Én azért a 300 reméltem benne a héten. De, hát a szar az szar is marad. Lehet rövidesen gyűjteni megint 250 alatt. Aztán ezt a szart is dobni kell 5-6 százalék nyerőben!! Nem is értem mire számítottak a 400- 500 ft-ba reménykedők
Te sem akarod megérteni :) Tisztára mint a Fideszesnek elmagyarázni bármit :) Jelentésben nincs ergo eladták, ha eladták a split rallyban 4-5,2 között, minek venne 7 forinton??? Van ebbe logika? Nem nyerhet mindig az ember...
Azért azt tegyük hozzá, hogy Épduban minden várható volt csak ekkora rally nem. De hát eladták a jelentés szerint, szóval pont rally előtt méghozzá, ügyes.
És eladta a ralli előtt? Évekig rohadt a számlán, 827000 db, kb 35 millió ft. Miután zsebre tettek 1.5 milliárd nyereséget, pont nem fért el a számlán ez a kis duferr pakk? Nem életszerű ott, ahol egy Virág úr müködik a háttérben
Én úgy gondolom, lehet téves, hogy nem maradtak ki ebből. Gondolod, hogy tarthatják évekig, aztán eladja 4-5fton? 20% haszonnal? Az a csapat amelyik százmilliós tételben vett tekekomot, aztán 3x áron adta el?
ENEFI - THE BEST