kognaag

Regisztráció: 2006-06-01 09:37

Hozzászólások száma: 72

Utolsó hozzászólás: 2009-03-02 17:14


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 1
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

OTP részvényesek ide! 2009. 03. 02. 17:14
Ez a mai emelkedés az alacsony forgalomnak köszönhető még. Nézzétek meg , hogy mennyi volt a forgalom részvényenként , nagyon leült az egész, még a 2009-es átlagos forgalmat sem értük el. Ezért mondom, hogy itt külföldiek nem nagyon kereskednek, nincs már mivel!
OTP részvényesek ide! 2009. 03. 02. 17:01
Szerintem agyon van shortolva az egész piac, ezért nem bírt esni, mert vannak akik már nem bírják idegekkel , így vevőként jelentek meg! Látszik, hogy mi kisbüfik vagyunk csak a piacon a nagyok keze nem remegne, kitartanák, mert tudják, hogy Mo. felejtő pálya, a napjaink meg vannak számolva! Ennek semmi köze a fundamentumokhoz, ez ( mint a tőzsde mindig is) már tisztán pszichológia!
Mtelekom 2009. 01. 26. 19:36
Nagyon érdekes hogy a makedóniai ügyről mélyen hallgat mindenki, nem gondoljátok, hogy a közgyűlésen robban majd a bomba és az osztalék mértékére ez nagyon negatív hatással lesz így lesz elérhető az Egon által emlegetett 410 körüli célár. Ezek az emelkedések csak beetetésnek jók.
OTP Tippelés - mennyi lesz az év végén ? 2009. 01. 01. 14:45
Vesztettem e nem bánkódóm-e miatt hiszen na alacsony árat adtam meg talán ha annyi lett volna a záró akkor már ez lenne a legkisebb baj!
BÚÉK!
OTP Tippelés - mennyi lesz az év végén ? 2008. 11. 20. 07:53
Én is tartom a céláramat!
OTP..Vedd ezerrel!!!!! 2008. 10. 24. 14:40
#42
Olyan furcsa az a vélemény , hogy az OTP gyenge és majd kiszorítják a piacról. Ki fogja őt kiszorítani, amikor minden bankkal gond van? Kinek lesz annyi eszköze, hogy megszerezze és milyen áron? Ki tudja, most árazni a piacot? Ki tudja, azt, hogy mennyit érnek most az eszközök, hiszen egy globális átárazódás folyik most, ráadásul a piacok amik eddig "egyfelé" tartottak, most hirtelen több irányba tartanak. Nem lehet piaci termékeket helyesen árazni, most majd ha már túl vagyunk a pánikon.
OTP Tippelés - mennyi lesz az év végén ? 2008. 10. 24. 14:32
#11
Szerintem valószínűtlenül alacsony ára lesz az év végére: 850Ft körül!!
Certifikátok 2008. 10. 24. 14:31
Azt gondolom, hogy az arany long certit miután nincs kereskedés és árjegyzés sem a mai napon , így nem fogják kiütni, amit a termékjellemzőkről olvastál próbáld meg alkalmazni, a mögöttes termék értékéhez van kötve a kiütési ár!!!!!!!! Arany 725 USD ,mert így nem megy nullára az értéke, hanem felette kb. 500ft-ért beváltják a certit! Az árjegyzés majd hétfőn indul meg újra!!!! Akkor kell ott lenni a piacon!!
Egyébként a tőkeáttétes certiket a mögöttes termék kiütési értéke körül érdemes vásárolni, mert akkor a legkisebb a kockázat/hozam arány pl: 520Ft-ért venni amikor a kiütési árhoz tartozó elszámoló ár 500Ft. A dax short certit ez a két napos szünet jól megemeli!!!! Az aranylong gondban van!!! A 725USD-s kiütési ár alatt van az árfolyam , így ha nem húzzák vissza ez fölé hétfőig akkor kiütik a certit, szerintem.!!!!
Mtelekom 2008. 10. 24. 10:29
Jó ez a polémia a "hol vegyek telkó-t?" címmel. Szerintem ez elhamarkodott munka lenne. NEM KELL MOST RÉSZVÉNYT VENNI!!!!!!!! Egy olyan részvényt aminek az árfolyama ennyire függ a kifizetendő osztaléktól, annak az árfolyama az állampapírpiactól függ leginkább, így amíg a forint így billeg addig nincs esély addig nem kell pénzt áldozni erre a termékre. NEM MOST KELL RÉSZVÉNYT VENNI!
Certifikátok 2008. 10. 24. 10:17
Ne hülyéskedj már!!!!!
Bet.hu, kereskedési adatok ,azonnali piac, certifikátok, megnyitod, rámégy a nevére, megnyit egy ablakot amiben minden ott van, itt nézd, és mindent megtudhatsz!
Certifikátok 2008. 10. 24. 08:08
Nézd meg a BÉT honlapján amit kérdezel ott van a termékjellemzők között!!!!!!!
Mtelekom 2008. 10. 21. 20:18
Nézd forintot és az állampapírpiacot!!!! Ezt nem én találtam ki Babics Egon volt és teljesen igaza van, Az eur/huf szerintem nagyon brutál lesz így a telekomnak sincs sok esélye!!!! Szerintem a két évvel ezelőtti 285Ft-nál nem fog megállni, hogy hova juthat az nagyon-nagyon bizonytalan, szerintem 320-330 körül lesz a pánik elején addig símán elrángathatják, lehet, hogy meglesz a régi sávszél is, bár azt nem tudom így hirtelen , hogy az mennyi( bocs). Szerintem a telekomnak nincs esélye ilyen "magas" szinteken.
Orbán: Gyurcsány miatt esik a forint, miniszterelnök-csere oldaná meg a válságot 2008. 10. 21. 20:06
#28
Szeretem amikor egy "nagy" vezető megmondja a frankót! Legyen az bármilyen oldali vezető, egy ne legyen annyira okos, hogy pontosan tudja mi az az egyetlen dolog amitől rossz most a helyzet !!!!! Mert ilyen nincs!!!!!! Soha sem lehet semmit sem megoldani azzal ha csak egyetlen dolgon változtatunk!!!!!!! A mostani problémának sem egyetlen dolog az okozója! A politikai elit Mo.-on teljesen alkalmatlan arra ami a feladata lenne, megy az ámítás a bohóckodás, most persze mindenki kapkod és mondja a butábbnál butább megoldásokat a válságra, van aki még önálló gondolatot sem képes kipréselni magából, de ott ülhetett a nemzeti"csúcson" ! Nagyon jó hogy egy kevéssé ismert nyelven beszélünk így csak kevesek kiváltsága volt sírni a "nagyjaink" beszédein. Szóval Zorbán és Zurcsány ikrek jutottak nekünk , mert mindenki azt kapja amit megérdemel!!!!!
OTP részvényesek ide! 2008. 10. 21. 19:24
A devizahiteleseket nem kell megvédeni , "nincsen ingyen ebéd" ezt mondta a Simor a tegnapi sajtótájékoztatón, ezzel maximálisan egyetértek!!!! Aki carry tradel azt szerintem nem kell sajnálni, hiszen ennél nincsen veszélyesebb üzem!!!!!!!!!! Ki kell hogy hulljon az aki nem odavaló!!!!!! Ráadásul a nyári forinterősödéskor senki nem akart félretenni a nehezebb napokra, aki nem gondolkodik előre az így jár, ráadásul csak az utóbbi egy hónapban emelkedett így a forint, tehát azért nem sírjunk már hiszen eddig csak részlet az ami drágább, engem szegény adófizető nem közalkalmazottat senki nem akar megtámogatni? Ugyan már , cukorkaosztogatás folyik ÉLJEN BOKROS LAJOS!
Mtelekom 2008. 10. 21. 09:34
Most is "rosszul" mozog elindult felfelé, hogy szerintem a nap végére a forinttal együtt elgyengüljön!
Leállt a pétfürdői műtrágya gyár 2008. 10. 21. 09:02
#2
Mindjárt megsajnálom őket! Ez egy trükk!!!!!!!! Így próbálják meg fenntartani az árat, mert közel és távol a műtrágyagyártók összebeszéltek szerintem, lehet, hogy a tulajdonosaik is ugyanazok így érdekük a bejövő állami támogatások minél nagyobb részének megszerzése,most kis szünet , majd áremelés következik!!!!! Szegény tulajdonosok mindjárt sírok!
Megindulhat a kamatcsökkentés 2008. 10. 20. 14:40
#16
Legegyszerűbb a háttérben mindent előre leszervezni és várni ha jön a támadás! Csak azt sajnálom , hogy annak a védekezésnek a költségeit mindnekinek kell fizetnie, holott abból a pénzből a humántőkébe is lehetett volna ruházni egy kis pénzügyi kultúrát oktatva " a zembereknek". Akik most majd megfizetik a kurzus árát!
Gyurcsány: megsegítjük a devizahiteleseket! 2008. 10. 20. 14:14
#41
Ez tényleg Jó hasonlat megérdemel egy csillagos 5-t. Bravó! Egyébként miért kell megsegíteni a devizahiteleseket? A nyáron ezzel az erővel befizethették volna az árfolyamnyereséget egy közös kasszába a rossz napokra! Ezt senki nem vetette fel. Egyébként az árfolyamváltozást mindenki bekalkulálta, ha meg nem akkor az minek vesz fel ilyen hitelt? Szerintem itt kicsiben ment az ami USA-ban nagyban , hogy minden arra tévedővel hitelt vetettek fel. Így nehéz lesz kilábalni a sötétségből!!!!!!!!! Igen az adómból meg segíteni egy "rossz" hitelszerződés alanyait? SZOCIALIZMUS innen irány a KOMMUNIZMUS!
Megindulhat a kamatcsökkentés 2008. 10. 20. 14:07
#14
GURIGA, kedves remélem hogy csak a tájékozatlanságod okán írsz ilyen okosságokat. Ha kamatot csökkent a jegybank akkor a külföldiek at gondolják, hogy itt idióta mind! Nem megy az állampapírpiac ilyen kamatkülönbség mellett akkor miért kell kamatot csökkenteni? Válasz: nem értenek hozzá, ergo le kell zúzni őket! Ha meg elkezdi emelni akkor azt mutatja az MNB , hogy baj van kell a pénz ezért emeli a kamatot ergo nő a kamatkülönbözet ée keresni fogják a forintot de akkor a befektetők azt gondolják, hogy kevés a kamatkülönbözet és akkor a vége ..., hát nem írom le! A devizatartalékunk annyira kevés , hogy azzal nem kell villogni, az tényleg arra való , hogy legyen az országban egy kis pénz ha nagy baj van...! Ezért is szaladgálunk mindenkihez IMF,ECB mert ha baj lesz akkor 300-400-500 HUF/EUR , ja és az önkormányzati kötvényekről még nem is beszéltem!!!!!!!!!!!!
Mtelekom 2008. 10. 20. 12:26
Az utolsó mondatból kimaradt egy nem! Szerintem ezek a szintek még NEM jelentenek beszállót! Bocsánat!