Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 06. 12. 21:16

Hagyd a tőzsdet lazulj foci van   

foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.

Jo szurkolast
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond 2019. 10. 16. 20:12
Előzmény: #2010  salve
#2020
"mert tőle sohasem fogsz olyat olvasni, amikor és amiben (bármikor)  elismerné, ha bármely magyar futballcsapat, bármely szinten sikert ér el - mert ha van olyan, ő azt csak a "szerencsére fogja", semmi másra"
.
Elismert eredmény:
.
Dárdai munkája. Abban volt koncepció, kemény munka reális értékelés és nulla mese rózsaszín köd. megmondta mire vagyunk képesek és azt hozta is. Minden elismerésem neki.
.
A Paks teljesítménye üde folt nekem ebben az NB1-ben mert nulla légióssal és alig valami állami támogatással tudd középcsapatot építeni idehaza.
.
MTK utánpótlás: Az egyetlen ami jól működött magyar szinten és kiképzett tényleg hasznos játékosokat. Azóta van egy-két pozitív példa de összeségében és a lefele utat látom. Pl a Fradi esetében is amely lassan évtizede egy normális NB1-es játékost se képzett ki. Persze volt ebben törés amikor kb majdnem csődbe mentünk és szélnek eresztették jóformán az utánpótlást.
.
Sokkal többet viszont nem tudok. Van bőven példa a környékről hogyan lehetne mégse másolunk semmit se le. Helyette áltatjuk magunkat hogy jó úton haladunk. Hát nagyon nem. A Fradiba lassan kiszorul minden magyar. Hogy lehetne ezt a magyar foci felemelkedésének hívni? Persze adjunk évi 50 milliárdot egy csapatnak és akkor tudunk venni olyan játékosokat akik stabil BL csapattagok lesznek. Csak épp ettől nem lesz jobb magyar foci. A külföldi arra kéne hogy konkurencia legyen és jobb teljesítményre sarkalja a magyarokat akiket kinevelünk. Nem arra hogy a pénzen eredényeket vegyünk csupa zsoldossal. Lehet Premier Leage szinten gondolkodni hogy van pénz vegyük meg a világ legjobbjait és akkor jó bajnokság lesz. De ha e mellé nincs hazai utánpótlásképzés, játékosok akik így is beverekedik magukat a kezdőkbe a legjobb külföldiekkel szemben is akkor semmi értelme nincs.
Peterbond 2019. 10. 16. 20:00
Előzmény: #2015  salve
#2019
"megadtam minden választ rá"
.
Egy név kellett volna és azzal nem szolgáltál. Amúgy én beszélgetek azzal aki nem azzal nyit hogy velem nem érdemes mert csak provokálni akarok. Én tényeket sorolok fel és érveket miért gondolom hogy rossz úton járunk. Eddig nem láttam próbát se cáfolatra.
Peterbond 2019. 10. 16. 19:59
Előzmény: #2016  Karvalytokes
#2018
"Mostanában viszont 3-dik 4 dik kalaposként rendszeresen a 2 helyért vagyunk harcban ami szerintem előrelépés.Ha Walesban mi rúgjuk az első gólt akkor meg lesz az EB is egyenes ágon -véleményem szerint."
.
Én kintleszek és drukkolni fogok neki. De jelenleg egy sokkal gyengébb alapanyagból gyúrunk össze jobb válogatottat mint régen. És nem mellesleg semmi se mutatja jobban a helyzetünket a csoportban mint hogy 2.-ak vagyunk Minusz 1 gólkülönbséggel. Mi lett volna ha itt a horvátok helyett a Belgák lettek volna akik nem lazázzák el a mecset 1 gólos vezetésnél hanem 9-et gurítanak San Marinonak félgőzzel? Ha Wales helyett mondjuk a Lengyeleket kapjuk? Vagy ha nem verik egymást körbe az ellenfeleink?
.
Azt hisszük hogy jó úton járunk mert egy 32 fős EB-re talán kijutunk így akkor később majd menni fog a sírás hogy jaj hát nem volt szerencsénk ettől mi jobbak vagyunk. Pedig nem csak nem volt olyan szerencsénk mint most hanem egál volt. Most KURVA nagy szerencsénk van mert a mutatott játékunk nem 2. helyre predesztinál minket, illetve az ellenfeleink ott botlanakahol csak tudnak.
Peterbond 2019. 10. 16. 19:51
Előzmény: #2016  Karvalytokes
#2017
"Szerintem a mélypont 98-2004 közé tehető."
.
Keveritek a válogatott eredményességét és a magyar foci szintjét. Az hogy épp egy csapatot rosszul rakott össze az edző, vagy 1-1 mecs jobban vagy rosszabbul sikerült még kevés az átlagképhez de persze a jugó vereség nagyon durva volt és bár egyetlen mecs azért az andorrai szégyen az igenis szégyen volt.
.
Na de vissza: 1998 és 2004 között hol is játszottak a játékosaink? Csak pár név: Lipcsei a Portoban ( 98 ban ), Lisztes a Stuttgartban alap ember majd a Werder Bremenben. Horváth Ferenc Genkben majd 1 év Cottbus. Dárdai a Herta alapembere volt ahol Király védett. Hajnal a Schalkében játszott. És még nem voltunk EU tagok. 2004 után jött még a nagy Angol különítmény Gerával Torghellével. Ha az volt a mélypontunk akkor a mostani mi is ehhez képest? És szerintem a 2004 utáni korszak jobb volt.
Karvalytokes
Karvalytokes 2019. 10. 16. 19:06
Előzmény: #2013  Peterbond
#2016
Szerintem a mélypont 98-2004 közé tehető.Akkoriban kaptunk ki 7-1 re a jugoszlávoktól(?).De sorolhatnám az akkori megalázó meccseket (liechtenstein,moldávia)Az akkori válogatottról mindent elmond hogy a Bristolba (angol2.)játszó Sebők Vili volt a legnagyobb név....
Mostanában viszont 3-dik 4 dik kalaposként rendszeresen a 2 helyért vagyunk harcban ami szerintem előrelépés.Ha Walesban mi rúgjuk az első gólt akkor meg lesz az EB is egyenes ágon -véleményem szerint.
salve 2019. 10. 16. 17:38
Előzmény: #2012  Peterbond
#2015

megadtam minden választ rá - de mivel nem vitakozni vagy itt hanem provokálni (sok sok sok sok péládval lehente ezt illusztrálni más topikokból is), veled beszélgetni itt teljesen felesleges (csak ajánlani tudom mindnekinek hogy nézzen téged levegőnek, remélem sokan el fogják ezt olvasni)
az pedig teljesen irreleváns, miket állítazs magadról hogy mikor hová jársz vagy nem jársz, kit érdekel (mert ez a fórum mindent elbír, úgysem ellenőrizhetőek az állításaid)
Peterbond 2019. 10. 16. 17:11
Előzmény: #2009  kiegyezo
#2014
A csapat hozzaallasan Rossi javitott ez teny. Ahogy a 2016 os EB csapat is kiemelkedo volt mint CSAPATEGYSEG. Dardai erdemei kimagasloak. De a magyar foci es a kepzes folyamatosan sullyed es a salve felek tapsolasa mellett folytatja is az utat majd meg evekig mert becsukjuk a szemunk es nem latjuk be hogy szar van a palacsintaban.
.
A dinamo Zagreb evi 3 millio eur bol neveli ki a 10 millio jatekosait. A szlovak kiscsapat ( nem ugrik be a neve ) meg kevesebbol nevelt tobb topligas jatekost mint Magyarorszag 10 ev alatt osszesen. Ahol Kleini a Puskas legnagyobb eredmenye az mindent elmond a kepzesunkrol.
Peterbond 2019. 10. 16. 17:06
Előzmény: #2012  Peterbond
#2013
Mert 10 evvel ezelottrol mondunk neked fejbol parat.
.
A szomszed orszagokbol meg mar parszor begyujtottem az INTERBE JUVEBA BAYERNBE vagy mas top 4 liga kozepcsapataban jatszo 20-24 eveseiket.
Peterbond 2019. 10. 16. 17:05
Előzmény: #2010  salve
#2012
De tavaly ota varok egy kerdesemre valaszt. Sikerult azota megvalaszolni? Tudod a fejlodesrol. A top 10 europai bajnoksag barmely csapataban 1/3  merkozesen palyara lepo jatekosrol aki nem oregebb 28 nal?
Peterbond 2019. 10. 16. 17:03
Előzmény: #2010  salve
#2011
Meg jo hogy te ismersz. Te melyik valogatott mevsen voltal kint? En az osszes hazain az elmult 4 evbol biztos.
.
En kintvoltam a Fradi mecsein is. A 0-3 es a 0-4 utan is. Attol hogy nem mondom a pantlikazott szarra hogy kenyer meg nem tagadom le ha van siker. De amikor a 0-3 as hazai mecset elorelepesnek akarjak eladni ugy hogy egy felidos emberelonybe golt kaptunk es nullat rugtunk akkor had mondjam mar a nevetve nyilatkozo Sigerrol hogy Bode nyakon vagott volna es elmondta volna hogy "szarok voltunk. Remelem az edzo leorditja a fejunket az oltozobe."
salve 2019. 10. 16. 16:06
Előzmény: #2009  kiegyezo
#2010
lebeszélnélek arról hogy Peterbonddal erről a témáról beszélgess, mert tőle sohasem fogsz olyat olvasni, amikor és amiben (bármikor)  elismerné, ha bármely magyar futballcsapat, bármely szinten sikert ér el - mert ha van olyan, ő azt csak a "szerencsére fogja", semmi másra (mint most is - mert ő egy ellendrukker, - bármennyire is próálná esetleg bemegyarázni az ellenkezőjét, mondván hogy ő meccsekre szokott járni, stb.)
kiegyezo 2019. 10. 16. 15:05
Előzmény: #2008  Peterbond
#2009
Én nem fogok :-)
.
Igen, volt, amiben mázlink volt. És, még hátra is van a legfontosabb meccs, ha jól tudom, a második, harmadik és a negyedik hely is "elérhető". Persze, nem lenne a legfontosabb, ha a szlovákokat elintéztük volna. Igaz, a horvátok ellen meg nyertünk egyszer.
.
Magában a játékban én sem látok sok javulás - mondjuk, elég ritkán nézek meccset. De a viszonyuk ahhoz a fontos tényhez, ők a magyar válogatott, sokkal jobb - szerintem (azaz: szubjektív). Nem az tetszik, hogy esetenként erőn felül akarnak, és mennek, és hogy időnként sírva fakadnak dühükben, elkeseredettségükben, megalázottságukban. Persze, sokkal jobb lenne, ha a sok okosság, amit hallok, elkezdene megvalósulni, és jobb játékosok teremnének, de a mai környezetben ez aligha fog megvalósulni.
Peterbond 2019. 10. 16. 13:05
Előzmény: #2007  kiegyezo
#2008
En azert ezzel vitatkoznek. Az EB selejtezos helyezesunk okes de ebbe nagyon sok szerencse is van es nem arrol beszelek hogy egyszer jol pattant a labda vagy volt egy meglepi eredmeny. Nagyon sok dolog pont ugy alakult hogy nekunk jo legyen annak ellenere hogy lenyegeben kettos veresegunk volt a legnagyobb rivalisunkkal szemben pl.
.
Es az hogy akar 10 evvel ezelotthoz kepest is visszaesesben vagyunk mig meg a kis "nevenincs" csapatok is inkabb felzarkoztak szamomra igazan elkeserito. De a leginkabb ennek a letagadasa mert ez biztosotja hogy evekig nem is fogunk valtoztatni es le fogunk meg jobban maradni.
kiegyezo 2019. 10. 16. 12:28
Előzmény: #2005  Karvalytokes
#2007
Jaj, ne má', persze, hogy magyarok vagyunk! Nehogy má' ez legyen a magyarság-mérce! (Tulképpen, egyáltalán ne legyen, de ez nem ide tartozik)
Ez a csapat, szerintem, minden bénázása ellenére lényegesen szerethetőbb, mint a 8-10-15 éve látottak, néha látszik rajtuk, hogy akarnak, hogy küzdenek. És néha sikeresek is. Máskor meg blőd buktákba futnak bele. 
Szerintem az egy elfogadható helyzet, hogy az utolsó selejtező előtt (nem csak matematikailag) él az esély a kijutásra. 
deszcsakafi
deszcsakafi 2019. 10. 16. 10:18
Előzmény: #2005  Karvalytokes
#2006
de akkor is hulladék volt a magyar csapat. Amilyen jól alakult Rossi csapatépítése a sorozat közepén, most annyira xar. Nagyon szar! Esélyünk lenne még így is, de valszeg csúnyán elver bennünket Wales majd, és ott a vége. Lehet rámcáfolni, kívánom hogy cáfoljanak rám a srácok!
Karvalytokes
Karvalytokes 2019. 10. 16. 10:15
Előzmény: #2001  Nemtomicsináljak
#2005
Hagyjuk már ezt a szabályos gólt!A gól az amit a biró megad.A szlovákok vezető találata is érvénytelen volt még sem rinyált itt senki amikor megadták.Akkor hol volt a videóbiró?Ne hogy már az azeriekért sirjunk!Most komolyan magyarok vagytok ti egyáltalán?!
deszcsakafi
deszcsakafi 2019. 10. 13. 21:57
#2003
valami ilyen főcímmel kommunikációs rokkant Tarlós (bár már nem is annyira "tarolós"..) is készülhet.. Marco Rossi: Nagyon büszke vagyok a csapatomra
Peterbond 2019. 10. 13. 20:23
Előzmény: #2001  Nemtomicsináljak
#2002
Nincs videóbíró tudtommal. kéri se tudta a bíró. Én örülök hogy tévedett a bíró de közbe bosszant hogy odáig "fejlődtünk" fociban hogy már Azeriek ellen is izgulni kell, hogy tudunk-e egyáltalán nyerni. Peduig az első 20 percünk nagyon is jól indult.
Nemtomicsináljak 2019. 10. 13. 20:09
Előzmény: #2000  Peterbond
#2001
A győzelmünk ellenére is úgy gondolom szégyen volt ez a meccs ,tulajdonképpen a bíró nyerte meg nekünk!!!
Ilyenkor hol a picsában van a videobíró, amikor egyértelmű szabályos gólt nem ad meg a bíró!!!
Azerieknek erőszakosabbnak kellett volna a lenniük, szinte fel dönteni a bírót, és akkor talán kéri a videóbíró döntését.
Mindenesetre ez így szánalmas a győzelem volt!!!!!!!!

Topik gazda

arizona01
4 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek