robinhood70

Regisztráció: 2020-11-12 00:09:32

Hozzászólások száma: 559

Utolsó hozzászólás: 2021-06-16 18:00


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 18:00
Ugye tudod, hogy a homoszexualitás nem pártfüggő ? Láthattuk az ereszes fideszest. Még csak nem is az volt a baj, hogy homoszexuális, erkölcsileg az volt inkább megkérdőjelezhető, hogy milyen partikra járkált és amit hirdetett egyébként.
Itt befejeztem a reagálást a mondókáidra, mert elfogult vagy és "tényszerűen" állítasz valótlanságokat. Ez az utolsó hozzászólásod mindennek a mélye volt.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 23:44
"Találtam egy vonzó bemutatkozást Dobrevről, aki egy zsidó családtól elszedett budai villában tengődik, és nyilatkozza itt, hogy a jogállamiságot semmibe véve zároltatja az oligarchák vagyonát (régen is ezt tették, még a kulákokkal is. Gondolom, ezúttal magukon kezdik 🙂):"
1990 környékén volt egy állítólagos rendszerváltás, amelynek részese volt az akkori MSZP és a mostani FIDESZ is. Miért nem akkor kérték számon az "elszedett budai villát" amikor a nevezett Dobrev Klárának a nagyapja még élt ? Tudod, hogy hány család élt egyébként olyan házakban vagy lakásokban amelyet zsidó családoktól vettek el régen ? Ha a nagyapa bűnös volt, miért nem akkor ott és rajta kérted, kérték számon az élettörténetét, vagyonát, múltját ? Miért éppen most teszed, teszitek az unokáján ? Persze, tudom, ti hetedíziglen levernétek az összes "ősbűnt" mindenkin - hiába beleszületett - ha a politikai játszmátok a "ma érdeke" ezt kívánja. Hiszen ebben vagytok a legjobbak. Előszedni valakiről, vagy ha más nincs, valakinek az apjáról, nagyapjáról, bárkiről valami kompromittálót, valamit ami "maga a bűn" és aztán ezt összemossátok a mával, utána ezen a nyomvonalon haladva nézd hova jutottál - egészen a pedofíliáig és a fajtalankodásig, erről ebben az esetben szó sem volt - pedig a kedves pártodon belül, saját portátokon nem kell az elődökig menni, hogy találkozzon az ember a "bűnnel", amelyről egyébként annyira kitartóan, képmutatóan írsz, ha mások őseit kell előszedni. 
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van kedd, 19:57
"kibírni"
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van kedd, 19:56
Ez akkor elment amikor kifutottak a pályára, 3:0-t tippeltem vagy 4-1-et nem ide, 90 percet nem lehet így kibíni. Addig volt "izgalmas" ameddig az első gólt be nem rúgták, sokáig húztuk az tény.
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van kedd, 19:46
Ott van, kihúzták játék nélkül 80 percig, de az nem foci volt. Focizni nem tudnak, ennél csak többet fognak kapni a következő meccseken.
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van kedd, 19:00
Majd a meccs végén bemutatják Szalainak a labdát, talán megismerkedik vele akkor. Csak az első Portugál gólig lesz érdekes. Kinek verhető ez a Portugália ?
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 12:59
"Szájer nem pride-on hőzöngött magát mutogatva, hanem felismerte és elismerte a család fontosságát."
A meleg bulikban erről beszélgetett, mint "misszionárius a hitetlenek" között.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 12:50
30 év sem volt elég, hogy elhatárolódjatok tőle, amitől nem is kellene elhatárolódni, már ha valaki a nemi identátitásától függetlenül mormálisan viselkedik, ennél az esetnél ez sem sikerült. https://kepek.444.hu/2020/12/05/emlektablat-kapott-szajer-jozsef-ereszcsatornaja
Így aztán ne papolj nekem és ne "komcsi-libsizzél" Deákné vászna.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 13:57
És imádkozni így kell, igaz ?
Kiposztolva, felhasználva, álságosan.
Karácsonyt Miniszterelnöknek! péntek, 12:00
Ha nem veszed észre, hogy mi a különbség Orbán rendszere és bármely más rendszerváltás utáni kormány működése között, akkor felesleges veled vitatkozni.
Karácsonyt Miniszterelnöknek! péntek, 02:22
Ja, sikerült kétharmaddal "betonba taposnia" több mint 50 százaléknyi magyar választót. Nagy siker ez, örülj a "betonba taposásnak". Látszik honnan tanultad a "demokrácia értelmezést".
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI csütörtök, 11:27
Életszerűbb lenne, ha azt írnád, hogy azért keresték fel a "Nyugdíjasok a megélhetésért" egyesület két tagja Karácsony Gergelyt, hogy még hónap közepén is érdemes legyen nekik elindulniuk a boltba vásárolni, mert 0,6 százalékos "nyugdíjkiegészítéssel" ekkora infláció mellett, amelyet nekik kell főleg megfizetniük ezt nem tudják megtenni. Ugye milyen vicces ?
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 09:35
 "Krím bekebelezése"
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 09:34
Te tényleg azt gondolod, hogy pártállástól függetlenül nekem nincs véleményem Kína politikájáról vagy arról, hogy egyetértek-e azzal amit cselekszenek ? Vagy tényleg azt gondolod, hogy a járványnak a kezelésével és az áldozatoknak a nagy száma csak azért érdekel, mert azt elő lehet húzni aduként Orbánék ellen ? Képzeld, pártállástól függetlenül van kialakított világszemléletem és nem az határozza meg mit gondolok (pl. Krím bekebelése Putyin által), hogy éppen Orbán Viktor kivel haverkodik. Már régen kialakult, hogy hogyan látom a világot és ebbe a "fideszes demokráciafelfogás" nem fér bele. Ne cseréljük már meg az ok-okozatot !
Tévúton jársz !
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 17:20
Azért vegyük észre, hogy a kínabarát, kommunistabarát kormányod igen megijedhetett,  csak úgy szaporodnak az ígéretek :) 12 év után  és előkerültek 15 éves "történetek". Orbán és bandája mikor lesz elszámoltatva, erre is tudod a választ ? Miért nem azzal foglalkozol, hiszen ők vannak kormányon nem az ellenzék. 
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 17:17
igazságszolgáltatás
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 17:16
Hm, akkor működött az igazságszoláltatás ? Már megéri az ellenzékre szavazni.
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 10:14
De sikerült ? Nem látom a Fudan Egyetemet Budapesten, akkor nem is Orbánék akarják idehozni, hanem Gyurcsány és neje Karácsony támogatásával már megtette. Köszi, hogy felvilágosítottál, idológiailag nem vagyok elég képzett.
u.i. Bocs, ha nem pontos a majdnem idézet.