A tervek szerint év végére készen lesznek a székesfehérvári Sóstói Stadion építésére, bővítésére vonatkozó kiviteli tervek és jövő tavasszal megkezdődhet az építkezés, ami azt is jelenti, hogy a Videoton FC labdarúgócsapata a 2014/15-ös szezon...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=14&i=200649
Az autópálya építéseket is azért nyomatják most nagyon, mert az EU ad hozzá forrásokat.
nemtudom EU adott pénzt amúgy stadionokra ?
annyira nem ástam bele magam...sőt semennyire...
mondjuk ha az EU ad valamire pénzt...sokszor teljesen fölösleges dolgokra szórja a pénzt.
Tudod ugye, hogy a remek hitelmegállapodás révén már idén (!) fizetünk utána kamatot? (pénz, de még elkezdődött projekt sincs, de már kamatot kell fizetni, mi van?)
Ehelyett várhatólag betontemető projekt lesz Pakson... és tegyük össze a kezünket, ha befejeződik (még akkor is, ha csak bukunk rajta, meg felesleges, visszaveti a fejlődést és később bukunk rajta).
Egyrészről jó a magyar gazdaságnak hogy ennyi megrendelés van hirtelen...
Én mondjuk nem bánom, ha már belefogtak csinálják végig a stadionépítési projektet.
Viszont !!
A soron következő projektnek mindenképpen ennek kéne akkor már lennie a következő 4 évben:
KÁPRÁZATOS KÓRHÁZ ÉPÍTÉSI - FELÚJÍTÁSI PROJEKT.
Törölt felhasználó2014. 06. 26. 19:37
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szerintem már a Maracana az etalon. ;)
Törölt felhasználó2014. 06. 26. 19:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
Stadionnál összesen már 100-as nagyságrendnél járhatunk. Az már elég sokmindenre elég. De demagóg összehasonlítással a 9 milliárdból is sok lélegeztetőgép kitelik...
Törölt felhasználó2014. 06. 26. 19:10
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 06. 26. 18:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szerintem vannak fontosabb dolgok, mint egy "káprázatos" stadion...
annyi értelmesebbre lehetnek költeni ezt a sok pénzt! lassan a pingvinek jobban fociznak a magyar "válogatott"nál; vízilabda kézilabda, öttusa, szinte bármilyen más sportágat támogathatnának... csak ne ezt a sz.... focit!
Újabb 9 milliárdos stadionépítés kezdődik
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=14&i=200649