warlock

Regisztráció: 2020-01-14 14:09:17

Hozzászólások száma: 776

Utolsó hozzászólás: 2021-01-22 18:31


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

23 644
kedd, 11:29
99 896
hétfő, 21:30

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-03-23 20:20-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
higgadj le, és utána gyere vissza.

utolsó 20 hozzászólás

NUTEX részvényesek topikja péntek, 18:31
*tartománynak
NUTEX részvényesek topikja péntek, 18:30
Azért ez a kellemes hangvételű kis cikk a sejtelmes címével nagyon jól jött a hétvégére. Valószínűsítem, hogy a jövőheti 30+ tarománynak meg is ágyazott.
NUTEX részvényesek topikja péntek, 18:05
Te korábban nem olvastad ezt a fórumot? Mondjuk a Nordhoz nem hiszem, hogy bármi közünk lenne, de a Nutex akvi és befektető várás azért már igencsak lerágott csont itt a topikban.
NUTEX részvényesek topikja péntek, 18:01
Nem, persze. Ez szerintem is nagyon jó. Pláne, ha a vg írja le végre pontosan a tényeket a Nutexben lévő készpénzről és az ebben rejlő potenciálról. Reméljük lassan konkrét események is jönnek majd, mert már nincs nagyon hova tovább előkészülgetni szerintem.
NUTEX részvényesek topikja péntek, 17:53
Másról se szólt az elmúlt 1-1.5 év mint erről a spekulációról gyakorlatilag. Köszi a cikket.
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 21:50
Ez mind igaz amit írsz, de azt is gondold azért végig, hogy milyen események és változások zajlottak le a cég életében az elmúlt másfél évben, és honnan jutott el odáig a cég ahol most tart. Szerintem a tőkeleszállítás lezárultával lassan a finishbe fordulunk.
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 20:41
Azért a Nutex egyáltalán nem üres. Ahogy már sokszor és sokan leírtuk itt, 38Ft/rv könyvszerinti érték van benne alaphangon, amiből a legnagyobb rész kp-ben ül a cég számláján vagy kamatozó kincstárjegybe van fektetve. Az igaz ugyan, hogy jelenleg még tevékenység nélküli a cég, de messze nem üres. Sőt, igencsak alulértékelt is az árfolyam a fent leírtak alapján.
NUTEX részvényesek topikja vasárnap, 11:21
Nem akarok veled vitába bocsátkozni, úgy mint Gézával kb. egy évvel ezelőtt, de ehhez a kimentéshez, ami a lényeg szerinted, nem lett volna semmi szükség az elmúlt másfél év készpénzes tőkeemeléseire majd 2 milliárd értékben, valamint az összes egyéb intézkedésre, alapszabálymódosításra, stb. Simán megléphették volna slussz passz. De ezzel be is fejeztem.
NUTEX részvényesek topikja vasárnap, 10:48
Mivel nagyon kezd eszkalálódni a vita az elsőbbségi részvények körül, mégegyszer elmondanám, hogy a cég korábban már közölte, hogy a kb. 800MFt értékű KVT Invest Zrt vagyonelemért cserébe tervezik  ezen papírok bevonását. Ez tulajdonképpen tényleg akkora árfolyam mintha 10x-et érnének, mert majdnem 300Ft/rv jön ki értük ha elosztjátok a 800-at 2.7-vel. Ja, és nem publikus forrásból úgy tudom az elsőbbségi papírok tulajdonosai rá is bólintottak erre az egyezségre, csak a sima részvényeseknek is meg kell majd szavazniuk még, alkalom adtán egy kgy-n. A jelenlegi árfolyam mellett ez tényleg nagy vagyonkimentés a cégből, de a kilopási elméletekkel szemben én azt gondolom, hogy elfogadható ár azért, hogy egy befektető utána egy teljesen tiszta és a kp-t leszámítva üres cégbe ülhessen bele. A G sorozatú rv-k hiánya a közleményből viszont igencsak problémás, hiszen éppen ezekről a papírokról megy a vita most köztetek. Kíváncsi vagyok nagyon hogy mért is nem említették meg őket.
NUTEX részvényesek topikja szombat, 10:22
Az elsőbbségi papírokat a KVT Invest Zrt vagyonelemért cserébe akarták korábban bevonni, ami a könyvük szerint kb. 800MFt-ot ér, elsőbbségi részvényből pedig van összvissz 2.7M db. Ezt egyszer már kgy napirendre is tűzték akkor de elhalasztották a róla szóló szavazást. Szerintem a terv viszont nem változott, csak egy újabb kgy-n valamikor még meg kell szavazni. Az SRV vásárlásnak egészen más céljai vannak, ahogy tegnap idézte is itt valaki. Olyanok, amiket csak BÉT-re bevezetett törzsrészvényekkel lehet megtenni/elérni, ezért az eredménytartalékba került tőkéből szerintem biztos nem elsőbbségi-, hanem sima törzsrészvényeket vesznek majd ha eljutunk odáig végre valahára. Kérdések inkább, hogy mikor, mennyit, kitől és mennyiért vesznek majd? Valamint hogy mire és hogyan tervezik felhasználni őket?
NUTEX részvényesek topikja 2021. 01. 15. 15:26
Akik hisznek az ilyesmiben azoknak mondom csak, hogy valóban alakulhat egy fülescsésze alakzat a napos grafikonon: https://invst.ly/th3eh Jelen esetben ez tényleg az is, ugyanis sokan olyankor is mindenféle csészéket vízionálnak amikor eső trendben mozog az árfolyam, holott a klasszikus fülescsésze alakzat emelkedő trendben szokott kialakulni és trendmegerősítő hatása van elvileg. Most valami ilyesmiben volnánk azt hiszem, igaz a 27-28.5Ft közötti erős ellenállási zónát (kék téglalap) még mindíg nem sikerült leküzdeni, ezért elég bizonytalan a dolog.  
NUTEX részvényesek topikja 2021. 01. 14. 10:18
Igazad van a 38Ft-os ellenállást illetően, de az ott jelenleg a valódi BV érték. Onnan csak akkor megy tovább nagyot ha lesz majd jövőkép amit árazhat a piac. Most itt 28 körül  viszont csupa olyan tecnikai ellenállás tornyosul, amiket szintén régen nem tudott leküzdeni az árfolyam, és nagyon át kéne ezeket vinni a 38Ft-ig eljutáshoz legalább.
NUTEX részvényesek topikja 2021. 01. 12. 12:52
A kék sávot kéne stabilan megugrani: https://invst.ly/tflso
NUTEX részvényesek topikja 2021. 01. 12. 12:49
Köszi. Neked is!
NUTEX részvényesek topikja 2021. 01. 12. 12:44
Bocs, pénteken volt a max 26.15, tegnap nyitott réssel de csak 26.4-ig szúrt le, ma pedig zárta a rést 26.2-vel szerintem.
NUTEX részvényesek topikja 2021. 01. 12. 12:36
Az ma megvolt. Tegnapelőtt 26.15 volt a csúcs, ma pedig 26.2 az alj.
NUTEX részvényesek topikja 2021. 01. 11. 18:37
Eddig pont olyan mint a tavalyi három próbálkozás volt, hogy áttörje a 200 napos mozgóátlagot. A kritikus szintekről mindíg visszapattant. Most a 27Ft - 28.5Ft az a zóna amit stabilan vinnie kéne ahhoz, hogy megnyílhasson felfelé az út. Rengeteg fontos ellenállás sorakozik itt mind a napos mind a hetes charton. Nagyon kíváncsi vagyok a következő napok történéseire, bár szektikus is vagyok kicsit, hogy valami támogató hír nélkül most ugyan mért is sikerülne neki a kitörés ha eddig sosem sikerült. Persze az is igaz, hogy a BV  még mindíg 38Ft ezért baromira alulértékelt a papír, de ez szemmel láthatólag eddig se zavarta nagyon az árfolyamot. Meglátjuk. 
NUTEX részvényesek topikja 2020. 12. 10. 14:15
Na jó. De amire elkészül az idei évvégi jelentés ami alapján jövőre 38Ft-on lehet majd minimum kötelezőt tenni, az már tényleg nem két hét. Amire itt célozni akarok az csak az, hogy szerintem ha ajánlat jön, az nem kívülről, 4-5 együttesen eljáró személytől fog származni valószínűleg, és az elsőbbségi papírok beszántása előtt semmiképpen nem várható. Ahhoz pedig kgy kell előbb akármennyi is az összehívásához szükséges idő.
NUTEX részvényesek topikja 2020. 12. 10. 13:57
Ja és ezeket kgy-n kell megszavaztatni azt hiszem, legalábbis a KV Invest Zrt sorsát az elsőbbségi papírokért cserébe.Kgy-t összehívni pedig megintcsak időigényes dolog. A 10%-os korlátot viszont ha jól emlékszem a múltkor is csak úgy, szó nélkül emelték fel 4%-ról, de valaki észrevette itt a pf-en, miközben se közlemény se kgy határozati pont nem volt róla. 
NUTEX részvényesek topikja 2020. 12. 10. 13:51
Lehetni, lehet ... De az eddig tempó alapján nem tűnik úgy nekem, hogy bármi ilyesmit valószínűsíthetnénk az a közeljövőben azt hiszem.
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek