xenosz2

Regisztráció: 2011-03-20 18:59:44

Hozzászólások száma: 2 162

Utolsó hozzászólás: 2020-10-24 16:00


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

34 572
2020. 09. 15. 07:22
76
2020. 10. 06. 21:04
10 910
2020. 10. 06. 17:24
2 989
2020. 10. 11. 22:03

utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 16:00
OFF
erőszakosak akkor lesznek,ha nem kapnak megfelelő életszínvonalat egy alapszinten legalább. (a migránsok is ezért jönnek végtelen áradatban a koldusszegény övezetekből nagyrészt a jóléti nyugat felé, ahol még a szegények is fenn tudnak tartani egy nívót) az alapbér azért is lenne jó, mert akkor legalább,ha nincs is munkája azt el tudná költeni valamiféle szórakozásra, vagy hogy fel tud öltözni rendesen, elmegy fodrászhoz, kozmetikushoz stb.  a különféle hátrányos helyzetű "kisebbségeken" jól megfigyelhető ez a tendencia.
ha ez sem lenne, nekik, akkor lennének igazán erőszakosak, ahogy ez más földrészeken megfigyelhető és a migránsok viselkedésében tapasztalható, akik a vesztesei a civilizációnak.
a szórakoztatóipar, a technológia szektor, az élvezeti cikkek előállítói, szépségipar stb meg gondoskodnak róla,h a civilizáció nyertesei is el tudják költeni a pénzüket és lekötni az idejüket úgy,hogy ne gondolkozzanak túl sokat sem önmaguktól. pld a végtelen számú sok évados filmsorozatok által.
OFF
CoronaVirus péntek, 15:25
az ember is a természet része (és egy állatfajta). egy kis része, alkotóeleme. bárhogy igyekszünk ennek ellenkezőjét hinni és magasabbrendűnek gondolni magunkat. a vírus megjelenése a figyelmeztetés erre.  a természet rendje nem felülírható.a halál nem megkerülhető . egyelőre.... 
Appeninn real csütörtök, 11:14
aki türelmetlen én is csak azt tudom tanácsolni,hogy ne kövesse az árfolyamot állandóan és a könyvet meg ne nézegesse, hacsaknem daytrader. teljesen félreviszi az embert.
Appeninn real csütörtök, 11:07
én is így vagyok vele és nem is haragszom,ha kijavítanak,ha valamit rosszul látok. 
Appeninn real csütörtök, 10:39
kik a trollok? a felbeszélők, vagy a lebeszélők? ,
CoronaVirus szerda, 21:46
ma beszéltem valakivel,aki mondta,hogy a lánya koronavírusos és olyan nehézlégzése volt, hogy pánikrohamot kapott, és majdnem abba fulladt bele. megkérdeztem hány éves azt mondta 26.
Appeninn real szerda, 21:34
270 körül talán veszek...
Appeninn real kedd, 11:32
formás "csöcsök"-et látok
nehogy kiderüljön, h valójában pöcse van :D
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 13:43
HÖHÖ
kik írják az origót? tudatlan ovodások?
"A bitcoin egyébként a dark net egyik legsötétebb terméke, a fekete kifizetések, a pénzügyi visszaélések kedvelt eszköze. Borka-Szász Tamás a bitcoin bányászat tevékenysége közben a legkeményebb bűnözői körökkel állhatott kapcsolatban. A bitcoin bányászat nemcsak pénzkereseti lehetőség, hanem támogatja is a fekete pénzek, a bűnözésből származó bevételek tisztára mosását.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 13:39
ugyanakkor a "magyarokat" nagyon jól meg lehet szólítani a "mi magyarok" szlogennel még akkor is,ha egyébként megfojtanánk egymást egy kanál vízben egyébként sok esetben.:)
igaz az is ,hogy a magyarok másik részének meg herótja van ettől a turbómagyarkodásból, talán magyarnak sem gondolja magát elsősorban, legfeljebb állampolgárnak. persze az előbbiek ettől baromira idegesek tudnak lenni és azt mondják "ők nem a nemzet részei" vagy "idegenszívűek" . ettől aztán a nem turbómagyaroknak meg akkor is összeszorul a gyomruk,ha a Kárpát medence magyarságának összefogásáról van szó,a határon túlaikról, akik sok esetben a"az igazi magyarok" a turbómagyarok szemében, miközben a nem turbómagyarokat a saját országukban kezelik "nem magyarként". meg általában a mindennapokban nemigen látszik a magyaar összefogás ,akkor mi a fenének fogjunk össze kárpát medencei szinten?
előbb nem ebben a 93 ezer km-en kéne összefogni?
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 13:25
az biztos,hogy rendkivül kirekesztő  - és felvilágosulatlan -  a magyarok többsége. nemcsak az idegenekkel,hanem mindenféle mássággal szemben is. legyen mozgássérült, alacsony, vékony, kövér stb. amit napi szinten gyakorolnak nehogy jól érezzék magukat a bőrükben. erre jön a társadalmi egyenlőtlenségbe vetett erős és megingathatatlan hit is. általánosan elfogadott az erő alapú érdekérvényesítés, vagyis a macsó, férfiközpontú gondolkodás, ami sok esetben a törvény betüjét is felűlírja,ha épp nem áll rendőr a közelben, vagy kamera, mert a társadalom jelentős része normálisnak gondolja, hogy aki erősebb az többet engedhet meg magának és ilyen esetekben azt gondolja a gyengébbnek engedni kell.
ezek a régmúlt időket idéző és átmentő  attítűdok olyan erősek, hogy törvényekkel, jogszabályokkal is nagyon nehéz megvédeni az alapvető emberi jogokat, mert az emberek "tartatják" be ezeket egymással hatékonyan.
ezen azért is nehéz lesz változtatni, márha lesz elég nagy számú társadalmi réteg,aki ezt előmozdítja,mert az önálló gondolkodás, a vélemény szabad gyakorlásának a vitázásnak , a kibeszélésnek és közös megbeszélésnek a kultúrája nagyon alacsony szinten van. sztem ezeken a dolgokon az értelmiség formál csak artikulált  véleményt ,amit a szélesebb társadalmi csoportok fel sem vetnek,a kik viszik tovább a mintákat.
látjuk,hogy nagyobb megmozdulások a hatalom ellenében szinte CSAK AKKOR vannak,ha az értelmiség különböző csoportját érínti, vagyis a szolidarítás nagyon gyenge a társadalom rétegei közt és nem állnak ki egymásért proaktívan. 
ez pedig onnan alakulhatott ki sztem,hogy általános az emberek közti valódi  érdeklődés, összefogás hiánya. mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti az nem érdekli,hogy mások hogy élnek, legfeljebb látszatérdeklődés szintjén.
Appeninn real hétfő, 12:49
akár fogadhatunk is :) így lenne benne valami izgalom is, mert így nagyon unalmas a várakozás :D
Appeninn real hétfő, 11:43
ez csak remény. miért hozná tőzsdére az indoteket,ha eddig nem tette most se fogja. miért pont az appeninnbe? nem ő a fő tulaj,nem is akar az lenni, így kb nulla ennek az esélye. minden indotekes manőver az appot egyáltalán nem érínt, mivel az appban csak részesedése van és sztem teljesen külön kezeli ezeket a dolgokat
az appban is azért van,h kivegye a hasznot, aztán továbbáll. az ő érdeke nem az,hogy mi jól járjunk hanem, hogy ő jól járjon. a kettő egybeeshet,de pld nem tudjuk mennyiért szállt be és valszeg azt se fogjuk tudni mennyin száll majd ki, ahogy tiborcznál se tudtuk meg. 
Appeninn real 2020. 10. 16. 18:07
megláttam Suyen minuszait, ezért ragadtam virtuális tollat,mert a jelenségre akartam felhívni a figyelmet és a józanság megőrzése mellett kardoskodtam :) magam is app tulaj vagyok nem vádolhat senki károgással és egyetértek, hogy mindenki a saját belátása szerint fektessen be. 
kimaradni jobb, mint beleragadni.
akinek van ne adja el,és tartalékoljon ,ha még van pénze . aki ebben gondolkodik az óvatosan vegyen . ugye itt egyelőre osztalék sincs, míg a szektortársaknál is van.most rövid és középtávon nagyobb a rizikó, hosszabbra viszont a potenciál jelentősebb.
Appeninn real 2020. 10. 16. 16:36
így megy a beültetés a magyar tőzsdei fórumokon ha jól gondolom a spekik által, akiket támogatnak a reménykedők,akik már belevettek a hurráoptimizmust látva. aki mást mond azt lehurrogják, lepontozzák.
remélem itt nem ez megy és valóban elindulunk, de a vakhitnek nem látom értelmét. 
fényesnek látszik a jövő, de még itt vagyunk a vírusban nyakig és ki tudja mi lesz még . az idei medve piac lehet még csak az első fázis volt a nagyobb lefele hullám előtt. szólnak erről is cikkek elszórtan.
aki rövidtávon akar pénzt az inkább sztem ne kockáztasson az appal.  irodapiac, turizmus sajnos pont az a terület,amit eléggé érínt a vírushelyzet. most más területeken érdemesebb keresgélni kisebb kockázattal. gyógszer, kereskedelem stb 
tőzsdén nincs vissza nem térő alkalom. mindig lesznek ,vannak sztorik, lehetőségek, de könnyen bele lehet  ragadni egy elhamarkodott döntés eredményeképp. 
Humor 2020. 10. 16. 11:14
#77
https://www.facebook.com/Vancea1974/posts/1042323109540672
üdvözlések a pandémia alatt
18+ tartalom. csak az nyissa meg,aki nagykorú :))
Appeninn real 2020. 10. 14. 16:59
hát ez az. itt bármi lehet. én már csak abban hiszek, ami már megtörtént.  nem vagyok negatív, viszont semmit nem zárok ki és nem nézegetem az árfolyamot naponta többször. majd egyszer megindul,ha itt az ideje, de nem biztos,hogy akkor,amikor számítunk rá.
volt valami híres és sikeres  spekuláns régen,aki valami világtól elzárt helyen élt és csak,akkor nézett rá az árfolyamokra,akikor bement a városba :) nna én is így vagyok az appal. néha ránézek. ha lemegy beleveszek,ha nem az is jó. remélem,azért felmegy egyszer. legalább ez jöjjön be :)))
Fórumtroll a jó kurva anyádat, állj már le!!!!!!!!!!!!! 2020. 10. 14. 16:41
igen és ez szomorú. nem tudom,miért.. lehet azt gondolják, így is működik...
Fórumtroll a jó kurva anyádat, állj már le!!!!!!!!!!!!! 2020. 10. 14. 16:35
hát nem vet jó fényt az oldalra,h ezt nem oldják meg.  
Appeninn real 2020. 10. 14. 16:32

300 alatt bővítek .
a renko chart alapján még tart a lejtmenet hosszútávon.
kivárom a szitet már,de már szívom a fogam ,h ebbe tettem a pénzem :)  magyar tőzsdén sajnos megvan az esély,hogy rossz papírba nyúlsz. sztem manipulálják is ezeket. vagy a cég ,vagy a brókercégek felől, vagy más spekulánsok által beugrasztják, majd kirázatják a kicsiket.
nem azt mondom,hogy nem lehet keresni velük, de sokszor átverés is van benne  a kispapíroknál.
bor téma
én fehérboros vagyok inkább és :)  a balatoniak jók. most vettem Bujdosótól Irsait és Olaszrizlinget  különösen az utóbbi jó. az alföldi Font  borai is Tied cuvéee, Kövidinka, Irsai... szeretem,ha finom is (vagy egyedi) a bor,nemcsak a borszakértő szerint kell az legyen valami miatt:)) 
Esterházy kúria fehér cuvéejét és rozéját is nagyon ajánlom. ők meg etyekiek.
Ha Tokaj akkor a Grand tokaj furmint és a sárgamuskotály .
 Vörösben most a cabernet franc fogott meg. Doliumtól ittam,ami meg villányi ha jól tudom. 
Az egri vidékről meg az Ostorosbort, ami az olcsóbb kategória,de nagyon jó minőségűek  A csipke sorozatot különösen,de az irsaijuk is remek, meg a leányka is.
Sztem a Juhász túl van értékelve és drága , mármint az alapboraik. 
Ebből látszik,h nem a borvidék számít,hanem a minőség :))

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek