amsterdam

Regisztráció: 2009-04-21 00:07

Hozzászólások száma: 8 841

Utolsó hozzászólás: 2017-05-11 13:42


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

MOLly tulajok topikja 2017. 05. 11. 13:42
Így igaz, maximálisan egyetértek. De amikor vársz 6 évet, közben megnézi a 11K-t is, és úgy tűnik, hogy ez aztán a büdös életben nem lesz többé 20K, akkor hálát adsz az égnek, hogy nem veszteséggel, hanem minimális nyereséggel végre ki tudsz szállni. Mielőtt gondol egyet, és újra pincejáratot indít, aztán megint várhatsz 6 évet. Megjegyzem: szerintem a cég paramétereit figyelembe véve a cca. 600,- Ft/rv osztalék elég karcsú, de nem akarok elégedetlen lenni és még egyszer mondom: a bankbetétben őrizgetett pénznél nagyságrendekkel jobb befektetés volt, nekem is ez a véleményem.
MOLly tulajok topikja 2017. 05. 11. 12:59
No igen. Csak közben elszökkent 6, azaz hat évecske. :-)
MOLly tulajok topikja 2017. 05. 11. 12:58
Persze, persze... tudom én, csak poénkodtam ! :-)) Vagy xar vicc volt ? :-))
MOLly tulajok topikja 2017. 05. 11. 12:53
Úgy gondoltad, hogy 22K-ról 7000-re ??? : -DD Olyat is láttunk már.... ugyehogyugye ? :-)
MOLly tulajok topikja 2017. 05. 11. 12:23
Tőzsde ? :-) Ez nem tőzsde, ez a Szerencsejáték Zrt. egyik üzletága... nekem elég volt az idegek cincálásából, inkább kevesebb lóvé, de több nyugalom.
Luxusszálloda került Mészáros Lőrinc tulajdonába 2017. 03. 08. 17:28
#13
Ezen a cikken besírtam ! :-DDD
Végre, végre... egy tisztességesen dolgozó kétkezi munkás is vitte valamire kishazánkban. Ugyehogyugye ??? Az amerikai tündérmesét itthon is meg lehet valósítani, akármit is mondanak a kételkedők és irigyek ! Nézzünk fel hát csillogó szemmel, csodálattal és tisztelettel nemzetünk gázszerelőjére ! :-) (Az ütemes tapsot - egyelőre még - lehet mellőzni.)
MOLly tulajok topikja 2017. 02. 28. 17:24
Sziasztok Fiatalok ! Nézek kifele a fejemből, mint hároméves a kakaós tejbegrízre.... bár kb. 3 hete eladtam, de azért ezt nem gondoltam volna, úgy voltam vele, hogy békés, nyugalmas időszakot szeretnék, nem tőzsde-adrenalinos idegbajt. Ne kettyenjetek el, drukkolok a poziban lévőknek, amúgy meg itt okos nem lehetsz, max. "szerencsés". Akárki, akármit is mond ! :-))
MOLly tulajok topikja 2017. 02. 02. 15:23
Sziasztok Fiúk !

Az 1954-es VB döntőn azért kaptunk ki a németektől, mert ők három gólt rúgtak, mi meg csak kettőt. Ez így igaz.

Azért, mert az 1954-es labdarúgó világbajnokságon - a labdarúgás és az Adidas cég történetében először - a német csapat cserélhető stoplis Adidas-cipőkben játszott, ami nem csúszkált a zuhogó esőben... így nyerte meg a legendás magyar Aranycsapat elleni döntőt.
A fejlesztések mellett Adolf Dassler (az Ő nevéből ered az ADIDAS márkanév) volt az első vállalkozó, aki híres sportolókkal reklámozta a termékeit, úgy mint Jesse Owens, Muhammad Ali és Franz Beckenbauer.
A cég minden jelentősebb sporteseményen képviseltette magát, így az aktív sportolókkal tartott jó kapcsolatának köszönhetően szinte minden egyes sportág számára optimális cipőt készített.

Ez nem vicc ! :-)

Pusszi nektek - amsti

MOLly tulajok topikja 2017. 01. 25. 09:40
Szia Drága Balu, jól esik, hogy emlékeztek rám ! :-))) Azért én sem felejtek könnyen, Manolo Blahnik-om sajna sosem volt, csak emlegettem sokat, hogy jó lenne ! Ahogy kedvenc jóga-oktatóm szokta mondogatni, gazdag férj kell, nem melóhely - majd talán e mondás gyakorlatba való átültetése után veszek 1000 dolláros cipellőket ! Nagybarnamacit szintén láttam itt valamelyik nap és üdv Kexelonek is ! De befogom inkább, mert aztán megkapom, hogy a részvényről locsogjak, ne hülye női dolgokról ! :-))
MOLly tulajok topikja 2017. 01. 25. 09:20
Szia Coach ! :-) Neked is köszi a dalocskát, tetszett ! Végül ma, nyitóban eladtam.
MOLly tulajok topikja 2017. 01. 25. 09:12
Halihó Fiúkák, na én léptem, jobb a kicsi, de biztos nyereség, mint a bizonytalanság. Évek óta ülök benne, kivártam, osztalékkal együtt kb. 3x annyit kaptam erre a picinyke befektetésre, mint egy béna bankbetétben. :-)) Majd meglátjuk a hogyan továbbot.
Fultonnak köszönöm a segítséget, nem tudom és nem értem, ki és miért mínuszolta le a beírását. Szerintem ne tépjétek egymást: az élet xar, és a végén meghalsz (Douglas után szabadon), szóval gondoljatok szép és kellemes dolgokra inkább. :-))
MOLly tulajok topikja 2017. 01. 19. 17:09
Az el ! :-)) Ettől megszabadulok, és inkább valami női hobby-t választok a jövőben.
MOLly tulajok topikja 2017. 01. 19. 17:08
Köszönöm Sanka, igazán nagy segítség volt ! :-DDDD
MOLly tulajok topikja 2017. 01. 19. 17:07
Jah, Köszi ! :-) már többé-kevésbé kiguberáltam, hogy felül van egy olyan rész: "limit ár" alatta "piaci ár", majd a részletes beállításoknál lehet megadni a stop megbízást.
Mit mondjak, nem igazán hiányzott az idegrendszeremnek ez a stressz, csak ha kiültem ezt a pár évet, akkor nem szeretnék arra ébredni, hogy megint 11K, pedig közben volt 21K is ! :-DDD
MOLly tulajok topikja 2017. 01. 19. 16:57
Halihó Fiatalok ! Kb. 5 éve errefelé sem néztem, meg is lepődtem, hogy még emlékszem a nicknevemre és a jelszavamra. Közben a KBC felületét is a jólfizetett ámítástechnikusok átszabták teljesen, meg vagyok lőve, hirtelen azt sem tudom merre és hová ! :-)) Naszóval, a kérdés, hogy stop-ot ezen az új felületen hogy a fenébe kell beapplikálni ? Kéretik a gúnyos és ide nem való megjegyzéseket mellőzni, tényleg nem foglalkoztam már a tőzsdével évek óta, és felejtek.... üdv és köszönet mindenkinek !
Módosításokkal támogatja a Fidesz a vasárnapi boltbezárást 2014. 12. 02. 16:47
Nem minden vasárnap szoktam vásárolni menni ! :-) És nagyon-nagyon sokat vagyok együtt a kislányommal.
Módosításokkal támogatja a Fidesz a vasárnapi boltbezárást 2014. 12. 02. 16:12
Szerintem meg pont Te akarsz kötekedni, csak nem Pénznyelővel, hanem velem.
Tedd nyugodtan, de sajna, most ez nagyon nem jött össze. :-))
Módosításokkal támogatja a Fidesz a vasárnapi boltbezárást 2014. 12. 02. 16:04
Igen Pénznyelő, tudom, és voltunk is már mindegyikben !!! :-))
Módosításokkal támogatja a Fidesz a vasárnapi boltbezárást 2014. 12. 02. 16:01
Hát Kedves Vermeshegy ! Tudod, ma azért nem dolgozom, mert azon a településen, ahol a munkahelyem van, tegnap leszakadt pár felsővezeték a jégtől, így ott hétfő 12.15 perctől nincs áramszolgáltatás. Így nincs sem fűtés, sem internet, sem telefon semmisem... éééééérteeed ????? :-)))) És egy olyan jópofa igazgatónk van, hogy reggel 7.00 órakor körbetelefonálta a munkatársait, hogy felesleges ma bemenni robcsizni ! Mert ilyen is van, még ha ritka is. Csak szíves tájékoztatásul, ha esetleg nem olvastad volna az országos helyzetjelentést a hírekben. :-) És látod, mégsem vásárolni mentem ! :-))) Egyébként köszi a jó tanácsot, legközelebb megfogadom.
Módosításokkal támogatja a Fidesz a vasárnapi boltbezárást 2014. 12. 02. 15:47
#95
Nőként természetesen másképp viszonyulok ehhez a kérdéshez, mint a fiúk, de feltenném a következő kérdést:
1.) Miért van az, hogy ebben az országban az ún. "plázázás" a nyolcadik főbűnnek számít? Miért baj az, hogy valaki a tisztességesen megkeresett (vagy akár a tőzsdei nyereségét) szeretné kulturáltan, nyugodtan elkölteni ? Miért baj az, hogy szeretünk vásárolni ? Ez valamiféle XXI.századi jellemhiba ??? Mint a legtöbb esetben, a shoppingolásnál is a kulcs-szó: mértékkel ! Tehát nem azokról a zombi-barbiekról beszélek, akiknek az IQ-juk egyenlő az életkorukkal és valóban ezen kívül semmi mással nem foglalkoznak, de nem csak fekete-fehér létezik! Ezért bátran kijelentem, hogy igenis: én szeretek vásárolni, mint ahogy szeretek színházba, moziba, múzeumba járni, olvasni, színvonalas zenét hallgatni, autót vezetni, tartalmas beszélgetéseket folytatni a barátaimmal, ismerőseimmel, rámosolyogni a hentesre, adni a szomszéd kutyájának egy pacsit és a többi... szeretem a munkámat, a tőzsdét, és mindenek előtt-fölött-elsősorban a családomat, a gyerekemet ! Rengeteg mindent szeretek, többek közt vásárolni is - és most már baromira nem érdekel, hogy ezért ki bélyegez meg vagy ki nem !
2.) A fentieken túl - bármilyen hihetetlen - az bosszant a legjobban, hogy egy számító, undorító, egyéni érdekeket támogató, átgondolatlan és rendkívül kártékony politikai döntés eredménye lesz ez az egész, miközben és valójában olyan, de olyan nagyon leszarják a vasárnap dolgozók érdekeit, hogy arra nincs is talán megfelelő jelző. Ennyi.

friss hírek További hírek