Topiknyitó: Törölt felhasználó 2004. 05. 10. 20:41

Hogyan jegyezzünk GOOGLE részvényt?  

Hello:
Van bárkinek valmailyen ötlete a témához? Ha igen, szívesen venném, ha megosztaná. Én amit eddig tudok, hogy külföldiek s jegyezhetnek, de csak úgy, ha van a résztvevő amerikai brókercégeknél számlájuk. Ezek pedig a CSFB, a MorganStanley. A CSFB-vel annyi csak a baj, hogy $100k a minimális investment, a MorganStanley-nél $5k. Még van egy cég a WR Hambrecht + Co. De róluk még nem sokat tudni. Én felhívtam őket és azt mondták, ha nem vagyok US resident, nem nyithatok számlát és még nem is biztos, hogy rajtuk keresztül is be lehet szállni. Márpedig az amerikai fórumokon mindenhol beszélnek róluk, hogy ők is benne lesznek biztosan. Szerintem a Google egy elég jó befektetés lesz, csak ügyesen kell az IPO-n az árat meghatározni. További tapasztalataimat szívesen megosztom bárkivel, de a legjobb az lenne, ha mindenki adna a fórumhoz egy kis pluszt. Szerintem nyár körül, vagy max augusztusban már elindul a részvényjegyzés. Addig jó lenne testközelbe kerülni a Google IPO-val.
Csáó
Hotfac e
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 17. 08:20
Törölt hozzászólás
#7
Törölt felhasználó 2004. 05. 12. 08:38
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
#6
"Az alapítók vajon miért most akarják eladni, nem pedig mondjuk 1 éve?"
Mert a cég a szabályozás miatt most volt kénytelen nyilvánosságra hozni a pénzügyi adatait, függetlenül attól, hogy nincs tozsdén.
Törölt felhasználó 2004. 05. 12. 00:42
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
#5
Szerintem teljesen mindegy, hogy Google v. nem Google, a részvényvétel ideje egész egyszerűen lejárt az USA-ban.Nézz rá az indexeikre, ilyen piacon akarsz VENNI? Ha arra spekulálsz, hogy bevezetés után emelkedni fog és 2 nap múlva kiszóród, az más, de az kaszinó.Ha egyszer a medve beindul, tojik a Google-ra, esni fog minden. Befektetni meg olyan részvénybe fektess szerintem, aminek elfogadható az árazása. Bár a medvét ez sem érdekli:-) Az alapítók vajon miért most akarják eladni, nem pedig mondjuk 1 éve? Azért mert most tudják jó áron rásózni a népre és félnek,hog itt a bull vége. Adnak amíg lehet. Szerintem. Egyébként a látszattal ellentétben nem akarlak lebeszélni. Velem nem fogják feletetni, az biztos.
Törölt felhasználó 2004. 05. 11. 10:40
#4
Hello:
Szeritetek miért lenne a Google bukó? Csak az egyedi IPO miatt, vagy úgy egyébként is egy teljesen rossz ötlet?
A legtöbb hasonló részvény az első kereskedési napján már 3-400%-os emelkedést produkált.
Törölt felhasználó 2004. 05. 11. 01:17
Előzmény: #2  desszert
#3
Ha már mindenáron el akarod bukni a lóvéd, inkább add nekem...
desszert 2004. 05. 10. 22:45
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#2
Szia !
Olvasd el a www.cnn.com business rovataban van egy csomo cikk a jegyzesrol!
Ott csak az elso 2 ceget emlitik.
Tobbeknek az a velemenye, hogy mivel a jegyzes modja elter a szokasostol, lehet nem is eri meg jegyezni, mert nem lehet akkora profitot akasztani mint korabban!
Jol gondold meg, persze az ido majd eldonti!:)
A portfolion is megjelent cikk a jegyzesrol.
Udv:

Topik gazda

hotface
4 3 3

aktív fórumozók


friss hírek További hírek