gtg

Regisztráció: 2015-08-27 16:06:06

Hozzászólások száma: 11 381

Utolsó hozzászólás: 2020-07-10 15:56


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-12-21 06:35-ig (61 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #30310 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
TROLL

utolsó 20 hozzászólás

OTP részvényesek ide! péntek, 15:56
Hambisok nem igazán acélosak, pedig azt hittem az újabb pénzosztás hírére inkább felfele indulnak, lehet hogy gyors dobás lesz megint a vége.
OTP részvényesek ide! péntek, 15:51
Az én módszeremnél az már túl későn jelez, órást preferálom és kétórásra megy az all inn.
OTP részvényesek ide! péntek, 15:28
Óráson még nálam sem és igazából az számítana.
OTP részvényesek ide! péntek, 15:16
Igazából nem a forint esése számít, hanem a mértéke és sebessége. Egy lassú, stabil leértékelődés szerintem nem gyakorol nyomást az otp árfolyamára, akkor van gond, ha hirtelen esik sokat. (A külföldi leánybankok miatt a leértékelődés akár még eredménynövelő is lehet.)
OTP részvényesek ide! péntek, 15:13
Ehhez most nem sok közük van, kb. egyformán kezeltük a járványt a régióval, gdp-csökkenésben és költségvetési hiányban sem lógunk ki, sőt még egy kicsit jobban is állunk a többieknél. Tán a kamatcsökkentéssel Gyurink egy kicsit befolyásolta, de az sem számottevő.
OTP részvényesek ide! péntek, 13:20
Úgy látom iceberg eladó van 650-nél, lehet hogy már az uccsó pakkja?
OTP részvényesek ide! péntek, 12:49
Reménytelennek tűnik, folyamatosan tölti vissza 600-ra az eladó. Még egy kicsit várok, aztán repül és befejezem a hétre (ez a nappal sikerült mínuszba vinni a hetet).
OTP részvényesek ide! péntek, 11:27
5 percesen eléggé túladott, meg minden fibot elért már, rányomtam megint egy longot gyorsra.
OTP részvényesek ide! péntek, 11:18
Van egy nagyobb adag eladási megbízása, amit szeretne minél jobb áron eladni, tehát szépen lassan adogatja, hogy ne borítsa be a piacot. De ha van egy nagyobb vevői tétel pár forinttal alatta, akkor azt kiszedi hamar.
OTP részvényesek ide! péntek, 11:10
De ha amcsik elkezdenek szárnyalni, akkor viszik a daxot is és a bankszektort is, ergo mégis számít valamennyire. Van amikor külön mozgunk és van amikor együtt, és többször szokott együtt mozogni, 5 percesen néha egy az egyben követi (ma nem, erre csesztem rá a reggeli vétellel).
OTP részvényesek ide! péntek, 11:02
Franc se tudja, annyit lehet látni, hogy dax mozgás leszarva, helyette folyamatosan rakják egyre lejjebb. 100 ezres forgalommal két óra alatt -2 %, anyjuk picsáját.
OTP részvényesek ide! péntek, 10:56
Van még egy kicsi, de a többségét elszórtam bukóban, egyrészt jön a péntek, másrészt szórakozzanak a nénikéjükkel.
OTP részvényesek ide! péntek, 10:10
Amcsik megint pénzt akarnak osztani, 8:47-es hír!
OTP részvényesek ide! péntek, 09:56
Dettó.
OTP részvényesek ide! péntek, 08:40
Orosz és ukrán résznek már sokkal kisebb a súlya, bolgár a nagy falat és feljött a szerb és horvát operáció, ezeknél gond lehet. Horvátok megfogták ugyan, de a turizmus létfontosságú náluk, muszáj beengedniük a turistákat, így még ott is gond lehet. 
OTP részvényesek ide! péntek, 08:35
Megnéztem most, hogy melyik idősíkon lehetett volna elkapni (óráson 07.08-án 14 órakor ment át nálam gyenge longba és a tegnapi záróval jött ki belőle, tehát esélytelen volt lekereskedni ez alapján a mozgásokat), egyedül az 5 perces mutatott jól mindent, még a 15 perces is lassú volt, azért ez már elég durva az otp-nél, inkább indexekre jellemző, de még azoknál is túl gyors.
OTP részvényesek ide! péntek, 08:28
Döglött hal, tegnap a longokat zártam átlag 60 forinttal feljebb, erste árrését és a jutalékot levonva kerestem cirka 26 forintot darabonként egy egész napos nyüglődés árán (aztán lejjebb visszanyitottam, de minek). Lehet, hogy itt az ideje a nyári pihenőnek, júliusban eddig egy ügyletem volt csak 100 forint nettó nyereség felett, ez így baromi unalmas, nem éri meg a ráfordított időt (mondjuk visszatértem az órás grafikonra, így általában lemaradtam a 850-950-es sávról).
OTP részvényesek ide! csütörtök, 09:18
Asszem ma lesz valami eus pénzügyminiszteri ülés, lehet hogy arra várnak.
OTP részvényesek ide! csütörtök, 09:17
Hát én lehet hogy kiszórom, ez az egy helyben pöcsölés unalmas.
OTP részvényesek ide! csütörtök, 08:41
3-5 ezer szokott lenni 20-40 % kint maradó kp-val, ahhoz képest az (bár most a bukták után max 3 ezer körül tudnék venni csak).

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek