Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Dax nagyon szèpen megindult felfelé..Már akkor látszott,amikor -0.8-nál nem akart lejjebb menni,hiába volt nasi -2% alatt..Szépen kivárta ott őket,és indult felfelé,mihánt enyhült a nyomás USÁ-n.. Szóval az 550-es belevétel már jó ötlet volt...Csak keret nem vokt hozzá..🤣
dax nemsokára beér téged, én azt lezártam. NQ, ajjaj. én 25120 ról voltam. 24690 körül higítottam. 24880 körül már 0. buy the dip, tartja a mondás,ha nem is ma, jövőhéten, ez élteti a pozimat. ha tévedtem, akkor cumi, stop.
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart 24690 körül ráhígítottam. 1:1 arányban elérte a -2.05%-ot a nasdaq. 24700 körül volt a napos ma50. (-2%-nál), várnék egy "ici pici" visszapattot. daxot lezártam.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?