mary_m

Regisztráció: 2006-09-01 13:38

Hozzászólások száma: 1 529

Utolsó hozzászólás: 2007-11-22 13:39


Tapasztalat: 1
Aktivitás: 1
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

T. Portfolio! 2007. 11. 22. 13:39
kis köcsög, kezdjük a sort veled, szerintem vagyunk jónéhányan akinek elege van már belőled.
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2007. 11. 22. 13:34
a kitiltás oka ez volt:
"Te szegényedő, xenu, talicskamacska-kutya bodri bicajtanglis grafomán szerencsétlen majom,te bét bohóca te !

Minden nap a baromságaiddal van tele ez a fórum, egy szánalmas majom vagy (szólj a moderátornak), téged nem lehet már kikerülni, akárhol akarok olvasgatni valami nem elemi iskolás szintűt, képtelenség,a sok zagyva baromságoddal van tele az egész fórum te világ hülyéje.Fogalmad sincs semmiről álló nap sopánkodsz mint gizi néne amikor megjön váratlanul hatvanévesen a menzesze .Itt rinyálsz mint egy szűzlány álló nap.Keress pénz te lúzer 80-on is itt bőgtél amikor venned kellett volna , 96-on meg kiszórnod

Ha elkerülnél a nasdaqra mi lenne veled te majom? 1 nap alatt 30 % guppal nyitnak le föl aztán feleződnek villámgyorsan a nevenincs kis szaros papírok, ott rinyálnál folyamatosan, hogy mit keresnek ezek a tőzsdén?

Szánalomtenger. Annyi agyad van mint egy marék lepkének Ez nem lenne baj, de pofázol egész nap.Nagy az isten állatkertje
DLPH "

a mélyen tisztelt portfólió meg elgondolkodhatna magán. Ez olyan mint a dokinál. Elmész hozzá, mert fáj vhol, ő meg ad rá fájdalomcsillapítót, attól még a baj megmarad, mert pillanatnyilag nem érzed. A sok hülye szájmenésbe szenvedő károgótól kéne megszabadulni, és az értelmesebbjét meghagyni, de ez a portfólió.... nem tom mit várunk.... majd ha a nyasgem szövegen kívül nem lesz más a fórumjukon, és néhány zöldfülűn kívül, és elkezd a látogatottság rohamosan csökkeni, majd talán észbe kapnak, csak akkor már késő lesz.
Lelkisegély 2007. 11. 22. 10:01
humet topik
Lelkisegély 2007. 11. 22. 09:54
DLPH ezt üzeni nektek: "Robokutty nem bírta az őszinteséget, kitiltatott. Jobb is így. Elég volt a fórumból. Az erő legyen veletek"
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2007. 11. 22. 09:33
Legyetek boldogok....

DLPH üzeni: "Örülök hogy kitiltattál . Úgysem ér ez a fórum semmit. Az olyanok miatt mint te. Mesügéim, nincs humetem. Mint írtam oly sokszor. Kedveskéim, öröm volt őszintének lennem, ha magamban tartom, rosszul lettem volna."
Lelkisegély 2007. 11. 19. 22:09
"még egy fabatkát sem érek
vagy egyet esetleg?" - annál sokszorta többet érsz :))
Lelkisegély 2007. 11. 19. 22:05
kiegészíteném annyival, és nem akarok okoskodónak tűnni, hogy még annyiban más a CFD-n a forex, hogy egyes devizapároknak szűkebb a spread-je, így például az EUR/USD-nek csak 2 pip, továbbá különbség még, hogy van egy fix, kötésenkénti 4,5eurós kötésdíj mely kötésnagyságtól független. És még az is igaz rá, hogy a kötéseket külön-külön mutatja a rendszer CFD-n, nem vonja össze az azonos irányú, azonos instrumentumú kötéseket, hanem egymás mellé állítja azokat.
Lelkisegély 2007. 11. 18. 11:00
"A mailjeidet hetente se nézed meg?" - avere le travelogge :))
Lelkisegély 2007. 11. 18. 10:56
Grazie mille az információért!
Hogyan szedjünk fel nőt egy tőzsde fórumon/ és viszont 2007. 11. 17. 23:01
van
Kell-e félnünk a magyar háztartások eladósodottsága miatt? - Az MNB válaszol 2007. 11. 16. 14:30
#21
jah... cseréljük le a társadalmat, ezt már kihasználtuk.... végülis.... Ennyi balféket egyrakáson, wááááá
Kell-e félnünk a magyar háztartások eladósodottsága miatt? - Az MNB válaszol 2007. 11. 16. 14:21
#19
elnézést, hogy ismételten beleszólok.

De szerintem ez "elég gáz", hogy modellezük, mi lesz ha..... és ebből hogy fog a bank kikeveredni. Az senkit nem érdekel, hogy a feltételezett model bekövetkezik hányan halnak éhen? Aranyos. Tudom, a bank senkinek nem a Joe bácsija, és nem Máltai szeretetszolgálat, hitelintézeti szakirányon végeztem, ismerem a modelleket valamennyire. De felháborítónak tartom, hogy egyszerűen ennyire nem foglalkozik senki a dolgozó emberekkel ma Magyarországon. És ha a dolgozó nép éhen hal, ki fog törleszteni és adózni? Miből fognak jól élni a vezetőbosztású emberek a nagyobb intézményekben? Na ezen kéne elgondolkodni, nem a modelleken.

Jah, és hogyha már modellezük a lehetőségeket, látjuk, hogy mi várható tankönyvszagú elméleteinkből, és nem kéne tenni azellen, hogy ne következzen be? végig nézzük, és a már megtörtént esemény orvoslásán filózunk? Megelőzni olcsóbb, egyszerűbb, és könnyebb. Karba tett kézzel nézni, ahogy az emberekről az utolsó réteg bőrt is lehúzzák... az persze egyszerűbb. ez borzalmas.
Kell-e félnünk a magyar háztartások eladósodottsága miatt? - Az MNB válaszol 2007. 11. 16. 13:34
#13
na pontosan ez az, szerintem legalábbis, amiért papíron minden nagyon szép és jó, közben meg éhen döglik a magyar. Korrigálhatjuk a fizetést, de attól még a kiadásaink megmaradnak, azt persze senki nem nézi, sajnos.....

az, hogy pl. a vonatjegy 3szor kerül annyiba egy diáknak, mint januárban, az teljesen természetes, ja hogy a fizetések meg nem változtak... ciki. De ez persze senkit nem zavar, mert hitel törlesztés, nem papíron megjelenő tétel. A fekete jövedelmeket azt korrigáljuk, a költségeinket miért nem? Mindjárt nem lenne ennyire fényes, ha azt is megnéznénk, hogy az ember hasra esik az árakba ha bemegy a boltba, vagy tömegközlekedéssel el akar jutni vhova, igencsak zsebbe kell nyúlnia.

Nem élünk jó. És a helyzet egyre rosszabb. Valamit tenni kéne mostmár ez ellen, szerintem.
Kell-e félnünk a magyar háztartások eladósodottsága miatt? - Az MNB válaszol 2007. 11. 16. 12:18
#7
talán azért beszélünk eladósodottságról, mert egy átlagember átlagosn a fizetése felét törlesztőrészletekre költi. elég ha végig nézel az utcán... új autók mindenhol, és ennek töredékét vették kp.ból, hitel hitel hátán, a fizetések meg ugye nagyon emelkednek.... itt portfóliós cikkekben is láthattad, a nominálbérek csökkennek.... de ugye jól élünk? a frászt. kinyílhatna már végre a csipája másnak is.
22 és 23 óra között fórumozók topikja 2007. 11. 15. 23:00
#43
he? ugye nem gondolod...
22 és 23 óra között fórumozók topikja 2007. 11. 15. 22:58
#41
mi van má itt meg?
mukk mukk mukk

én is megmukkanjak? vagy már csak épphogy szabad, vagy mi? ekkora eszement hülyeséget.... :)
Bemutatkozás 2007. 11. 15. 22:45
anno egyszer már írtam, de talán már nem aktuális amit akkor írtam.

Nos, én egy (borban igen jó évjáratnak számító) 86os nő vagyok, és 2006 óta tőzsdézem élesben. (valahol mindig el kell kezdeni) közgazdász pénzügyi szakon lassan kimondhatom, hogy diplomám van (még van egy államvizsga hijja). Mint azt tudjátok, volt kitől tanulnom a tőzsdékről :)

Leginkább így jellemezném magam (iwiw-en is kint van):

Céltudatos, kitartó ember vagyok, és mindent megteszek céljaim elérésért. Viszonylag türelmes, de nagyon kíváncsi természetem van. Vannak dolgok, amik alapvetően meghatározzák az ember életét, és amiken nem lehet változtatni. Hiszek abban, hogy az ember sorsa önmaga kezében van, és hogy véletlenül nem történnek dolgok.
Van 2 idézet, amit kicsit magaménak érzek, és teljes mértékig egyetértek vele:

"Nem az az igaz fájdalom, amelytől könnyes lesz a szem, hanem amit egy életen át mosolyogva hordozunk csendesen."

"Nem azt keresem, akivel élni tudok, hanem aki nélkül nem tudok élni." (azt hiszem megtaláltam :)) )

Nem szeretem a sznob, önmagától elszállt embereket, és azokat, akik nem segítenek másokon, holott módjuk van rá.

"Néha egy kedves szó többer ér bárminél."
Lelkisegély 2007. 11. 15. 22:39
van bemutatkozásom az arra hivatott topikban. bár talán már nem aktuális amit anno oda írtam. miért vagyok én érdekes?
GENESIS 2007. 11. 15. 22:07
a meghívó kérdését megoldjuk egymás közt :) de azért köszi, rendes vagy :)
GENESIS 2007. 11. 15. 22:05
hogy miért védtem/védem annyira? hát..... ő nem csak jó ember :) a legjobb pasi a világon :))

friss hírek További hírek