Topiknyitó: Törölt felhasználó 2010. 04. 29. 16:28

random capital  

ma reggel hallottam a raido cafe-ban a random capital-ról.

megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.



más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
andare 2017. 09. 16. 21:11
Törölt hozzászólás
#3720
MetalHeart
MetalHeart 2017. 09. 16. 20:42
Előzmény: törölt hozzászólás
#3719
"1. Eléggé váratlanul és kedvezőtlenül érintett amikor péntek délig lezáratták az összes nyitott pozicióimat!" "ügyfeleink érdekének védelmében úgy döntöttünk, hogy azonnali hatállyal részlegesen, majd teljesen felfüggesztjük a deviza és CFD termékek kereskedését a közöttünk lévő " Bizományosi Keretszerződés Deviza és CFD ügyletekre" 11.3 pontja valamint a Bszt. 59. § (1) bekezdése alapján az alábbiakban részletezett ütem szerint.Minden olyan ügyfél tőkéjét, akinek jelenleg nincsen nyitott pozíciója, a Társaság azonnal hatállyal visszautalja a devizkereskedési számláról. Tehát a kereskedési rendszerben látható nulla egyenleg (az eddig bemutatott tőkeérték helyett) azt jelenti, hogy a pénzösszeg átutalásra került a Random Capital Zrt. magyarországi bankszámlája felé.
A nyitott pozícióval rendelkező ügyfelek 2017.02.10 12:00 óráig zárhatják pozícióikat. Ezt követően a Társaság az összes ügyfél pozícióját zárja és azt követően minden tőkét visszautal. " A felelőtlenül megnyitott pozik felett gyámkodás nem az RC feladata, volt értesítő, volt idő lezárni a pozikat. Az , hogy te nem zártad le, az bizony a te magánügyed, mint ahogy az is, hogy elolvasod a szerződési pontokat vagy sem. Röviden, itt te magadnak köszönheted a bukásodat és a cég egyrészt jogszerűen, másrészt ügyfelek védelme érdekében lépett. "2. Épen az Mtelekom fórumban jelentetted ki, hogy 2018-ban is a fideszre fogsz szavazni! (csak úgy látszik már emlékezet kihagyásos állapotban is szenvedsz) Ez is vissza kereshető! Tehát itt megint hazudtál! " Keresd elő nyugodtan, de megkönnyítem a dolgodat : ha(!!!) tényleg szavazni fogok, valóban a meglévő struktúrára ikszelnék, miután az eddigi összes magas labdát szánalmasan kezelte le a teljesen impotens "ellenzék" (röhögnöm kell még az "ellenzék" kimondásán is), azaz nincs(!) jelenleg olyan ici-pici csoportosulás sem, amely a jelen garnitúra óvodás szintű kritizálásán túlmenően előremutató, építőjellegű, egyes társadalmi rétegek számára jól megfogalmazott stratégiával rendelkezne... illetve számomra egyik "gyülekezet" sem jelent valódi alternatívát. Ennyit a nagy fidesz, orbán stb. szimpátiámról és "politikai nézeteimről". Tehát szó sincs hazudozásról, megint csak a te nagyon súlyos szövegértelmezési zavarod tükröződik ! "A fórum érdekében pedig ezen a felületen befejeztem veled! (de máshol egyébként nyugodtan folytathatjuk ha még nem mostam fel veled elégszer a padlót) " Kedves andare... ezen már csak nevetni tudok, de megint megkérlek... lszi ne zavard a tőzsdés, illetve RC fórumok tagjait és akkor nem "szedlek szét újra"... maradj a politikai fórumokon, akár nyiss újakat is, de ne ezeken írogass, mert nem a te politikai nézeteidre vagyok kíváncsi, hanem mások tőzsdei véleményére.
andare 2017. 09. 16. 20:12
Törölt hozzászólás
#3718
MetalHeart
MetalHeart 2017. 09. 16. 19:41
Előzmény: törölt hozzászólás
#3717
"1. ez a random fórum, illene inkább ezzel foglalkozni itt !" Akkor lszi csak akkor írogass, ha RC ügyfél vagy, illetve RC-t érintő téma van és ne írogass ide saját termésű "zöldséget" (lásd korrábi rc-s kommentjeidet), mert kibaszottul unalmas és idegesítő. Az ittlévő fórumtársak RC híreket szeretnének olvasni, nem a te lázálmaidat és rémhíreidet. "2. Hangsúlyoztad politikai nézeteinket amik teljesen ellentétesek" "Politikai nézeteink" élesen különböznek, mert amíg te elvakult politikai nézetekben hiszel, addig én egyszer sem említettem, hogy jelen politikában bármelyik irányzattal egyetértenék (megsúgom, a futóvadak kizárása nem Orbán rajongás, nem fidesz párti hovatartozás, ennyit már egy kisiskolás gyerek is tud napjainkban !) Megkérlek nézz utána, hogy hol és mikor állítottam olyat, hogy Orbánék politizálásával egyetértenék. Az viszont igaz, hogy politikai nézeted erőszakos terjesztése idegesítő sokak számára, lszi ebben is fogd vissza magad, mert nem kíváncsi rá senki. "Ui: engem pedig ezután messze kerülj el! Összevissza hazudozók tanácsaira, véleményére nem voltam és nem leszek kíváncsi ezután sem." "Összevissza hazudozók tanácsai, véleménye"... kedves andare .... szövegértelmezés min. alapszintjén(!) illendő lenne értelmezni, hogy mi számít hazugságnak és mi tanácsnak és végül mi véleménynek... amíg ezen három fogalmat nem tudod szépen különválasztani, addig bizony nem sok keresnivalód van egy gazdasági fórumon ! Ha értelmi szinted engedné, akkor egyszerűen felfognád, hogy egyes papírok jövőbeli árfolyamát tippelgetem 2-3 fórumtárssal együtt, azaz semi féle hazudozás és tanácsadás nem szerepel a "tanaim" között. Remélem sikerült felfognod! kedves andare... ha megígéred, hogy nem szemeteled tele a kedvenc fórumaimat a "zöldségeiddel" ígérem, hogy messze elkerüllek, maradj minél távolabb és annál nagyobb biztonságban leszel ! Kedves andare... remélem megválaszoltam minden kérdésedet... szólj, ha képes vagy felállni a padlóról...
andare 2017. 09. 16. 19:14
Törölt hozzászólás
#3716
MetalHeart
MetalHeart 2017. 09. 16. 18:42
Előzmény: törölt hozzászólás
#3715
kedves andare... "Ha nincsenek tények, akkor továbbra is csak egy összevissza hazudozó vagy""megírtam az ellenőrizhető pontokat (lásd: keresés pl. "andare") az állításaim alátámasztására... "Csak röviden: súlyosan beteg vagy ." ennyi ? csak ennyire vagy képes ? egyetlen hazugságomat sem vagy képes felhozni, így csak a személyeskedés jut eszedbe ? csak röviden: sztem gondolkozz el magadon ember ...
farkasfu
farkasfu 2017. 09. 16. 16:56
Előzmény: #3703  totoro
#3714
Minden bejelentkezésnél egy jelszó és erre jön egy SMS, majd a 4 jegyű kóddal belépni. Könnyű elrontani a kódot kis/nagy betűket amikor 3 szám is van mellette. Viszont az "okos telefonok" képesek a háttérben futtatni az appot, nem kell kilépni. Ilyenkor max nem frissít, de nem lép ki!! Amikor újra indítjuk az appot, ha jól van beállítva akkor nem kell belépni és mindjárt frissít!
andare 2017. 09. 16. 14:57
Törölt hozzászólás
#3713
Hathor
Hathor 2017. 09. 16. 13:18
Előzmény: #3711  MetalHeart
#3712
Ok. Köszi, akkor gyakorlatilag semmit nem kellett tennünk. Én is így emlékeztem. Köszi a megerősítést! Minden jót mindenkinek!
MetalHeart
MetalHeart 2017. 09. 16. 12:59
Előzmény: #3708  Hathor
#3711
sztem semmit, megkapod a psw-t és beírod a ker.felület megadott psw mezőjébe...
MetalHeart
MetalHeart 2017. 09. 16. 12:49
Előzmény: törölt hozzászólás
#3710
Kedves andare ! "A vádaskodásodra pedig tényeket! (ez így lenne illendő) Ha nincsenek tények, akkor továbbra is csak egy összevissza hazudozó vagy" Ez a legegyszerűbb dolog, csupán végig kell keresnem az Mtelekom topikot visszamenőleg 1-1.5 évre és kiderülnek azon hülyeségeid, amiket leírtam. Lazán kiderül, hogy se nem kereskedsz, se nem éltél kint, se nem vagy semmiféle igazgató, se nem igzgató semmiféle cégeket, se nem kereskedsz semmiféle tőkeáttétles fx-ben, annál inkább aktív vagy un. fidesz kritizáló topikokban és egyéb súlytalan hülyeségekben, azaz üres fecsegéseid vannak tömény mennyiségben !!! Ehhez elég a pár kommentedet elolvasni, amit akár keresővel is megtalálhatunk. Te viszont semmit sem találsz rólam, ami ellentmondásos lenne, pláne nem hazugságot, mivel alapvetően kereskedés(!) miatt fórumozok és mellékszálon, aránylag ritkán a futóvadak témába is bekapcsolódok, amiben pedig nyíltan, egyértelműen elutasító véleményen vagyok. Kedves andare ! Most hogy ismét belehajoltál egy újabb(!) masszív pofonba, remélem visszafogod magad és a jövőben csak a un. fidesz kritizáló topikokon fogsz fecsegni, hidd el, mindenkinek jobb lenne !
Törölt felhasználó 2017. 09. 16. 12:10
Előzmény: #3699  detto71
#3709
Nem haragszom, de ezzel a hozzászólásoddal sokra nem mentem.Az ördögöt(Budacrash) meg ne fesd a falra, mert megjelenik.
Hathor
Hathor 2017. 09. 16. 12:02
Előzmény: #3705  Juvefan
#3708
Koszonom. Ezt tudtam eddig is, a datumra nem emlekeztem. Na mit kell beallitani a telon? Azt hittem erre jott valami kulon. Ezt irta a kollega "Kertek, hogy mindenki allitsa be a telojat."
meszics
meszics 2017. 09. 16. 11:52
Előzmény: #3706  dginvestor
#3707
Hát mindenesetre, jó dolog, hogy van egy olyan csapat, akivel teljesen megvagyunk elégedve. Én is randomnál vagyok, és mind az árakkal mind a technikával teljesen megvagyok elégedve.
dginvestor 2017. 09. 16. 11:02
Előzmény: #3700  Juvefan
#3706
Virág Ferencről és a Randomról én is csak jókat tudok mondani. 17 éve nyitottam először értékpapír számlát az Equitasnál, ami akkor Virág Ferenc cége volt, majd ahogy teltek az évek, a Random Capitalnál is nyitottam számlát. Az évek során mind Ő, mind a csapata végig nagyon korrekt és maximálisan segítőkész volt. Rengeteget tett a magyar tőkepiac fejlődéséért, és azért is, hogy több ezer kisbefektető számára megfizethető költségek mellett elérhetővé vált a részvénybefektetés, mint megtakarítási forma.
Juvefan
Juvefan 2017. 09. 16. 10:36
Előzmény: #3701  Hathor
#3705
TÁJÉKOZTATÓ ÜGYFELEINK RÉSZÉRE A KÖTELEZŐ KÉTFAKTOROS AUTENTIKÁCIÓRÓL Tiszelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk arról, hogy 2017. szeptember 18. napjától Társaságunknál az elektronikus kereskedési rendszer használatához az eddig csak választható kétfaktoros autentikáció - azaz a felhasználónévvel és jelszóval történő belépés utáni SMS-ben küldött megerősítő jelszó használata – a Magyar Nemzeti Bank elvárásai alapján kötelező lesz. Az egyszeri jelszót tartalmazó SMS üzenetek a Társaság nyilvántartási rendszerében az ügyfelek által megadott telefonszámokra fognak érkezni, kérjük, hogy a rendszer gördülékeny használata érdekében keressék ügyfélszolgálatunkat a telefonszámok egyeztetése céljából az info@randomcapital.hu e-mail címen illetőleg a +36 1 501 3300 telefonszámon! Tájékoztatjuk, hogy az SMS küldésért Társaságunk nem számít fel díjat. Jelen tájékoztató aláírás és pecsét nélkül is hiteles. Tisztelettel, Random Capital Zrt.
-RME-
-RME- 2017. 09. 16. 10:34
Előzmény: #3703  totoro
#3704
vagy csinálnak majd egy telefonos app-ot amivel generál egy jelszót és azzal lépsz be. KBC nél ilyen van, hozzá egy újlenyomat olvasós teló és villám gyors minden. A legjobb
totoro
totoro 2017. 09. 16. 10:32
#3703
Srácok, az SMS napi, vagy eseti? Mert szerintem nem csak én vagyok úgy, hogy olyan helyen is trédelek, ahol sűrűn ki-be kell csuknom az alkalmazást. Napi 20 sms-es belépés kicsit idegesítő lesz :(
kimpaa
kimpaa 2017. 09. 16. 10:31
Előzmény: #3691  evazeller
#3702
Szerintem igen s ez teljesen jó. Olyan lesz mint a bankolás s végre biztonságos lesz. Azért egy jelszót könnyen meg lehet szerezni, de egy állandóan változó belépőkóddal nem lehet mit csinálni.
Hathor
Hathor 2017. 09. 16. 10:23
Előzmény: #3699  detto71
#3701
Nezem a honlapot, semmi nincs az smsrol. Vam egy biztonsagi sms ful, arra rakattintva meg a 20ftos diju sms van. Hol olvashatunk az uj belepesrol?! Tudtam en is, hogy jon, de az volt kesobb jon ujabb info, en azota nem lattam. Ha valaki tudja mit kell csimalni a beallitashoz, masolja be legyszi. Mar hetfotol?! Honlapon hol irja?

Topik gazda

zsilak
3 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek