Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 08. 15. 17:34

Budaházy György állapota, üzenete és családjának közleménye  

A fogva tartott hazafi családja megosztott velünk pár információt Gyuri hogylétéről, illetve közzétesszük Gyuri üzenetét és családja közleményét.

Budaházy György felháborítónak tartja ezt az egész eljárást, ami szerinte (is) egy koncepciós, politikai ügy, melyben egyetlen egy valódi bizonyítékot sem látott senki sem arra nézve, hogy valóban ő lenne a vezetője a "Magyarok Nyilainak". Mégis ezt hirdeti az összes ballib TV, amiket egyébként Gyuri nézhetett Szombathelyen.

Megpróbálják minél jobban ellehetetleníteni. Olyan messzire vitték a családjától, ügyvédjeitől, sőt, még az ügyben eljáró hatóságoktól is, amennyire csak lehetett, és csak közel két hónap után - Gyuri folyamatos követelésére - hozták "nagy kegyesen" közelebb a fővároshoz, de még így sem Budapestre, ahogy az elejétől fogva kérte. Nem találkozhat, beszélhet hozzátartozóival, az újságírók interjúkérelmeit az ügyészség rendre elutasítja.

Szombathelyen az óriási távolság miatt hét hét alatt kétszer tudott találkozni az ügyvédjével - míg mások Pesten heti rendszerességgel meg tudják ezt tenni -, és még akkor is olyan plexifallal elválasztott beszélő-helyiségben, ahol üvöltözniük kellett, hogy hallják egymást rendesen. És abszurd módon még ilyenkor is meg volt bilincselve, mint ahogy a kizárólag az ügyvéddel engedélyezett telefonálást is összebilincselt kézzel küszködve kellett megoldania. Tulajdonképpen, ha kilépett a zárkából mindig meg volt bilincselve. Most, hogy átkerült Vácra, itt valamivel normálisabb a hozzáállás, talán az állandó bilincselés is megszűnik. A szállítások alkalmával nyakig beöltözött, izzadságszagú terrorelhárítók egész hada kíséri, derekára helyezett övhöz hozzábilincselt kézzel, pórázon, mint valami szerb háborús bűnöst. Az utaztatás közben megy a rádión az amerikai akciófilmekből átvett "Bravo így, Charlie úgy" nevetségesen fontoskodó szöveg, a megállásoknál a "gépfegyveres helyszíni biztosítás", jól illeszkedve az egész Draskovics elvtárs szánalmas "terrorista színházához". Ráadásul ennek a feladatára alkalmatlan ember meg a szolgalelkű balliberális média alaptalan és felelőtlen terroristázásának köszönhetően a börtönben többségben lévő cigányok közül most akadnak, akik fenyegetik, gárdistázzák, és rá utaznak. Ez a helyzete Gyurinak.

Követeljük Gyuri nevében a tisztességes eljáráshoz való jogot! Követeljük, hogy Budapesten helyezzék el, és biztosítsák a kapcsolattartást és a megfelelő beszélőt a családjával, ügyvédeivel és a nyilvánossággal. Követeljük, hogy mutassanak valami bizonyítékot, ami alapján fogva tartják, vagy, ha nem tudnak, akkor engedjék ki! A Draskovics által bemutatott hamis bizonyítéknak bizonyult videofelvétel után jogosan merül fel az emberben a kérdés, hogy vajon a többi bizonyítékuk is ilyen koholmány? Különben is az a bűnszervezetben folytatólagosan aljas indokból elkövetett országrombolással, nemzeti vagyon elherdálásával, választási csalással, emberek öngyilkosságba kergetésével és még ki tudja mi mindennel megalapozottan vádolható Szocialista Párt, és a bűnszövetségben lévő, mindezeket tétlenül néző bűnpártoló rendőrség és ügyészség meri őt terrorizmussal vádolni, akik állampolgári jogaikkal élő, fegyvertelen emberekre maszkban támadnak, viperával ütik-verik őket és kilövöldözik a szemüket, majd ezek után még ellenük indítanak eljárást? Hát hol élünk? Jó reggelt, Magyarország!

Gyuri pár soros üzenete:

"Bármi áron nem kellhet a magyar nemzetnek a békesség, viszont bármi áron kellhet az igazság és a szabadság, és csak ez után jön, mert csak ez után jöhet a béke, amikor végre már egyszer mi diktáljuk a feltételeket.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:54
#80
Hol van már a régi, anarchista szamizdat-bajnok demszky? Hova lett a bátorság, hol vannak azok a szép '70-es évek, amikor bátran összeverte a volt (?) feleségét, hogy az 8 napon túl gyógyult fel? Szívesen megnézném, amint néhány becsapódó záptojás-támadást követően kitörne az In-Kal gyűrűből, és hülyére verni az ultra-kurucinfós-intoleráns tüntetőket...
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:50
Előzmény: #78  Törölt felhasználó
#79
Kedves Csabesz01! Szted én csak a fidesz-re gondoltam? Nyílvánvaló, hogy TE, JocH, Zoli, Ujonc, és a többiek, inkább a Jobbik-hoz húztok...
Vagy te magadat a jelen politikai helyzetben nem az ellenzékhez sorolnád?
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:46
Előzmény: #73  Törölt felhasználó
#78
Kedves Moneyworld! Szerinted létezik ellenzéki oldal? És ha létezik az a fidesz lenne? :DDD Az a fidesz amely hosszú esztendők óta vígan lubickol a langyos parlamenti lábvízben és harsányan játsza a nagyhangú ellenzéki szerepet? Ugyan már... Nézz meg egy Rotarys (tudod, a szabadkőművesség előszobája) bulit. Az összes mai parlamenti párt képviselteti magát egy-egy ilyen rendezvényen szépen egymás vállára borulva...
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:43
Előzmény: #76  Törölt felhasználó
#77
ő elmondott egy ünnepi beszédet a saját szemszögéből, mint minden szentnek maga felé hajlik a keze...

még ha nem is fedi teljesen a valóságot: akkor is a szólásszabadság minden állampolgárnak alanyi jogon jár, de akik megdobálták tojással, megakadályozták ebben, megzavarták az ő megnyilvánulását...

akkor miért várjátok el, hogy fordított esetben ne így járjanak el velük szemben?????????? na ezt magyarázd meg nekem légyszi logikusan.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:41
Előzmény: #74  watson
#76
téged mikor anyázott le az, akit megdobáltak tojással?
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:40
Előzmény: #72  Törölt felhasználó
#75
És mi lenne, ha egy spanyol az 1600-as évek beli spanyol királyságot kitenni autójára? :D:D
watson
watson 2009. 08. 18. 10:40
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
#74
Már ne is haragudj, de ha kiállok és 'anyázlak' akkor bekalkulálom, hogy megdobálhatsz tojással vagy paradicsommal ha neked az nem tetszik ;) Ezer éve így működik a világ :)

"Őrizetbe vették Varga Gergely volt kerületi ügyészségi ügyészt hétfő délután hivatalos személy által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette miatt - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség."
"A Fővárosi Főügyészség volt szóvivőjét júliusban érték tetten, amikor vesztegetési pénzt vett át." link

Ki kapott felhatalmazást kormányzásra kérdés meg hülyeség. Se Bajna, se Gyurcsány, se Orbán, se Antal... ugyanis mindannyiukat az általatok megszavazott képviselők választották és egyiket sem ti magatok. Szóval ezen kár rágódni.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:39
Előzmény: #70  Törölt felhasználó
#73
nincs is ezzel baj. de az nyilvánvalóan látszik, hogy az itt is megynilvánuló JELENLEG ellenzéki oldal a szólásszabadság mellett kampányol régóta. De ha én az én véleményemet hangoztatom, és még azt is elmondom, hogy miért gondolom így, akkor természetesen hülye vagyok, és kussoljak...
Vagy úgy gondolják, hogy scak annak van szólásszabadságra joga, aki mellettük van? ez aztán a "szabadság"
nincs bennük semmi tolerancia, elfogadás, hanem homlokegyenest ellenkeznek mindennel, mindenkivel, aki nem az ő irányvonaluk elkötelezettje....

a szólásszabadságot összekeverik a személyiséget sértő "beszólásokkal". minden csak nézőpont kérdése.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:29
Előzmény: #67  Törölt felhasználó
#72
Képzeld el, mekkora matrica lenne egy német
autón a Nagynémetország térkép.Az egész
Baltikum, Danzig(Gdansk), Karlsbad(Karlovy Vary) Szilézia, Strassbourg, stb.
Még egyet sem láttam.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:24
Előzmény: #53  watson
#71
Csak egy banánköztársaságban fordul elő, hogy megdobálnak egy fekete esernyős 'kurvát' tojással,

te talán örülnél, ha téged dobálnak tojással? na beszéljük meg: holnap délben állj ki a hősök terére én meg medboállak tojással. hogy tetszik?
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:23
Előzmény: #67  Törölt felhasználó
#70
money,

"hány olyan autót ltász, amelyiken Nagy Magyarország matrica van, illetve árpádsávols zászló.... egyiket sem szedik ki a rendőrök a forgalomból és tépik le azokat... "

Elég lesújtó véleményem van az ilyen autók tulajdonosairól... :)

De soha nem szedetném le, még ha neadj' isten jogom is volna rá, hiszen önmagáról állít ki az ilyen szegénységi bizonyítványt...
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:20
Előzmény: #65  Törölt felhasználó
#69
Nyilván teljesen tájékozatlan vagyok a kérdésben, de amit nálunk a "parlamenti többség" (?) folytat annak a demokráciához köze nincs. Szerintem. Egyébként ismerem a parlamenti választás (szerintem abszolút hibás) rendszerét. És nem is erről beszéltem... Hanem arról, hogy egy magát szagértőnek tituláló kormány milyen legitimitást érezhet maga mögött, amikor pl. tagjai nem is országgyűlési képviselők, ergo az elvtársakon, meg strómanokon kívül a kutya sem szavazott rájuk. Hol van ebben a történetben a demokrácia elve (jól) elbújtatva?
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:19
Előzmény: #65  Törölt felhasználó
#68
Tök jó dolog egy "monarchista" beállítottságúval demokráciáról, sőt képviseleti demokráciáról vitázni.... :)
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:18
Előzmény: #44  ujonc
#67
Árpád-ház már kihalt, Nagy Magyarország már nem létezik, úgyhogy ezek alapból értelmét veszített dolgok. Azok valamilyen üzenetet hordoznak, és ugye nem nekem kéne ezt elmagyaráznom neked, hogy mit ...(főleg egy román-magyar meccsen)

úgyhogy nem a zászlóval van a gond, hanem annak üzenetével azon a konkrét eseményen.

hány olyan autót ltász, amelyiken Nagy Magyarország matrica van, illetve árpádsávols zászló.... egyiket sem szedik ki a rendőrök a forgalomból és tépik le azokat...
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:17
Előzmény: #64  Törölt felhasználó
#66
Nem a miniszterelnökre szavazol, a miniszterelnököt a kormányt alakító párt(ok) a törvény adta joguknál fogva "cserélgethetik", ha úgy látják jónak...

Vagy én tudom rosszul, és valóban a választók egy adott személyt "emelnek trónra"? :)
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:08
Előzmény: #64  Törölt felhasználó
#65
Csabesz .ha egy kicsit is tájékozott lennél, akkor tudhatnád ,hogy parlamentet választanak az emberek,és a parlamenti többség választ miniszterelnököt.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 10:03
Előzmény: #63  Törölt felhasználó
#64
Csak néhány kérdést engedj meg. A ma regnáló szagértő kormányt ki és mikor hatalmazta fel az ország irányítására? Illetve néhány éve, amikor Medgyessy-t váltotta elqró, ő a képviseleti demokrácia mely szabálya alapján, kik által (mert emlékezetem szerint őt sem a választópolgárok emelték "trónra") lett miniszterelnök? Ergo ők szerinted legitim, a képviseleti demokrácia "játékszabályai" szerint megalakult és működő kormányok?
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 09:45
Előzmény: #56  Törölt felhasználó
#63
penznyelo,

Szerintem csupán egy dolgot nem tehetnek meg szabadon, mégpedig nem ócsárolhatják a demokratikusan megválasztott mindenkori kormányt és intézkedéseit sokadmakukkal egyetemben...

...

Ezzel kapcsolatban azonban szabadjon megjegyeznem, hogy a képviseleti demokráciának az volna a lényege, hogy egy bizonyos időre (két választás között elteltre) viszonylag kevés lehetősége legyen a megválasztottak ócsárolására, hiszen, ha ezt bármely eszközzel, bárki, bármikor megtehetné, olyan anarchia lenne, amellyel teljesen elveszítené a jelentőségét és lényegét a képviseleti demokrácia.

A társadalom számos területen kénytelen tűrni, ha egy adott helyzetben éppen nem az ő elképzelése nyert, nem az ő "liblingje" van hatalmon, nem pont az ő elképzelései szerint történnek a dolgok:

Pl. ha az a csapat, akinek én drukkolok, kikap, akkor kutya kötelességem azt elfogadni, hiába nem tetszik az nekem, és a vesztes csapat drukkere leszek mindaddig, ameddik a következő rangadón újra nem nyer a csapatom. A számomra nem kedvező eredmény ellen óbégathatok, kivonulhatok az utcára sokadmagammal, de nyilván közröhely tárgya leszünk mindannyian.

Vagy ha az első fokú bíróság ítélete számomra nem kedvező, azt is köteles vagyok elfogadni mindaddig, amíg a feljebbviteli bíróság ki nem monda az ellenkezőjét. A számomra kedvezőtlen ítélet ellen persze szintén óbégathatok, akár transzparenssel is vonulgathatok a bíróság épülete előtt, legföljebb meg lesz rólam a társadalom véleménye...

És végül, de nyilván nem utolsó sorban, a kormány intézkedései ellen is vonulgathatok az utcán, transzparenst is tarthatok a kezemben, ha nem sérti mások jogait, de szerintem (és ezzel a véleményemmel nyilván sokak ellenkezését is kiváltom) ma, 2009-ben, az információs társadalom mai fejlettségi szintjén nem ez a kultúrált és célravezető megoldás!

Szerény véleményem szerint a gyülekezés, mint a csoportos véleménynyilvánítás és nyomásgyakorlás egyik "ősrégi" formája azokban a korokban volt fontos és megkerülhetetlen szabadságjog, amikor nem volt lehetőség más úton eljuttatni üzeneteket a társadalom többi tagja és az államhatalom számára.

Az üzenetek célbajuttatásának mára sokkal hatékonyabb és kultúráltabb formái léteznek, ezek az eszközök a történelem során sokat fejlődtek. Csak gondoljatok arra, hogy már 1848-ban is milyen nagy jelentősége volt a 12 pont nyomdai úton való terjesztésének, ahelyett, hogy kizárólag a tömegek vonulására, a szónokokra vagy a fegyverekre hagyatkoztak volna...

Ma az érdekérvényesítésnek (üzenetek eljuttatásának) sokkal kultúráltabb módja, az írott és elektronikus sajtó nyilvánosságát használni, ha pedig valami jogsértést vélnek fölfedezni a kormányzati munkában, akkor arra a jogérvényesítési lehetőségeket kell igénybe venni.

A demokrácia erősítésének zálogát éppen ezért sokkal inkább az állam és kormány átláthatóbb, ellenőrizhetőbb, elszámoltathatóbb működésében látom, mint a gyülekezés teljes liberalizálásában. Ebben pedig a közérdekű adatok megismerhetőségéről, terjesztéséről és felhasználhatóságáról szóló jogszabályok segíthetnek leginkább, azaz a társadalomnak (és nyilván az állami szerveknek is) tisztában kellene lenniük azzal, hogy az adófizetők pénzéből fenntartott egyetlen intézmény sem tarthat vissza a működésével, intézkedéseivel kapcsolatosan egyetlen információt sem, kivétel persze, ha erre indokolható államtitok miatt kerülne sor. (Az indokolatlan titkolózást pedig szigorúan büntetni kellene!)

A magam részéről sokkal kultúráltabb és a mai kor követelményeinek megfelelőbb társadalmi kontrollt látok a fennt említett nyilvánosság megkövetelése, mint kormányzati kontrollban, mint a gyülekezésben...

A hídfoglalásokra és tömegpszichózisra épülő gyülekezés ma már túlhaladott eszköz, ma már sokkal többeket irritál, mint amennyien mellette vannak...
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 09:06
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
#62
Rossz példa de elmondom .
Régen volt pénz (nem sok) de kevés volt az árú és olyan amilyen .
Most kevés a pénz de sok az árú és olyan amilyen.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 09:02
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
#61
"JocH, csakhogy akkor egy idegen elnyomó uralom alatt áltunk. Magyarországon közel 20 éve demokrácia van, éppen a 6. szabad országgyűlési választások jönnek, ahol az kerül hatalomra, akit a többség akar."
Parttalannak látom, de belemegyek.
1: Most szerinted nem nem nyomnak el idegen uralmak ? Szerintem igen !!!Változik a világ finomodnak a módszerek .
2:szabad választás kire gondoltál a pufajkásra és tsa.-ira valamint ezek kölykeire?Az eredmény nyilván való és ez TÉNY .Sajnos. Igaz a többség akarta (a Német Nemzeti Szocialistákat is.
3:Össze lehet !!! Tudod a történelem ismétli önmagát.

Topik gazda

Zoltan03
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek