gensolar

Regisztráció: 2008-04-10 10:06

Hozzászólások száma: 1 145

Utolsó hozzászólás: 2010-07-15 21:21


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 2
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

GENESIS 2010. 07. 15. 21:21
Kedves ex, de leginkább tényleg jobb lenne múlt időben beszélni rólad :)

Mindenki aki elolvasta valaha a GOP pályázatok kiírását (látszik hogy te nem), az tudhatja, hogy a támogatásra az MFB-vel kötnek a nyertesek szerződést, méghozzá közjegyzői okiratba foglalva. Na azt megnézem, hogy egy ilyet bárki önhatalmúlag következmények nélkül felfüggesztene. Nyugodtan kérdezz akárkitől akármit, a rengeteg időd megengedi, mert látszik hogy értelmes munkára nem futja. Az más kérdés hogy tudod-e értelmezni amit válaszolnak.....

A "nincstelen" Pólus Kincs végül is csak egy apró, 1 milliárd feletti Zrt.......

GENESIS 2010. 07. 15. 21:12
Ujjé, méghozzá felperesként. Micsoda szégyen......:)
GENESIS 2010. 07. 14. 22:22
Megkérdeztem. A válasz egyértelmű: az egész bányaterület az apportált vállalatok tulajdona.
GENESIS 2010. 07. 14. 22:21
Ex, oda ne rohanjak.... A Vital egyébként a mai svájci cégbírósági adatok szerint él és virul. Az a baj, megint az, hogy halvány fogalmad sincs arról amit írkálsz, mert ugye ahhoz mondjuk olaszul is kéne érteni, legalább egy kicsit:

link

eszerint adminisztratív hiba történt, amire a Vital fellebbezett a bíróságon és lám helyet adtak neki és visszaállították a rendes cégstátuszát.

Más. Az állami támogatás egyedi kormánydöntés alapján lett megítélve a magyar cégnek, a bányászok meg GOP pályázatokat nyertek, mint ahogy kérdésemre kiderült. Azt meg nem állította le senki. Megint kevered csak a sz@rt.

GENESIS 2010. 05. 11. 20:29
Úgy látom te is. Amit belinkeltél, hogy a bányászati cégek Dél-Afrikában valami wellness központban vannak egyszerűen nem igaz. A link "forbidden" volt, azaz sz@r. Ezért megnéztem máshogy. Hát az egy iroda-lakóépület komplexum ami a címen van. No wellness, no indigo. Irodák és lakások.
GENESIS 2010. 05. 01. 11:01
link

Na ennyit erről.....:)

link

Ezt miért nem kommentáljátok? Ja értem, biztos sz@r az egész.....:(
GENESIS 2010. 04. 18. 22:11
mert ugye te egy kormányzati körökbe ki-be járó valaki vagy ugye? vagy csak az új kormányba fogsz ki és bejárni? A jól értesültség fontos lehet számodra ha ezt ilyen fenyegetően hozod a tudomásomra. Be is sz@rtam rögtön.
GENESIS 2010. 04. 18. 16:35
Fecó, az néha nem árt ha tisztában van az ember azzal amit mond. Mert amiket írsz az egyszerűen marhaság. Először is egyik cég sincsen semmilyen "csődfelszámolás" alatt ráadásul ilyen fogalmat senki sem ismer. A Napi is megírta, hogy nincs erről szó. Az ex által oly nagyra becsült Józsa Bernát saját maga írta le. Másrészt olvass után a jövendőnek:

link

Sajnos csak a nyomtatottban van benne a teljes cikk, de az összefoglaló is sokatmondó

GENESIS 2010. 04. 18. 13:42
Szerintem se menj, mások is így lennének vele ha ott lennél
Genesis - egy álom megvalósult 2010. 04. 10. 22:18
Ha érdekel, most egyéb okok miatt éppen itthon vagyok. De már nem sokáig szerencsére, mert megyek vissza hála istennek. Ami itthon megy az még nekem is sok. Az a f@szkalap oldal nem ismeri a cégadatokat, mint ahogy te sem, így rossz a hivatkozás. A részvénykönyv ügyében pedig csak nézegesd nyugodtan a Phyl részvénykönyvét, bizonyára ott is találsz pletykára és áskálódásra való muníciót. Másrészt a Geni részvénykönyvét nem a KELER vezeti hanem ők, tehát majd akkor beszélj, ha ha a KELER-től megkapott adatokat bevezették a részvénykönyvbe és utána nem hozták nyilvánosságra a statisztikai részét, amit kell. Sokat megtudhatsz majd belőle nyilvánvalóan. Én meg nem örülök, hogy a AMAT a hírek szerint kiszáll és eladja az üzletágat, ellentétben veled. Mert mint minden esetlegesen negatív hír, az további áskálódásokra ad lehetőséget. A pucám tele van az ilyen és hasonló mentalitású emberekkel és legfőképpen azzal, hogy ezek száma a lakosság arányához mérten kiemelten magas ebben az országban. Inkább ezzel foglalkozz, mint az állandó negatív szövegeléssel, mert ez vezet az igazi csődhöz.
Genesis - egy álom megvalósult 2010. 04. 10. 19:46
Ex, a sok hülye kérdés mögé bújva csak a tájékozatlanságod erősíted. A KELER semmit sem ad át interneten, legfőképpen nem ilyen adatokat. Ha megkérdeznéd, mert én megkérdeztem, akkor tudhatnád, hogy személyes kézbesítésű kinyomtatott listákat és megadott formátumú fájlokban hordozón adják át az adatokat. A többi amiket irkálsz gyári hülyeség.
Genesis - egy álom megvalósult 2010. 04. 10. 11:57
Nagyeszű ex: Mielőtt írogatsz legalább nézd meg a KELER szolgáltatási szabályzatát. Ha 7-e a megfeleltetés, akkor a KELER 8-án délután 3-kor véglegesíti a bekért adatokat. Ami azt jelenti, hogy hétfőnél korábban nem küldi meg a Geninek az adatokat. Minden alkalommal ez a hivatalos forgatókönyv, de azt sem tudod eszik vagy isszák csak írod a hülye beszólásaidat. A másik: miért van a módosított alapszabályban a felszámolás és még egy sor más dolog? Mert miután ezt sem tudod elárulom. Határidő van az EU csatlakozás utáni Gt és Tpt változások valamint az egyéb jogszabályok nyílt társaságok alapszabályába való bevezetésének. Ezt pedig az éves közgyűléseken célszerű megtenni. Na még más, mert unom a folyamatos hozzá nem értésedet: Hülye feltételezés, hogy sose akartak volna gyárat építeni. Viszont a megváltozott helyzetben nagyon logikus, hogy nem a piacról akar pl. a Vital panelt venni, hanem maga akar gyártani és felhasználni. A factory gate ár jóval alacsonyabb, mert a profit az etanolon jön meg. Ilyen alapon, ismerve a teljes piaci árstruktúrát bizony jól számolnak. És még az is mindegy, hogy ha az AMAT esetleg eladná az egész üzletágat, a vevő nyilván továbbviszi az üzletet. Ja még valami: nem vagyok RG még mindíg és Rico beírásával ellentétben sosem voltam Genesis alkalmazott sem......
GENESIS 2010. 04. 01. 23:11
link

ex ezt nézegesd és ne rohangálj topikról topikra mindenütt mindenkit hülyítve
GENESIS 2010. 03. 18. 21:54
Szerintem kihagyod a számításból azt a néptömeget aki folyamatosan daytradel. Napi kis pénz, de minden nap. Azok a B-s részvényekkel meg egy kis A-sal dolgozva alkotják a szereplők másik felét. Többek állítják, hogy sz@rtak a dumákra és ígéretekre, a vizeletükön érezve a piacot adtak-vettek-nyertek. Viszont én nem védek senkit, mert nem tisztem az ilyesmi. Csak a tisztánlátás kedvéért: soha a boga életben nem mondtam senkinek, hogy vegye. Sem ezt sem mást. Az mindenkinek a saját döntése és kockázata. Egyszer volt egy ötletem, de akkor nem jött be. És akkor mi van?
GENESIS 2010. 03. 18. 21:38
Tényleg az vagy. Nem kicsit.

Ha azt hiszed, hogy nem szoptam ilyen sztorikkal, amíg meg nem tanultam a leckét, akkor hazudnék. Nekem a tanulás sokban van időben is meg lében hidd el. Viszont aki tőzsdézik az kockáztat, elhiszi storyt vagy nem. Biztos egy csomóan beleélték magukat a nagy lé reményében, nem vitás.
GENESIS 2010. 03. 18. 21:30
Küldjek egy kábelvágót ajándékba? Persze csak ha használnád......:)
GENESIS 2010. 03. 18. 21:26
Szóval a követés=szapulás ezerrel. Átírom az értelmező szótárban.
GENESIS 2010. 03. 18. 21:21
ex, nem vagyok a Rényi, nem voltam és ahogy elnézem nem is leszek. Egyébként észrevettem magam: képzeld vidám normális ember vagyok és a savanyúságot nem az arcomon szeretem, hanem a tányéron.
GENESIS 2010. 03. 18. 21:17
Fecó, szerinted most ki dolgozik a cégben egyébként?

A pitecust, mármint az almásat, mert azt szeretem, már régen megtalálták. A baj az, hogy megkövült és ehetetlen. Ősalmáspitecus :)

GENESIS 2010. 03. 18. 21:11
ex, nem vagdalkozni kell, hanem szorgos kitartó munkával pénzt keresni. Ehhez pedig rengeteg információ kell. Ha a 90%-a bejön, akkor nyert ügy van, a lényeg az egyenleg. Az pedig igen pozitív. Baromira rühellem amikor, igazán tényszerű ismeretek nélkül valaki belekiáltja a tutit a világba. Egyszer még elmegy, de ennyiszer? Ráadásul a kicsinyes, haragtól és sértődöttségtől csöpögő, a kevésbé informáltakat "jó tanácsokkal" ellátó viselkedés nem jó ómen. Az egész ország sajnos ilyentől szenved, ahelyett, hogy értelmesen összedolgoznának az emberek, mindenki sz@rik a másikra. Nem jól van ez így sajnos.

friss hírek További hírek