Topiknyitó: Törölt felhasználó 2012. 06. 30. 15:24

Forex Cashback   

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2012. 07. 03. 17:38
Előzmény: törölt hozzászólás
#20
Hmm... bocs, de ez is téves információ.

Tán úgy pontosabb, hogy a legtöbb esetben és a legtöbb ember. De ebben a formában, ahogy írtad, hogy "AZ" emberek, valamint a "minden esetben".... nos, ez egyszerűen nem igaz, mégha a tankönyvek ezt is állítják, akkor sem.
Törölt felhasználó 2012. 07. 03. 17:31
Előzmény: törölt hozzászólás
#19
Péter,

tudod, sok-sok ezer légy gondolja úgy, hogy a trágyadomb a legvonzóbb terített asztal, mégsem gondolom, hogy követni való a vélekedésük.

Vagyis az, hogy sok-sok ezer ügyfeletek van már világszerte, még nem jelenti azt hogy ezek az ügyfelek ne találnának kedvezőbb kondíciókat. Ugyanakkor elhiszem, hogy elégedettek veletek.

Amúgy remélem, az ügyfelektől nem kérdezitek majd, hogy "Mi nem érthető ebben?" :)

A lényeg, hogy én értem. Csak a honlapotokon a DukyaCopy-val kapcsolatos információk önmagukban értelmezhetetlenek. Illetve, mint írtam, félrevezetőek a jutalék mértékét, következésképp a visszatérítés nagyságát illetően. Egyrészt a LOT eltérő értelmezése miatt, másrészt a téves maximális jutalék mértékét illetően.

Törölt felhasználó 2012. 07. 03. 17:08
Törölt hozzászólás
#18
Törölt felhasználó 2012. 07. 03. 16:29
Törölt hozzászólás
#17
Törölt felhasználó 2012. 07. 03. 15:19
Előzmény: törölt hozzászólás
#16
Kedves Péter,

ha beírsz valamit egy fórumba, akkor ne csodálkozz azon, ha véleményt mondanak róla.

S nem a vita kedvéért, csupán a véleménynyilvánítás okán, s ha már a "vitatkozni szeretők"-et hozod szóba, akkor úgy tűnik, könyebb bagatelizálni a téves, félrevezető információkat, "vitatkozni szeretők"-nek beállítani a véleményt mondót.

Továbbra is azt mondom, hogy semmi sincs ingyen. Vagyis, akik rajtatok keresztül kereskedik, az nem az optimális kereskedési kondíciókat kapja. S ezt féligazságokat tartalmazó marketinggel próbálod elérni.

De hát virágozzék száz virág ... legyen sok ügyfeletek .... Simicska óta tudjuk, hogy alkotmányos jogunk rosszat választani.

Törölt felhasználó 2012. 07. 03. 14:56
Törölt hozzászólás
#15
Törölt felhasználó 2012. 07. 03. 14:54
Törölt hozzászólás
#14
Törölt felhasználó 2012. 07. 03. 14:54
Törölt hozzászólás
#13
Törölt felhasználó 2012. 07. 03. 11:28
Előzmény: törölt hozzászólás
#12
Kedves Péter,

a marketing megítélésében sem értünk egyet. A marketing, lényegéből fakadóan nem lehet őszinte. Azaz amit állít az "nagyjából"(!!!) igaz, a lényeg viszont abban szokott lenni, amit nem állít. Jobban mondva nem is említ.

Lehetséges, hogy van bennem egy kis ellenállás, de a megérzésem azt súgja, hogy semmi sincs ingyen. Ezért, benéztem a honlapotokra, hátha tévedek.

Szúrópróba szerűen csak két bróker feltételeit néztem meg. S hát már megint azok a fránya "apróbetűs" részek......

FxPro: a honlapotokon ez áll: "Mi fizetünk Neked minden FxPro kereskedésed után!"

Ezzel szemben, az árkedvezmény részletes leírásánál, ott is a legvégén, igaz, fontos megjegyzésként a következő: "All positions that were closed in the platform by the functions “close by” or “multiple close by” will not be included in the calculation of rebates."

Ami, értelmezésem szerint azt takarja, hogy bizonyos pozíciózárásoknál mégsem jár a kedvezmény. Igaz, nem vagyok tisztában vele mi is az a "close by" és "multiple close by" .... de akármi is, ez ellentmond annak, hogy minden FxPro kereskedésnél kap valamit a kuncsaftotok.

DukasCopy: itt a comission után jár 40% kedvezmény. A honlapotokon lévő leírásból nem látszik, hogy mi után is vonnak jutalékot. Ez picit félrevezető, hisz általában LOT-onként szokták megadni. Viszont a DukasCopy-nál egy lot=1.000.000 egység, nem pedig a köztudatban lévő 100.000 egység, mint a legtöbb brókernél. Ez au olvasót picit félrevezeti, mert gyors számolás után pontosan 10x annyi visszatérített pénzben reménykedik.

Az már csak apróság ehhez képest, hogy megnézve a DukasCopy oldalát, ott azt találtam, hogy LOT-onként(ami 1.000.000 egység) maximálisan nem 48, hanem 35Usd a jutalék.

Vagyis két próbából két inkorrekt tájékoztatás. S ezek fényében már az sem igaz, hogy "A visszatérítendő összeget egyébként nagyon egyszerűen ki lehet számolni a honlapunkon lévő számológép segítségével."

Nos, ezért sem hiszek az ilyen közvetített dolgokban.

Nyilván lesz sok ügyfeletek, de úgy érzem tudatlanságukat használjátok majd ki.

Törölt felhasználó 2012. 07. 03. 08:35
Előzmény: #10  szarvasvadasz
#11
Jól beszélsz! Én is kihagyom.
szarvasvadasz
szarvasvadasz 2012. 07. 03. 08:18
Előzmény: törölt hozzászólás
#10
Neeem nem, téves asszociáció, egyéb motiváció híján kizárólag a saját magam brókere voltam/vagyok/leszek. Ajánlásról az az időszak jut eszembe, amikor rendszeresen hívogattak a brokik mindenféle konkrét tuti üzleti ajánlattal. Meghallgattam őket figyelmesen, aztán amikor ismét hívtak, elmondtam, hogy ránéztem, szerintem nem jó ötlet (legtöbbször ez történt). Egy idő után már csak azért hívtak, hogy a véleményem megkérdezzék.

Természetesen nem szeretnék általánosítani, bizonyára van pozitív példa is. Ezzel együtt sincsenek illúzióim a brokikkal kapcsolatban, mert markáns különbséget látok a saját tőkénk terhére a saját nevünkben történő kereskedési döntések és a fizetésért + jutalékért történő brókerkedés között - mentálisan, felkészültségben és motivációban egyaránt.

Kérdésedre válaszolva igen, én kihagynám.
Törölt felhasználó 2012. 07. 03. 00:30
Törölt hozzászólás
#9
Törölt felhasználó 2012. 07. 03. 00:19
Törölt hozzászólás
#8
szarvasvadasz
szarvasvadasz 2012. 07. 02. 18:50
Előzmény: törölt hozzászólás
#7
Péter, miért kellene rám vagy bárkire hivatkozni ahhoz, hogy bárki kedvezményt kapjon ebben az iparágban? Nem azért kap kedvezményt, mert rám hivatkozik, hanem azért, mert kéri (semmi veszteni valója nincs vele, de a broki nem fogja magától felajánlani).

Bármelyik broki adhat kedvezményt, ha akar (igazából gesztus részéről, jelképes, betesz egy másik "csomagba" és kész), mindnyájan tudjuk, hogy a broki akkor is win-win szituációban van/marad. Ha lista kell, a weboldalatokon van egy jó lista hozzá.

Nálam egyszerűen természetes része volt anno a "játéknak", mert ez is egyfajta piac. Legalább volt benne némi móka számomra is a száraz szerződéskötésen kívül, ha már odaviszem valahova a pénzem. Ebben az iparágban nincs szemérmesség, ugye egyetértünk?

Nem promózok egy brokit sem, kinek-kinek megvannak a maga broki választási szempontjai (remélhetőleg), az enyémeket anno közzétettem itt a portfolion. Hozzáteszem, hogy ha valaki valóban kereskedik, a spread nem a leglényegesebb szempont, legfeljebb előny, ha nem túl magas.

De félreértés ne legyen, nem ellenetek, csak a korrekt tájékoztatás jegyében mondom és csak a spread-re reagálva - nem elfeledve, hogy egyéb szolgáltatásokat is kínáltok, ami a kezdőknek lehet vonzó.
Törölt felhasználó 2012. 07. 02. 11:42
Előzmény: törölt hozzászólás
#6
Bocs, de amit mondasz, az csak marketing. Nem rossz, de csak marketing.

1. Aki most lép az FX területére, annál nem beszélhetünk márkahűségről.

2. Akikről én beszélek, igencsak jó hírnévnek örvendenek. (a sok "ügyfél" miatt -is- tudnak alacsony spread-et kínálni)

A többihez inkább nem is fűzök semmit.

A pénzviszatérítés csak méz a madzagon. Félre ne érts, nem ellened beszélek (vagy igen?) csupán szerintem a komoly trédereknek nincs szükségük ilyen "szolgáltatásra", a "komolytalanok"-nak pedig csak egy újabb csapda.
Törölt felhasználó 2012. 07. 02. 11:15
Törölt hozzászólás
#5
Törölt felhasználó 2012. 07. 02. 02:10
Előzmény: törölt hozzászólás
#4
Sosem értettem, hogy amíg vannak max 1 pip-es (de többnyire <1 ) spread-et (EUR/USD) kínáló lehetőségek (s persze komoly, megbízható háttérrel), miért nyitnak számlát az emberek ennél rosszabb feltételekkel.

Ezt csupán szintén kiegészítés.

Pár perc kiguglizni, s máris rengeteget spórolhat bárki. Még csak perfekt nyelvtudás sem kell a számlanyitáshoz.
Törölt felhasználó 2012. 07. 01. 14:50
Törölt hozzászólás
#3
szarvasvadasz
szarvasvadasz 2012. 06. 30. 16:24
Előzmény: törölt hozzászólás
#2
Köszönjük a tájékoztatást, bizonyára lesz, akit érdekel a magyar nyelv és az egyéb értéknövelt szolgáltatások miatt.

Ami viszont a spread kedvezményeket illeti, ezt közvetítő cég közbeiktatása nélkül a brókertől is meg lehet kapni, ha valaki azt kéri (nyilván, kérni kell).

Csak hogy kerek legyen a kép. Üdv:
Törölt felhasználó 2012. 06. 30. 15:24
Törölt hozzászólás
#1

Topik gazda

GlobeGain
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek