Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
a dax éjszaka járt 23570-nél, nappal meg 720-ig jutott csak, ilyenkor miért nem törvényszerű, hogy napközben is meg kellene néznie azt a szintet? ugyanígy nasdaq, 25150 vs. 25400 körül "nézelődik". 25360: ez volt a gap-es gyertya zárója, odáig jött vissza nyitóban. és már 25465
Nasdaq réssel lefele nyitott, nyitóig visszajött, egyelőre semmi. kb. ott van, ahol tegnap befejezte, "relatíve" túlvett a visszajövetel miatt. simán belelátható egy folytatódó esés, csak arra támaszkodni, hogy "napos boliközép", és meg van védve a haza... 1x törjön el... és csak a középről beszélünk. az ma50 is 800 ponttal a mostani szint alatt van 25400>24600 (számszerűsítve) én meg ismét a legrosszabbkor nyitottam a dax shortot, dehát na... ez van. dax 23920-960 ellenállás, valóban. 23880 alatt érdekes lenne, nyitó gap tegnap-ma.
dax ment a legtöbbet a padló óta. (23560>23920) 23920-nál akadt el, kicsivel alatta kapott egyet tőlem, nemrég. nasit dobtam. ADP-ra lehet egy kis boldogságok, de ennek minek örülne a DAX?
big picture: lefele tartó 1h boli. relatíve sokat visszajött. 25550 a gap tető, a hetes gap nyitó. 25460/70-ig feljött, el se érték, miközben dax amúgy boldogabb. m5 kupolázást látok., fordultam. legalább beírom.
én továbbra is azt mondom, hogy ez az emelkedő és dupla alj, azt a célt szolgálja, hogy a nagyok kidobjá ka shortokat, amilyen mélyen csak lehet, és onnan táplálják a longjaikat, a frissen vett longjaikat, a short zárások mellett. és amikor kell, újabb packokat zárnak, ezzel átsegítve a "nehéz" részeken az árfolyamot (ellenállásokon)
14:15-kor volt ADP adat jobb lett. Ha emiatt vágod a FED, akkor feleslegesen vágoott, ha amúgy javul. De ugye longba fordulás történt, JÓ ADAT jött.. ugye... 25408-nál bezárt a bazár, és most már 25466 is volt.
Valóban. De amikor fél napon át nem tudom 0-ba húzni a stopoom, meghalad egy relatíve "jó" szintet az árfolyam, a nyitóhoz képest, nem szeretném újra ,ha -130 pontba vernének. csak azért, mert lusta vagyok lestoppolni. és most lehetnék 25270-ről is, és nem 25400-ról is. akkor kivárós lennék. 25350 stoppal nézném, de 25400-ról nézni a 25405-öt, ahogy jön vissza 440-ről, az necces. Szerintem..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?