Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 08. 15. 17:34

Budaházy György állapota, üzenete és családjának közleménye  

A fogva tartott hazafi családja megosztott velünk pár információt Gyuri hogylétéről, illetve közzétesszük Gyuri üzenetét és családja közleményét.

Budaházy György felháborítónak tartja ezt az egész eljárást, ami szerinte (is) egy koncepciós, politikai ügy, melyben egyetlen egy valódi bizonyítékot sem látott senki sem arra nézve, hogy valóban ő lenne a vezetője a "Magyarok Nyilainak". Mégis ezt hirdeti az összes ballib TV, amiket egyébként Gyuri nézhetett Szombathelyen.

Megpróbálják minél jobban ellehetetleníteni. Olyan messzire vitték a családjától, ügyvédjeitől, sőt, még az ügyben eljáró hatóságoktól is, amennyire csak lehetett, és csak közel két hónap után - Gyuri folyamatos követelésére - hozták "nagy kegyesen" közelebb a fővároshoz, de még így sem Budapestre, ahogy az elejétől fogva kérte. Nem találkozhat, beszélhet hozzátartozóival, az újságírók interjúkérelmeit az ügyészség rendre elutasítja.

Szombathelyen az óriási távolság miatt hét hét alatt kétszer tudott találkozni az ügyvédjével - míg mások Pesten heti rendszerességgel meg tudják ezt tenni -, és még akkor is olyan plexifallal elválasztott beszélő-helyiségben, ahol üvöltözniük kellett, hogy hallják egymást rendesen. És abszurd módon még ilyenkor is meg volt bilincselve, mint ahogy a kizárólag az ügyvéddel engedélyezett telefonálást is összebilincselt kézzel küszködve kellett megoldania. Tulajdonképpen, ha kilépett a zárkából mindig meg volt bilincselve. Most, hogy átkerült Vácra, itt valamivel normálisabb a hozzáállás, talán az állandó bilincselés is megszűnik. A szállítások alkalmával nyakig beöltözött, izzadságszagú terrorelhárítók egész hada kíséri, derekára helyezett övhöz hozzábilincselt kézzel, pórázon, mint valami szerb háborús bűnöst. Az utaztatás közben megy a rádión az amerikai akciófilmekből átvett "Bravo így, Charlie úgy" nevetségesen fontoskodó szöveg, a megállásoknál a "gépfegyveres helyszíni biztosítás", jól illeszkedve az egész Draskovics elvtárs szánalmas "terrorista színházához". Ráadásul ennek a feladatára alkalmatlan ember meg a szolgalelkű balliberális média alaptalan és felelőtlen terroristázásának köszönhetően a börtönben többségben lévő cigányok közül most akadnak, akik fenyegetik, gárdistázzák, és rá utaznak. Ez a helyzete Gyurinak.

Követeljük Gyuri nevében a tisztességes eljáráshoz való jogot! Követeljük, hogy Budapesten helyezzék el, és biztosítsák a kapcsolattartást és a megfelelő beszélőt a családjával, ügyvédeivel és a nyilvánossággal. Követeljük, hogy mutassanak valami bizonyítékot, ami alapján fogva tartják, vagy, ha nem tudnak, akkor engedjék ki! A Draskovics által bemutatott hamis bizonyítéknak bizonyult videofelvétel után jogosan merül fel az emberben a kérdés, hogy vajon a többi bizonyítékuk is ilyen koholmány? Különben is az a bűnszervezetben folytatólagosan aljas indokból elkövetett országrombolással, nemzeti vagyon elherdálásával, választási csalással, emberek öngyilkosságba kergetésével és még ki tudja mi mindennel megalapozottan vádolható Szocialista Párt, és a bűnszövetségben lévő, mindezeket tétlenül néző bűnpártoló rendőrség és ügyészség meri őt terrorizmussal vádolni, akik állampolgári jogaikkal élő, fegyvertelen emberekre maszkban támadnak, viperával ütik-verik őket és kilövöldözik a szemüket, majd ezek után még ellenük indítanak eljárást? Hát hol élünk? Jó reggelt, Magyarország!

Gyuri pár soros üzenete:

"Bármi áron nem kellhet a magyar nemzetnek a békesség, viszont bármi áron kellhet az igazság és a szabadság, és csak ez után jön, mert csak ez után jöhet a béke, amikor végre már egyszer mi diktáljuk a feltételeket.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 09:02
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
#60
És hogyan nézett ki pontosan a mozgalmuk zászlója...
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 09:00
Előzmény: #58  Törölt felhasználó
#59
Kérlek nézz utána, hogy a nyilaskeresztes mozgalom milyen zászlót használt fel...
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 08:58
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
#58
Ki hasonlította össze? Az Árpád-házi zászló egy történelmi zászló. Valóban. Sajnos egyrészt a történelem folyamán magáévá tették a Nyilasok, ezért átalakították szimbólikus értékét. Másrészt jelenleg a radikális szélsőjobbosok ugyanezt teszik. Így jelenleg az Árpád-sávos zászlónak nem elsősorban az adott történelmi kor a jelentése, hanem annyi: radikális jobbosok vagyunk. lyen használatában és közelmúltbeli szerepe miatt pedig igenis alkalmas lehet másokban a félelemkeltésre, ill. provokációra. (ugyanis erre használják).
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 08:51
Előzmény: #54  Törölt felhasználó
#57
Az Árpád-házi lobogót összehasonlítani a náci birodalom, vagy a vörös kommunisták zászlójával? Ki itt a szélsőséges? Az Árpád-ház zászlaja országunk történelmi zászlaja, az általad agyonajnározott demokrácia demokratikusan (?) megválasztott miniszterelnökei (kivétel ez alól ez a véglény szagértő, illegitim libajnai) letették e zászló előtt (is) az esküjüket. Tele vagy hamis és velejéig beteges sztereotípiákkal... Árpád-sávos zászló, Nagy-Mo., szélsőjobb, ultrák, magyar gárda, ftc, kurucinfó ----> szélsőség... Próbálj már meg átmászni a saját magad köré, saját magad által épített falon... Rád férne egy kis friss levegő.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 08:41
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
#56
De oké. Tehát te is azt mondod, meg itt páran, hogy nem vagyunk szabadok.

Ismét felteszem a kérdést, amit hónapok óta kérdezek itt és még senki nem tudott választ adni rá. Írd le, hogy szerinted miben van korlátozva a szabadságod, milyen olyan dolgot nem tehetsz meg, amihez pedig szerinted jogod lenne? Várom a választ. Konkrétan. Írd le.
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 08:38
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
#55
JocH, csakhogy akkor egy idegen elnyomó uralom alatt áltunk. Magyarországon közel 20 éve demokrácia van, éppen a 6. szabad országgyűlési választások jönnek, ahol az kerül hatalomra, akit a többség akar.

Hogy a francba lehet és meri bárki is összehasonlítani 2009-et bármilyen korábbi elnyomás alatti történelmi példáinkkal?
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 08:36
Előzmény: #44  ujonc
#54
"Labdarúgó mérkőzésekre szerettek volna bemenni USA, Román, Izrael, Szlovák, Árpád-házi és Nagy Magyarország zászlókkal. Utóbbi kettő hol csúnyább, hol kevésbé csúnyább intézkedések révén akadt fenn."

Már nem is haragudj, de ezen min csodálkozol? Olyan ország, hogy USA létezik, így annak hivatalos zászlaja is van. Ugyanígy Románia, Izrael, Szlovákia. Mind-mind az ENSZ-hez csatlakozott, elismert országok. Árpád-házi ország, meg Nagy-Magyarország nem létezik. Bármennyire is szeretnéd, az csak a vágyad. Van viszont Magyarország, aminek van egy hivatalos zászlaja és ez a piros-fehér-zöld. És ezt a zászlót be is viheted. Próbáld volna az FTC-s ember bevinni egy náci Németországos zászlót - ugyanúgy bajba lett volna, de nyilván bajba lett volna egy kommunista vöröscsillagos zászlóval is.

Ez ilyen egyszerű. Nagy baj lehet a szélsőségesek fejében, ha ezt nem értik. A szabadság nem egyenlő azzal, hogy bármit megtehetek.
watson
watson 2009. 08. 18. 04:06
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
#53
"Tudtom szerint kinyithatod a pofádat az utcán," nem, nem teheted meg... lepaprikaspréznek a rendőrök ha brutálisan a fűben ülsz, nem lehetsz akárhol, mert ha gyülekezésnek vélnék akkor az meg van tiltva (mert fél a hatalom), bár ennek tiltása normális demokráciában Alkotmánysértő lenne.
De egy normális demokráciában nem vonulgatnak a többségi társadalmat sértő csoportok, mint pl a buzik vagy az Aicesek azt hirdetve hogy tartozz közéjük és milyen jó deviánsnak lenni. Ha pedig vonulnak nem tiltják a véleménnyilvánítás módját a paradicsom vagy tojás dobálást.

Csak egy banánköztársaságban fordul elő, hogy megdobálnak egy fekete esernyős 'kurvát' tojással, és rögtön a kedvéért törvényt alkotnak a többségi társadalom kárára...

Az Erzsébet hidi esemény szerintem is elfogadhatatlan, de ami azóta történ t a kormányzat részéről az pedig szín tiszta bűnözés... amit nem lehet saját magukkal kivizsgáltatni, ezért tör előre még a választásokon is a radikalizmus. Igen, jelenleg drasztikus intézkedések kellenek a politikusokkal szemben is, nemcsak a cigánybűnözéssel szemben!

A korrupt, bűnpártoló rendőrséggel szemben kell egy a társadalmat segítő szervezet... ez lehet akár a Magyar Gárda is. Érdekes hogy asszem pont Debrecen jelenleg nem rendőrt, nem polgárőrt keres, hanem Sheriff-et ;)
watson
watson 2009. 08. 18. 03:52
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
#52
"...rablóhordákban vergődő cigányok." link

penznyelo, ha jól emlékszem nem nyilvánítottam egyéb véleményt, minthogy ez a rész egy "..." után önmagában tény. Hogy lásd, ezért linkeltem neked egy FRISS cikket is hozzá.
Hogy kiket szolgának azzal persze hogy vitatkoznék. Elsősorban magukat, ahigy élősködnek a társadalmon a segélyeken lógva és mint egy káros daganat elburjánozva szaporítva a tudatlanságot és szegénységet. A káros daganatokkal pedig drasztikusan szoktak bánni, egyszerűen kivágják hogy ne eméssze fel a többi épp szövetet ... (mindenféle segély eltörlése/ megélhetési bűnözés kemény megtorlása)
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 00:55
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
#51
főkolompos (gyanúsított) vádlottra gondoltál?
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 00:43
Előzmény: #41  tgytoki
#50
Most viccelsz ? Mert ez rossz vicc, legalább olyan rossz mint a buka-resti tacepao.De tételezzük fel igazad van akkor szerinted minek nevezzük el Magyarországot .Lehet ,hogy kiirtották a Magyar Őseim (a közelit tuti : a veresek) lehet hogy nem is Magyar vagyok de Úgy érzem Magyarszív dobog bennem Magyarvért hajtva és ehhez méltóan próbálom tenni dolgom. De láttál már te Amerikait Tudod , hogy néznek ki? Vagy nézzél szét Párizsban fehér a legkevesebb .(szvsz. köv. elnök szines)
Törölt felhasználó 2009. 08. 18. 00:30
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
#49
"Viszont nem dobálhatod meg a rendőröket kővel és molotovval, nem foglalhatod el az Erzsébet hidat, nem törhetsz be a TV székházba, nem uszíthatsz népcsoportok ellen és nem mondhatod, hogy akár fegyverrel is meg kell dönteni a demokratikus rendet."
1848-eszmeiségét nem hiszem,hogy kétségbe vonod .(Vagy azt is?*-*)Hát ott sem a 12 pont-tal vívták ki a Magyar történelemben elfoglalt rangos helyet .Mai korunk felgyorsult, nem kell 100 éveket várni arra , hogy a történelem ítélkezzen, vagy eldöntse mi helyes és helytelen.A cél szentesíti az eszközt ?Vagy újra taníttatnád történelmünket?
szalatibi 2009. 08. 18. 00:21
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
#48
Hasonló:
link

Kicsit elgondolkoznék ezen a helyedben. Én sem hőbölgök folyamatosan, sőt ritkán, de ekkor éppen külföldről értem haza és azt éreztem, hogy valami megreccsent bennem erre a hírre és értetlenül nézem, hogy másokban nem. De az is demokrácia, ha egyedül érzem így és ezért soha senki nem hallgat meg és életem végéig rejtegetnem kell ezt a furcsa érzésem, hogy ez itt mégis csak egy népelnyomó diktatúra.
szalatibi 2009. 08. 17. 23:58
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
#47
Ezt azért biztos demokratikus forrásnak tartod
link

Bla-bla. Mindenki tudja, miről van szó, csak Te nem érted még mindig. A Rodolfós viccet azért talán ismered a nudista strandon
szalatibi 2009. 08. 17. 23:31
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
#46
Tudod mit. Meggyöztél. Éljen a demokrácia. Egyébként meg, ha 51 % mást mond, mint én vagy Te, az is demokrácia. Ja és a tőzsde is tiszta demokrácia, de azért ezt nem írom ki transzparensre.
ujonc 2009. 08. 17. 23:22
Előzmény: #41  tgytoki
#45
Még annyit hagy kérdezzek meg, te melyik "fajtához" sorolnád magad?
ujonc 2009. 08. 17. 23:19
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
#44
Csak egy példa. Az FTC Békés megyei Baráti Körének elnöke, most tette meg a feljelentést a sajátos "zászlótesztje" után.
Labdarúgó mérkőzésekre szerettek volna bemenni USA, Román, Izrael, Szlovák, Árpád-házi és Nagy Magyarország zászlókkal. Utóbbi kettő hol csúnyább, hol kevésbé csúnyább intézkedések révén akadt fenn.
ujonc 2009. 08. 17. 23:11
Előzmény: #41  tgytoki
#43
Rosszul tudod! Megcáfollak.
Törölt felhasználó 2009. 08. 17. 22:52
Előzmény: #40  szalatibi
#42
Tudtom szerint kinyithatod a pofádat az utcán, transzparenst is hordhatsz magadnál. Viszont nem dobálhatod meg a rendőröket kővel és molotovval, nem foglalhatod el az Erzsébet hidat, nem törhetsz be a TV székházba, nem uszíthatsz népcsoportok ellen és nem mondhatod, hogy akár fegyverrel is meg kell dönteni a demokratikus rendet.

Áruld már el kérlek, hogy a szólásszabadságnak mely normális, mások jogát nem korlátozó vagy sértő módjával nem élhetsz? Írd le. Konkrétan.
tgytoki 2009. 08. 17. 22:14
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
#41
egyáltalán miért kell ezzel a féreggel foglalkozni? úgy tudom ,de lehet hogy rosszul hogy a tatárjárásnál gyakorlatilag kiirtották azt az embercsoportot hogy magyar.úgyhogy sok közünk már nincs a magyarhoz. legalábbis mint fajta.De cáfoljatok meg ha rosszul tudom.

Topik gazda

Zoltan03
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek