Topiknyitó: Portfolio 2015. 02. 24. 08:07

Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?  

Ugrás a cikkhez
A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 21:21
Előzmény: #4799  horemheb
#4800
Nem hallottál <> nincs. Tudod, '56 és '90 között se volt '56 szabadságharc. A komcsi média alapján vonsz le téves következtetést.
horemheb 2015. 04. 12. 21:11
#4799
Szinte hihetetlen,hogy még egyetlen ellenzéki politikusról sem olvastam, hallottam, hogy nyilatkozott, tiltakozott volna a BC.-s befektetők kártalanítása ügyében.Talán ők is nagyon "sárosak" BC. ügyben? Furcsa és felháborító ez az érthetetlen,pofátlan mellőzés, lapítás,agyonhallgatás velünk BC.-s kisbefektetőkkel kapcsolatban!
tchongee
tchongee 2015. 04. 12. 21:07
Előzmény: #4762  tchongee
#4798
Tisztelt címzettek,
A nagy "Questor story" mellett mindenki megfeledkezett rólunk Buda Cash károsultakról! A mai napig mintegy 13000 BC károsult kártalanításáról nem született döntés, és nagyon úgy néz ki őket/minket a kiterjesztett BEVA 100.000 eurós határozatból is kifelejtetek.
A Quaestor a kormány politikai győzelme! Te meg fizetni fogod!
írta: Szarvas Norbert
kepernyofoto_2015-04-11_11_32_50.pngGyorsba lelövöm a poént. A Buda-Cash (továbbiakban BC) károsult nem annyira keményen dolgozó megmentésre váró kisember, mint a Questor (továbbiakban: Q) károsultja. Legalábbis a kormány törekvései, politikai nyomása ezt sugallja. Másként nem értelmezhető a tétel, miszerint ugyanaz a BEVA a BC károsultakat 6 millióig fogja majd valamikor kártalanítani (rádaásul a BC BEVA tag volt), míg a Q ügyfeleit szintén ez a BEVA 30 millió forintig (miközben a Q nem BEVA tag, nem tartozik biztosítása alá). Most ha eltekintünk a Fidesz mágusaitól, akkor hogyan lehetséges ez? Ráadásul a Q ügyfeleit már tegnap elkezdik lassan kártalanítani, miközben a BC ügyfeleinél egyre inkább évekről beszélnek bizonyos berkekben... Summa summarum te fogod kifizetni a Fidesz politikai győzelmét. Ráadásul te fogod kifizetni a Fidesz saját Panamáját, megmenekülését...
Itt a javaslat! Amikor Rogán megszólal, az nekem baromi sok pénzembe kerül, de legalább nem tapsikolok.
Gondolkoztam, hogy írjak egy áldokumentarista, objektivitásban elrejtett szubjektív cikket tényekkel és véleményekkel Rogán úr és a Fidesz egyik legkomolyabb csínytevéséről? El is kezdtem a cikket, aztán rájöttem, hogy kuka az egész. Az eszem azt mondja, hogy így írjam meg, de a szívem azt, hogy egy nyílt levéllel forduljak hozzátok, hozzájuk!
Tisztelt Politikai Nagyhatalom!
Nagyon tisztelem a ti politikai kommunikációban elért világszíntű sikereiteket, amivel egy országot igáztatok le és mostátok ki emberek százezreinek az agyát. Tulajdonképpen még meg is értem társadalmi evolúciónk legújabb mélypontját, amikor a józan észt már nem ír felül semmi. Mivel a józan ész már régen nem létezik! Tudom, de elfogadni nem akarom, hogy jelenlegi politikai rendszerünk alaptézise a monopoly társasjátékből eredeztethető. Ezen a táblán a piros bábúbal halad az MSZP, narancsal a Fidesz, és még van néhány másik szín. Mindenki ugyanazzal a céllal, de más stratégiával vág neki a bulinak. Nyílvánvaló, hogy amíg saját magatokat termelitek újra, addig csak a közértekből ismert újracsomagolás, átnevezés fog végbemenni, de érdemi változás sosem.
De!
Van az igazi gyökérség, az életet legsötétebb bugyraiban megnyugvó és leledző suttyóság, amit egyszerűen diktatórikus hatalommal felvértezve nem illik elővenni. Legalábbis úriemberek egymás között nem tennék. Mára nyílvánvalóvá vált számomra, hogy nem úriemberekkel állok, állunk szembe. Időnként a Pál utcai Fiúk csibészei jutnak eszembe rólatok, akik különféle ideológia háttér és jövőbelátási képesség nélkül ösztönylényként élik mindennapjaikat és próbálják saját gittegyletüknek a lehető legtöbb és legkomolyabb hatalmat, területet, labdát, vagyont kiharcolni. Ők csak játszani akarnak. Ti csak játszani akartok. Se őket, se titeket nem érdekel, hogy közben kinek a jövőjét helyezitek egy mozdulattal a kukába. Persze ezek a fiúk nem negatív szereplőként jelennek meg, mint ahogy ti sem. Ti (ők) kétlábon járó társadalmi szatírák vagytok. Tükörképek, amire bárki csak a vállát vonhatja.
Noha a magyar hírkultúra egy sunyi kúrva, ami még akkor sem mondja ki a nyílvánvalót, amikor már jogerős ítélet született, én nem fogok finomkodni és a lényegi elemeket ügyesen kikerülgetni. Lenne értelme úriemberek között? Hát még közöttünk...
Számtalan nyílvánvaló esemény bizonyította az elmúlt hetekben, hogy pofátlanul és letagadhatatlanul sok szálon futott össze a Q és a politikai nagyhatalom (na meg a kishatalom is). A rendszerváltás óta eltelt negyed évszázad legkomolyabb piramisjátékát sikerült összehozni állami segítséggel és egyetértéssel. Hogyan várható el egy keményen dolgozó kisembertől a high-class szintű pénzügyi tudás, amikor az iskolában a hangsúly a kémiai kötésekre helyeződik? Ha egy Q szintű kötvényvásárlási keretszerződésben elhelyezett FATCA (befektetői alkalmassági teszt) tesztben kötvények helyett a savak kötéseiről kérdeznének, akkor valósabb képet lehetne kapni az egyén alkalmasságáról. Na de ha ez nem valósul meg, ellenben a hülyéjét bíztatja a felügyelő hatóság, hogy minden rendben van, akkor miért ne hinne nekik? Mire való az állami apparátus, ha a legalapvetőbb szinten sem lehet bennük megbízni? Elhiszem, hogy a hatóság és a politika háta mögött bocsájtottak ki 10x,100x több kötvényt. De azt már nem hiszem el nektek, hogy senki nem vette észre! Ugyanis ezek a kibocsájtások nem egy nap alatt mentek végbe, hanem egy évek óta működő nagyüzem volt. Tényleg senkinek nem tűnt fel?
Vagy senkinek nem akaródzott feltűnni?
Ha ehhez hozzápakoljuk az egyértelmű kormánypárti kapcsolatokat a Q és Tarsoly részéről, amiken keresztül a legmagasabb állami szintekig emelték ezt a remek embert, akkor már tényleg nehezen magyarázható az ellenőrzés nélküli seggnyalás. Nem tudtátok pontosan, hogy kit engedtek be a parlamentbe, kinek engeditek, hogy képviseljen titeket Oroszorzágban, Törökországban? Tényleg ilyen könnyű bejutni hozzátok, mert ennyire telibe szarjátok a tényeket? De ha így van, akkor mi az igazi mérvadó? Mi az, amiért cserébe elfordítjátok a fejeteket?
És a társadalmi igazságtalanság?
Már az iskolában megtanultam, hogy vannak egyenlők és egyenlőbbek. Dehogy tanultam meg, erővel megtanították! Milyen oka van bárkinek is arra, hogy a Q ügyfeleit a BC ügyfelek elé helyezze, hamarabb harcolja ki a kártérítést és minden erkölcsi szabályt felrúgva politikai nyomásra 5 x több pénzt fizettessenek ki a pénzpiaccal? Ugyanis most ez történik. Magyar okoskodás, átnvezegetés, Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja felállítása és máris készen van a jogilag kikezdhetetlen suttyóság. Biztosan jó oka van minden érintettnek erre a demoralizáló lépésre! Ezzel akarjátok befogni az emberek száját? A károsult nagyon veszélyes állampolgár, viszont a kifizetett károsult már csendben morgolódik és örül a pénzének. Így van? Erről van szó?
Ennyire mélyen benne van bizonyos emberek keze a biliben, hogy ilyen dúrvát kellett lépni? Az emberek pénzéből kifizettetni a saját kárukat? És ha már lúd, akkor miért nem lehet dagadt disznó? Mit számít már hogy 200 vagy 300 milliárd forint? Kit érdekel a mai világban? Akkor miért nem számoltok el mindenkivel, BC, Q, Hungária, vagy lottó károsulttal? Akkor tuti mindenki befogná a száját.
Mert senkit nem érdekel, hogy a tisztességes intézményekl ügyfelei és az adófizetők állják a ti bulitokat.
Drágábbak lesznek a banki és befektetői költségek? Kit érdekel! Úgyis köcsög a bank, az ő hibája. Több lesz az adó? Kit érdekel? Úgyis mindig emelik. Kevesebb lesz az adó? Tök jó! Végre jó kormányunk van! Emiatt kevesebb pénz jut oktatásra és egészségügyre? Kit érdekel? Ez egy demagóg faszság!
Magyarország jobban teljesít. Magyarország üzenete, hogy az egyenlők között is vannak egyenlőbbek. Magyarország most megmutatta, hogyan kell politikai bukás nélkül az emberekkel kifizettetni a saját kárukat. Magyarország megmutatta, hogy ez itt a nincstelenek és a bűnözők mekkája.
Magyarországon úgy lehet állami szinten lopni, csalni, hazudni, hogy még egy balekot sem kell kinevezni, aki viszi a bulit. 0 azaz NULLA fejhullással át lehet vészelni Magyarország Panamáját! Itt senki nem felelős, csak a Tarsoly és a BC vezetői. Se te, se ők, se én , se a hatóságok, se senki nem tehet semmiről. A dolgok folynak a saját medrükben és a nyugalom mellett meg kell őriznünk a jelenlegi politikai-társadalmi struktúrát! Ez a legfontosabb! Nincsen okunk a változásra, mivel minden szép, minden jó.
Üdvözlettel:
Már nem aggódó állampolgár
u.i.:
Tisztelt változásban reménykedők!
Most hagyjátok abba a tevékenységeteket és ne reménykedjetek tovább! Semmi nem tud történni, ami miatt akár csak a legminimálisabb szinten is meginogna az, ami rossz. A jót azt folyamatosan destabilizáljuk, fejlesztgetjük, változgatjuk. De ami rossz, az szent és sérthetetlen.
Magyarországon minden jó, ami rossz és minden rossz, ami jó. Ez pártfüggetlen, ez náció független, ez intelligencia független.

Cikk a Q javaslatról
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 20:25
Előzmény: #4796  Törölt felhasználó
#4797
kérdést...
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 20:15
Előzmény: #4792  Törölt felhasználó
#4796
Figyelj Albi !

A felszámoló minden adatot lát.
Pontosan tudaja miből mennyi van és az hol van. Van olyan tétel ami még mindíg külföldön dekkol.Igaz ugyan , hogy már 6 hete zárolták , de mégsem hozta haza....Vajon milyen megfontolásból, utasítás alapján teszi??
Más van itt a háttérben mint ameddig mi képesek vagyunk látni.
Ha az eredeti felszámoló felmondott vajon miért tette ??
Miér is zárolták az Ügyfelek fellelt vagyonát? stb...
6 hér kelletneki ahoz hogy kikűldje a jan 31.-ei egyenleget !!! harmadszor is . (kijött febr 16. án , febr 25.ével, meg ápr 3. -án . ugyan az a számsor némileg egyszerüsített formában ( ápr 3 )
bénák ezek meg szemetek...

Számtalan kérgést tudnék feltenni.
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 19:41
#4795
Helló!

Jövő hétre mi várható??
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 19:36
Előzmény: #4793  Törölt felhasználó
#4794
Kettő fog ott oszlani a dolog lesznek megtaláltak nem megtaláltak-
ez nem azt jelenti hátrányba kerülnél!!
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 19:15
Előzmény: #4792  Törölt felhasználó
#4793
-MNB Felügyeleti Biztos kimutatni nem tudja még nem azt jelenti nem vagy károsult!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 19:13
Előzmény: #4790  Törölt felhasználó
#4792
Mondtam én itt Ügyféladatokat lenyúlták-
Azt is tudni fogják KÉSŐBB!!
>Ez sincs leválasztva<
Attól még károsult vagy!!!!!!
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 19:11
Előzmény: #4789  tchongee
#4791
Nekem csak Btel kötvényem volt a BCnél, semmi más. Ebben az esetben is ezzel a Hitelezői igény bejelentéssel kell kezdeni a dolgokat? vagy? köszönöm!
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 19:08
Előzmény: #4788  tchongee
#4790
5***** -Világos Üres igény is igény-
Betudod azt tölteni nem létezik nincs egyáltalán hozzá fűzhető adat-
Ha még nem is Felügyeleti Biztos által
jóváhagyott- Persze ideges lehetsz semmilyen papírt nem küld a MNB Bíztos
tchongee
tchongee 2015. 04. 12. 18:54
Előzmény: #4787  Luklaca
#4789
A Hitelezői igények bejelentésének határideje 2015.04.14-én lejár. Kérjük, amennyiben hiányosan tudják elküldeni az igényeiket, akkor is adják postára. Ez esetben az igény bejelentésre írják rá, hogy a későbbiekben pótolják a hiányzó iratokat (szerződés másolat, aktuális számlakivonat).
tchongee
tchongee 2015. 04. 12. 18:49
Előzmény: #4787  Luklaca
#4788
Semmit, küld be ezek nélkül, legkésőbb keddig adhatod fel, BC-től kikérheted a szerződés másolatot 1000 Ft, majd utólag megküldöd azt is a felszámolónak. Lényeg hogy minél előbb bent legyen a követelésed. Ha még kell valami nekik, hiánypótlásban beadod.
Luklaca 2015. 04. 12. 18:33
Előzmény: #4786  tchongee
#4787
Mit írjak a kártalanítási bejelentőre ,ha az ügyfélszámla szerződésem nincs + ill. az időpontját sem tudom ( talán 2003)köszi a választ
tchongee
tchongee 2015. 04. 12. 16:50
Előzmény: #4753  Törölt felhasználó
#4786
Ha ez legális volt és gyors, és ügyfélszám kellett hozzá akkor én is hakker vagyok, ugyanis nem tett mást belépett a MY BudaCash oldalon, és megnézte az utolsó számlakivonatod, ennyi.
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 14:07
Előzmény: #4784  Törölt felhasználó
#4785
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 13:57
Előzmény: #4779  farkasj41
#4784
Nagyjából ez a lényege igen és ez viszonylag rövid idő !!!! Albi Te meg pihenj egy kicsit mert tele a topik.
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 13:21
Előzmény: #4782  Törölt felhasználó
#4783
KEVÉS AZ,HOGY VALAMI A KOSÁRBÓL MEGVAN-
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 13:19
Előzmény: #4781  Törölt felhasználó
#4782
Megtalált Részvény Tulajdonodnak első fázisa
a Broki Cég. MEGŐRZÉS ahol meghiúsult
na ne is mondjam tovább.........
Egész RÉSZVÉNYÁLLOMÁNYT Lerontsa-
Különben én sem tudom mivel állok szemben-
Törölt felhasználó 2015. 04. 12. 13:11
Előzmény: #4780  Törölt felhasználó
#4781
CSAK "AROGÁNSAN" AZZAL NEM SOKRA MEGYÜNK-

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek