Topiknyitó: Törölt felhasználó 2011. 01. 02. 17:54

Új, demokratikus Médiatörvény - Létrejövő Médiegyensúly!  

Eredményekben, Egészségben, Összefogásban és Szeretetben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!



Az idő megérett arra, hogy ezt a fórumot is megnyithatjuk hál'Istennek! :-)



20 év kellett, hogy Magyarországon el kezdjen kialakulni a médiaegyensúly!

Azonban pozitív változások vették kezdetét, és a 2011-es év a demokratikus médiarendszer éve lesz!



Íme a nagyszerű hír:



Megjelent a médiatörvény a Magyar Közlönyben



link



Továbbá nemzeti érzelmű, polgári szemléletű vezetői lesznek az M1-nek és M2-nek is!



link



Kinevezték a köztévé két csatornájának új vezetőit

Medveczky Balázs a Magyar Televízió vezérigazgatója az m1 vezetőjévé Rákay Philipet, az m2 intendánsává pedig Süveges Gergőt nevezte ki - közölte az MTV.



A nemzeti összefogás létrejött a Médiatörvény ügyében is!


Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pampa 2011. 01. 06. 08:43
#160
Ebben az egészben megint nem a tv. a lényeg, hanem az van egy támadási felület a jelenlegi kormány ellen.
Orbánék egy kicsit "vagányak" lennének visszavonnák az egészet és nem "szabályoznák" a média működését.
Mindenki azt ír amit csak akar, a rádióban azt adnak le amit csak akarnak és akkor amikor szeretnék. A tv-k szintén, korhatárt eltörölni...
Éljen a SZABAD MÉDIA!
Akkor lenne csak igazi háborgás....
Törölt felhasználó 2011. 01. 05. 22:56
Előzmény: #158  Törölt felhasználó
#159
Értem, akkor szerinted Drábik is megfosztotta magát a magyarságától, mert ő is tartósan külföldre ment, ugye? Igen vagy nem?
Törölt felhasználó 2011. 01. 05. 21:47
Előzmény: #156  Törölt felhasználó
#158
Most akartalak kijavítani, írjál lassabban.
Nem kell megfosztani, megfosztotta ő magát.
szivacs
szivacs 2011. 01. 05. 21:45
Előzmény: #153  Törölt felhasználó
#157
Úgy látom nem fogadtad meg a #141-ben adott tanácsaimat és még nem higgadtál le.
Vagy ez már néhány pálesz után buzgott fel benned? :-)
Szeretettel: a félcédulás
Törölt felhasználó 2011. 01. 05. 21:43
Előzmény: #155  Törölt felhasználó
#156
7. Ettől még kedves 20-szor kitiltott Zoli se neked se a kukaborogató barátaidnak nincs se joga se felhatalnazása megfosztani őt a magyarságától.
Törölt felhasználó 2011. 01. 05. 21:40
Előzmény: #152  Törölt felhasználó
#155
Nézzük fröcsögésmentesen:
1. Az írás szerzőjének ez a véleménye.
2. Ehhez mubdwn tekintetben joga van. Akár egyetértesz vele, akár nem.
3. Attól mert valaki magyar, még bírálhatja Magyarországot, pláne ha azon belüli történések/folyamatok bírálatáról van szó. Sőt ezt még úgyis megteheti bárki, hogy szereti a hazáját.
4. Érdekes, hogy akik szerint a lenti írás micsoda hazafiatlan dolog, azok éveken át tolvaj-országozotak mutyisztánoztak (Judapest és társairól nem is beszélve) éveken át. Az rendben van, mi? (a hazafias dolog az autógyújtogatás témakörről szintén nem beszélek most).
5. A kifogásolt szövegnek van valóságalapja és bizony elgondolkodtató.
6. Az tény, hogy a megfogalmazás erősen túlzó. Szerencsére.
7. Ettől még kedves 20-szor kitiltott Zoli se neked se a kukaborogató barátaidnak megfosztani őt a magyarságától.

Ennyi. Na, lehet hőbörögni.
szivacs
szivacs 2011. 01. 05. 21:39
Előzmény: #151  Törölt felhasználó
#154
Wiki: "Schiff András (Budapest, 1953. december 21. – ) magyar származású brit zongoraművész. 1979-ben emigrált Nagy-Britanniába[1], 2001 óta brit állampolgár. Yūko Shiokawa hegedűművész férje.
Tanulmányait a Fővárosi Zeneiskola Szervezetben 7 évesen kezdte meg (1960), majd 1968-1974 között a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola növendéke, Kadosa Pál és Rados Ferenc professzorok tanítványa. Londonban George Malcolmnál is tanul.
1974-ben a moszkvai Csajkovszkij verseny egyik díjazottja, 1975-ben megnyeri a Leedsi Nemzetközi Zongoraverseny I. díját.
1975-1983 között a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola tanársegédje."

Úgy látom, te fiatalabb vagy, nem emlékszel a hetvenes évek Magyarországára.
Az valóban egy másik rendszer volt. Akkor, a létező szocializmusban ebből sokminden valóban kegy volt. Londonban tanulni, menzetközi versenyeken indulni, kiváltságosnak kellett lenni ezekhez.
Hogy megszűnt volna az a rendszer, efelől viszont nem lehetsz teljesen biztos!
Törölt felhasználó 2011. 01. 05. 21:30
Előzmény: #149  szivacs
#153
"Nem, mi nem olyan ország, nem olyan nép vagyunk, amiről írt, mi a szeretet népe vagyunk, a maga iránti szereteté is, tett eddig és tegyen bármit is a jövőben. "

Ez így igaz. Mi magyarok továbbra is szeretjük és büszkék vagyunk Schiff András zongoraművészre.
De attól még Schiff András magyar zongoraművésznek tökéletesen igaza van abban, hogy mi magyarok egy elbaszott pillanatunkban olyan hatalmat választottunk (én ugyan nem!) magunk fölé, amelyik a legalantasabb ösztöneinkre építve (az enyémre ugyan nem!) egy hazug populista diktátor által vezetve diktatúraközeli hatalmi struktúrát igyekszik kiépíteni a maga számára. Ehhez felhasználja a társadalom legszemetebb, legprimitívebb, deklasszálódott rétegeinek ellenségkereső attitűdjét, amelyet egyre inkább erősítve megosztja meg az országot, a társadalmat és kiűzi, elidegeníti azokat, akik valódi értékeket képesek létrehozni, miközben azok alá játszik, akik puszta irigységből ezt képtelenek tolerálni.
Törölt felhasználó 2011. 01. 05. 20:12
Előzmény: #151  Törölt felhasználó
#152
ez az alak egy gusztustalan, senkiházi aki nem érdemli meg azt, hogy magyar legyen undorító
Törölt felhasználó 2011. 01. 05. 20:01
Előzmény: #149  szivacs
#151
"Ezeknél a magyaroknál tanulhatott majd taníthatott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán, ezért küldték külföldi versenyekre, hogy hírnevet szerezhessen a világban magának és szülőhazájának! Ezért engedték el, mint anya tehetséges gyermekét, amikor tehetsége kinőtte ezt az országot és menni akart."

Folytatom. Nehogy már kegy legyen, hogy valaki tanulhat, taníthat, és külföldre mehet. Az egy másik rendszer volt. Úgy tudtam, az már megszűnt nálunk.
Törölt felhasználó 2011. 01. 05. 19:55
Előzmény: #149  szivacs
#150
Nem olvastam el az egészet, előrebocsátom.

"Tolerance levels are extremely low. Racism, discrimination against the Roma, anti-Semitism, xenophobia, chauvinism and reactionary nationalism - these symptoms are deeply worrying."

Ennek a fordítása teflonmuflon szerint:

A toleranciaszintek nagyon alacsonyak. Rasszizmus, a cigányok diszkriminációja, antiszemitizmus, idegengyűlölet, sovinizmus és reakciós nacionalizmus - ezek a tünetek mélyen aggasztóak.

Ha ez a legnagyobb kifogás az említett iromány ellen, akkor az szerintem teljesen korrekt. Ezek a tünetek igenis aggasztóak a jobbérzésű emberek számára. És hogy tényleg vannak-e ilyen tünetek? Nem kell a kurucinfóig menni, elég, ha beleolvasunk néhány itteni topicba.
szivacs
szivacs 2011. 01. 05. 19:01
Előzmény: #148  Törölt felhasználó
#149
Olvastad pl. a Mr. Schiff irományát?
1-szer ír Orbánt de Hugaryt 5-ször.
Azt terjeszti, hogy mi ilyen országban élünk: "Tolerance levels are extremely low. Racism, discrimination against the Roma, anti-Semitism, xenophobia, chauvinism and reactionary nationalism - these symptoms are deeply worrying."

Hát nem Mr. Schiff! Nem és nem!
Az az ország, ahol született, tanult, amely lehetőséget adott magának, elismerte tehetségét és elindította nemzetközi karrierjét és amit itthagyott az nem ilyen!
Itt magát ezek a "rasszista, diszkrimináló, antiszemita, idegengyűlölő, soviniszta, reakciós nacionalista" magyar emberek szerették, Andrisnak hívták, maga volt nekünk az egyik világraszóló, tehetséges ifjú zsenink, akire büszkék voltunk! A zemberek nem tartották számon a származását és nem is érdekelte őket, nekünk maga a mi kutyánk kölyke volt, aki jó hírünket hirdette a világban tehetségével. Ezeknél a magyaroknál tanulhatott majd taníthatott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán, ezért küldték külföldi versenyekre, hogy hírnevet szerezhessen a világban magának és szülőhazájának! Ezért engedték el, mint anya tehetséges gyermekét, amikor tehetsége kinőtte ezt az országot és menni akart. De szeretettel vártuk vissza és örültünk ha jött és beszámolt sikereiről, mert szívünkben mindíg is Magyarország értékes gyermekeként tartottuk számon, úgy ahogy külföldön elismerést szerzett Nobel-díjasainkat.
Nem, mi nem olyan ország, nem olyan nép vagyunk, amiről írt, mi a szeretet népe vagyunk, a maga iránti szereteté is, tett eddig és tegyen bármit is a jövőben.
Áldja meg a magyarok Istene és mozdítsa meg szívében azt, ami magyar, hogy érezhesse újra a szeretet!
Törölt felhasználó 2011. 01. 05. 17:50
Előzmény: #147  szivacs
#148
"azért erősen más dolog az európa parlamentben képviselőknek felvetni egy eu-s országban történt, nem eu normák szerinti jogtiprást, mint nemzetközi lejárató sajtókampányt szervezni a saját országod ellen, hogy annak vezetését lejárasd vele"

Nem az ország, hanem a médiatörvény ellen lépnek fel minden lehetséges fórumon. A vezetés pedig saját magát járatja le ezzel a törvénnyel.
szivacs
szivacs 2011. 01. 05. 17:20
Előzmény: #142  Törölt felhasználó
#147
azért erősen más dolog az európa parlamentben képviselőknek felvetni egy eu-s országban történt, nem eu normák szerinti jogtiprást, mint nemzetközi lejárató sajtókampányt szervezni a saját országod ellen, hogy annak vezetését lejárasd vele!
Törölt felhasználó 2011. 01. 05. 16:22
Előzmény: #142  Törölt felhasználó
#146
a gerő császárság óhaja - egy fokkal mulatságosabb

mekkora szellemi energiát vet be bayer csak azért mert a mai napokban a herald lófasz újság és trsai leszólták ezt a médiaizét . bizonyítja min. vagy 5 vérkomcsival / benne tömény kiragadott történelmi izékkel / és ausztrián át az egyenlítőig és vissza az ősközösségig hogy mennyire máshogy gondolkodnak mint ő és ezt mennyire helytelennek tartja .

szivacs
szivacs 2011. 01. 05. 16:18
Előzmény: #140  Oszo
#145
Hát ha nem, nem.

Akkor 130.
"Tud valaki olyan esetről, hogy az új kormány bárkivel akivel markánsan eltérő érdekei voltak, megegyezett, és nem erőből lenyomta a partnerét, vagy sértetten otthagyta?"
Nincsenek ezirányú ismereteim se pro se kontra. Iparkamarai témákról tudok, ott jó az együttműködés és van fogadókészség a javaslatokra és figyelembe is veszik, beépítik azokat. Igaz ott nem hiszem, hogy nagyon markánsan eltérő érdekek lennének.
Idén várhatóan lesz előrelépés a kötelező kamarai tagság ügyében, ami például egyik reformlépésként lehetővé tenné egyes eddig állami feladatok kamarai átvételét és ezáltal az állami bürokrácia és kiadások csökkentését.
Törölt felhasználó 2011. 01. 05. 16:08
Előzmény: #142  Törölt felhasználó
#144
hát elolvastam bayer szintén fröcsögő írását ..

(már ő se lesz rég egy európai szintű akárki)

hogy jön össze schiffer, kun béla , népszava.

bayer és a valamennyire írástudó jobboldaliak és persze a médiaszereplők - úgy a baloldaliak is , kiválóan tudnak a legtöbbször mindent mindennel összemosni - egy kis gesztenye kikaparásáért vagy csak akár csak egy sima jó pontért .

harcias kard ki kard baromságok , ami az ötelemis szinten nagyon jó ülnek .

Oszo 2011. 01. 05. 16:00
Előzmény: #142  Törölt felhasználó
#143
"... folyó cu ..dolgokról "

Figyelek ám!
Törölt felhasználó 2011. 01. 05. 15:57
Előzmény: #138  Törölt felhasználó
#142
amikor a baloldal volt uralmon , akkor meg 2006 ősze , no meg a költségvetés hamisítás kapcsán meg a jobboldal ugrálta tele az eu -t ..

vagy ez már elfelejtődött ?

mindig mindenki teleugatta a nemzetközit , amikor éppen az érdekei úgy kívánta .

persze mindegyik úgy , hogy semmi bizonyíték vagy konkrétum a legtöbbjében nem volt.

sztem a nyugati sajtó nem lendvai ildikó által ír a különböző tucat lapokban , hanem egymástól szedik le a c..dolgokat . Arról nem is beszélve , hogy ezekkel a nyugati ideológiai szisztémájukat kezdte ki orbán-matólcso, amire igen érzékenyen reagálnak .

a másik dolog meg az , hogy a jobboldalnak nincsenek (még) olyan európa szerte ismert írói (pl. mint konrád) akitől a média akár kikényszeríthetően is megkérdezné hogy mi a véleménye ezekről az itthon folyó cu ..dolgokról .

ha pl bogár vagy kerényi/bencsik/csurka olyan híres lenne/mint amennyire nem azok/ - hidd el már indonéziában is tudnának arról és úgy , ahogy és ami átkokat mondanak itt a másik oldalra .

szivacs
szivacs 2011. 01. 05. 15:55
Előzmény: #138  Törölt felhasználó
#141
No úgy látom nálad szakadt el a cérna!
A "félcédulás fityiszes" nem esett jól. Igaz félcédulám volt, de nem fityiszt rajzoltam rá a fülkében.

A 3. pontod ügyében meg javaslom higgadj le és egy ideig ne nézd és olvasd azokat, amiket eddig, mert megártottak!
Próbálj meg lazítani - hallgass egy kis zenét, menj teniszezni, síelni vagy csak simán rúgj be (de ne egy emberbe)!

Topik gazda

aktív fórumozók


friss hírek További hírek