Topiknyitó: Törölt felhasználó 2012. 01. 20. 16:41

Legényadó?!  

Na most egy teljese szubjektív véleményt írok mivel 2 gyermekem is van. Anno régebben (pontosan nem tudom mikor ) de volt olyan ,hogy legényadó.Ez egy olyan valami,hogy azon nők és férfiak akiknek nem volt még gyermekük adót fizettek egy bizonyos kor után .Szerintem ez lehetne most nőknél olyan 25 éves kor férfiaknál meg olyan 28 ..kb de fizethetnének a fizetésük olyan 10%-át be adóba és ezt kéne tovább adni azoknak akikinek van gyerekük és ez még nem is sok mert akinek van gyerek az tudj a,hogy sokba kerül . persze az aki ezt olvasa azt mondhatja ..persze minek csináltál gyereket ,vagy ha csináltál akkor tarttsd is el ..persze igaz ez így van de azért nekik ne legyennel illuziojuk a nyugdijat (ha kapnak azt nem azt kapják amit ők befizettek mert azt most a szüleik nagyszüleik kapják hanem a jövő nemzedéke fogja ha fogja kitermelni és ők abból kapnak pénzt amit az én és mások gyermekei megtermelnek ..szerintem .Maradok tisztelettel egy apuka
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
nobudy 2012. 01. 20. 21:29
Előzmény: #57  unforgiven
#60
elötte rendezzük a cigánykérdést szerintem,mert van cigánybűnözést, csak hát az összes politikai elit nem foglalkozik vele!!!!!...földet,házat foglalnak,rabolnak,fosztogatnak,szoval a gyermekem jövőjét nem Magyarországon képzelem el!!!!közvetlen és közvetett tapasztalat a rablás,földfoglalás stb....
link
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 20. 21:26
Előzmény: #56  nobudy
#59
mi a nemzetibocialista pártnál elismerjük Minehead (oder was) jogát az elkerülő utakra :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 20. 21:23
Előzmény: #57  unforgiven
#58
na végre egy zseni leszállt közénk, fődi pórnép közé :)
hóbagoly reinkarnációja-e vagy? :)
amúgy a VV5 óta tudjuk, hogy a Bayes-tételből kellene kiindulni :)
bezony, koma, mer'a csajok nem akarnak dugni, csak a vibrinek meg a kondomos szexnek élnek, oszt' nincs elég pár, aki elég gyereket vállalhatna, stb.
tehát az okos egyiptomi-tomi (becenevén csak tamás) piramisban építkezik, mint a tribuszerné... teccik éééteni... vízbűl veszi kijaz oxigént :)

szóval: minél több pár marad együtt, annál többnek lesz gyereke mindenféle adókedvezmények meg egyéb monetáris trükkök nélkül... persze ezt nehéz kivitelezni, de inkább arra kellene törekedni, hogy ne lelki szegények hagyják el az iskolakapukat, aztán abból már "adja magát" a normális és egészséges népesség-gyarapodás is, ha a polgárok ÚGY GONDOLJÁK a saját akaratukkal (mert ha nem, az ugye dühítő tud lenni, mint ahogy az is, hogy fel fogjuk lógatni a lézerféléket is egy szép napon :) de ez már más téma...)
unforgiven 2012. 01. 20. 21:14
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#57
Viktorianusz nem írt hülyeséget, csak előrébb gondolkodik mint az ide írogató sok átlagbarom (akik a VV5-ig látnak csak el).
Szóval, a mostani 30-as korosztálynak jó, ha a harmada vállal gyereket. Egy kis általános iskolai végzettség persze szükséges ahhoz,hogy belássuk : ha 10 férfiból és 10 nőből (azaz 20 leendő nyugdíjasból) lesz kb. 8 next korosztály, akkor magyarosan b@sz6juk a nyugdíjat, mivel az a 8 ember nem fogja eltartani ezt a 20-at.
So, vagy legényadó-leányadó vagy nuku nyugdíj azoknak,akik (önként!) nem vállalnak gyereket (gyengébbek kedvéért : akiknek lehetne gyerekük,de nem vállalnak).
Amúgy meg ha nem lesz ilyen, akkor jöhet a betelepítés valami más nációval. Pl : kínai.
Na, nézzétek tovább a valóvilágot.
nobudy 2012. 01. 20. 21:13
Előzmény: #53  upgrayeddAKS
#56
és ezt láttad DDDDD nem semmi....
link
tom6210 2012. 01. 20. 21:11
Törölt hozzászólás
#55
nobudy 2012. 01. 20. 21:11
Előzmény: #53  upgrayeddAKS
#54
aha én is DDDDD ennyi komor hangvétel után nem semmi DD egy kis facebuuuk...ról
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 20. 21:00
Előzmény: #51  nobudy
#53
b+, ezeken meg a P.S.-en szakadtam a röhögéstől:

Amilyen fillérbaszó népek ezek,minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni!

Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok!
totoro
totoro 2012. 01. 20. 20:42
#52
Egyébként nem akkora ostobaság a gyermektelenségi adó, Svájcban pl. van ilyen.
nobudy 2012. 01. 20. 20:33
#51
ÁLLAMPOLGÁRI JAVASLATOK!Szeva Viktorom! Most olvasom,hogy kötelezően le akarjátok cseréltetni a rendszámokat,mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köc...sög ellenzék,hogy ez megszorítás,meg hogy adó! A lófa...t! Kurva jól kitaláltátok! Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem! Mert ugye manapság minden autóban van rádió! Mi következik ebből? ARTISJUS! Ennyi,ba... meg! Ha a kocsiban zenét... hallgat, fizessen jogdíjat a köc..ög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja,nem?! Aztán, arra is gondoltam,hogy mi lenne,ha bevezetnétek a kötelező átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebből is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fasza ötlet! Sőt!,ha előtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-ra,az még nagyobb kasza! Ezt figyeld:TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több!) kötelezően fizetendő,úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene?? Nem adó! Vagy igen? NEM! Na és ugye, ha valakinek utasa van?? Személyszállítási hozzájárulás!!! Vagy kötelezővé lehetne tenni a tetőcsomagtartót is! És lehetne egy olyat,hogy aki felrak a tetőcsomagtartóra egy fidesz transzparenst,az kedvezményt kap! Amilyen fillérbaszó népek ezek,minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee! Aztán még gondoltam olyanra is,hogy kötelező BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi!! És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni,hogy jó-jó, adó, de ez az egy csak!! És ez az adó tudod mi lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettől a hazafias ötlettől,és a bánattól,hogy nem ő találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda? JÁRDAADÓ baszd meg!!! Mekkora ötlet, mááár?!! J Á R D A A D Ó ! Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye! Faszom! Ez alól nincs kifogás! És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezően kiváltandó - persze borsos áron - kártyát,amit mindenkinek kötelezően kellene hordania,és ha a rendőrök(vagy egy külön erre a célra felállított járdaőrség!)meglátják,hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik,annak teljes vagyonelkobzás!!! Lesz itt rend! Na, Vitya! Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok ám.. Ölellek és kívánok sok erőt és kitartást! P.S.: Édesanyádat üdvözlöm! Sokat gondolok rá mostanában!
Törölt felhasználó 2012. 01. 20. 20:26
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#50
Húsz év alatt a politikai elit szétrabolta az országot annyi pénzt tüntettek el amiből az egész államadósságot többszörösen ki tudnánk fizetni! Most ez a szemét banda mindenféle bicskanyitogató,felháborító adókat vet ki a saját polgáraira akiknek fizetése a béka picsája alatt van és egyik napról a másikra élnek! Erre jön egy magyar honpolgár és javasol egy még felháborítóbb adót csakhogy a másik embertársát szívassa! Biztos fizettél az államadósság elleni alapba is amennyi eszed lehet!
Törölt felhasználó 2012. 01. 20. 20:08
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
#49
nem csak a jó szavazóbázis miatt támogatják őket, hanem ha megnézed a belinkelt oldalon a korfát, akkor látod hogy a számosságuk miatt is (ott lesz a jövő szavazóbázisa legnagyobbrészt).

link
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2012. 01. 20. 19:37
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
#48
én a vízben álló emberekre vetnék ki adót! :)

link

amúgy ezzel a módosítással (csak "magas jövedelműekre") már nem is olyan vad ötlet...

ugyan a jelenlegi rendszer túl bőkezű épp ezzel a magas jövedelmű réteggel (költői kérdés: vajh miért pont velük?), ezért van egy "kis" konfliktus, no meg sokkalta egyszerűbb pozitív diszkriminációban részesíteni a gyermekeket vállalókat, mint negatívban a nem vállalókat, de jelezd vityának, hátha csak egy kis buzdításra vár :)
nobudy 2012. 01. 20. 18:25
Előzmény: #44  pampa
#47
ja ja elég lenne egy családba 2 gyermek is!!DDDDDD no már megint a szegény kisebbség jutott eszembe......de ha nem fizet TB?akkor adot se fog.....Ördögi körDDDDD
Törölt felhasználó 2012. 01. 20. 18:23
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
#46
Erős tévedésben vagy szerintem. Egyrészt sok embernek nem azért nincs gyereke, mert nem akar, hanem mert nem tud gyereket vállalni (bármilyen okból kifolyólag).

Másrészt ahogy előbb is utaltam rá, akinek nincs gyereke, az öreg korára teljesen magára lesz utalva, mert az állam nem fogja tudni eltartani. Ilyen szempontból is jó ötletnek látod tőle egész életében elvenni a 10%-ot ahelyett, hogy félretehetné nyugdíjra?

És csak halkan jegyzem meg, de akinek sokmilliós autóra telik, az valószínűleg úgy is keres. És ha lenne gyereke, akkor se kéne szorongjanak.
Törölt felhasználó 2012. 01. 20. 18:10
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
#45
Félre érted nem azt sujtanám aki nem bírja ,hanem azt aki bírná de nem akarja mert ugye mennyivel jobb így ?!
pampa 2012. 01. 20. 18:04
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
#44
Kínában a 2. gyermektől kell adót fizetni. :)))
Törölt felhasználó 2012. 01. 20. 18:02
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
#43
Tudjuk mennyibe kerül, meg is oldjuk, mert szerencsére meg tudjuk. De te is pont azt mondod, hogy nehéz megoldani a gyereket. Viszont az adóddal azt sújtanád, aki nem tudja megoldani.
Törölt felhasználó 2012. 01. 20. 17:55
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
#42
A támogatással kapcsolatban csak annyit,hogy a proféta szóljon belőled :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 20. 17:54
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
#41
Hát majd rájössz mennyibe van egy gyerek és akkor teis másképpen látod a dolgokat .csak most míg megveszed a kiságyat a babakocsit és egyéb csecse becsét és ott tartol ,hogy pár százezer forint sutty ki...

Topik gazda

viktorianusz
3 3 2

aktív fórumozók


friss hírek További hírek