ghobeire

Regisztráció: 2017-08-24 11:40:03

Hozzászólások száma: 320

Utolsó hozzászólás: 2021-03-23 16:07


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 2
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 03. 23. 16:07
igen itt arról van szó: Feketegyőr amint látta hogy a pártja lemaradóban van népszerűségben a gyurcsányé mögött, kénytelen volt beszállni a nagyotmondási versenybe! amit ugye gyurcsány kezdett még az Szfe ügy kapcsán, amikor azt ígérte "a fideszeseknek meg Vidnyánszkynak, hogy árokbetemetés nem lesz, és ezek az emberek földönfutók lesznek majd minden értelemben, ha nyer az ellenzék"
nos kétség nem fér hozzá, hogy ilyen egy politikus szájából ebben az országban utoljára csak a Rákosi rendszerben hangzott el, korábban pedig az 1919-es vörösterror idején! Fegyőr pedig szépen beállt ebbe az áramlatba maga is, és elkezdett ő is még nagyobbakat mondani, hogy ne maradjon le  - hiába köpi ezzel magát szembe hiszen ilyeneket tényleg csak diktátorok mondtak a múltban, sebaj, így licitálják most túl egymást , az elvek meg le  vannak szarva (a választóikkal együtt), !! hiszen Fegyőr úgy tesz, mintha 3 éve még nem ugyanennek a gyurcsánynak a takarodását követelte volna a közéletből!!
ugye miylen "egyenesgerincű" ez a kis Fegyőrbandi?! no és a hab a tortán: a rajongóik - köztük itt a portfolión is a az orbánt gyűlölő topikokban - az o1g-zéstől amúgy is habzó szájukon túlmenően,  őrjöngve csápolnak ennek a két ámokfutónak, gyakorlatilag 0-24 ben...elképesztő és  tragikomikus!
Karácsonyt Miniszterelnöknek! 2021. 03. 19. 16:52

meg kélne nézned egy friss közvéleménykutatást - pl. a Záveczé is ilyen - és abban azt, hogy Karácsony Gergőke pártja az hány százalékon is áll jelenleg?válaszolok: 1% ra !!! mérte az ő pártocskáját a Párbeszédet a Závecz!! tehát Gergőkéd annyira de annyira de annyira "hiteles", hogy a parlamenti köszöb átlépésére még csak a leghalványabb esélye sincs!ezt egyébként Fodor Gábor a Liberálisok nevű párt korábbi vezetője is megemlítette nemrég, amikor elárulta, a Párbeszéddel való együttműködésnek 2018 as választás előtt azért vetett véget, mert  Párbeszéd MEGSZEGTE korábban nekik adott szavát és az írásban is lefektetett választási együttműködésüket, oké??
és akkor a 2. feladat: meg kéne nézned szintén a  Závecznél azt  a felmérést, hogy Orbánt és pártját hány % ra mérték?válaszolok:
"Márciusban a választókorúak 31 százaléka állt a kormánypártok mögött, jelenleg 36 százalék. Az ellenzéki pártok erőviszonyai nem változtak, ... k, a Párbeszéd és a Kétfarkú Kutyapárt 1-1 százalékosak. A Fidesz emelkedésével párhuzamosan a pártnélküliek aránya csökkent március óta, 33-ról 28 százalékra.
bukta van Nikkike, a további reklamációiddal a választókhiz és vagy  Závecz intézethez kellene fordulnod,
puszi
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 03. 18. 22:55
#76

hát elmagyarázhatnád, kíváncsi lennék rá!!
azt nem foigadom el tehát hogy a hsz -som szintje "alacsony lett volna", mert ez a részedről egy kitérés volt a konkrét válaszadás, a cáfolat elől!
tehát: várom a konkrét tényszerű érvelést, nincs semmi gond!
arra amúgy felhívom a figyelmed hogy minden állításom igazolni alátámasztani tudnám az említettek (Márkyzay és Fekete-győr) nek a weben megjelent nyilatkozataival (index, stb. idézetekkel)!!!
nos? győzz meg és cáfold meg tételesen az összes állításom, figyelek!
ORBÁN LEGYŐZHETŐ 2021. 02. 23. 12:54
így van
ezek a mennyei béke és igazságosság beköszöntését várják....
ORBÁN LEGYŐZHETŐ 2021. 02. 23. 12:54

így van
ezek a mennyi béke és igazságosság beköszöntését várják a gyurcsánykoalíció hatalomrakerülésétől - tragikomikus, de nekem erről mindig a 18. századi "nagy dicső elődök", -deik jutnak az eszembe akiket a történelem utólag úgy nevezett el hogy utópista szocialisták (19. sz.), illetve a marxisták-leninisták, akik tényleg teljsen komolyan gondolták szegények, hogy "eljöhet a naaagy gonosz kapitalizmus (ez ma itt és most ugye orbán, a megtestesült patás ördög és elsőszámú azonnal lefejezendő közellenség a számukra) szóval eljöhet a naaagy gonosz orbán kinyírása után (mert az orbánrendszer az  ugye nem demokrácia hanem diktatúra) 5 perc alatt az igazi demokrácia és ahogy írtad, " a patyolattiszta, fehérebb a fehérnél DK vezette koalíció melynek politikusai nem csalnak, nem lopnak és nem hazudnak, becsületes, tisztességes emberek. Az egyetlen párt, és pártok amelyikre nem lehet semmilyen mocskos dolgot ráhúzni."
nos ha nem lenne mögöttünk az elmúlt bő 150 év jól ismert történelme a  "baloldaliság" címszó alatt, akkor nem kapná fel a fejét az ember az ilyesmin..
de látod, mégis itt tartunk, hogy vannak emberek akik ezen a szinten topognak még most is egy helyben, csillogó szemmel és lelkesedéssel..elképesztő!!!
és ennek semmi köze ahhoz, hogy a normális balodalisággal (a szociáldemokráciával) az égvilágon nincs, nem lenne semmi gond ma sem (konkrét példa volt erre a német SPD tehát szocdem párt kimondottan jó és kalapemelést érdemlő politikai teljesítménye és politikusai a hetvenes évek végéig - de ma már azt a pártot is hulladékemberek vezetik, tragikomikus szinten és irányba, akárcsak a gyurcsánykoalíciót..)
hát ez van!..még mindig van  nekik lejjebb..
Richter topik 2021. 02. 10. 21:24
köszi
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 12. 31. 16:16

azért ne tegyél úgy mintha nem tudnád, hogy ez mindig így van. tökimindegy hol élsz, aki kormányon van az a saját szatelit, vagy a hozzá közelebb álló cégeknek adja az állami megrendeléseket - miért is? nem feltétlenül azért mert korrupt állat ahenm azért, mert önös érdeke (politikai kényszere) hogy így tegyen, hiszen társadalmi bázist kell építsen maga alá azért, hogy x év múlva újraválasszák, ilyen tök egyszerű! ezerszer elmondták a politológusok: az Mszp ezt sikeresen megtette 1988-90-ig amikor egyrészt megcsinálta a hozzá közeliek számár a spontán privatizációt (Gyurcsány és társai is benne voltak pl.). aztán teltek az évek és 2010-ben a szoci vagy balos elit szépen megbukott, kitelt az ideje. azóta a fidesz sem tesz mást, mint megépíteni próbálja a saját társadalmi bázisát (minél több emebrnek adnak munkát a haveri cégek, annál több lesz a saját szavazó).
és így tovább!!!: most x évig a fidesz van hatalmon és éoítgeti magát hogy tudja - majd ha egyszer elfogy a társadalmi tőkéje / kiábrándul belőle e többség és szépen leszavazza, akkor mit tippelsz, mi történik majd?
nagyon buta lennél ha elhinnéd, hogy akkor jönnének a tiszta kezek, ugye belátod?!
merthogy minden kezdődik majd elölről: az új kormányelit szintén az ő haveri cégeinek ad majd mindent, te majd megint visítani kezdesz hogy fujjjkorrupcióó, de ez a folymat megállíthatatlan, sosem lesz vége, elhiszed? hát az Lmp pl. nem ezzel kampányol x éve, mega  Jobbik is? hogy "ők a tiszatkezek, szsvazz rájuk" -hittek nekik az emberek? nyertek már választást? válaszolj
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 12. 31. 14:31

de ez már egyre kevésbé igaz, mert az Ngo-k odavisznek sok gyógyszsert stb. amivel egyre jobbak (csökkennek) a megbetegedések azaz tovább élnek az emberek egyes régiókban legalábbis
azaz Afrika esetében pl. amit az eurrópaiak ma segítségnyújtásnak hisznek, az vlójában éppen saját maguk ellen dolgozik: minél kevesebb afrikai hal meg betegségekben pl. azaz él tovább, annál többen és nagyobb eséllyel fognak közülük megindulni az EU felé!
az olaszoknál megbukott  a baloldal, ők nem engednek be több migránsjhajót
de a spanyoloknál hatalomra került  a baloldal, és ők folymatosan hajózzák be a menekültnek álcázott megélhetési bevándorlókat felfújt csónakjaikból a tengerről!... miközben a spanyol fiataloknak legalább a 15%-a munkanélküli!...
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 12. 31. 14:09

kiegészíteném: ahol úgymond nagy a nyomor (Európaához képest), ott azt EGYÁLTALÁN nem biztos hogy nyomornak érzik az ottélők! ott az van, hogy nincs net meg mozi, meg munka stb., tehát unalmukban (is) szexelnek, és ez nem vicc..
másrészt pedig elmaradott társadalmak, ahol ha nincs vkinek legalább 4-5 gyreke, azt le is nézik, a férjet nem találó nőt is mert az ott "nem ér semmit, kb. haljon is meg", szóvl az értékrend oylan, amilyen Európában már a középkorban sem volt..
érthetetelen hogy az Ensz pl. miért nem tart ezen fejlődő országokban felvilágosító kampányokat és mondja meg a tömegeknek: 'álljatok le a tömeges gyreekgyártással, mert a vége az lesz hogy egymást kell majd megennetek szó szerint, hiszen képtelen eltartani ennyi embert a föld!
ehelyet mit tezs az Ensz: a paktummal megpróbálja rászsbadítani Európára ezeket a tömegeket..és az összeurópai baloldal enek tapsol.. ezek Európa elárulói!!!!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 12. 30. 13:04

ezt mindenkinek a figyelmébe ajánlanám, nemcsak neked -
arról szól, hogy eddig 400 % os a muszlim népességrobbanás..
https://www.youtube.com/watch?v=dKDSEfUVQb8
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 12. 28. 19:14

tudod mi a kettős mérce? az amit ma nyilatkozott Pázskán Zsolt, a Külügyi Intézet román szakértője és kutatója. azt mondta: Bukarestben kormányellenes zavargások voltak augusztus elején, ahol bizony rendőri brutalitás is volt, jónéhány tüntetőhöz békéshez is úgy nyúlt a kézsenléti rendőrség, ahogy nem kellett volna - meg is lett ennek az eredménye: a híres Libe bizottság az EU parlamantben ezen brutalitás miatt pellengérre állította Romániát kb. 1 hónappal ezelőtt, és egy elítélő nyilatkozattot is kiadtak, meg azt mondták amit Szargentini is a magyar kormányra hogy itt kérem csorbult a demokrácia, stb. stb.
No most a románok , látva a Macron rendőrök brutalitásást és túlkapásai Franciao.-ban (mert iylenek is voltak), szépen megpróbálta napirendre vetetni a francia rendőrség túlkapásait, ÁM a Libe bizottság - perze "teljesen véletlenül"!!!!! - NEM volt hajlandó napirendre sem venni ezt a témát! no, így működik a kettős mérce!
és akkor megkérdezlek: ha iylen esetek előfordulnak, akkor akár Orbán is miért ne mondhatná azt (vagy bárki, bármely kormány vagy politikus), ezt: "ha neki, a rancia elnöknek  szsbad túlkapni és utána sunnyogni, akkor nekünk is szsbad, ugye? ja, és ezek mernek bennünket kioktatni demokráciából, ezek az aljas szemét képmutató EU-s csalók?
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 08. 17. 11:51
a lényegi felvetéseimre nem reagálátl, ez sokatmondó..
és jössz egy adattal, ami nem mond ellent a lényegnek - azon lényegnek amit kifogásoltam és kifogásolok - tehát annak:
csak a hüyle nem látja és nem tapasztalhatja, hogy az EU-ban jelenleg hatalmonlévő baloldali kormáynok mindegyike (görög, spanyol, svéd) alapvetően nem tesz érdemi lépéseket arra, hogy megvédjék az  EU schengeni határainak rájuk eső részét!
hiába csökken tehát a sikeresen EU-s területre lépett bevándrolók száma, a beérkezésük így is folyamatos! ez pedig azt jelenti, hogy a ny-európai baloldal továbbra is az EU sírásója és bűnrészese, bűnsegédje az emebercsempészetnek és a bevándorlókra ráépült bűnözői csoprtoknak, hiszen a behozott emberek jelentős része ezen csoportok áldozata lesz (prostitúci, drogkereskedelem, iszamista szervezetek friss emebranyagaként akiket majd haszálnak, ki mire jó)! a svéd kormány egyébként bukásra áll lassacskán a közvéleménykutatások szerint, mert bár nagyon agymosott a svéd társadalom jelentős része, az erőszak és a migrációs feszültségek, no go zónák, leromlott közbiztosnság egyre több svédet borít ki...
nem is próbáltad megcáfolni, hogy a spanyol baloldali kormáyn pedig nyíltan és egyértelműen átvette a már megbukott olasz baloldali krománytól a földközi tengeri migránstaxiztatási tevékenységet, nyíltan és büszkén válalava azt, hogy ők - a spanyol választó megkérdezése nélkül!! - elárasztják az országot migránsokkal, az EU pedig ezt mársi többszáz millió eurós pénzadománnyal honorálta nekik! a kör bezárult: semmiféle mentségük nincs arra hogy bűnözők és Európa eláruló!
neked pedig arra nincs mentséged, hogy ezt a bűnbandát próbálod védeni itt a fórumokon!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 08. 16. 11:59
"előbb volt a görögöknek és a spanyoloknak kerítésük. Az meg hogy lehet? És nem is szárazföldön lép be a többség. És nem engedik az illegális határátlépést. "
1. úgy lehet, hogy 10-15 évvel ezelőtt az EU-nak még nem volt kvázi hivatalos politikája az, hogy támogatja a tömeges bevándorlást és Európa bevándorlókontinenssé tételét! - azaz akkoriban még elsimerték hogy nemzeti hatáskörben intézkedhet 1-1 ország..  2. igen, épp ezért tengeren lép be a többség, és 3. csúsztatsz: engedik az illegális belépést a görök és a spanyolok is hiszen ha nem enegdnék, akkor a balkáni útvonalon nem érkezhetne a mai napig is folyamtos utánpótlás Boszniába pl.!, illetve a spanyol hajók visszavinnék Afrika partjaira a csónakokról felvett migránsokat!
"újra: az, hogy nincs kerítés, nem menti fel a kormányt a határvédelmi kötelezettségei alól"
ez megint csúsztatás a részedről, hiszen nagyon jól tudod mi történt nálunk, csak kb. 100.-szor írjuk le: azért nem tudta megvédeni a magyar-horvát határt pár hétig a magyar kormány, mert a horvátok többezres migránstömeget tettek folyamatosan vonatokra, akkora tömeget, amit egyesével képtelenség lett volna megállítania, a világ bármely országa rendőrségének = rendkívüli helyzet állt elő amire sem lehetőség, sem idő nem volt hogy fel lehessen készülni -  főleg azután hogy te is jól tudod: akkor már a röszkei, lezárt határ migránsostroma után voltunk amikoris kiderült: ez a szervezett migránstömeg az erőszaktól sem riad vissza és hajlandó bárhol bármin átgázolni!
vagyis: ha, tegyük fel, úgymond megvédte volna Orbán a horvát-magyar határt pl. egy rögtönzött katonai+rendőrsorfallal, vízágyúkkal stb., hogy ne tudjanak berohanni a vonatról leszállók az országba, akkor meg signal2 most azzal hozakodna elő amit akkoriban is zengett ezerrel a nyugati média, hogy "hát hogy lehet ennyire embertelen, szemét , rasszista és antihumánus egy kormány, hogy a szegény szerencsétlen hábprús menekülteket nemhogy ellátná, hanem megpróbálja őket kiszorítani az EU-bó, fujj fujj fujj" - vagyis akkor is nyomnád tovább a szokásos demagógiádat, csak éppen máshová téve a hangsúlyt.........
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 08. 14. 18:10
tudod te jól: én arra utaltam, nem kéne előjönnöd időről időre azzal, hogy "Orbán is átengedett x szézerer embert és ha Mo.- nem védte meg (akkor) a ahtárát akkor ezt miért várnánk el más országoktól" no ezt a propagandát kéne befejezned (de mindig újrakezded!), hiszen mindenki tudja: Orbán csak addig volt hajlandó bárkit átngedni, amíg nem volt kerítése. a többi nyugati baloldali kormány viszont nem zárat le határait és itt megismétlem: onnatól kezdve nincs mentség: aki engedi hogy illegálisan átlépjék a határát (jelenleg a spanyol és a görög baloldali kormányok) , az   cinkos és bűnrészes az embercsempészetben, illetve az európai közbiztonság és szociális ellátórendszer aláásásában! ez utóbbi Orbánról nem mondható el 2015-től akkortól, amikor végig felhúzta és őrizteti azóta is a kerítést!
megerőszakolási statisztika: mindenki tudja, hogy a németeknél a közszolgálati média a migránsügy minden részletében hazudozik és tompítani próbálja a migránsügyet, a hatóságok pedig felülről kapott utasíráok alapján sok tényt elhallgatnak, iletve konkrétan belehazudnak a németek, nomeg a média szemébe - te meg mindent elhiszel nekik, ennyi! elképzelni sem tudod, hogy a statisztikák esetleg hamisak, mert naív vagy (tudjuk jól, hiszen szerinted Soros terv sincs). tudod hogy számomra mi a meggyőző? azok véleméyne akik kint élnek és tőlük jól tudható: a közbiztonság jelentősen leromlott a migránsok miatt és egy nő egyedül ma már elképzelhetetlen hogy sötétedéskor egyedül menjen ki egy német városban az utcára! már külön nőmozgalom is indult amiben próbálják megvédeni magukat miután azt tapsztalták, hogy a hatóságok képtelenek fenntartani azt a korábbi rendet, ami még 2015 előtt volt!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 08. 14. 18:07
a kötvényesek ügyét nevezheted bevándoroltatásnak de kulcsszót leírtad: a kötvényesek nem okoztak eddig nálunk semmiféle botrányt, nem robbantottak, stb. merthogy: a bevándorlás még akár hazsnos dolog is lehet ha olyanokat engedünk, be akik képzettek, nyelveket beszélnek és nem segélyért fognak sorbaállni! a kötvényesek ilyenek, és nem is biztos hogy itt fognak életviteleszerűen élni! ellenben többségük kínai és akik közülük itt telepedtek azok itt máris vállalkoznak, cégeket, munkahelyeket teremtettek. és kiket engedett be nyugaton a baloldal (Ciprsza, Renzi, Sanchez és sajnos a papíron jobbos Merkel is): a keleti átrsadalmak legalját, a félanalfabétákat és képzetlenek tömegét, akik a kötvényesekhez képest vademberek! ezzel akarod te összvetni azt az 1-2 fő kötvényest akiről kiderült hogy korábban büntetve volt? nevetséges..
"Merkellel kapcsolatban mi a mellébeszélés? Hogy jön ide az utána lévő gyomorforgató szöveg? "
bocs de szerintem az a szánalmas amikor megpróbálod elintézni = mentegetni(!) Merkel felelősségét azzal, hogy "megbüntetik majd a választók" - de abban remélem egytértesz, ha íyg is lesz / lenne, az neki igazából csak mindimális és nem elégséges büntetés lenne, hiszen közvetve sok ember haláláért felelős , no meg azért is, hogy a német városokban ma már a félelemem uralkodik a no go zónák közelében!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 08. 14. 12:54
már megint a szokásos összemosási, csúsztatási kísérleted..
" Orbán által átengedett 400.000 migráns/menekült, betelepített 20.000 kötvényes, és további néhány ezer státuszt kapott menekülttel mi lesz?"
Orbán nem hívott meg senkit és nagyon jól tudod, csak azért engedte át őket mert nem volt más választása hiszen nem állt még a kerítés tehát felelőssége az áthaladásukban nincs hiszen mihelyst felépült végig a kerítés, az átvonulásuk megszűnt!  kötvényesek: nem jelentenek sem szociális sem közbiztonsági prblémát - ha ige, sorold fel tényekkel alátámasztva hogy mekkora felfordulás okoztak eddig nálunk?
továbbá: ezt a panszt uyge az osztrákokhoz eljuttatod és felelősségre akarod vonatni őket is, hogy  vajon ők is miért enegedték átvonulni magukon a 400 ezer migránst?!
"Ha mi nem tudtuk megvédeni a határunkat, miért várod el mástól?"
a fentiekből következik: pár hónap elég kellett volna legyen minden országnak, így a görgöknek-olaszoknak-spanyoloknak is stb. hogy lezárják a határaikat - és onnatól kezdve nincs mentség: aki engedi hogy illegálisan átlépjék a határát, az   cinkos és bűnrészes az embercsempészetben, illetve az európai közbiztonság és szociális ellátórendszer aláásásában!
"Egyébként Merkelt büntetik a választók a migránsokkal kapcsolatos botrányok miatt, úgyhogy nyugi, elnyeri majd méltó büntetését. "
jó kis blabla, mellébeszélés ez a részedről - akkor is ezt írnád, ha a te gyreked lett volna az a 15 éves magyar fiú, aki a müncheni bevásárlóközpontban az iszlamisták által elkövetett vérengzés egyik áldozata lett?! és akkor is, ha te gyreked erőszakolták volna meg a migránsok bárhol, a többezer ilyen eset egyikeként??!
szóval msotmár nemcsak mentegedte d bűnösöket hanem cinikus is vagy, nem szégyelled?!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 08. 10. 16:04
"nem lehet senkit visszavinni ha nincs fogadó ország"
lehet hogy így van, de az a minimum, hogy meg kell próbálni - hiszen ismétlem (hiába nem akarsz róla tudomást venni, biztos azért mert szereted a migránsokat): az illegláis határátlépés egy bűncselekmény!
no ezért is igaz ezerszeresen amit Orbán javasolt: aki, amely ország volt oylan ökör hogy saját felelősségére bárkit beengedett papírok nélkül és bemondásra elhitte nekik hogy ők "menekültek, meg kivétel nélkül szírek", no és utólag azzl szembesül hogy esetleg megpróbálta de mondjuk Tunézia vagy Pakisztán nem akrja visszafogadni a kiutasított migránst, akkor ez legyen a németek, osztrákok, oalszok, stb. baja! csak tudod itt aza a gond, hogy baloldali (elvtársaid) akik ezeket beengedték (fyi: merkel csak áljobboldali), azok ezért az óriási bűntettükért (mármint azért hogy nyomorba döntik saját adófizetőiket a nyakukra ültetette használhatatlan képzetlen tömeggel akik még erőszakolnak is nőket és bűnöznek is), szóval ezen elvtársaid semmiféle büntetést nem kaptak eddig sajnos egyik bevándorlóországban sem - pedig: a nép megkérdezése nélkül!! telepítették be országaikba azt a sokszázezere migránst! tehát ahelyett hogy Orbánra utálkozol ezerrel, talán azt kéne felvetned:
mit érdemelnek a nyugati baloldali kormányok, akik címeres gazemberként, a népük megkérdezése nélkül telepítettek be 1,5 millió migránst , olyanokat, akik lehet hogy tényleg örökre ottmaradnak majd - hiába van róla papírjuk hogy ki vannak utsítva -  a nyugati adófizetők nyakán! ha neked ez nem fáj és nem kéred Ciprasz, Merkel és a balos új spanyol minsizeterelnök megbüntetését, akkor diszkvalifikáltad magad ebből a beszélgetésből, ok?!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 08. 09. 18:07
"te nem fizetsz adót se németországban se spanyolországban
bízd rájuk, mit akarnak"
no ez az érvelésed legfőbb csődje: épp arról van szó: sem a német, sem a spanyol sem az olasz adófizetőt NEM kérdezte meg senki arról, szeretné-e, ha betelepítenének a hazájába többszázezer migránst, akiket majd őneki kell eltartanai, hiszen 90%-uk használhatatlan az európai munkaerőpiacon! tehát antidemokratikusan kapták a nykukba a migránsok százezreit, érted?!
"nem lehet senki sehova visszavinni, csak a fogadó ország beleegyezésével"
elméletileg igen - de mivel antidemokratikusan kapott a nyakába sokszázezer illegális bevándorlót az európai adófizet, így joga van és lesz is, demokratikusan oylan kormáynt választani, amely visszaviheti ezeket az embereket - megfordítom a kérdést: te önként és dalolva fizetnéd és elfogadnád ha holnaptól megemelnék mondjuk 20%-al a mindenkori adódat, mondván hogy igaz h. nem kérted, de behozott a kormány xx ezer migránst és tartsd el őket te is, életed végéig?
"ezzel az erővel az összs németmigrót visszatolhatnák ausztriába ők meg ide "
nem: oda toloncolhatnák vissza, ahol ezek beléptek az EU-ba: a görögöknek és az oalszokhoz. nos mit is mondott orbán? azt, hogy "nem beengedni kell bárkit is az EU-ba, hanem a határt lezárni, a túloldalról aki akar adjon be menekültkérelmet, és aki valósat ad be, azt ha akarja (mert országonként szuverén nemzeti hatáskör), azt beengedheti az adott EU-s külső határt adó ország
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 08. 09. 17:34
értelemszerű: az afrikaiak sem csak Európába jöhetnének, hanem mehetnének Ázsia felé is.
az ázsiaiak pedig mehetnének a közelebbi öbölállamokba is, amik még gazdagabbak is mint az EU, szóval ne tedd a hülyét.
"de ezek jogi kérdések, ami téged láthatóan nem érdekel. majd fog, ha a te vélt jogaidat is semmibe veszik "
hát épp erről írtam!: hát éppen a német rendes adófizetőnek, meg  a spanyol adófizető polgároknak máris nagyon is fáj!! hát az  emeberi jofgait csúfolják meg akkor, amikor beszállítják nekik tömegesen az írástudatlan, képzetlen milliókat, akiket aztán segélyből ezen adófizetők pénzéből kell eltartani! miközben pl. a spanyol fiataloknak, ismétlem: a spanyol fiataloknak is százerei vannak munka nélkül!, te miről beszélsz??! hát ez a spanyol és a német adófizetők elárulása a köbön! értsd: az EU-nak is a saját megoldandó problémáival kéne fogalakozni, és csak utána a világ szegéyneinek, meg poiitikai menekültjeinek a gondjaival! de: ez nem akadálya annak hogy práhuzamosan segítse a spanyol fiatalt is munkához jutni (azzal hogy lezárja a határokat és nem enegedi be a migránsokat akik kapásból levszik majd az órabéreket is hiszen tizedannyiért is elvállalnának munkákat), másrészt pedig eközben az EU, ha annyira humánus akar elnnei akkor semmi akadálya hogy vigyen ki az afrikai országokba segítséget: bármit, amit azok ahhoz kérnének, hogy ezek a százezrek ne induljanak el. még egyzser a jogról: ott vagy eltévedve hogy már te is azt hiszed amit az Ensz akart legutóbb beületeni a naív buta emebrek fülébe: azt, hogy a népvándorlás az egy emberi jog! de nem az! csak az egy emberi jog, ha haáború van a ahzában = üldöznek és életemet mentve a következő szomszédos bkés országban van jogom politikai menedékjogot kérrni! DE ahhoz nincs jogom, hogy vándorként útrakleve, a papírjaimat eldobva, magamt menekültbek hazudbv,a a jobb élet és a spanyol segély reményében elinduljak a spanyol partok felé!
a lelövési kérdést pedig megválaszoltam neked, teljesen világosan
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2018. 08. 09. 16:57
ezt a dumát már xxxx alaklommal leírtátok már ti itt, de a hülye is tudja, hogy ez nem megoldás, és tudod miért nem?
mert
1. ez nem jogi kérdés elsősorban (már), hanem annak a kérdése, hogy Európa köteles-e befogadni a világ összes szegényét és háborús menekültjét egyaránt ? természetesen nem köteles, hiszen belerokkanna és egyébként is irreális, ha a többi földrészek meg eközben normálisak = van még józan eszük és belátják, itt arról van szó hogy gombadoro pl. szeretne-e tovább európai módon élni, vagy tudomásul veszi, hogy mondjuk 1 éven belül idtelepítenének a nykadra (mondjuk beköltöztetnének a házadba neked is, kötelező kvóta alapján) xx bevándorlót vagy ha nem akkor megemelnék az adódat, hogy tartsd el őket (figyleme, a németelnél ez utóbbi már élő valóság és úgy, hogy nem kérdezték meg őket, szeretnék-e ezt),
2. nem válaszolsz arra  - mert nemtudsz - hogy miért nem fogad be az említett tömegből senkit sem az Usa, sem Ausztrália, sem Indonézia, sem japán, sem Oroszország, sem Kína, sem a hipergaddag öbölállamok, sem Szúd-A.?
de én megadom a választ: azért mert egyrészt ezeket patriota államvezetők vezetik akik védeni akarják a saját országaik biztonságát és relatív jobblétét, másrészt azért, mert nem ügynökei a bevándoroltatásnak = nem árulók
nagyon leegyszerűsítve: nem értesz semmit az egészből. azért mert nem fogtad még mindig fel, hogy ez nem jogi hanem civilizációs kérdés, oylasmi ami akkoriban is zajlott amikor még mi magyarok is csak úgy kalandozgattunk a nagy nemzetközi népvándorlás közepette, amely folymatban egész népek(!!) tűntk el szó szerint a semmibe, hiszen senki nem méricskélte a jogot hiszen arról volt szó, ki hol tud magának életteret kihasítani , ott megtelepedni és leigázni azokat akiket ott talál...

friss hírek További hírek