Topiknyitó: Portfolio 2015. 06. 19. 14:31

A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat  

Ugrás a cikkhez
Aleksandar Vucic szerb kormányfő hamarosan beszélni fog Orbán Viktor miniszterelnökkel arról, hogy Magyarország fizikailag lezárná a magyar-szerb határt, és arra fogja kérni, hogy "ne építse fel azt a falat". Aleksandar Vucic szerb kormányfő...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=215794
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_pampa 2015. 07. 19. 10:25
Előzmény: #899  Phylaxa
#900
Rengeteg nyitott kérdés van. Már írtam róla,semmi reagálás a bevándorlást támogatók részéről.

A vallási,szociális,kulturális másságból eredő különbséget hogyan akarják orvosolni?

Az egyik kezelendő kérdés pl.a házasságon kívüli kapcsolat, terhesség esete.
Egyes kultúrákban az apának erkölcsi kötelessége az így járt lányának a megölése.
Itt mit fog tenni, ha megtörténik?

Ahogyan a többnejűség kérdése sem tisztázott.
Amennyiben megérkezik a menekült 3 feleséggel akkor melyiket ismerjük el törvényesnek?

stb...stb...stb...

Az országukban kell ők támogatni. Azon kell munkálkodni,hogy ne induljanak útnak.

Európa képtelen lesz 1-10 millió közötti menekültáradattal megbirkózni!

szvsz
Phylaxa 2015. 07. 19. 10:14
Előzmény: #895  Törölt felhasználó
#899
Az integrálásról nem hallok semmit. Bevándorlásra nyilvánvalóan szüksége van az EU-nak, de a megérkezett tömegekkel mi lesz?

A jog nem fogja őket integrálni. A valóság teszi majd meg ezt, de hogyan?

Nem ártana beszélgetni olyasmiről is, hogy az "adó" fogalmát hogyan fogják megértetni ekkora mennyiségű emberrel. Az adó, amiből az oktatás és egészségügy, rendvédelem fenntartható. Az ő társadalmaikban ugyanis ez nincs meg.Így nem tudják és nem is érthetik, hogy mi a fene az.
Törölt felhasználó 2015. 07. 19. 09:54
Előzmény: #895  Törölt felhasználó
#898
A mi jövőnk - ha hagyjuk.

-----------------------------

Jégárusnak álcázta magát az ISIS-merénylő

2015.07.18. 19:16

Jégárusnak álcázta magát az az öngyilkos merénylő, aki egy kelet-iraki város piacán robbantott, nagyjából 120 embert megölve, és további 160-at megsebesítve a péntek este elkövetett akcióban.

Az elkövető a szemtanúk szerint úgy tett, mintha jeget árulna, így csalogatott minél több embert a közelbe, mielőtt működésbe hozta a robbanószerkezetet. Az autó valószínűleg színültig volt robbanóanyaggal, hatalmas kráter maradt a helyén, és a robbanás után készült videókon az is látszik, hogy a közelben álló, többemeletes épületek is megsérültek a lökéshullám miatt.

A jelentések szerint az áldozatok között 14 gyerek és 13 nő volt, de - ahogy az áldozatok száma, úgy ezek az adatok is növekedhetnek a következő néhány napban. Az akciót az Iszlám Állam vállalta magára. A robbantást az ünnepi készülődés közepére időzítették, tegnap ünnepelték a ramadán végét.

link

_pampa 2015. 07. 19. 09:48
Előzmény: #896  Törölt felhasználó
#897
Akkor lennék nyugodt,ha a számuk elérné itt a fórumon a pár százat.

Minél közelebb áll egy hozzászólás tartalma a valósághoz,minél jobban beletalál a probléma közepébe annál több a mínusz!
Törölt felhasználó 2015. 07. 19. 09:33
Előzmény: #895  Törölt felhasználó
#896
Lemínuszolt téged sok ...rom! Ezért tarunk ott ahol!
Törölt felhasználó 2015. 07. 19. 08:00
Előzmény: #882  _pampa
#895
Nincsen olyan, hogy "jó" fal és "rossz" fal,csak FAL van. Ahogyan a kerítésnél sincsen!
Falra,kerítésre azért van szükség, hogy megvédje a mögötte élő társadalmat.Aki pedig elvitatja ezen közösség jogát az önvédelemre és belül él a kerítés "túloldalára" kell "száműzni"!
Minden falon, kerítésen van AJTÓ, azon bárki bármikor jöhet.
Szeretettel várjuk!

Így lehet egy "bolhányi" problémából elefántot kreálni!
Minden országnak joga és kötelessége megvédeni állampolgárait!
Mert ebben a kérdésben a kerítés a "bolha" és a bevándorlás az "elefánt".
Ezt szeretnék a jogvédők felcserélni.

szvsz
szivacs
szivacs 2015. 07. 19. 01:03
Előzmény: #892  kismarton
#894
"A rendszerváltás utáni több mint két évtizedben a baloldal meglehetősen sokszor változtatta meg az álláspontját bizonyos kérdésekben, de egy szimbolikus ügyhöz mindig hű volt: az antiszemitizmus elleni harchoz. A bevándorlás támogatásával ugyanakkor átlépték a Rubicont és talán nem is tudnak róla.

Antifasizmus helyett szolidaritás

A baloldal miután már nem tudja elfedni azt, hogy a bevándorlás nagyon komoly probléma, ezért változtatott álláspontján és a szolidaritás mellé tette le a voksát. Miközben a a bevándorlást ellenzőket gyűlöletkeltéssel vádolja. A bevándorlókat egyszerű nincstelen tömegnek tekinti, akiken kötelessége segíteni a gazdagabb európai országoknak. Csakhogy a ma Magyarországra – és Európába – érkező bevándorlók túlnyomó többsége muszlim vallású. És a kiskutya szemeket meresztő gyámoltalan tömeg, miután tartósan megtelepedett egy államban már nem egyének individumok halmazaként kezd viselkedni, hanem csatlakozik azokhoz a már meglévő kisebbségekhez és egyáltalán nem kíván sem felolvadni az érkező országokban. Nem szeretné feladni sem a szokásait, sem a hagyományait, sem vallását, de még az adott ország nyelvét sem hajlandó megtanulni. Vagyis nem kíván a nyugati zsidó-keresztény kultúrkör szerves része lenni. Kizárólag a nyugat-európai ember életszínvonala a céljuk. Ez nagyon komoly belső konfliktusokhoz vezet.

Európában már kritikus a zsidók helyzete

Ennél azonban a helyzet sok országban – elsősorban Franciaországban – már jóval tragikusabb. Ugyanis a bevándorlókkal nem csak embertömegek érkeznek, hanem velük azok konfliktusai is. Ezeknek csak egy része a liberalizmus vadhajtásaiként aposztrofált keresztényellenesség. Mely a magyar médiában túlnyomó részt úgy jelenik meg, hogy közintézményekben le kell venni a kereszteket és nem szabad a kereszttel megsérteni a muzulmánokat. Ennél lényegesen súlyosabb az Izrael-ellenesség és a zsidók iránt érzett gyűlölet.

Nem a Charlie Hebdonál kezdődött

Ami ott történt, az már csak maximum a bevándorláspárti liberális értelmiségnek lehetett egy utolsó figyelmeztetés. Sokan elfelejtik, de a szerkesztőség ellen elkövetett merénylet után a kóser boltban lefolyt túszdráma már a zsidóság ellen irányult, ahol négy francia zsidó vesztette életét. Franciaországban folyamatosak a zsidók ellen elkövetett merényletek. Biztos sokan vannak, akik még emlékeznek a toulousi-i mészárlásra, ahol a merénylet során három zsidó kisgyerek és tanárukat közvetlen közelről lőtte a merénylő agyon. Vagy amikor Brüsszelben egy zsidó múzeumban gyilkoltak meg négy embert. De az is beszédes, ami Malmöben zajlik. De ezek csak a legismertebb esetek. Franciaországban évente átlagosan 500-600 zsidók ellen elkövetett bűncselekmény van, de tavaly a számuk már elérte a 851-et. A Brit-szigeteken gyakorlatilag ugyanez a helyzet, az Egyesült Királyságban tavaly 1168 esetet regisztráltak. Csak összehasonlításképp Magyarországon a Tett és Védelem adatai szerint tavaly 37 ilyen bűncselekmény történt. Ne legyenek kétségeink, Európában nem a nácizmus van újjáéledőben, ezek az mind a bevándorlás mellékhatásai. A nagy-britanniai zsidók 54%-a szerint nincs jövőjük az országban, negyedük azt tervezi, hogy elhagyja az országot, 45%-kukat pedig már érte fenyegetés az iszlám fundamentalisták részéről. Nem véletlen, hogy tavaly Izrael már a franciaországi zsidóság kimenekítésére készített terveket. Akkoriban több mint három ezren távoztak az országból, a párizsi-merényletsorozat után pedig újabb kivándorlási hullám indult meg.

france_antisemitic_acts.png
Nyugaton a radikálisok Izrael szövetségesei

Nyugat-Európában gyakorlatilag folyamatosan növekszik a radikális pártok népszerűsége. Ezek a pártok szinte egytől egyig Izrael-barát és muszlimellenes politikát folytatnak. Nem csoda tehát, hogy a Jobbikról hallani sem akarnak, amely párt masszívan zsidóellenes és ebből kifolyólag élénk kapcsolatokat tart fenn a nemzetközi terrorizmust aktívan támogató iszlám államokkal. Miközben Vona Gábor szerint „az iszlám az emberiség utolsó reménye”, ezzel szemben Geert Wieders és társai azon fáradoznak, hogy megálljt parancsoljanak az iszlám bevándorlásnak, nem utolsó sorban az európai zsidóság érdekében.

Reméljük, hogy mi Magyarországon sosem jutunk el idáig. De nagyon szomorú az, hogy Magyarországon mind a baloldali pártok, mind a Jobbik teljesen rossz pályán mozog, és nem az európai zsidóság, hanem az iszlám bevándorlók mellé állt. A Jobbiktól ez nem meglepő, de a baloldaltól azért igen." link
Jon_Arbuckle
Jon_Arbuckle 2015. 07. 18. 23:00
Előzmény: #892  kismarton
#893
egymásnak mondanak ellent ennek az irománynak a mondatai/"érvei", de nem érdekes..
444 színvonal..
kismarton 2015. 07. 18. 19:59
Előzmény: #885  kismarton
#892
Annak, aki minuszolt egy részlet a cikkből:

Nem én mondom ezt, hanem Ziegler Dezső Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóközpont Jogtudományi Intézetének nemzetközi és európai belső joggal foglalkozó munkatársa az intézet blogján megjelent, a poszt aljára írt disclaimer szerint a Jogtudományi Intézet hivatalos állásfogalásaként semmiképp sem értelmezhető írásában.

Ziegler alapos munkával szaggatta apró cafatokra a kormány bevándorláspolitikáját.
Törölt felhasználó 2015. 07. 18. 18:29
Előzmény: #890  Hegyesi2
#891
Nem csodálkoznék, ha még ez a hárfa szelídségű "burkolt kritika" is kicsapná 'odaát' a biztosítékot és Anyut dühösen kéretnék a telefonhoz, részletes magyarázatot követelve a belügyminiszter verbális 'ámokfutása' miatt... :(
Hegyesi2
Hegyesi2 2015. 07. 18. 18:01
Előzmény: #889  Törölt felhasználó
#890
Német belügyminiszter...:link
Törölt felhasználó 2015. 07. 18. 17:59
Előzmény: #873  Törölt felhasználó
#889
dax topikban találtam, thx lulo.

link
Törölt felhasználó 2015. 07. 18. 17:53
Előzmény: #880  watson
#888
Nem szállítja le. A cigányt sem meri leszállítani. Itt a baj. A gazdanép fél a saját házában, holott ha tökösebb lenne, nem lenne probléma, de inkább elfordul, ha látja hogy a kisebbségi provokál egy állampolgárt, aki nem beszivárgott anno, hanem tett is valamit a hazájáért.
Törölt felhasználó 2015. 07. 18. 17:49
Előzmény: törölt hozzászólás
#887
Közös nevezőt sohasem fognak találni ! Mire kitermelődik az un. radikális vezető akkor már késő lesz !
Törölt felhasználó 2015. 07. 18. 16:58
Előzmény: #885  kismarton
#886
Már megint a lopás.. Gondoltam, hogy ezek a dilettánsok valami nagyon gagyi kerítést húznak fel, de a képen látható kreálmány messze alulmúlta minden képzeletemet:

link

Ha jól sejtem ez nem forrasztott háló, hanem olyan egyszerű, gagyi drótszövet, amit bárhol kapni. Vagyis 2 helyen kell elcsípni a leggagyibb csípőfogóval, majd az elcsípett szálat kihúzni függőlegesen és máris szétnyílik az egész. Ez saccra 40mp. Kényelmesen átsátálhat rajta, akár egy félig béna, 160 kilós, vak bevándorló is.
kismarton 2015. 07. 18. 12:44
Előzmény: #884  Törölt felhasználó
#885
Törölt felhasználó 2015. 07. 18. 12:27
Előzmény: #882  _pampa
#884
"De miért kell ezt megvárni?"

Gondolom azért, hogy legyen a jogvédők és a lakájmédia felé is "casus belli". Onnantól már ők sem sikítozhatnak h. "jajj pedig a multikulti annyira szép, engedjünk be mindenkit aki jönni akar... nem kell kerítés... szegény menekültek... stb".

Úgy sejtem, hogy a franciáknál a sárliebdó ügy óta valamiféle paktum lehet a kormány/nemzetvédelem ill. a muszlim közösségek fő vezetői között... lényege kb. annyi lehet, hogy "a ti felelősségetek (mármint a muszlimoké), hogy ilyen még egyszer ne forduljon elő. Ha nem tudjátok elérni, akkor majd elérjük mi. Értve vagyunk?" Ezzel párhuzamosan több ezer muszlim-francia kettős ügynök lehet beépülve nagyon mélyen a közösségeikbe, így eléggé up-to-date infóik lehetnek.... briteknél dettó.

Ha mégis lesz/lenne egy váratlan merénylet, akkor könnyen robbanhat a lőporoshordó... és ezzel tisztában vannak a muszlimok is... ezért inkább a csendes "elárasztás" módszerét választják, aztán ha elérik a kritikus tömeget, akkor majd követelőzni kezdenek a politikusoknál ill. a választásokon.
Törölt felhasználó 2015. 07. 18. 12:21
Törölt hozzászólás
#883
_pampa 2015. 07. 18. 11:59
Előzmény: törölt hozzászólás
#882
Nem ausztrál hanem izraeli.

Amint bekövetkezik egy merénylet Európa szívében és az IÁ vállalja a felelősséget érte lépni fognak az illetékesek.

De miért kell ezt megvárni?
Törölt felhasználó 2015. 07. 18. 11:16
Törölt hozzászólás
#881

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek