quetzalcoatl

Regisztráció: 2012-03-29 07:36

Hozzászólások száma: 16

Utolsó hozzászólás: 2012-06-10 20:14


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

Miért hazudik a FIDESZ IMF ügyben? 2012. 06. 10. 20:14
Én azt nem értem, hogy mi a lófaxért tartunk még mindig a komcsizásnál 2012-ben, emberek! Kapjatok már a fejetekhez!

Nem tudom ki az az elmebeteg hibbant barom, aki elhiszi, hogy Orbán és sleppje 2010-ben születtek meg mint a maszületett bárányok. Talán meg kéne kérdezni imho Mr. Eltolcsyt arról, hogy hol vannak a privatizációs pénzek, ui. ő vezette a Privatizációs Kutatóintézetet a 90-es évek elején. Na erről ennyit.

Teljesen mindegy ki mit óbégat, ez az ország el van qrva, ennyi. A világ 10 legkockázatosabb országa között vagyunk Afganisztánnal és Pakisztánnal egy sorban, ehhez lehet gratulálni. A lengyelekhez a csehekhez, meg az annyit szidott románokhoz dől a tőke, innen meg megy.
Miért hazudik a FIDESZ IMF ügyben? 2012. 06. 10. 12:14
szerintetek ezeket az embereket érdeklik, hogy mit hadovál össze a kormány? (link

magasról tesznek rá...nekik nem hiányzik a mi pénzünk, amit majd visszafizetünk. Ergo ha mi nem akarjuk és folytatódik ez a tili-toli, baj lesz belőle.

Kedvenc pénzügyjog professzorom mondta mindig "a tőkés minden csak nem hülye"-a kormány ott hibázik, hogy egy görög-spanyol-portugál krach olyan lavinát indít el, amikor innen is megpattannak a befektetők, aztán jön a csőd, nagyon hamar.

Van egy ügyvéd kollégám, fél év óta semmi mást nem csinál, mint az írek befektetéseit intézi, akik viszik ki a a pénzüket az orszégból.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2012. 05. 26. 17:44
Tudom, csak valaki itt lejjebb értetlenkedett...arra válaszoltam.
A Saxo meghökkentő előrejelzései 2012 2012. 04. 25. 15:24
#1
Ehhez mit szóltok?

link

Apple esés 50%
BalticDry index 100% emelkedés
Búza ára dettó
"Helyére került" a CIG Pannónia árfolyama 2012. 04. 24. 21:52
#37
el vazze:)))

tavalyi hír: "Kisebbségi részesedést szerez egymásban a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. és a Gránit Bank Zrt. - jelentette be a CIG a BÉT honlapján hétfőn. A két társaság 2011. május 30-án írta alá a szándéknyilatkozatot. A CIG és a Demján Sándor tulajdonában lévő Gránit Bank április 27-én együttműködési megállapodást kötött, amelynek alapján összehangolják tevékenységüket a lehetséges szinergiák kihasználása érdekében.

A két fél a közlemény szerint széleskörű pénzügyi együttműködés kialakítására törekszik egymással, amely részeként határozott céljuk a közös termékfejlesztés, azon belül innovatív termékek és szolgáltatások kialakítása.

A közlemény szerint a kisebbségi részesedés mértékéről, annak megszerzési módjáról és feltételeiről rendelkező stratégiai megállapodást 30 napon belül kívánják kidolgozni és aláírni.
"
"Helyére került" a CIG Pannónia árfolyama 2012. 04. 21. 15:53
#24
Előrebocsátom nem vagyok CIG-es érdekelt.

Viszont elég gáz az, hogy embereknek halvány lila gőzük nincs arról, hogyan működik a részvénypiac és össze-vissza fecsegnek mindenféle hülyeséget.

Nem tudom hogyan lehet azt elvárni, hogy valaki betesz X-et és 3 hónap múlva realizál 600% árfolyamnyereséget. Most mondtam valami nagy hülyeséget direkt. Ez így nem működik emberek. Még a fészbúknál sem fog így működni.

Egy biztosító az első néhány évben tuti veszteséges, ehhez képest a CIG elég szép karriert futott be. A másik, elég megnézni az Equilor elemzését, hogy 1140ft körül van a CIG reális árfolyama. Jövő év végére már nyereséges lesz a cég, imho részvényt venni.

Tudjátok, akkor kell részvényt venni, amikor mindenki elad (by Warren Buffet) - régi és nagy igazság.

Szóval lehet szidni, ütni-vágni a céget (örüljetek inkább neki, hogy van egy magyar tulajdonú biztosító), de hosszú távon azoknak lesz igaza, akik hittek a cégnek, bárkivel fogadok.

Arról már nem beszélek, hogy Demján Sanyi bácsi (majdnem apósom:))), nem szokott hibázni, legalábbis 1976 óta....
CIG Pannónia 2012. 04. 05. 08:34
A CIG egy érdekes képződmény. Engem csak az zavar, hogy a Demján miért lát fantáziát ebben a dologban, ha mindenki szapulja?

Az UL-hez: az új CIG-es történet (a Brokernetnél NOVA, a CIG-nél meg Mentor ha jól tévedek), érdekes:

Évi 10% bónusz, de ezt csak a 10. év végén fizetik ki. A költségek (allokációs, adminisztrációs, egyéb)+infla gyakorlatilag elvitték a gari hozamot. Amiért mégis érdekes lehet, az a bónusz díjakra ígért 20% jóváírás.

Mondjuk ha nagyon konzervatív alapba rakja be valaki, egy 5-7%-ot biztos hoz neki, hosszú távon egy jól diverzifikált távol-keleti vagy fejlődő piaci alap, szerintem egész szép kis hozamot tud csinálni.

De lehet, hogy nincs igazam.

A többi biztosító UL-jei is nagyjából így működnek, a kis befektető nem nagyon tud dönteni, hogyha hosszú távon gondolkodik, akkor mit is csináljon.

Ráadásul ugye sok embernek előszereteti érték az, hogy ez mégis csak egy magyar biztosító.
Nyugdíj: menjek vagy maradjak a pénztárban? 2012. 03. 29. 15:24
Ott a pont!
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2012. 03. 29. 15:23
Ja a tőzsde. Lehet ezt hatékonyan csinálni, csak q....ra kell érteni hozzá. Körülöttem is vannak emberek, akik nagyon jól élnek belőle. Minden szakmát meg kell tanulni.

Aki valamibe beletesz megfelelő munkaóra mennyiséget, abból siker lesz. Csak csinálni kell. Fanyalogni mindig lehet (magyar szokás ugyebár.)

Szoktam mondani: átlagos teljesítményért ne várjon senki átlagon felüli bért.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2012. 03. 29. 15:19
Ugye ezért vagyunk különbözőek. Körülöttem mindenki beteg. Elég sok embernek segítettem. Először magunkon kezdtük a próbálkozást. Amikor láttam, hogy hatékonyak az OM termékek, akkor mertem továbbajánlani. Én nem kockáztatom a dr. címemet, mint Plagi-bácsi:)
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2012. 03. 29. 15:17
Én nem mondtam senkinek, hogy vegyen Nutex papírokat. Én sem vettem. Itt valaki korábban leírta, hogy nincs közvetlen összefüggés az OM és a Nutex papírjai között. Én az OM részvényese leszek, az egy más tészta.

Ma jelenleg az OM messze a legsikeresebb leánya a Nutexnek. Annyit hoz, mint az összes többi együttvéve.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2012. 03. 29. 15:05
Én azt szoktam mondani, minden MLM. Csak az emberek nem képesek utánagondolni.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2012. 03. 29. 15:03
Hát pl. itt vagyok én:) 22 éve nem foglalkoztam MLM-el. Most újra. Az eredmény: két hónap alatt 20 ember félmillás jövedelem? Megérte? Meg. Heti 10-20 munkaórát tettem bele.
Nem csaptam be senkit, nem házaltam a termékekkel, nem szerveztem be senkit.

Az OM profin ki van találva. A legjobb szisztémát vették át, ami a piacon létezik, a világ 3. legmagasabbra értékelt biorganikus cégével társultak. Nem mellesleg bevették csendestársnak Prof. Paul Claytont az angol királyi orvosi akadémia táplálkozástudományi szekciójánek elnökét, aki behozza a szabadalmait a cégbe. Nobel-díjra jelölték nemrégen.

Ma már nem csak a nemzetközi klinikai vizsgálatok, hanem a hazai klinikai vizsgálatok is rendelkezésünkre állnak az OM terápiás termékeiről (SOTE, Szeged, Debreceni orvosi Egy.)

Az OM ráül a világ legfejlődőbb trendjeire és elképesztő hatékonysággal alkalmazza. Épp most olvastam itt a portfolion a biorganikus gyógyszergyárak szárnyalásáról. A Pharma divíziót éppen most indítják el.

Elég ha annyit mondok: individuális mikrokapszula. Személyre szabott gyógyszereket fognak gyártani, nem konfekciót.

Mint írtam korábban van benne kraft. Nem is kevés. Elképesztő összegek jöttek a be a cégbe az elképesztő két hónapban és szerintem nincs megállás.

Én elég sok pénzt betoltam , mint befektető az OM-be.

Mindenkinek szívesen válaszolok:) (kormany001@t-online.hu)

CIG Pannónia 2012. 03. 29. 08:56
Ez az új ciges konstrukció elég jónak tűnik, szerintem ezzel nagyot fognak hasítani.
CIG Pannónia 2012. 03. 29. 08:03
Nem vagyok CIG Pannóniás, mielőtt megvádolnátok:) beszéltem valakivel, akinek 15ezer db részvénye van, (nekem is van egy pár darabom:), azt mondta nyugi, nagyon jó történet lesz a CIG.

Na ezzel az infóval azt kezdtek, amit akartok:)
Nyugdíj: menjek vagy maradjak a pénztárban? 2012. 03. 29. 07:44
#93
Az a véleményem, hogy akárki akármit mond egyszerűen 2,9 millió ember nem gondolkodott. Erre nem tudok mit mondani. Józan ésszel is át lehetett azt látni, hogy olyan nincs, hogy valaki fizet egy szolgáltatásért és nem kap érte semmit.

Jogászként meg azt tudom mondani, hogy a nemzetközi fórumok simán elsikálják ezt az egészet. Aki maradt, az nehogy lelépjen. Ami a manyupnál maradt pénz, az legalább az enyém, az államnál bekerül a nagy semmibe és kalap. Ha megmaradnak a nyugdíjpénztárak persze, de a remény hal meg utoljára...

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek