Sajnálom, hogy elsőre nem sikerült megértened, de azt értem, hogy jogi ismereted hiánya miatt még abban is "ellentmondást" látsz, amiben nincs.
.
Bizony, azt már korábban megírtam, hogy felelősségre vonni mindenkit csak jogi alapon lehet, amit a jogállam kritériuma. Bár lehet, hogy van még egy-két Virág elvtárs, akinek a táskájában ott van már az ítélet. De akkor nem lesz EU-s pénz!
.
Szerintem lesznek kishalak, akiknek nem bástyázták körbe a vagyonszerzését jogszabályokkal, azokon majd "példát statuálnak", de a nagyhalak - egy kicsit megalkudva az új kormánnyal - továbbra is vígan élnek. .
Megjegyzem, bizonyára vannak olyan, érvénytelen (semmis vagy megtámadható) szerződések is, amelyek a jogszabályok kijátszásával jöttek létre, valamit azok alapján is vissza lehet szerezni, de az nem büntetőjogi, hanem polgári jogi kategória.
.
Egyébként pedig eddigi hírek szerint a Vagyonvisszaszerzési (de inkább Vagyonmegszerzési) Hivatalt Lázár János azon helyettes államtitkára, Császár Dániel vezetheti, aki felelős volt az Orbán-kormány egy-szakaszában a közbeszerzésekért, és aki nem sokkal a kegyelmi botrány előtt éppen Magyar Péternek adta el egyik cégét. :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!