A rendőrök most az iskolakerülőkkel meg a bolti csokilopókkal (na meg szokás szerint a tilosbanparkolókkal, meg a 40-es táblánál 52-vel hajtókkal) vannak elfoglalva.
Törölt felhasználó2010. 10. 26. 14:56
link
Elcseszték a sünök. Nem kellett volna közbeavatkozni, csak hermetikusan körbezárni Putnokot.
Kivárni, míg felaprítják egymást az ork hordák, a maradékot meg életfogytra bevágni a Csillagba.
Az ott lakó családdal amúgy nincs gond, csak hát nagy a rokonság és élénken tartják a kapcsolatot. Ki tudja melyik látogatójuk látogatott éjjel vissza. A lakók átlagéletkora kb. 60 év, szupernagyi (aki 4 éve 50 kilójával levert 4 droidot) nincs köztük. A rendőrség nem nyomoz.
A főajtóra azóta felszereltek 4 új gombot.... műanyagból.
ez is jogos, csak tudod én azt nem értem hogy adott egy mondjuk 30 lakásos társasház, amiből 1 család ilyen aljanép, akkor a maradék 29 miért béget?
ez sose fért a fejembe.
én egymagam begyújtanám éjszaka annak a bejárati ajtaját aki engem zargat, és senki nem látna semmit, senki nem tudna semmiről.
szóval a birkák megérdemlik hogy a vágóhídra vigyék őket.
Igaz történet.
40 éve laktak a szüleim ebben az 5 emeletes házban, nem ártér.
Egyik este megyek hozzájuk, nyitnám a lépcsőház lengőajtaját, de a réz fogantyúnak csak a sötét festéknyoma maradt az ajtón. A házban lévő 22 lengőajtónak mind a 44 rézgombja akkurátusan leszerelve.
A kb. 100 éves épület lengőajtajainak békebeli rézgombjai túlélték az első világháborút, az őszirózsás forradalmat, a román hadsereget, a tanácsköztársaságot, a vörösterrort, a fehérterrort, a németeket, a nyilasterrort, a bombázásokat, a második ukrán frontot, a padlássöprést, 56-ot, a szocializmust, a rendszerváltást, a privatizációt, mindent, de az első cigány család beköltözését követő rokonjárásnak csak néhány hétig tudott ellenállni...
nácikkal kár vitázni.
de ha végig tudod vinni a vernichtungot nekem az is jó, csak szerintem nem fog menni sajnos, úgyhogy ezért kénytelen leszel európai megoldásokban gondolkozni.
hagyjuk már ezt az északkelet magyarországot.
nyócker, siófok, enying..stb.
ezek a cigó MAFFIA fellegvárai.
borsodban csak az szegény alja van, nem a maffia.
na, fogadtam volna hogy ez a duma jön..
természetesen nem.
mint írtam azonnal kötél az elkövetőknek, ezt azonnal aláírom.
de.
pl. miért sír azon a szád hogy elönt az árvíz ha a tisza árterébe költözöl?
szóval ugyanez.
falu szélén cigánytelep, akkor miért költözöl melléjük?
ha nem is nyírnak ki, mert azért ez ritka, de arra számíthatsz hogy ellopják a termésedet.
az öregeknek persze talán nincs más lehetőségük, de a rokonok gondolhatnának erre.meg hogy az egyedül élő ember veszélyeztetett.
ja ideális országban nem kellene, de azt meg mindenki tudja hogy ez nem ideális.
normális környéken nem öltek meg egy öreget sem.
„Rossz óráimban néha arra gondolok: ha Északkelet-Magyarországon nem sikerül elindítani valamilyen normális fejlődést, és visszaintegrálni az ország vérkeringésébe és gazdaságába ezt a területet a rajta élő pár százezer emberrel, akkor még az is megtörténhet, hogy ez a pár százezer ember, Szabolcs-Szatmár és Borsod megye meg még Nógrád is egy kicsit - és a vele határos Kelet-Szlovákia, valamint Ukrajnának az a kis csücske és Románia szatmári része - mint a világnak a cigányok által legsűrűbben lakott területe, afféle „Kis Kurdisztán", valamiféle területi autonómiát követel majd magának. És még az is előfordulhat, hogy az Unió erre rá fog bólintani, azt fogja mondani, hogy ez a törekvés összhangban van a fiatal nemzetek autonómia-törekvésével.”
ÉS
"...a másik meg az amúgy hogy ezek az öregek benn laktak a cigótelepen vagy a közelében..jó lehet nem volt lehetőségük máshová költözni..."
Ja, értem, aki ott él, az le van írva, mehet a kutterba.
Fasza.
itt a törvénnyel van baj, mert az ilyet azonnali halállal kell büntetni, ezzel minden fenntartás nélkül egyetértek.
de ez azért nem cigánybűnözés , mert a cigóknak is csak egy legalja rétege csinál ilyet.
én ebben a topikban a megélhetési bűnözésről beszélek.
a másik meg az amúgy hogy ezek az öregek benn laktak a cigótelepen vagy a közelében..jó lehet nem volt lehetőségük máshová költözni, de akkor meg a rendőröknek meg a rokonoknak-szomszédoknak kellene jobban figyelni.
Én mikor látam ezt a videot elsirtam magamat, ilyen nincsen tiszta koszovó.Nincs bajom a cigányokal de nincs nincsene törvények.Ha én egyszer öreg leszek nem szeretnék igy járni .
Akkor is ezt mondanád, ha a családodat azért trancsírozná fel egy vonat a vasúti átjáróban, mert megélhetésből kiszedtek belőle 10 m rézkábelt az orkok?
Elég gáz érvrendszer mentén adod elő a dolgokat...
bogi, az ilyen tetteket én is azonnali halállal büntetném, akárki tette.
de nem erről beszéltünk hanem a kábellopásokról, amit valszeg megélhetés miatt csinálnak.
a neonáci magyarok mínuszolnak.
ez vicces, csak sajnos így az életben sem lesz megoldva a probléma.
dehát milyen problémát akar valójában megoldani a magyar?
semmit.
na akkor menjetek tankkal oszt lőjjetek.
4-5 éves gyerekről beszélek, ember! KÉST rántott, és két felnőtt csavarta ki a kezéből...
ÓVODA
Tudod mi az?
Nem iskola, b+...
Érted, használod a magyar nyelvet?
egyébként manapság már a magyar gyerekek is igen agresszívek, ha nem is bicskáznak, de igen durvák.
érdekes a múlt rendszerben nem volt ilyen, pedig volt cigó ott is, vagy 2 osztálytársam, sosem volt ilyen durva mint manapság, de mondjuk a magyar gyerekek is normálisabbak voltak, nem ennyire frusztráltak
ki kell képezni a magyar gyerkőcöket hogy elintézzék egymás között. tanító, szülő ne szóljon bele.
ismerek én olyan magyar gyereket aki az ilyen cigó osztálytársát lerendezte, azóta nincs gond az osztályban.
de ettől eltekintve reformálni kéne az oktatási rendszert, és szétválasztani a cigókat, nem is az iskolai erőszak, hanem az átnevelés és felzárkóztatás miatt.
ja és még valami,
pszichológiai tény hogy az a gyerek aki úgy érzi lenézik, kirekesztik + nyomorból jön és fene tudja milyen lelki sebekkel az nem tud beilleszkedni és agresszívvé antiszociálissá válik.
ez nem az ő hibája, mert a gyereknek nincs önálló viselkedésnormája, hanem nevelődik.
innentől kezdve sosem a gyerek a hibás hanem a szülei + a közösség.
ugyanis ha 1-2 ilyen gyerek bekerül egy normális közösségbe és ott be tud illeszkedni akkor nem lesz utána ellenséges.
Akkor visszatértünk az alapproblémához. Úgy tűnik előbb-utóbb bármilyen gond felvetése ide vezethető vissza: nincs elegendő értéktermelő munkahely. Lehet, hogy ennek az alapkérdésnek a megoldási lehetőségeiről kellene vitatkoznunk? Sajnos gazdasági oldal léte ellenére szinte alig láttam itt még érdemi elképzelést ezügyben. Még a magukat komoly szakembernek tartóknak sem volt legalább vitaalapnak alkalmas javaslatuk.
Mellesleg nézz szét a világban, ahol valóban rasszizmus "tombol", ott a rasszizmus által súlytott népcsoportok lélekszáma gyors ütemben csökken, nem pedig nő és nem a kocsmák meg a BMW-k vannak tele velük, hanem a temetők meg a menekülttáborok, rendszeres szociális támogatásról meg még hírből sem hallottak.
Most jön a "kirekesztés már az óvodában, iskolában elkezdődik" c. uncsi szöveg.
Röviden elmondom, mi történt párommal néhány éve(óvónő egy kb. 85-90 %-ban cigánygyerekek által "látogatott" kisebbségi oviban), mielőtt megszületett a kislányunk.
Az egyik (a sok közül) kis cígó, aki kb. 4-5 éves, folyamatosan ütötte-verte a többi lurkót.
Az asszony és a dajka rászóltak, mire a növendék ork bicskát rántott, és elkezdte vele hadonászni és üvölteni, hogy geci magyarok...
Kis cígó, kis bicska.
Szegény elkeseredett gyermek.
érdekes arra senki nem gondol hogy munkát, megélhetési lehetőséget kéne nekik adni...
persze ahol a képzett magyarnak se tudnak, ott mit várjon a képzetlen cigó, főleg ha még rasszizmus is tombol.
"A cigány szó bántó. Én már az étteremben is csak romapecsenyeként merem megrendelni a sült húst."
Ja, lassan majd azt sem lehet majd mondani a büfében, hogy kérek egy meleg-szendvicset, mert az meg a ratyikat sérti.
De egyébként ebben az egész Bánkúr sztoriban az a megdöbbentő, hogy újabban egész Európában ez megy, mindenütt fémet lopnak, és a rendőrség nehezen tudja elkapni őket.
Törölt felhasználó2010. 10. 25. 13:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
1. A súlyosabb (halál-)bütetésekete követelőknek:
Mindegy, milyen súlyos büntetéssel sújtja a törvény az elkövetőt, ha az nem kerül bíróság elé, mert a rendőrség nem fogja el/nem képes elfogni.
Nem a büntetések súlyosságának mértéke bír visszatartó erővel, hanem a büntetés elkerülhetetlenségének biztos tudata.
Legyen akár csak egy év börtön a büntetés, de azt minden elkövető legyen kénytelen leülni, mert mindenkit elkap a rendőrség/polgárőrség, - na, ekkor nem lenne bűnözés.
Úgyhogy: nem szigorúbb törrvényeket kell hozni, hanem a meglévőket betartatni.
Nem a Parlament előtt kéne követelni a szigorúbb törvényeket, hanem a Belügyminisztérium előtt kellene tüntetni azért, hogy a rendőrség valóban a Rendet Őrizze (és ne csak pénzbehajtóként működjön, pl. a 40-es tábláknál radarozzon és büntessen egész nap.)
Az ilyen estekre be kell vezetni a statáriális bíráskodást! Közüzemek veszélyeztetése nem bírálható el hagyományos módon. A Magyar Telekomnak is 100 milliós károkat okoztak a kábellopások, a kiesett internetes szolgáltatást igénybe vevők kárát nem is számolva.
Törölt felhasználó2010. 10. 25. 08:05
Ugyanis tökéletesen példázza hogy az elnyomorított emberek a túlélésért , amire az ország nem ad nekik jogot és lehetőséget, sokkal nagyobb kárt okoznak mint amit nyernek vele mert enni akarnak adni az éhező gyerekeiknek.
meg kellene ezt előzni úgy hogy nem tapossuk el a szegényeket.
Ellopták Bánkút összes sífelvonójának összes kábelét
Nincs is nálunk cigánybűnözés...
c... miniszterelnökünk megszüntetett mindenféle bűnözést 1 hét alatt...