Topiknyitó: zazimov 2012. 01. 11. 20:15

Smit Páll plágiuma  

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
totoro
totoro 2012. 01. 12. 11:33
Előzmény: #39  yossarian78
#40
Nem tudom olvastátok -e. Alul a táblázatok durván beszédesek ennek az embernek a "munkásságáról":
link
yossarian78
yossarian78 2012. 01. 12. 11:31
Előzmény: #37  yossarian78
#39
Mindamellett, ha tisztességes úton szerezte a diplomáját egy ilyen nevetséges témában, akkor se szívesen látnám államfői pozícióban, ahol pl. Kossuth Lajos volt az egyik elődje.
Törölt felhasználó 2012. 01. 12. 11:28
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
#38
Gyurcsány idején volt a legjobb a Kádár óta. A tények makacs dolgok.
yossarian78
yossarian78 2012. 01. 12. 11:27
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
#37
"Mind amellett, hogy szegély Palibá elég hüje, az ország diplomásainak a nagyrésze megvádolható plágiummal, a főiskolán több csoporttársam is "hülye vagy", "a szakdolgozat lényege, hogy összeollózod más anyagokból". "
Ez igaz, talán az elvárás is túlzó, hogy önálló kutatásokon alapuló szakdolgozatok szülessenek, amelyek még új tudományos eredményt is hoznak. De a doktori disszertáció azért egy kicsit más kéne, hogy legyen.
Nagyon gáz ez az egész történet, kiváncsi leszek mi lesz belőle. Ha ezt elsumákolják, akkor ezt az országot le kell írni!
Doktorti disszertáció lábjegyzet nélkül! Ez a durva nem a ráspoly!
A dolgozatot elbíráló történészek nyilván nem vették észre a plágiumot, ki a f...om olvas bolgár sportkutatókat franciául?
Ez az ökör, legalább ne egy könyvből ollózott volna mindent össze.
totoro
totoro 2012. 01. 12. 11:27
#36
Nekem egy ismerősömmel egy társaságba jártak amíg svájcban dolgozott. Az ismerősöm kutatóbiológus volt, a feleség pszichológus. A feleség nem tudott elhelyezkedni és eljárt takarítani családokhoz. Amikor ez kitudódott egy beszélgetésen, Scmidttéknek leesett az álluk és onnan kezdve látványosan nem álltak szóba velük. Na ilyen ember ez a smici.
p-b 2012. 01. 12. 11:17
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
#35
A fityisz által nemzet(t) golyóstollunk is pacát ejtett az ország imázsán. Sch(i)m(l)i(ze)tt.
A nevében is benne van a múltidő jele, a kettő té, tehát monnyon lee :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 12. 11:12
Előzmény: #1  zazimov
#34
Mind amellett, hogy szegély Palibá elég hüje, az ország diplomásainak a nagyrésze megvádolható plágiummal, a főiskolán több csoporttársam is "hülye vagy", "a szakdolgozat lényege, hogy összeollózod más anyagokból".

Sajnos lehet szidni a politikusokat, de az az igazság, hogy közülünk kerülnek ki, a gyerekkori osztálytársaink voltak, esetleg szomszédaink, vagy csak egy "jó üzletet hozó" ezen meggazdagodott senkiházi, akit fel/kihasználtunk vagy esetleg fordítva.

Az egész társadalom beteg, ahogy a kőműves átver, úgy őt átverik az autószerelők, akit lehúznak a sarki kocsmában és így szépen bezárul a kör, mindenki erkölcstelen, gátlástalan, a pénzt és a pénzszerzést előbbre helyezi mindennél, az emberi kapcsolatainál a becsületénél.
Aztán amikor tarthatatlan szart kavar valaki maga körül gyárt egy szép ideológiát hozzá, hogy a kölcsönkért 1-2 százezer esetleg millió igazából miért is járt neki miért nem kell visszadni, miért is szegte meg ezt a hülye szabályt, vagy sértette meg azt az eszetlen törvényt, vagy az említett autószerelő aki azért ba** át mert a rohadt kertesházban lakik, vagy ilyen kocsit hoz akkor fizessen stb.

Ez van, ha a magyar társadalom nem képes megváltozni akkor jöhet itt bárki, nem fog változni semmi.

Jött a nagy rendszerváltás, naivan, mindenki naiv volt, aki meg nem az mindent vitt, aztán a nagy kiábrándulásban visszaszavaztak egy olyan embert, aki egy pufajkás gyilkos volt, de ő Kádár embere tehát 3 Ft lesz a kenyér!
Na nem sikerült, akkor ház jöjjön egy olyan aki még nem volt és fiatal, nem jött be, akkor vissza a másikat, nem tudunk jobbat akkor ne menjünk el szavazni, akkor mégis tudunk jobbat, ja mégsem, akkor takarodjon.

Szép!

Majd ha kicsit képes lesz a társadalmunk gondolkodni, megbocsájtóbb lesz és az egoizmus felől eltolódik az altruizmus felé, akkor lehet számonkérni, hogy a szomszéd kisgyerekből lett polgármester vagy államtitkár miért nem gondol másra mint önmagára.

Az vesse smit pali bára az első követ aki olyan fedhetetlenül él.

Szánalmas ami ebben az országban meg, csak a sz*r dobálás és egymás fikázása ezerrel.

A Dózsa féle parasztfelkelés óta egy dolog biztos, mi magyarok egymást pusztítjuk ameddig egy idegen nemzet nem ér el Budáig, akkor kicsit összefog a Magyar, de szigorúan csak addig, ameddig a közvetlen fenyegetés el nem múlik és mikor elmúlt, akkor már a romok felett elkezd marakodni a koncon.

Mint az állatok!

Mi lenne ha vissza jönne Gorbon bá? Semmi ugyan ez a sz*rkupac.

Jöjjön egy új?
Az aki a céges autója mellett 10-10 litereket tankolgat kannákba, hogy a hülye fiacskájának a lebótólt autóját megtankolja, mert az ugye nem lopás, vagy aki hazaviszi a tollakat, füzeteket, íróasztalokat, építőanyagokat mert az már úgysem kell annak a hülye "f*sz" fönökének, vagy az a biztosítási kárfelmérő aki a nyaralása előtt "elveszíti" a digitális gépet, mert úgyis kap egy újat az a szemét biztosító megteheti, hogy vegyen neki egy újat, vagy legyen az a következő, aki a tescoban csak úgy megeszik egy -egy péksütit mert neki az jár és én vagyok a hülye, hogy nem eszem meg a vevőcsalogatót, vagy legyen az aki ugyan nem rendelkezik jogsival, de a két papír között leboltol egy céges autót a pasijának, mert nehooo már venni kelljen mikor 16milliárd van a cég bankszámláján, vagy legyen az aki cégezik, mert az a jég hátán is megél és tényleg konyít ahhoz, hogy hogyan lehet a semmiből pénzt csinálni, esetleg az a gazdag jogász aki halálra gázol valakit, majd kihozza, hogy igazából ő az áldozat és kártérítést fizettet a halott ember családjával?!

Legalább 50 év kell a Magyar társadalomnak ahhoz, hogy kicsit elkezdjen gondolkozni azon, hogy mit hogyan b*szott el, mert itt senki semmiért nem hibás, itt mindenki minden kis mocskos dolgához tud olyan ideológiát gyártani a g**iségéhez, hogy az miért is volt így tökéletes, de kötelessége felelőssége senkinek nincs.

Lassan 300 a CHF és ki a hibás most épp a zorbánpatásördög, aki ha eltakarodik, akkor a jurcsániparájördög.

Az az igazság, hogy az ördögök mi magunk vagyunk, akik ezt a hazug magából kifordult világot összehoztuk és működtetjük!

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy én személy szerint nem akarok közt. elnök lenni, de ettől még le tudnám magam köpni egy-egy dologért amit tettem és rohadtul nem mentesít az, hogy nem vagyok köztársasági elnök.

Viszont nem nagyon látom, hogy a nagy köpködésben valaki maga mögé nézne a környezetemben és azt mondaná, hogy húú basszus ezt nem így kellett volna csinálni.

Mégis mitől vagy inkább kitől változna meg itt bármi is?

Ehhez képest annak az értéke, hogy van-e pali bának saját véleménye, pont NULLA!
Törölt felhasználó 2012. 01. 12. 10:45
Előzmény: #32  Törölt felhasználó
#33
Törölt felhasználó 2012. 01. 12. 10:30
Előzmény: #22  -bubu-
#32
szerintem viktornál van ilyen videó

+ ügynökdosszié is

MTI, m1, m2, Duna, RTL,TV2 lehozta?

vagy megint csak a köcsög imperialisták fognak röhögni rajtunk
Törölt felhasználó 2012. 01. 12. 10:29
#31
Ez a történet valahogy úgy működhetett, hogy a bolgár csóka, látva Pali fantasztikus helyesírását, megszánta, mert látta rajta, hogy ha nem segít neki, akkor a hűtőben lévő rúd párizsit hamarabb avatják doktorrá, mint Palit.
Úgyhogy megengedte neki, hogy átvegyen a dolgozatából részeket, ne neki kelljen megírni. Nyilván ő se gondolta álmában se, hogy ez az ügy bármikor a későbbiekben érdekelni fog valakit, mert Paliból se nézte ki, hogy ő a későbbiekben bármikor is érdekelni fog valakit.

Ha nincsen az utánozhatatlan felcsúti bábművész, valószínűleg igaza is lett volna :)
Törölt felhasználó 2012. 01. 12. 10:26
Előzmény: #26  madridista_
#30
persze. nem volt taggyűlés aznap.

smitt helyében elmennék a handó által jelölt bíróságra.

kíváncsi leszek, hogy az aakreditációs bizottság a füldrajzi név bizottság sorsára jut-e vagy sem:))))
csendben 2012. 01. 12. 10:18
Előzmény: #28  rockmaster
#29
Ha nem lenne igaz,akkor nem magyarázkodni kéne,hanem azonnal feljelenteni!Bíróságra citálni,elítélni,felnégyelni (jelképesen!)!

Ennek a megoldásnak egy nagy hibája van: mi van,ha kiderül az igazság.....

:-)
rockmaster 2012. 01. 12. 10:13
Előzmény: #26  madridista_
#28
"Mint írják, "a hiánypótló munkát" történészprofesszorok bírálták, akik summa cum laude minősítéssel értékelték. "Annak eldöntése, hogy az értekezés tartalmi és alaki szempontból megfelelő-e, az ő hatáskörük volt" - tették hozzá, megjegyezve, hogy "a dolgozat minősítése önmagáért beszél"."

Senki se mondta h a tartalom rossz lenne. A másolás tényét nem cáfolták most se. Tehát a bolgár jó dolgozatot írt, csak a nemzet golyóstolla lemásolta. Miért nem meglepő ez a mellébeszélés?
csendben 2012. 01. 12. 10:12
Előzmény: #24  -bubu-
#27
Szerencsétlen:nem tehet arról,hogy ekkora étvágya van.....
A bigámiát meg tiltják a törvényeink (talán még ma is!).
Ráadásul,nézhetett új "husika" után,ha nem akart diétázni!
madridista_
madridista_ 2012. 01. 12. 09:59
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
#26
mad-max 2012. 01. 12. 09:43
Előzmény: #1  zazimov
#25
Elena Ceausescu is Dr volt,pedig az olvasás se nagyon ment neki,ez még belefér szerintem,de ha megfognák Pali-bát,hogy bugázik egy közértben,na az már kinos lenne.
-bubu-
-bubu- 2012. 01. 12. 09:39
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
#24
meg sem lepődöm :)

az se volt semmi mikor az előző fidesz kormány alatt dajcstomikának mint IFJUSÁGI és sport miniszternek egyszerre volt terhes a felesége és a titkárnője miután mindkettőt kurta egyidőben :DD

Törölt felhasználó 2012. 01. 12. 09:33
Előzmény: #22  -bubu-
#23
csisztuzsuzsival?

neki még viktor is megvót
-bubu-
-bubu- 2012. 01. 12. 09:08
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
#22
netán valami home videó,? esetleg csisztuzsuzsival? :o)))))
Törölt felhasználó 2012. 01. 12. 09:05
Előzmény: #12  fxboy
#21
elég könnyű eldönteni, hogy igaz-e a gyanú. elég rámenni a hvg anyagra. elárulom: igaz.

nem kérdés, hogy vissza kell vonni a doktori fokozatát. semm baj, van neki díszdoktoria. nem sérül édesanyjának tett ígérete.

sokkal rosszabb dolgok fognak még kiderülni paliról: ügynökmúlt, gyermekprostituáltak szexuális kizsákmányolása

Topik gazda

zazimov
3 2 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek