Topiknyitó: Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 07:57

ISMÉT ADÓRENDŐRSÉG......REMÉLEM VÉGE A SOK BODZATERMESZTŐ DÖZSÖLÉSÉNEK !  

link



szóval indul a meló---ami nem is lenne baj----de:már régen ellenörizni kéne bizonyos értékhatár felett a házak és járművek megvásárlóit----félreértés ne essék senkire sem vagyok irigy----de lenne min elgondolkodni és elmoralizálni.....lásd bkv ügy drága maszopos kapcsolat majd 300 millás céges ingatlan vagyonnal bír.....egy kicsit elgondolkodtató! szvsz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 14:06
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
#42
Ez egy felettébb értelmes válasz volt egy ritka eszes példánytól! Gratulálok!
maxwax
maxwax 2010. 04. 27. 11:37
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
#41
"Salzburgig meg sem állunk....." szép lesz:) remélem, beváltja majd minden az elvárásaid! sok sikert és jobb életet!

"nemkérdeznek rá????ne akard-hogy a német adórendőrséggel dolgod legyen......."
én magánszemélyre gondoltam, nem a hatóságra. gondolom, nem véletlenül lesz Pintér is e testület vezetője...tényleg, alá fognak tartozni?
Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 11:28
Előzmény: #37  maxwax
#40
nemkérdeznek rá????ne akard-hogy a német adórendőrséggel dolgod legyen.......a lényeg nem ez.......itt nagyon sok az élősködő.....őket kléne munkára bírni....ennnyi....ja és korrupció.............passssz.....inkább feladom......a véleményem tömören:az egyik....sz,,,,, a másik meg fo....-----semmmi nem lesz más szvsz......na csá....indulunk....egészen Salzburgig meg sem állunk.....
treff
treff 2010. 04. 27. 11:20
Előzmény: #38  maxwax
#39
Ehhez nincs mit hozzáfűzni! Max. annyit, hogy van még ember, aki lát fantáziát a bal oldalban, de ez abszolút felfoghatatlan!

Die Presse: kormányzásuk romhalmaza előtt állnak a szocialisták

2010. április 27., kedd, 10:50
Szerző: MTI

Nehéz örökség vár Mesterházy Attilára, a négy évvel ezelőtt még sugárzó győztes MSZP ma kormányzásának romhalmaza előtt áll - írta kedden elemzésében a Die Presse című osztrák lap.

A "megsemmisítő" választási vereség oka a "csődtömeg", amit a szocialisták nyolc év kormányzás után hátrahagynak. Nem csak reformtörekvéseikben vallottak kudarcot, de jelentős részük volt abban is, hogy az ország a gazdasági válságban az államcsőd szélére jutott - írta a konzervatív napilap tudósítója.

"Sok választó az évek óta tartó 'erkölcsi válságért' is a szocialistákat teszi felelőssé" - írta. A bírálat középpontjában Gyurcsány Ferenc áll. Még ma is sok magyar fülében visszhangzanak szavai: "az elmúlt másfél, két évben hazudtunk" - idézte a Die Presse a volt miniszterelnök balatonőszödi beszédét, fordulópontnak minősítve azt a magyar belpolitikai életben. Akkor kezdődött a szocialisták hanyatlása, és létrejött egy mérgező politikai légkör, amely táptalajt jelentett két, a fennálló berendezkedéssel szembeforduló pártnak, a "szélsőjobboldali" Jobbiknak és a zöld Lehet Más a Politikának.

Az MSZP-t számos korrupciós ügy is megrendítette, emellett a kommunista állampárt utódaként sokak számára még mindig "a kommunizmus szagát" hordozza magán. Tekintettel a politikai romhalmazra, amely előtt az MSZP áll, megkerülhetetlen a politikai újrakezdés. A változások első jelei már a választás éjszakáján megmutatkoztak, Lendvai Ildikó pártelnök lemondásával. Utóda előreláthatóan Mesterházy Attila lesz. Mesterházy az utóbbi hónapokban megerősítette ugyan a helyzetét a párton belül, de nem mondható, hogy mindenki egyetért vele - írta a lap.

Mesterházynak mindenekelőtt Gyurcsány Ferenc táborából kell erős ellenszéllel számolnia. Az MSZP-ben egykor a remény letéteményeseként ünnepelt politikusnak kudarcai ellenére még mindig számos követője van a pártban, és rendkívül népszerű a baloldali választók körében. Egyes megfigyelők azt is tudni vélik, Gyurcsány a háttérben a kezdetektől azon munkálkodott, hogy visszatérhessen a párt élére. Ha van valami igazság ebben a szóbeszédben, akkor nem kizárt a Mesterházy és Gyurcsány közötti "testvérháború", sőt az MSZP szakadása sem - zárta elemzését a Die Presse.

link
maxwax
maxwax 2010. 04. 27. 11:12
Előzmény: #32  Törölt felhasználó
#38
egyszer egy nálam sokkal okosabb - nem nehéz:) - ember azt mondta, a pénzvilág dönti el, hogy ki legyen egy ország vezetője. azt az embert "építik fel", a választók benne fogják majd meglátni a jövőt, rá fognak szavazni.
tény, ha elővennénk egy kiadványt a 100 leggazdagabb emberről hazánkban, és megnéznénk, kihez húztak az utóbbi években, akkor láthatnánk, az a fidesz volt. nincs ezzel semmi gond.
maxwax
maxwax 2010. 04. 27. 11:04
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
#37
ez szerintem az "átkos" maradványa, bár az is lehet, hogy magyar sajátosság. kint nem kérdeznek rá a jövedelmedre, mert az tapintatlanság. (látod, én is az voltam, de tekintettel arra, hogy itt mindenki egy nick, talán nem voltam sértő.) igaz, máshol - legalábbis így gondoljuk - korrektebb az adózás, fejlettebb a közszolgáltatás. tudod, hogy mire fordítják az adód: utak, egészségügy pl. persze ott tandíjat kell fizetni - a legtöbb helyen -, ha a gyereked egyetemre jár, bár az első ostálytól is fizethetsz, ha olyan helyre járatod. arról nem is beszélve, hogy magasabbak a jövedelmek is. (nem kell átszámolni, hiszen nem itt kell belőle megélni, hanem ott.)

sajnos a rendszerváltással nem következett be egy szemléletváltás. talán a most felnövő generáció majd másként kezeli.
Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 11:03
Előzmény: #32  Törölt felhasználó
#36
te melyik országban élsz? szerinted kié az ország és kié a hatalom már jó ideje? hilleré, lendvaié vagy csányié, pintéré, simicskáé, puché, nyergesé, hernádié, szélesé, demjáné

remélem az 52 nem az életkorodra utal, mert akkor nagy a baj
Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 10:56
Előzmény: #32  Törölt felhasználó
#35
mszpsek mutogatnak jobbra balra

Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 10:55
Előzmény: #30  maxwax
#34
Neked aztán vág az agyad!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 10:55
Előzmény: #30  maxwax
#33
maxwax....még egy apróság....kint nyugaton nem találkoztam írigységgel.....senkit nemérdekel a kocsid-a házad......itthon bezzeg......no ez az egye sszámú probléma!!mutyisztánban!
Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 10:55
Előzmény: #30  maxwax
#32
mszp tereli a gyanút
csányira demjánra

maxwax
maxwax 2010. 04. 27. 10:55
Előzmény: #30  maxwax
#31
Szélesről véletlenül elfelejtkezem...
maxwax
maxwax 2010. 04. 27. 10:53
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
#30
oligarcha: Hatalmaskodó főúr, a nép felett uralkodó főnemes; kiskirály.

áruld már el, mekkora hatalommal bír egy nyugdíjas, mégha gazdag is, és mekkorával pl. Csányi, Demján?
Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 10:52
Előzmény: #27  Törölt felhasználó
#29
a gyerek vizsgázik......ezért....de a kinti melóhely lefoglalva...nyelvtanulás mgy.....a cég eladás meg nem ment könnyen....hiába megy......és lehet látni a bevallásból i....a pénzes vevő ma kihalt fehér holló....de azért egyet csak találtam....ezért......házikó sem kell senkinek......egyenlőre de az nem kér kenyeret..jön a kolbászos kerítés sok-sok olcsó hitelllel...majd csak el kel....ennnnyi!!!!!régen milyen nick-kel voltál?????ha nem vagyok indiszkrét???
Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 10:50
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
#28
Az sok utálatos 70 év fölötti dúzsgazdag nyugdíjas aki suttyomban füstölt kolbászról álmodik,na azok az oligarchák!!!

Ide gondolatrendőrség kell ez így nem mehet tovább!!!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 10:44
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
#27
azt hogy elmész már régóta mondod
már azt hittem hogy rég elmentél

hogyhogy még mindig itt?
Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 10:40
Előzmény: #25  maxwax
#26
egyetértünk....nem védekezem csak kijelentek.....a tényeket....mert látom mit és hogyan dolgoznak és milyen a megbecsülésük.....nem a múlt a jövő a fontos.....majd néha azért lehet,hogy eljövünk egy-két wellnesszállóba....mert itt fele,mint például ausztriában..
maxwax
maxwax 2010. 04. 27. 10:36
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
#25
miért védekezel? mert azt mondom, nem fizetsz minden megkeresett forint után? igazam van? igen, hiszen te mondod! rohadtul nem érdekelnek a részeletek, én csak azt mondom, hogy sémákban gondolkozol.
mondjuk az érdekes, hogy a feleséged főrorvos, mégis prüszkölsz a közszférára. nem áll szándékomban személyeskedni, pedig volna min rugóznom..
Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 10:33
Előzmény: #12  maxwax
#24
tudom, hogy nyerges a szolnoki klán feje, lévai anikóval indult egy ottani ügyvédi irodából, onnan az erő. ettől függetlenül simicska jobbkezének mondják és a stílusa is hasonló. gondolom viktor ellenük akar küzdeni (vagy ki a fenére gondolt, amikor oligarchákról beszélt? szilágyi eleonórára?)
Törölt felhasználó 2010. 04. 27. 10:26
Előzmény: #21  maxwax
#23
az asszonykám havi nettó 130k-ért főorvos....amit 3 gyerekes c.család kap......én már hagyne támogassam őket tovább........ő megy ki németbe dolgozni svájc vagy Ausztria majd 10-szeres pénzért én pedig eladom a beszállítóim és veőköröm névjegyzékét szép pénzért...és céges pick up megvételével a nyereséget ismételten negligálom....ahogyan az elő van írva.....pontosan !!!!.......és persze legálisan !!!!!.....más...én megfizettem az adóm....de atöbbiek majd 1/3-a veszteséges....no őket kéne mgfizetni...mert én azért nagyon sok iparüzési adót-áfát-cégtelephelyi azaz éépítménadót stb megfizettem.......előbb számolj és utána itélkezzél!!!!szsz
maxwax
maxwax 2010. 04. 27. 10:15
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
#22
13. havi? - eltörölték még a múlt évben
maxwax
maxwax 2010. 04. 27. 10:14
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
#21
Tévedsz, pontosan azt olvastam, amit írtál. Az elvárt adó kétszerese nem azonos a ténylegesen fizetendővel!

Az indokaid pedig számomra a szokásos közhelyek. A legtöbben úgy gondoljuk, hogy rajtunk kívül mindenki lógatja a lábát, nem is beszélve a közszféráról, bár itt is csúsztatás van, mivel ide értendők a tanárok, orvosok ápolók, bírók ügyészek is pl. Sokan úgy vannak vele, azért kapnak ezek az emberek kevés jövedelmet, mert rosszul és keveset dolgoznak, lógnak munkaidőben, használják az állami eszközöket magáncélra - mondjuk ebben speciel az orvosok az élenjárók, de őket ezért még tömjük is parasolvenciaval.

Egy a lényeg, az adórendszer megérett az átalakításra, igazságossá tételre.

Topik gazda

620829
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek