Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szieszta 2025. 08. 30. 08:45
Előzmény: #183623  dexter

Szerintem ők nemcsak eszmeileg, hanem anyagilag is el vannak kötelezve  az oroszok felé. Gondolom ott is jókora jutalékot kapnak a titkosított szerződésekét. Ahogy látjuk paksnál. Még semmi nincs, de már 700 milliárd elpárolgott.
Mikor a migránskerítés épült, csak  a tervezés tette ki a felét az összegnek, ami magánzsebbe vándorolt.
Én több mindenben egyet értek orbánnal, de a mérhetetlen lopás ezt felülírja. Nincs olyan intézkedésük, ami végén nem az lenne, hogy a NER gazdagszik belőle.
A kaszinóbiznisz, dohánybolt, de nem is sorolom, mert csak az amiről tudunk az egész napomat elvenné. És ez még mindig csak  a jéghegy csúcsa.
Hihetetlen a kapzsiságuk, semmi nem elég.  Jól mondja a szólás, evéssel jön meg az étvágy. De ennyire? Már nem duplázódik, hanem  hatványozódik? 
bronz 2025. 08. 30. 08:40
Előzmény: #183637  stansmith
Igen, amíg el nem kezdi megint védeni Sehmenczert a modi.
dexter 2025. 08. 30. 08:29
Előzmény: #183632  Istvan78

Remélem lesz elég bizonyíték, és a hamis, túlárazott lélegeztető gép beszerzés mellett hazaárulásért is elítélik, és ezekért életfogyig fog ülni.
Ennyire arrogáns jelentéktelen senki még nem tette ennyire tönkre a magyar nemzetközi megítélést, mint ő.
stansmith
stansmith 2025. 08. 30. 08:21
Előzmény: #183627  Fsociety
Örülök, hogy újra itt vagy köztünk! :) 
bronz 2025. 08. 30. 06:14
Felföldi József mai írása.
Igen, ideje lenni lemondania és kezeltetnie magát a felcsúti kommunistának.
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1323361365823549&id=100044490937128
Fsociety
Fsociety 2025. 08. 30. 00:14
Az iderendelt fideszes vergődőknek,akiket most lever a víz a Rogán féle fakenews SZJA emelés miatt( csekmet állítólag ez ellen küzd társadalmi melóban saját elmondása szerint,de persze okádja ide a faszságot erről is):
_______
Na,szóval akkor lássuk,mi is történt 2010 óta a dicsőséges ötödik Iktor vezetése alatt:
A Policy Solutions jelentése szerint a 2024-ig terjedő időszakban az Orbán-kormány összesen 28 új adónemet vagy egyéb új közteher típust vezetett be Magyarországon. Ez az adat kifejezetten csak az új adókat és járulékokat tartalmazza.
_______
Ó jaj, mi lesz itt, ha a kirabolt kincstárat,az eltűnt 500 milliárdot, a MANYUP 3000 milliárdot, meg a többi kínai hitelt majd ellensúlyozni kell valahogy valakinek,az elmúlt 15 év ámokfutását és rablását? A lepusztított gazdaságot hagyjuk is,az Brüsszel hibája,nekünk szuverén felelős kormányunk van,amit csak kicsit rángatnak messziről az oroszok,igaz,okj-s jogász?A rezsicsökkentésnek hazudott ordas átbaszást hagyjuk is, 220 EURós áron sikerült befixálni a gázt,miközben piacon már régesrég olcsóbb lenne, deház ezzel is lehetett tolni az orosz háborút,meg halászni a zavarosban (MET,ugyebár)...furcsa ,hogy erről sohasem beszéltek,csak arról, hogy mi lenne,ha,aminek aztán jelenleg kurva sok relevanciája van. By the way,mi a fidesz 26os programja? Másoljátok már be ide,lécci...aztán majd kielemezzük közösen...
Fsociety
Fsociety 2025. 08. 29. 23:29
Előzmény: #183575  Sehmet
"Azért, ha elfogultság nélkül megnézed a hozzászólását, akkor a stílusa nem tükröz kulturált vitastílust, pedig amikor megerőlteti magát, egész jó diskurzusokat, sőt még vitákat is lehet folytatni Fsocietyvel. "
__
Sehmet ma, 16:57Előzmény: #183572  bronz#183575Az, hogy nálad mi mit merít ki, az senkit sem érdekel! :) 
__
Egy újbóli példa arra, hogy eladod itt magad a két-három szimpatizánsodnak,csakhát nem mindenki fideszes...ennyit a te szofisztikált vitakultúrádról. Egyébként meg nem szeretem,amikor valaki probál puncsolni, mindig is hánytam az ilyen embertől,ha kellett,ki is rúgtam,ha alattam dolgozott. Az ilyen fog hátbaszúrni másodpercek alatt,ha úgy hozza az élet. 
Kapzsidözsi 2025. 08. 29. 23:21
Előzmény: #183631  Gaboracing
Ember te hol élsz, melyik országban? Ennél sokkal jelentősebb társadalmi csoportokban ( úgymint bizonyos munkahely , sportkör, diákkör) mint egy ilyen ökörkör oldtimer stb sem szabad a Kedves Vezérre és rendszerére kritikát megfogalmazni.... jópár éve de most hogy meleg lett nekik a pite meg főleg nem...nézted már FB oldalukat? Irjál valami szépet...
Istvan78 2025. 08. 29. 23:14
Előzmény: #183623  dexter
Legközelebb CCCR feliratú pólóban fog megjelenni, mint Lavrov.
Gaboracing 2025. 08. 29. 23:14
Hol a f@aszomba élünk? Az Őrségi NERzetközi Oldtimer Egyesület kizárja az egyik tagját, mert ellenzéki nézeteket vall? Ha már veteránozni se lehet politika mentesen, akkor mi marad ebből az országból 2026 után? Érdemes küzdeni itt bármiért is? Csak találkozzak ennek az egyesületnek egy meghirdetett rendezvényével, a Zsigulit beöltöztetem FCK NER matricába és úgy fogok ott púposkodni...
Istvan78 2025. 08. 29. 23:13
Előzmény: #183622  Haldir1
Nem esik le nekik, hogy a nagyobb felelősség ott van, akik kiépítették ezt a rendszert, a NERt, az informális hálózatot, ahol az államot el lehet téríteni a szabályoktól következmények nélkül és a kisebb felelősség van azoknál, akik részben emberi gyengeség, részben karriervágy vagy mert nem látták át a rendszer valóságos működését engedtek a csábításnak.
Fsociety
Fsociety 2025. 08. 29. 23:08
SzijjÁRTÓ megszólalt már az OTP székház bombázás miatt? Vagy Munkács rakétázása az a béke miatt van? Mit mondasz Sehmet? Mentél már kesergeni a ruszki topicba a "békepártiakhoz" erről,hogy lövik az orkok a magyarokat? Nem,mi? Erről mélyen hallgattok,mert ezt tiltják a pártközpontban.
___
https://444.hu/2025/08/29/magyarorszag-azert-nem-irta-ala-az-oroszorszagot-elitelo-kozos-eu-s-nyilatkozatot-mert-az-nem-mozditja-elo-a-beket
___
Íme, ennyire van csak a fideszszektások vezére rövid pórázon...
Fsociety
Fsociety 2025. 08. 29. 23:00
Sehmet 2025. 08. 14. 15:29Előzmény: #181534  badsector1#181536Igen, összekutyultam magamban valamit, rosszul írtam, el is ismerem, de ilyen a kormánypártiaknál fordul csak elő, főként akkor, ha a gépen mást is csinálnak, és nem tudnak néha koncentrálni arra, amihez hozzászólnak. Helyesebb lett volna azt írni, hogy nem szükséges külön ilyen, olyan, meg amolyan számla. Jó, rendben, persze csak a kormánypártiak tévednek, akik be is vallják, a másik oldalon lévők mindenben tökéletesek, nem kutyulnak össze semmit, nem tévednek soha, és nem osztják azt, hogy "errare humanum est" :
________
Ime a nem fideszes,nem propagandista,de azért kormánypárti Sehmet. Lol,öregem,lol....önellentmondás level 1000...
Sehmet 2025. 08. 14. 09:33Előzmény: #181452  signal2#181466Nem kéne kamuzni! Külön USD és külön EUR számla nincs, csak devizaszámla. Persze, nekem mindhárom valutádnál Prémium Ügyfélszámlád van! Ne legyél nevetséges! :)
____
nem ő volt nevetséges,hanem te,aztán oltod a Zsidayt :D 
_________
Na,kezdheted a jelentéseket,ahogy eddig. Igaz, hogy beígértek neked egy végleges kitiltást a házmester mentalitásért,dehát majd egyszer...
Fsociety
Fsociety 2025. 08. 29. 22:48
"Többször leírtam és azt is, hogy jelenleg is elsősorban nekik dolgozunk, de erről nem vagyok hajlandó veled kommunikálni, mert nem vagy egyenes, hanem agitpropos provokátor, akit nem érdekelnek a tények, csak a saját prekoncepciója alapján kreált valóság."
_________
Újabb Sehmet napi aranyköpés,akinek arról sincsen fogalma, miként működik egy devizaszámla (állati ciki voltál,öreg,ahogy védted a tudatlanságodból fakadó ostobaságot,miközben már vagy 3an szóltak, hogy szembe mész az autópályán...). Aztán imádtam,ahogy nem fideszesként elnézést kértél,majd egy laza 20 sorban leírtád, hogy egy kormánypárti legalább elnézést kér,ami egy nettó önbeismerés,és szintén amatőr egy magát állítólág jogásznak kamuzó trolltól  "L"
Fsociety
Fsociety 2025. 08. 29. 22:43
"Nem vagyok sem fideszes, sem pedig propagandista, de a te korábbi és jelenlegi messiásaidat sem támogatom. :) "    
___
LOL,Sehmet öreglány ilyet idebiggyesztett....csoda hogy nem szakadt rá a bódé teteje... vérciki messiásozás napi 20x,aztán később bemondja, hogy nem fideszes,csak támogatja őket...ja,nyilván puszta jószándékból hány ide napi 30 posztból 28 MP fikázó Mandiner,meg egyébb szennylap cikket. persze ők is csak szemléznek (önálló gondolat hijján mit tegyenek...)Aztán persze jön a vitakultúrával,meg eltartott kisujjal személyeskedik.
Sehmet ma, 16:57Előzmény: #183572  bronz#183575Az, hogy nálad mi mit merít ki, az senkit sem érdekel! :) 
szieszta 2025. 08. 29. 22:37
Előzmény: #183618  Ivanhoe
Ezt gyönyörűen látni romulusz mocskolásán is, hogy ebben a beteg rendszerben a fideszesek még a zsírjukat is közpénzből szívatják. Szegények nem veszik észre, hogy éppen a saját rabló rendszerük elé állították a tükröt? Amit most habzó szájjal elítélnek. Számtalan ilyen volt és van a fideszcsókosok luxizásáért, természetesen közpénzből.
dexter 2025. 08. 29. 22:30
Előzmény: #183616  bronz

Szíjjártó már le sem tagadhatja, hogy orosz ügynök...
Mondjuk eddig is tudtuk, de a fia szépen meg is erősítette ezt. Hiába na, úgy látszik a családnak nem az ész az erőssége.
Haldir1 2025. 08. 29. 22:22
Előzmény: #183618  Ivanhoe
Dehogy esik le nekik! Az sem esik le,mikor azzal támadják,hogy 15 évig milyen jól elvolt szerintük  a zsíros pozicióiban ez a budai úrigyerek, hogy a fideszes haverok adták neki ezeket a posztokat, hiszen így működik a fidesz.  Testvér,sógor,koma,haver,barát iskolai osztálytárs kap poziciót, megrendelést, pályázati pénzt! Akkora öngólokat lőnek ezzel, hogy a holdról is látszik. Mindent tud róluk, azt is, hogy kinek milyen vaj van a füle mögött, hogyan is működik ez a "rendszer", tudja már, mivel lehet kicsinálni. És jó úton is haladunk e felé. Ennek áprilisban vége lesz, csak a mérték kérdéses, hogy mennyire. Ha még az a pár % ellenzéki, aki még nagyon ellenkezik, hogy a tiszára szavazzon beáll a sorba a szavazás napján, akkor nagyon gyorsan vége lesz.
stansmith
stansmith 2025. 08. 29. 22:22
Előzmény: #183619  Ivanhoe
Igen, pont emellett érveltem korábban én is… 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek