Topiknyitó: zotyó 2011. 10. 26. 13:05

HUNMINING -- a magyar bányászatért  

"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)

Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?

Üdv:
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rock_n_troll 2019. 05. 17. 08:12
Törölt hozzászólás
#6180
thegrovas 2019. 05. 17. 07:34
Törölt hozzászólás
#6179
Civinjanos 2019. 05. 17. 01:45
Előzmény: #6177  Civinjanos
#6178
Kedves János! Kérlek, hogy tanulmányozzad át a levelemet, majd kettesben, négyszemközt folytassuk a megbeszélést. Látok lehetőséget az együtt működésre, melynek egyetlen akadálya van ma a Rényi Gábor IT tagsága. Meghatalmazásaim alapján én ma 15,5 Servertech Inc és a Dentál 2 m db részvénye felett rendelkezhetek /nem tulajdonosi/ hanem tárgyalási pozícióban. A Serveretch-től és a Colombe cégtől korábban  adósság fejében átadott, eladott részvényesek nagyon várják a kibontakozást, hiszen napi áron 110-200 Ft/db közötti áron kerültek tulajdonukba és a mai állapot szerint  / 61 Ft/db /nagyok a veszteségeik! Ezek a cégek nagyrészt rendelkeznek szavazati joggal, mert idegen kezekbe kerültek a részvények, egyesek most intézik a végső tulajdonosi igazolásaikat és a megfeleltetéseket és a következő közgyűlésen nyilatkozatokkal fognak rendelkezni, mely alapján az IT szavazóképessé fogja minősíteni azokat.  Várom jelentkezésedet!  Üdv István PS. Kérlek, hogy a mai naptól az anyagainkat csak a Varga dr. és a Németh János lássa! A többi kiváló kolléga nem tud bizalmas infót megtartani! ====================================================  Kedves  János !  Köszönöm, hogy komplex megoldási javaslatodat  és közreműködésed feltételeit ismertetted.  1, Azóta sikerült az érdekelt felekkel ismertetni elképzeléseidet és felhatalmazást kaptam a Servertech képviselőitől további tárgyalásokra.  2, Javaslatom, hogy az első körben csak az ismert probléma csomag megoldásáról beszéljünk, és ha ebben teljes az egyetértés akkor véglegesíthetjük a díjazást is.  Egyetértünk abban, hogy az érintett Nyrt és a társaságok konszolidációja az első rendű feladat.  Elfogadjuk a Pool Kft konstrukciót, mint a fenti folyamathoz szükséges  fedezet megteremtésének és részvények tőzsdei bevezetésének rendezési  eszközét, készek vagyunk a Servertech és a Dentál részvényeket ide , deponálni . Ezért várjuk javaslatodat ki alapítsa meg 500 Eft ezt a kft-t , hogy megnyitva az értékszámlát technikailag is ide kerülhessenek a részvények.  Egyetértünk azzal is, hogy ebben az eredeti, nem bányász  tulajdonosok is szerepet vállaljanak.  Előfeltétel az IT megtisztítása és az Audit bizottság felállítása,  az Audit bizottságba javasolt személyekre  várjuk javaslatodat.  Meg kell kötni az IT tagok felelősségbiztosítását.
A kötelezettségi struktúránkban azonban a MAG ZRT a NAV, és egyes olyan  szállítói kötelezettségek vannak (lista mellékelve) amelyek csak CASH-el rendezhetőek. (MAG ZRT 217 mFt + NAV 47 mFt + szállítók cca. 50 mFt = 314 mFt)  ezért az a véleményünk, hogy  csak akkor kecsegtet az általad javasolt konstrukció sikerrel ha a fenti okok miatt cca. 300 MIÓ CASH kerül a rendszerbe a szállítói egyeztető tárgyalások megkezdése előtt . Ezeknek a fedezetét  ajánlatodban nem látjuk.  Vannak  a körünkben magánszemély  vezetők akik saját kézfizető kezességet vállaltak a társaságba befolyt hitelekért ezeket ez év végéig rendezni kell cca. 30-40 mFt pontos lista készül.  Bármifajta hitelintézettől történő  külső hitelfelvétel feltétele a köztartozás mentesség. Ez akadálya a HASIT fa. hitelből történő megvételének és az folyamatos árbevétel megteremtésének. A Hasit fa. megvásárlása II. felszámolói körben / 3 db bánya + 2 db feldolgozó üzem / cca. 300 mFt-tal megvásárolható, a termelés újra indítása cca. 1 m € forgó tőkét igényel, az árbevétel 1 év alatt eléri az 1 Mrd Ft-ot cca 10 % nyereség mellett. A hitelt adó MFB előzetesen hozzá járult a hitelezéshez, a Pannon felszámoló is le akarja zárni az ügyet. A legnagyobb megrendelőnk Masterplast Zrt önmagában cca. 800 m Ft/év megrendelési állományt biztosít a tulajdonba kerülésünk után 30 napon belül. A megrendelőink erő sorrendjét olvashatod a Rudagipsz-Mix Zrt TERMÉKISMERTETŐ kiadványban.  Elfogadjuk azt a véleményedet hogy nem a csodára kell várni, ezért, úgy gondoljuk maximum  0,8-1 év az a leghosszabb időszak amikor nem számolhatunk bevétellel. Ennek az időszaknak a finanszírozásához szintén havonta minimum 3 mió CASH re van szükség.
A Perlaton 1. csomag lezárva nem módosítható, a 250 000 tonna Baritmix-I anyagot már a franciáknak eladták.  A jövőbeni Perlaton tárgyalásokat csak én vezethetem és az Eladó az NYrt. lesz a cca. 1 m tonna Baritmix-I készletéből  történhet export. IT döntés szükséges a szerződések aláírásához, melyet a vezérigazgató ír alá.  A befektetői szempontból a bányajogok kérdése és a bányászati jog megszerzése véleményünk szerint jelentős értéknövelő elem lenne, mindenképpen meg kell teremteni az ehhez szükséges forrást is.  Az RK Bányatársaság KFT cca. 500 m Ft kerettel tudja a 150-500 m közötti fúrási eredményeit befejezni és auditáltatni nemzetközileg a jelenlegi  ismert cca. 1-1,5 milliárd USD bányászati potenciált és a G&P által bemutatott ennek a 4-5-szörösét kitevő bányászati potenciálnak az auditálását.  Nem véletlen, hogy a Recsk aranybánya vállalat megvásárlása mellett, a kínaiak előzetesen tárgyalásokat kezdtek a Rudabánya külszíni fejtés megvásárlására is, mely tárgyalás Fellegi miniszter, dr. Fodor Béla igazgatónk tárgyalásai és kínai látogatása bíztató lehetőségeket mutatnak. Itt egyetlen gond a kínaiaknak az, hogy még a két bánya is együtt kicsi. A két miniszterelnök viszont döntött a bányászati együttműködésről, tehát itt idő kérdése a szerződés kötés!
A személyzeti felmondási ügyekben vétójogot kérek, vezérigazgatói kinevezésedet elfogadom, Zsolt vezérigazgatói helyettesi megbízatását támogatom. /amennyiben igényled /.  Az esteleges csodák: Baritmix eladás, bánya eladás esetén előzetes stratégia egyeztetés, a bányász részvényesek részére vagy osztalék vagy részvényértékesítési lehetőség megteremtése.  Várjuk válaszodat. Üdv, István                                                                          Budapest 2011-10-13  
Civinjanos 2019. 05. 17. 01:27
Előzmény: #6163  vezer1947
#6177

Édes Pistám,
örülök, hogy újra hallok felőled. Sajna a korunkkal jár, hogy az emlékeink elhalványulnak és már olyan is van, amire nem, vagy rosszul emlékszünk. Így aztán belenéztem a feljegyzéseimbe, mi és hogyan történt az általad említett délutánon.
Annak idején, a baj már akkora volt, hogy az általad vezetett igazgatósági ülésről (miután percekig kifogásoltad az asztalok elrendezését!?) elrohantál és emailben hazulról lemondtál. Ebben az emailben elrendelted, hogy a lemondásodat a HUNMINING azonnal tegye közzé.
Ekkor kérdezett meg engem Istenben boldogult Esztó Péter, hogy ha ez a Te "végleges" döntésed, a Rényivel való vitádat miképpen lehet lezárni és szerintem hogyan lehetséges abból a szemétdombból, amit összehoztál egy tisztességes céget csinálni. Nekiültem és leírtam, hogyan.
Kisebb hezitálás után ennek a dolgozatomnak a címe - tekintettel a Te lemondásodra és deklarálandó, hogy valóban vállalom az Augiász istállójának kitakarításának feladatát - "Pályázat a HUNMINING vezérigazgatói munkakörének betöltésére" lett. Ezt megvitatni jöttünk össze pár nap múlva és a legnagyobb meglepetésemre Te is jelen voltál. Ezen a délutánon, kritizálva az üzleti tervemet (mert egy ilyen fejezete is volt a dolgozatomnak) azt hazudtad, hogy egy befektetőd még másfél milliárdot hajlandó napokon belül befizetni alaptőke-emelésként. Miután ez nyilvánvalóan nem volt igaz, én közöltem, hogy felkeresem személyesen az illetőt, ami ellen Te kézzel-lábbal tiltakoztál, mi több megtiltottad nekem, hogy találkozzak az úrral. Ő másnap fogadott és megerősítette - minden tiltakozásom ellenére - hogy ezek az emberek, mármint Te és a hangadók: szélhámosok, és csak azért nem tesz büntető feljelentést, mert nem szeretné, ha bármilyen ügyben egy lapra kerülne kettőtök neve. 
Erről a megbeszélésemről kijőve örültem annak, és ma is, hogy azon a délutánon reaktiváltad magad és nem nekem jutott a feladat, hogy Rényi és a Te szemetedet eltakarítsam.
Jó egészséget kívánok. Kívánom továbbá, hogy az a sok ember, akiket a szélhámosságaid áldozatává tettél, minél előbb heverjék ki a sérelmeiket.
Qwertzuio
Qwertzuio 2019. 05. 16. 20:43
Előzmény: #6175  Bozso76
#6176
Novotrade, Genesis, Hunmining. A sztori vége mi lesz?
Bozso76 2019. 05. 16. 18:29
Előzmény: #6174  Qwertzuio
#6175
Ebben a formában komolytalan az egész.
Qwertzuio
Qwertzuio 2019. 05. 16. 15:11
Előzmény: #6172  Bozso76
#6174
Kedves Cégvezetők!
Illene az utolsó pár napban a részvényeseket tájékoztatni arról, hogy mit tesznek Önök a végelszámolás elkerülése érdekében. Miért kell az utolsó pillanatig halogatni mindent? Izguljon a sok kisbefektető, akik bíztak Onokben?
A kicsik sorsa ilyen?
Qwertzuio
Qwertzuio 2019. 05. 16. 11:49
Előzmény: #6170  Bozso76
#6173
Vezér hallgat?
Bozso76 2019. 05. 16. 11:09
Előzmény: #6171  Luklaca
#6172
Valakinek van infója mennyiért lehetne visszaállítani a céget, mert az az első, anélkül kuka minden. 
Luklaca 2019. 05. 16. 10:50
Előzmény: #6170  Bozso76
#6171
kimondott krumpli kategória, mivel  10 év a töketlenséggel telt el
Bozso76 2019. 05. 16. 09:35
Előzmény: #6169  Qwertzuio
#6170
Nem hiszem el, hogy ezt komolyan írjátok?
Május 21 szerinted nem lenne szerződés tervezet, vagy valami hasonló? 
Nem krumplit veszünk a piacon. 
Qwertzuio
Qwertzuio 2019. 05. 15. 22:36
Előzmény: #6163  vezer1947
#6169
Illene valami infó vezető úr, koszonnnyyyjjjűkkk
Qwertzuio
Qwertzuio 2019. 05. 15. 19:05
Előzmény: #6164  Törölt felhasználó
#6168
Sobadi séta mosoly
Qwertzuio
Qwertzuio 2019. 05. 15. 19:04
Előzmény: #6163  vezer1947
#6167
Fogy az idő vezér úr, máj 21 és vége a remenynek? Siessen mán már máj, kéri a nép
Qwertzuio
Qwertzuio 2019. 05. 15. 19:03
Előzmény: #6163  vezer1947
#6166
Na János! Erre azért írjon vissza! János a legjobb magyar tőzsdei vezető volt. A Humet tizszerezett. 
thegrovas 2019. 05. 15. 11:04
Törölt hozzászólás
#6165
Törölt felhasználó 2019. 05. 15. 10:00
Előzmény: #6163  vezer1947
#6164
Akkor Vezér ezt úgy veszem, hogy nincs még veszve semmi?:)))
vezer1947 2019. 05. 15. 09:34
Előzmény: #6149  Civinjanos
#6163
Kedves Civin János! Ismét bizonyítod - gyűlöletedet, hogy nem vettelek fel vezérigazgatónak- de állításod hamis!
A török atomenergia építőipari beszerző cég vizsgálta a vasoxid és bárium szulfát beszerzés és keverő üzem építés lehetőségét, és megállapították, hogy a rudabányai Baritmix alapanyag beszerzési ára fele lesz a külön - külön beszerzett és a helyszínen épülő keverő üzemben előállítandó sugárvédő nehéz beton alapanyag árának.
János! Amihez nem értesz - ezét nem alkalmaztalak- ne tegyél nyilatkozatot! Vezér
baritos 2019. 05. 14. 16:24
Előzmény: #6161  Qwertzuio
#6162
Valami büzlik
Qwertzuio
Qwertzuio 2019. 05. 14. 16:11
Előzmény: #6157  baritos
#6161
Baritos irományára nem ír a vezetőség semmit???

Topik gazda

zotyó
3 2 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek