"Már több mint két hónapja működik a bölcsőde, de fideszes politikusok most odamentek, hogy átadják . Azt valahogy elfelejtették megemlíteni, hogy EU-s pénzből készült el a hidasi bölcsőde. A gyerekek hallhattak arról, hogy Orbán Trumpnál van és megismerhették a kormány nagyszerű intézkedéseit is. A gyerekekről készült fotókat pedig fel is használták a politikusok." (444) . Törvény tiltja ezt a típusú kampányolást, de ugye rájuk nem vonatkozik.
"Órákkal a Trump-Orbán találkozó előtt a MOL már úgy véli, mégis el tudná látni a finomítóit az Adria-vezetéken keresztül" (444) . Nocsak, nocsak! "Az üléspont határozza meg az álláspontot"
Erről beszéltem! A választás nem a listán dől el, hanem az egyéni választókerületekben. Lehet, hogy egy kis gerrymandering is benne, de így van ez az USA elektori rendszerében is, hiába volt országosan nagyobb a Demokraták támogatottsága, azért a "választókerületekben"/államokban a Republikánus elektorok kapták a több szavazatot.
De hogy őszinték legyünk ha MP ebben az ütembe tudja csinálni ahogy eddig akkor simán meglesz a 15%os különbség Tisza javára biztos vagyok benne hogy tényleg nagyon sokan titkolják hogy Tisza szavazók az állásuk miatt a Nemzeti meneten lehetett látni hogy már most mennyien vagyunk Tiszások akik felállnak és ki is mennek.
"Egy magyar üzemmérnök mit csinál 71 évesen????? 2025ben?"
Szerencserekerekezik. Megpörgeti a kereket és kiválasztja, hogy az adott hónapban gyógyszert, vagy élelmiszert vegyen, esetleg fizesse be a rezsiszámlát.
Készítettek egy mandátumbecslő alkalmazást. Be kell írni, hogy az egyes pártoknak mennyi a támogatottsága, és az előző választási eredmények alapján megpróbálja kikalkulálni, hogy 2026-ban ez mennyi mandátumot ér. Dull Szabolcsék pár variációt kitöltöttek a legutóbbi közváleménykutatás alapján. És sajnos az jön ki, hogy min. 15% előny kell a Tiszának a fidesszel szemben, hogy éppen 2/3-ad legyen. 4% Tisza előny esetén még a fidesz kapna több mandátumot.
A fidesz addig módosítgatta a választási rendszert, hogy nagyon erősen feléjük lejt a pálya.
Egyébként jól vagy? Voltál te már egy multinál 8 ezer főt foglalkoztató gyáregység vezetője? Ha nem, akkor nem is tudod, hogy mi a komoly jövedelem. :) Bye, bye! :)
Ja, és az autó! Bár anyai ágon német vagyok, nem szeretem a német kocsikat, soha nem is volt. Általában japán autókkal jártam, a szolgálati autóm is az volt, Lexus. Most, nemrég cseréltem le újra a régit, és az új is Lexus ES-T-re. Nekem az bőven megfelel!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!