Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Hegyesi2
Hegyesi2 2012. 12. 05. 18:00
Előzmény: #1518  csendben
#1520
Elvagy tévedve az erdőben! :)
csendben 2012. 12. 05. 17:59
Előzmény: #1517  gazmber
#1519
"ellenben azzal mikor pl. csak ~25 munkahelyet csinált a CocaCola"

250 helyett...
csendben 2012. 12. 05. 17:57
Előzmény: #1515  Hegyesi2
#1518
Elgurult?
NE keresd,kérj másikat!

"Nem sokan fognak felháborodni ha csökkennek a terhek!"

Most,hogy mondod: Eon.
Azon a pénzen veszi meg a vezír -csak Neked,csak most!-,amit az a gaz Bajnai-Oszkó vett fel az IMF-től(!) -eléggé el nem ítélhető módon!- és nem költött el -szintén felháborító módon!-,hanem az MNB-ben hagyta...

gazmber 2012. 12. 05. 17:56
#1517
Hol van már az egymillió új munkahely? link
Az LMP helyében egy 'nagy' orbán képpel (ollóval a kezében) és nemzetiszínű szalaggal kimennék 'fleshmob'-ozni a Flextronics-hoz mikor az 1100embert szélnek eresztik... mert ott gondolom úgysem fog megjelenni-:) ellenben azzal mikor pl. csak ~25 munkahelyet csinált a CocaCola--:-)
Törölt felhasználó 2012. 12. 05. 17:51
Előzmény: #1513  csendben
#1516
Hofi már megmondta egy másik vezérről:
"mi az ifjú úttörök, köszöntjük a népet,
hogy a szebb jövő felé, megint nagyott lépett! - PUFFF... ott a fal" :D
Hegyesi2
Hegyesi2 2012. 12. 05. 17:46
Előzmény: #1512  Törölt felhasználó
#1515
Az energia árak abszolút értéken az uniós államok viszonylatában a középmezőnybe tartozik de a jövedelmekhez viszonyított arányában a legmagasabbak közé!
Mszp tömte az Eon ,Tigáz stb/az összes multi/ zsebét a magyar lakosság kárára!
Ha az a kommunizmus amit a kormány akar,akkor csak jöjjön nyugodtan.Nem sokan fognak felháborodni ha csökkennek a terhek!
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 12. 05. 17:37
Előzmény: #1512  Törölt felhasználó
#1514
a piacgazdaság kifosztja a zembereket... :) a kormány megvédi a zembereket :) (mármint: államosítja a zembereket)

logikus lépés bevezetni a kommunizmust :)
bölcs vezérünk mindig tudja, mi a jó a magyarnak... sokkal jobban, mint maga a nép :)
csendben 2012. 12. 05. 17:29
Előzmény: #1512  Törölt felhasználó
#1513
Milyen szép lenne vona,amint úttörő nyakkendővel a nyakában,az "ej,haj úttörőnek kedve mindíg jó!" dalt énekelve integetne a tribűnön szemléző vezérnek! :-)
Törölt felhasználó 2012. 12. 05. 17:19
Előzmény: #1509  Hegyesi2
#1512
Az árak a kormány felkérésén meg a minisztériumi papírmunkán múlnak.
Zseniális. Megszűnik a piacgazdaság, éljen a kommunizmus!
Kolyok
Kolyok 2012. 12. 05. 17:19
Előzmény: #1509  Hegyesi2
#1511
Inkább a zöld energiákat támogatnák ezek a kóklerek...
Törölt felhasználó 2012. 12. 05. 17:10
Előzmény: #1509  Hegyesi2
#1510
Kezdődik a kampány?
Hegyesi2
Hegyesi2 2012. 12. 05. 14:42
Előzmény: #1508  watson
#1509
watson
watson 2012. 12. 04. 13:25
Előzmény: törölt hozzászólás
#1508
A topik címe nem gyűlöletbeszéd, hanem megérdemelt jutalom a tönkretett gazdaság, a tönkretett intézményrendszer, a tönkretett jogrendszer okán, és egyben kárenyhítés ;)
johai 2012. 12. 04. 13:12
Előzmény: törölt hozzászólás
#1507
"Orbán takarodj!!!! "

Egyetértek,neki is kijár e felszólitás:)
Élvezze saját személyében az általa kreált kifejezést.
Takarodj....az egy dolog,de ki áll a helyére?
Valami anti Orbán?
Törölt felhasználó 2012. 12. 02. 23:55
Törölt hozzászólás
#1506
Törölt felhasználó 2012. 12. 02. 23:53
Törölt hozzászólás
#1505
Törölt felhasználó 2012. 12. 02. 23:35
Előzmény: #1503  Törölt felhasználó
#1504
Eközben a KDNP-és képviselők még ma is nyíltan relativizálják Prohászka Ottokár link személyét az esti Szólás szabadsága című műsorban.

A tébolyult Mesterházy pedig a Jobbik betiltását követeli, ami simán egybeesik az állnemzeti kormány érdekeivel, hiszen ezt a komédiát ő írta Vona Gábor társszerzővel.

Egyenes út az újabb kétharmadhoz...

Törölt felhasználó 2012. 12. 02. 23:28
Előzmény: #1502  Törölt felhasználó
#1503
Különösen fontosnak tartjuk, hogy immár a Fidesz is szükségét érzi, hogy frakcióvezetői szinten demonstrálja, hogy van, ami már neki is sok.

Jobb lett volna persze ott és azonnal, a parlamenti patkóban azzal az indulattal reagálni, ahogy a felháborodás szokott spontán, mintegy számítgatás nélkül kitörni az emberből. Ugyanezt a spontán reakciót hiányoltuk persze mindenkitől, aki végighallgatta azt a beszédet. De azt, hogy másnapra mégis megérett a kormányzat részéről egy elitélő, bár sematikus mondat, harmadnapra pedig az a döntés is, hogy most velünk tiltakoznak, üdvözölnünk kell.

Jó alkalom ez a közös tiltakozás arra, hogy ne csak fölháborodásunkat és mély megvetésünket fejezzük ki a legsötétebb időket idéző náci beszédmóddal szemben, hanem hogy magunknak is föltegyük a kérdést: miért és mi módon jutott Magyarország oda, hogy a művelt világ ma döbbenten nézi, ami a budapesti parlamentben zajlik.

Azt gondoljuk, hogy a felelősség nagyobbik része azé a jobboldali politikai elité, amely taktikai kérdésként kezelte a saját szélsőségeitől való elhatárolódás kérdését.

Emlékszünk, hányszor utasították el az egyértelmű, világos beszédet – kezdve a Csurkával való szembefordulás halogatásától a MIÉP-pel való összekacsintáson át a Vona Gáborral való polgári körös közösködésig. Az árpádsávos zászló, a nyilas szimbolika bagatellizálása, a Magyar Gárda létrejöttében való szerepvállalás (az első avatáson a Budai Várban Wittner Mária fideszes képviselő is mondott beszédet a felavatott gárdisták tiszteletére), a 2006-os szélsőjobbos utcai randalírozások bátorítása mind-mind nehezen lemosható bűn a jobboldalon. Nem lehet megfeledkezni arról sem, hogy a jobboldali sajtóban régóta bevetté vált a szalonzsidózás, de nem példa nélküli az orgoványi erdőben félmunkát végző fehérterroros különítményesek emlegetése sem – utóbbi gondolatok Bayer Zsoltnak, az 5-ös számú Fidesz-párttagkönyv büszke tulajdonosának jutottak eszébe néhány, a mai kormánypolitika ellen tiltakozó és történetesen zsidó nevet viselő értelmiségi kapcsán. Nem lehet nem megemlíteni, hogy a kormány egy sor szimbolikus politikai lépése is – a zsidók faji diszkriminációját törvényesítő Horthy-rendszer rehabilitációja, közismert és nyílt antiszemiták (Prohászka Ottokár, Nyírő József, Wass Albert) favorizálása, az Új Színháznak a szélsőjobb kezére játszása – bátorítólag hat azokra, akik a politikai korrektségben csak fölösleges és őszintétlen etikettet látnak. És végül, de nem utolsósorban: a melegekkel szembeni előítéletekkel való nyílt szimpatizálás szintén a Jobbik ideológiájához áll közel. Tarlós István főpolgármester országos hírnévre egy évtizede a melegsátor megtiltásának szándékával tett szert. És ami a jelen kontextusban különösen fontos: a Jobbik képviselőinek nyílt homofób felszólalásaira mindig elmarad a felháborodás – bal- és jobboldalról egyaránt.

A jelenlegi kormányt és ideológusait tehát súlyos felelősség terheli abban, hogy végül szalonképessé tették a Jobbik nyíltan rasszista, homofób, őszintén náci nézeteit.

Örülünk, hogy végre a Fidesz és támogatói is fölismerték, hogy a helyzet immár tarthatatlan. De a mai tiltakozáshoz való csatlakozás értékét azon lehet majd lemérni, hogy a kormánypártok és a jobboldal véleményirányítói, befolyásos szellemi körei fölülvizsgálják-e eddigi engedékenységüket a szélsőjobbal és a náci ideológiákkal szemben. És a felülvizsgálat alapján készek lesznek-e mostantól elvi alapon, akár potenciális szavazói csoportok elvesztése árán is kiállni a legelemibb, mindenkit megillető alapjogok és az emberi méltóság védelmében. És készek-e fölismerni, hogy a demokratikus viszonyok között a fő törésvonal nem a jobb- és a baloldal, hanem a demokraták és a demokrácia ellenségei között húzódik. Ezért a velük versengő baloldali demokratikus pártokat nem diszkreditálhatják azzal, hogy “kommunisták” és történelmi bűnösségüket nem foglalhatják bele az alaptörvényükbe. Mert a szocialista párt mai tagjait (akik közül sokan nem is éltek a kommunista rendszerben) ugyanúgy hazugság kommunistának nevezni, ahogy a fent felsoroltak ellenére tévedés a jobboldalt kollektíven fasisztázni. Politikai haszonszerzés céljából a náci eszméktől el nem határolódni, esetenként velük együttműködni: bűn. De nem egyenlő azzal, hogy valaki náci eszméket vall.

De a baloldaliaknak és a liberálisoknak is van min elgondolkozniuk. Elsősorban azon az érzéketlenségen, amely a magyarság, a nemzet történelmi traumáival, Trianon következményeivel, a határon túli magyar kisebbségek sorsával kapcsolatban ezen a térfélen hosszú évtizedek alatt kialakult. A lemondás a nemzeti tematikáról sokaknak üzente azt, hogy hazaszeretetüket csak egy jobboldali, nacionalista, tőke-, modernizáció- és EU-ellenes politikai közösségben találhatják meg.

Továbbá: míg a Jobbik antiszemitizmusa inkább csak jobbról kapott támogatást, a vele azonos értékű, ugyanakkor jóval kevésbé kódolt cigányellenesség a baloldalon is népszerűnek bizonyult. A reformpolitika kudarca és a válság szorítása ezen az oldalon is könnyen vezetett bűnbakkereséshez. Emlékszünk a miskolci rendőrkapitány botrányos cigányellenes kijelentései körüli huzavonára, akit a szocialista párt helyi potentátjai védtek meg, és ennek érdekében nem riadtak vissza a szélsőjobbal való közös tüntetéstől sem. A romák oktatási integrációja is sikertelen volt, és a cigányok segélyeinek közmunkával való kiváltása is bizony először MSZP-s fejekben fordult meg. És amikor Gyöngyöspatán náci hordák grasszáltak, egyetlen szocialista képviselőt sem láttunk tüntetni a világbotrány miatt.

A Jobbik megerősödésében, a helyzet elmérgesedésében komoly szerepet játszott, hogy az MSZP-SZDSZ koalíció 2006 őszén képtelen volt kezelni az őszödi beszéd miatt kialakult válságot. A 2006-os őszi rendőri fellépés durva szakszerűtlenségei és törvénytelenségei, továbbá a szerencsétlen kísérletek az erőszak igazolására kiváló alkalmat teremtettek a lendületesen szerveződő szélsőjobbnak, hogy szabadságharcosként és jogvédőként pozícionálhassa magát.

A mai tüntetésen elhangzott beszédek őszinteségét mi magunk azon fogjuk lemérni, hogy Rogán Antal, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila Budapesten kívül merészkednek-e, ha legközelebb a gárdisták vonulnak, megfélemlítve roma honfitársainkat. És hogy elmennek-e jövőre a Meleg Méltóság Menetére, demonstrálva, hogy a kirekesztést sem vallási, sem faji, sem szexuális orientáció, sem más alapon nem fogadják el. A kiállás az emberi egyenlőség mellett akkor lesz hiteles, ha mindig sor kerül rá, amikor annak ideje van.

link
Törölt felhasználó 2012. 12. 02. 22:17
Előzmény: #1501  ________
#1502
Nagyon helyesen vannak írva a hozzászólásai,ritka művelt roma ,de jobb lenne ha inkább csak ritka roma lenne.
________
________ 2012. 12. 02. 21:49
Előzmény: törölt hozzászólás
#1501
"melózni fogtok rám..."

szóval te roma vagy

egyből látszik, hogy nem ide való vagy

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek