Topiknyitó: Törölt felhasználó 2011. 04. 28. 16:27

Fektess be, mint Buffett!!  

Sziasztok!



Pár éve már figyelem a tőzsdét, (sajnos)csak a magyart, ahol köztudottan kevés részvény forog, így rengeteg jó lehetőségből maradok ki. Arra gondoltam, hogy jó lenne folyamatosan gyűjtögetni az ígéretes hosszútávú befektetéseket, amik lehet, hogy kockázatosak, de idővel (3-5-10 év) várhatóan jó hozamot hoznak. A hazai piacon nem sok ehhez hasonló lehetőség van (leginkább a Pannergy szerintem), épp ezért lenne célszerű szétnézni a külföldi piacokon is. Szóval várom az ötleteket, gondolatokat!



Üdv,

Robi
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2011. 04. 28. 17:02
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
#4
Olyan orszagokban keress, ahol a tozsdei felugyelet dolgozik is. Mindenhol van csalas, de ahol a felugyelett jobb, ott talan kisebb merteket olt - vagy tobbet kell a reszvenyesek fele is prezentalni, hogy ne fogyjon el a bizalom.

Magyarorszagon mint lathatod annyira kapzsi es/vagy remenykedok az emberek, hogy olyan cegekbe meg mindig fektetnek bizalmat akik evek ota hazudoznak. A felugylet meg persze semmit nem tesz, ami a dolga lenne.
Törölt felhasználó 2011. 04. 28. 16:56
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3
Ez világos, de sehol a világon nincs olyan cég ahol nem csak a mutyiról szól a vezetés, hanem a egy ténylegesen vonzó piacon jó menedzsment mellett lehetne egy részvénybe fektetni? Én pont ezt keresem
Törölt felhasználó 2011. 04. 28. 16:47
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#2
Ehhez sajnos elegge hianyoznak az olyan cegek, melyek vezetoi nem a pillanatnyi mutyizast tartjak szem elott.

A szokasos A kategorias cegek mozgasat meg egy atlagos befektetesi alap is le szokta kovetni.

Topik gazda

tbobby86
3 3 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek