Topiknyitó: Portfolio 2014. 12. 05. 07:39

Orbán: támadják Magyarországot! (2.)  

Ugrás a cikkhez
Magyarország nemzeti függetlensége támadás alatt áll - fogalmazott Orbán Viktor a közrádió péntek reggeli műsorában John McCain amerikai republikánus szavaival kapcsolatban. Elárulta azt is, hogy csütörtökön beszélt Vida Ildikó NAV-elnökkel, mert...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=207458
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2014. 12. 14. 17:02
Előzmény: #338  nemgyorgy
#340
"Ha Te és társaid saját vállalkozást működtetnének / ahogy Hegyesi2 és én is tesszük/,akkor tudhatnátok,hogy nem lehet életképes az,aki 80 %-os adósságot görget maga előtt."

Ha te és Hegyesi valóban a piacból élnétek, ahogyan ezt teszem én (vállalkozáson keresztül és alkalmazottként is), akkor tudhatnád, hogy 50% feletti újraelosztási aránnyal sose lesz itt versenyképes gazdaság... Egy neokádárista gazdaságpolitika zajlik, államkapitalizmus épül.

Másrészt abszurd, hogy most szegény Orbánékat sajnálod, hogy hozhatnak népszerűtlen intézkedéseket, de hát az eladósodottság miatt ez kell. Bezzeg, amikor a vizitdíjról kellett népszavazni, akkor valahogy nem az ország sorsa érdekelt, hanem Orbánék parancsa és nem érdekelt a költségvetés, államadósság...
goapsy1
goapsy1 2014. 12. 14. 17:01
Előzmény: #325  Hegyesi2
#339
"Antidemokratikus változások?"

Majd én felsorolok párat. A független bíróság elnöke FIDESZES KÁDER. A független főügyész FIDESZES KÁDER. Az alkotmánybíróság tele van FIDESZES KÁDERekkel, az MNB elnöke, a nav elnöke, a Médiahatóság elnöke, gyakorlatilag az utolsó mezei szakkör elnöke is mind-mind fideszes káder.

Ebből jönnek azok a sztorik, mikor a pártseggnyaló hír tv olyan információkkal akarja lejáratni a tüntetőket, amiket -rajtuk kívül - csak a hivatalos hatóságok tudhattak.

Kurva érzékenyek vagytok az amcsiknál az emberi jogokra, de ez valamiért elkerüli a figyelmeteket :)
Ha kell, szívesen sorolok még.
Gyakorlatilag az egész állam MINDEN INTÉZMÉNYE a fideszes maffia foglya, de ez nektek nem antidemokratikus.
Naná, hogy nem az, hisz nem Fletó csinálja. Bezzeg, ha ő csinálná.

És akkor a napi szinten átfirkált "gránitszilárd" tákolmányt nem is említettem, ami csak arra kell a maffiának, hogy ha x lopásuk hétfőn törvénytelennek bizonyul, keddre beleírhassák, hogy az bizony törvényes.

Soroljak még?
Ezeket ám baromira nem McCain találta ki.

"Az én elvárásaim között még szerepel az elvárható tisztesség /nem rabolok ne lopom el más vagyonát nem élek maffiózó életmódot és lehetőséget adok másoknak is a tisztességes megélhetésre/"

Igen, Szíjjártó is ezt vallja.
Lehetőséget ad a teljes futsalcsapatának a magyar adófizetők pénzéből való megélhetésre.

De ha már te konzervatívnak vallod magad, meg utálod a maffiózókat, akkor biztos szimpatikus Mészáros Lőrinc ettárs is, aki csak úgy a mellényzsebében talált egy milliárdot.
Tudod, az mennyi? 1.000.000.000- ennyi.
Lemérték, 52 kilónyi HÚSZEZRES.

Te sűrűn találsz otthon a szekrényben ennyi pénzt?

Még szerencse, hogy nem szeretitek a maffiózókat, mert elképzelni nem tudom, mi lenne ebben az országban, ha szeretnétek őket. :DDDDDD

"Majd elszívunk rá egy spanglit oszt jó napot. "

Igen, a spangli az nem menő, pálinkázni, meg piálni orrvérzésig, na az az igazi magyar virtus. :)
Az meg, hogy olyan "laikusok", mint pl Zacher Gábor, mondják, h a fideszes drogos Máté baromságokat beszél, a birkák tudatáig már nem jut el.

link

link

"kár,hogy nem éltetek a Rákosi,meg korai kádár szférában,mert akkor tudnátok érzékelni a korlátozás jelentőségét."

Sőt, É-Koreában sem éltem. Ahol nem É-Korea szintjén ítélkeznek a bíróságok, ott szerinted automatikusan teljes a szabadság?

Mi lehet szerinted az oka annak, hogy még ügyészségi, feljelentési szakaszba sem jutnak olyan ügyek, ahol kormányzati politikus sokszorosából vesz magának palotát, mint amennyit keres???

"akkor az előző 2002-2010-es kormánytagok többsége már rég a rácsok között rohadna. "

Miért is?
Mit is csináltak az előző kormány tagjai, amit a fideszes maffia nem csinált ezerszeresen meg?
Csak egyetlen példát mondj.

"És valóban,civil szervezeteknél is razziáznak? Ez még viccesebb,mert ha nem tennék meg csaló szervezetekkel az igencsak a korrupció felé hajlana"

Igen, razziáznak pl a nagyon civil CÖF-nél, akinek a jó ég nem tudja, miből van a bevétele, mert nyilván nem a fidesztől :D
Ja, bocs, náluk nem razziáznak.

El vannak foglalva a tüntető civilek vegzálásával.

link

"Alkotmány,ami ... szerintetek nem legitim mert nem megint a kommunisták tákoltak megint egyet maguk kénye kedve szerint"

Fordítva: épp azért nem legitim, mert megint a kommunisták tákoltak megint egyet a maguk kénye kedve szerint.

"Egyszerű a kérdés,ki kell próbálni lehet-e szabadon vállalkozni!"

Persze, vállalkozni azt lehet, hogyne lehetne. Csak aztán nyereséges ne akarj lenni, mert a komcsi... oppardon, konzervatív és vállalkozóbarát kormány "extraprofit!" felkiáltással már lopja is el a hasznod.
Hogy mi az extraprofit? Minden, ami nem a fideszes maffia zsebében van.
Vállalkozni? Azt lehet, persze. Csak az ne zavarjon, ha a nyereséges ellopja a fideszmaffia.

"Nem pocskondiázunk,nem birkázunk más világnézetű embereket! "

Hogy is volt az a "haza nem lehet ellenzékben"-szöveg?

és ha már ennyire konzervatív vagy, töltsd már ki ezt a tesztet légyszi, érdekelne, hány pontot érsz el rajta:

link
nemgyorgy 2014. 12. 14. 16:44
Előzmény: #331  Törölt felhasználó
#338
Olyan nincs,hogy teljesen elégedett legyek,legyünk egy kormány teljesítményével,aki dolgozik az hibát is elkövet,vannak dolgok amiket nem,vagy nem úgy tennék mint amit a kormány tesz./ Kinek a szőke,kinek a barna/.Itt a nagy kérdés az,hogy egy olyan csődtömeggel amit gyurcsányiék,Bajnai itt hagyott mit lehet tenni. Ennek a jobb sorsa érdemes kis országnak legnagyobb baja az,hogy nyakig eladósították az országot,és az embereket is.Ha Te és társaid saját vállalkozást működtetnének / ahogy Hegyesi2 és én is tesszük/,akkor tudhatnátok,hogy nem lehet életképes az,aki 80 %-os adósságot görget maga előtt.Ezt a helyzetet kell az Orbán kormánynak kezelni , ami nem megy érdeksérelem nélkül. Gondolod nem lenne boldogabb a min.elnök ha csak jó és még jobb intézkedéseket tehetne azért,hogy több pénz jusson mindenkinek. Én mint "konzervatív beállítottságú ember" nem találok mindent rendben ,de az irányt jónak tartom és drukkolok is ,hogy az ország összes lakosa/függetlenül attól,hogy hova húz a szíve/ ettől jobb kedvű legyen.
Törölt felhasználó 2014. 12. 14. 16:40
Előzmény: #335  Hegyesi2
#337
A kérdésre persze most se válaszoltál. Szerinted, amit és ahogyan leírtál, az más véleményének a tiszteletben tartása?
Törölt felhasználó 2014. 12. 14. 16:39
Előzmény: #335  Hegyesi2
#336
1. Nem vettem magamra, mert az ilyen nyilvánvalóan tényszerűen is rossz, uszító jellegű általánosító baromságokat nem szoktam magamra venni, lepereg.
2. Te viszont ÁLTALÁNOSAN írtad, amit írtál, tehát mindenkire vonatkoztattad, akit liberálisnak tartasz, tehát rám is.
Hegyesi2
Hegyesi2 2014. 12. 14. 16:36
Előzmény: #328  Törölt felhasználó
#335
Kár,hogy ezt személyesen magadra vetted,nem ez volt a szándék,csak egy bizonyos réteg életfilozófiáját takarja amit támogathatónak fogadtok el arról az oldalról ahol elhelyezkedtek!
Nem is tudom melyik az. :)
Törölt felhasználó 2014. 12. 14. 16:34
Előzmény: #332  Hegyesi2
#334
Sejtettem, hogy NEM LESZ VÁLASZ most sem.

Erre se válaszoltál:

"Liberális oldalról nem ezt látom!
Sőt nem szabadelvűséget,hanem szabados elveket látok!Lehetőleg ne dolgozzunk,lopjuk el sikkasszuk el más vagyonát,munkabérét mi vagyunk az okosak a "paraszt" meg le van szarval.Majd elszívunk rá egy spanglit oszt jó napot."

Azt írtad, hogy a liberális az tolvaj, csaló, bunkó, drogos. Ez szerinted azt jelenti, hogy tiszteletben tartod a más véleményét?
Hegyesi2
Hegyesi2 2014. 12. 14. 16:30
Előzmény: #329  Törölt felhasználó
#333
" teljesen feleslegesen"
Na ebben biztos voltam,hogy hasonló választ többet is kaphatok ezért nem létezik vagy nem lehet érdemi párbeszéd közöttünk.Mint jobb és bal-lib.között sem tud lenni! Hiába vagyok én mértéktartó de a kioktató ostobázó emberekkel nem tudok vagy lehet ,hogy nem is akarok mélyebb beszélgetésekbe merülni!
És valóban van igazság a feleslegesben,ugyan úgy mint a falra hányt borsóban!
Hegyesi2
Hegyesi2 2014. 12. 14. 16:21
Előzmény: #327  Törölt felhasználó
#332
Teljesen soha egyetlen egy kormánnyal sem vagyunk,leszünk általában elégedettek!
Mindig vannak javítandó dolgok, de a lényeg,hogy jó irányba és a "jószándék" vezesse!
Csak egy icipici példa amibe az állam is beleszól,ha emelik a béreket/minimálbér/ Jó a dolgozóknak de nem jó a munkaadóknak! /több bér,több járulék,kevesebb haszon/
Itt jön a tisztesség,hogy nem csak egyes szám első személy létezik a világon!
Amúgy nagyon csípem az idézgetéseket,hasonlóra nem is fogok válaszolni! :)
Törölt felhasználó 2014. 12. 14. 16:15
Előzmény: #330  nemgyorgy
#331
Tessék, te is válaszolhatsz a kérdésre:

"Nekem mint konzervatív beállítottságú embernek nyilván más a véleményem mint egy liberálisnak! Az én elvárásaim között még szerepel az elvárható tisztesség /nem rabolok ne lopom el más vagyonát nem élek maffiózó életmódot és lehetőséget adok másoknak is a tisztességes megélhetésre/."

És te mint "konzervatív beállítottságú ember" most mindent rendben találsz és pont a felsoroltak tekintetében teljesen elégedett vagy a kormánnyal?
nemgyorgy 2014. 12. 14. 16:11
Előzmény: #325  Hegyesi2
#330
Ismeretlenül is grat. a szívemből beszélsz,bár azt hiszem az itt kommentelő urak ebből semmit sem értenek.
Törölt felhasználó 2014. 12. 14. 16:10
Előzmény: #325  Hegyesi2
#329
Persze tudom, hogy megint nem fogok választ kapni tőled... Mert valahogy nálatok nem létezik válasz, párbeszéd, érdemi vita, csak igehirdetés, kampányolás, egyoldalú kommunikáció.

Tudom, mert éppen jobb dolgod van, azért nem válaszolsz... De egy gimistől is ciki bugyuta pamfletet volt időd ideírni (teljesen feleslegesen).
Törölt felhasználó 2014. 12. 14. 16:07
Előzmény: #325  Hegyesi2
#328
"Nem pocskondiázunk,nem birkázunk más világnézetű embereket!"

2006-2010 között ezt egyszer sem írtad ide le...

És, hogy te mennyire betartod saját elvárásodat, íme:

"Liberális oldalról nem ezt látom!
Sőt nem szabadelvűséget,hanem szabados elveket látok!Lehetőleg ne dolgozzunk,lopjuk el sikkasszuk el más vagyonát,munkabérét mi vagyunk az okosak a "paraszt" meg le van szarval.Majd elszívunk rá egy spanglit oszt jó napot."

Szerinted, aki másképpen gondolkodik, az tolvaj, csaló, bunkó, drogos. De te tiszteletben tartod a más véleményét. Hát igen, képzelem, mi lenne, ha nem tartanád tiszteletben...
Törölt felhasználó 2014. 12. 14. 16:03
Előzmény: #325  Hegyesi2
#327
Ez óriási:

"Nekem mint konzervatív beállítottságú embernek nyilván más a véleményem mint egy liberálisnak! Az én elvárásaim között még szerepel az elvárható tisztesség /nem rabolok ne lopom el más vagyonát nem élek maffiózó életmódot és lehetőséget adok másoknak is a tisztességes megélhetésre/."

És te mint "konzervatív beállítottságú ember" most mindent rendben találsz és pont a felsoroltak tekintetében teljesen elégedett vagy a kormánnyal?
Törölt felhasználó 2014. 12. 14. 16:02
Előzmény: #325  Hegyesi2
#326
"Nekem mint konzervatív beállítottságú embernek nyilván más a véleményem mint egy liberálisnak! Az én elvárásaim között még szerepel az elvárható tisztesség /nem rabolok ne lopom el más vagyonát nem élek maffiózó életmódot és lehetőséget adok másoknak is a tisztességes megélhetésre/."

És te mint "konzervatív beállítottságú ember" most mindent rendben találsz és pont a felsoroltak tekintetében teljesen elégedett vagy a kormánnyal?
Hegyesi2
Hegyesi2 2014. 12. 14. 15:00
Előzmény: #313  goapsy1
#325
Hagy osszam be én a szabadidőmet! :)
/ez pénznyelőnek szól/
Ezekről a témákról nyugodtan lehetne 50-100 oldalt is írni de nem fogok mert úgysem tudlak benneteket meggyőzni.
Így aztán marad a rövid változat.
Azzal kezdeném,hogy eleve másként kell,hogy lássuk a dolgokat mert különböző világnézetet vallunk,de ez nem baj első jele a demokráciának! Mindenkinek lehetnek saját nézetei és azokat széles körben ki is nyilváníthatja,sőt bírálhatja a kormányt még a pocskondiázásoknak sincs következménye! Valsz. ez ragadtathatta el John bácsit is ha már lúd legyen ! Úgysem lehet felelősségre vonni!
kövér.
Antidemokratikus változások?
Fel kellet volna sorolni mert általánosságokra nagyon nehéz válaszolni.Nem hiszem,hogy itt pötyögtetve az egész alkotmányt ki lehetne vesézni vagy a másik kérdést illetően a PTK-t vagy a BTK-t mindösszesen.
Nekem mint konzervatív beállítottságú embernek nyilván más a véleményem mint egy liberálisnak! Az én elvárásaim között még szerepel az elvárható tisztesség /nem rabolok ne lopom el más vagyonát nem élek maffiózó életmódot és lehetőséget adok másoknak is a tisztességes megélhetésre/.
Liberális oldalról nem ezt látom!
Sőt nem szabadelvűséget,hanem szabados elveket látok!Lehetőleg ne dolgozzunk,lopjuk el sikkasszuk el más vagyonát,munkabérét mi vagyunk az okosak a "paraszt" meg le van szarval.Majd elszívunk rá egy spanglit oszt jó napot.
Korlátozzák a bíróságok függetlenségét? hm..kár,hogy nem éltetek a Rákosi,meg korai kádár szférában,mert akkor tudnátok érzékelni a korlátozás jelentőségét. Most nagyon is szabadok! :)) Simán felmentenek vagy nevetséges ítéleteket hoznak komoly fajsúlyú ügyekben! Politikusokat illetően meg pláne.Na már ha nem lennének függetlenek akkor az előző 2002-2010-es kormánytagok többsége már rég a rácsok között rohadna.
És valóban,civil szervezeteknél is razziáznak? Ez még viccesebb,mert ha nem tennék meg csaló szervezetekkel az igencsak a korrupció felé hajlana,na meg a szabadosság felé,hogy lopjunk-raboljunk mértéktelenül és következmények nélkül! Erre gondoltál?
Nem működik a jogállam? Hol, és milyen szempontok körül?
Szabad választások! A független bíróságról már nyilatkoztam.Alkotmány,amit a választópolgárok többségével felhatalmazott kormány alkotott az 1949-es kommunista diktatúra által készített/Moszkvából vezérelten/ alkotmány helyett! De szerintetek nem legitim mert nem megint a kommunisták tákoltak megint egyet maguk kénye kedve szerint,vagy a szabados elvűek mert abban benne lett volna a drogok legalizálása,netán kötelező fogyasztása is!
A hatalmi ágak szétválasztásáról nem írnék különösen,talán érintve is lett itt-ott de ez szinte kézzelfogható dolog ami nem is vitatható! Természetesen akinek ez nem a saját érdekeit képviseli annak egyszerű azt állítani,hogy nem jól van kialakítva.
Nem biztosítják a gazdaság, a civil szféra és vallásszabadságot? Egyszerű a kérdés,ki kell próbálni lehet-e szabadon vállalkozni! nekem sikerült,és nagyon nagyon kötve hiszem,hogy bárkinek ezt megtagadnák!/mellesleg szigorúbb feltételek mellet már a Kádár rendszerben is lehetett valaki vállalkozó/Ja,hogy adót is kell fizetni? Azt persze sokan nem szeretnének,s ha netán rajta kapják a csaláson akkor legjobb érv az,hogy nincs lehetőség a szabad vállalkozásra!
Vallásüggyel nem sokat szeretnék foglalkozni!Szvsz minden rendben van,a kamu adócsalásra állami pénzekre szakosodott kamuvallásokon kívül!
Szóval,tisztesség,becsület mások irányába is ! Nem pocskondiázunk,nem birkázunk más világnézetű embereket!
Így én is mi is tudnánk beszélni.írni. Egyszer válaszoltam kellő súllyal egy sértegetőnek,azért került a nevem mellé a kettes! :)
Van is aki ezt naponta fel is emlegeti a fórumon,szégyenkezés nélkül,pedig biztosan tudható,hogy megjárta már ugyanezt az utat!
Na egyszerre elég ennyi.
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2014. 12. 14. 14:03
Előzmény: #323  omaha
#324
A parasztozás rád illik. Amire gondoltál, az a gádzsó, te ostoba paraszt.
omaha 2014. 12. 14. 13:01
Előzmény: #321  Bekre_Pal
#323
Palkó, a parasztozás az nem rasszista véletlenül a te olvasatodban? Ezt a cigányok szokták mondani a magyarokra! Netán közülük való vagy ?
omaha 2014. 12. 14. 12:58
Előzmény: #321  Bekre_Pal
#322
"ajékolás" ilyent én nem írtam!
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2014. 12. 14. 12:20
Előzmény: #318  omaha
#321
Az ajékolás különösen paraszt rasszista kifejezés, a tahó barátaiddal használd kérlek.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek