországba a Közel-Keletről, miután otthagyták az Iszlám Államot.
Fotó: AFPKühne-Hörmann arra is figyelmeztetett, hogy a szélsőséges iszlamisták nagy nehézségek elé állítják a börtönökben zajló mindenféle olyan munkát, ami a szélsőségessé válás megakadályozását, valamint a radikálisok társadalomba történő visszaintegrálását hivatott elősegíteni. Ha viszont a börtönökben nem végeznének ilyen munkát, akkor meglenne a veszélye annak, hogy olyan szélsőségeseket engednek vissza a német társadalomba, akik továbbra is a radikális iszlám hívei maradnának és veszélyt jelentenének az emberekre – tette hozzá Kühne-Hörmann.
A német hatóságok elismerték, hogy 2017-ben ötször annyi terrorizmussal kapcsolatos nyomozást indítottak, mint 2016-ban. A megindított 1200 nyomozás 80 százaléka az iszlámmal kapcsolatos. Többször terrorgyanús cselekmény miatt jártak el. Sok esetben radikális hitszónokok, sikertelen öngyilkos merénylők, és Szíriából, valamint Irakból visszatérő dzsihadisták ellen indították nyomozást
A növekvő számú bebörtönzött iszlamisták pedig fenyegetést jelentenek az intézményekben dolgozó emberekre, főleg mielőtt elkezdődne a társadalomba történő integrálásuk.
Több ember felmondott az egyik börtönben, miután egy radikális iszlamista ollóval támadt egy őrre, akit sikerült megsebesítenie.
Franciaországban már sztrájkolnak a börtönőrök, mivel kevesen vannak és nem bírnak a rabokkal. Azért lett végképp elegük, mert az utóbbi időben több börtönőrt is megtámadtak a bent raboskodó iszlamisták."
madxa 2018. 02. 21. 13:42
Előzmény: #52902  Törölt felhasználó
#52905
"Egy hétéves gyerekkel akartak felrobbantatni egy berlini zsinagógátPörge BélaPörge Béla
2018. február 21. 11:08
.
MÜNCHEN, 11:08Az Iszlám Állam egyik tagja próbált meg így egy merényletet végrehajtani, pere a napokban kezdődött.
.
Abdulhadi B. 2012-ben orvostanhallgatóként érkezett Németországba Szíriából. Würzburgban élt, ott is tanult, 2017-ben pedig a barátnője elleni erőszak miatt került előzetes letartóztatásba. Azóta brutális dolgok derültek ki róla — írja a Süddeutsche Zeitung.
Abdulhadi az Iszlám Állam propagandavideói alapján próbálta kiképezni barátnője hétéves fiát. A szerencsétlen gyereket botokkal ütötte, többek között a hasán is. A nyomozás során az is kiderült, hogy a migráns merényletet akart végrehajtatni a gyerekkel, akinek egy berlini zsinagógát kellett volna felrobbantania.
A szír bevándorló a bíróságon azzal védekezett, hogy gyerekkorában rosszul bántak vele, sokszor kínozták.
A férfi ellen terrorszervezetben való részvétel miatt, illetve kiskorú bántalmazása miatt indult eljárás, pere Münchenben zajlik"
gambadoro 2018. 02. 20. 19:05
Előzmény: #52903  madxa
#52904
fannika a szakértő
namost tegnap előtt este néztem berlut
egyrészt éppen lepaktálni készül a balosokkal
másrészt olaszország demokratikus ország, ahol bemegy a parlamentbe 5 párt még a kommenyisták IS
nem egy keleti diktatúra
fanninak azt is üzenem, h baromira nem a migró kérdés a kampánytéma
hanem: a hülye két kulcs
az 1000 eurós nyugdíj
a null áfás kutyatáp
beza fannika
madxa 2018. 02. 20. 18:37
Előzmény: #52902  Törölt felhasználó
#52903
"A felmérések és szakértők szerint is a korábbi kormányfő pártja által vezetett jobbközép koalíció a jövő heti olasz választások esélyese.Tanács-Mandák Fanni Olaszország-szakértő hétfőn az M1-en beszélt a jövő héten esedékes olasz választásokról.A jobbközép koalíció a legesélyesebb a március 4-i olaszországi parlamenti választásokon, a legutolsó publikálható felmérések szerint 10 százalékkal vezet az Öt Csillag Mozgalom (M5S) és a balközép Demokrata Párt (PD) előtt"— mondta megerősítve egy korábbi cikkünket."
Törölt felhasználó 2018. 02. 20. 17:10
Előzmény: #52901  Hegyesi2
#52902

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek