_Petike

Regisztráció: 2005-11-28 20:14

Hozzászólások száma: 26

Utolsó hozzászólás: 2006-09-21 12:20


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 3


utolsó 20 hozzászólás

Rendőri túlkapások 2006. 09. 21. 12:20
#34
Nos, ez a baj! Az, hogy "jogállamban" élünk!

Ezalatt azt értem, hogy mindent a joggal akarunk tisztázni. Ez egy bizonyos szintig jó is. De vannak dolgok, amiket egyszerűen, józan "paraszti ésszel", vagy egyszerű erkölcsi alapon el lehetne intézni.

Tudom, most mit fogtok erre írni, de lehet, hogy én még utópiában élek, de én nem akarok olyan világban élni, vagy országban, ahol csak azért nem finghatok, mert feljelentenek. Azért nem fongok a tömegben, mert az csúnya dolog! Én ilyen egyszerűnek fogom fel a világot, és így élem meg az életem. Nem bonyolítom.

Az, hogy korábban GY.F. hogyan szerzett meg bizonyos vagyontárgyakat részletkérdés. Fontos dolog, de részlet. Ha olyan béna lenne, csak elszórta, elherdálta volna azokat. De a vagyoni helyzete nem ezt mutatja.

Várom, hogy most mibe lehet belekötni!
Rendőri túlkapások 2006. 09. 21. 11:35
#27
Lehet, hogy néhány liberális felfogású, közép-, vagy jobboldali érzelmű nem fog velem egyetérteni, de inkább vállalom a vitát, mint, hogy sok bizonytalant kifordítsanak magából.

Akit nem érdekel, ne is olvassa tovább!

Előszóként kívánom leszögezni, hogy nem tartom magam sem bal-, sem jobboldali érzelműnek. A saját boldugulásomat az én érdekeimnek megfelelően kívánom elérni. Olyan politikai erő még jelent meg Magyarországon, ami legalább 80%-ban kielégéteni ebbéli vágyamat. Így próbálom "kivülről" szemlélni az eseményeket.

Tehát, az, hogy demonstráció, tüntetés volt, van, és valószínű, hogy lesz is, ez tény. Ennek nem vagyok ellenére, sőt, ha nekem is bajom lenne, tuti én is kiállnék, lehordanék mindent, és mindenkit annak, aminek nem szégyelném. Azonban a probléma ott kezdődik, amikor az eltűrt erőszak is megjelenik.

A lenyég a mondanivalómban itt kezdődik. Amikor még iskolába jártam, és utánna még pár évig, dolgoztam személy- és vagyonőrként, így voltam rendezvénybiztosítóként is. Így tudom milyen a tüntetés a kordonon belül is. Szerveztem többezres rendezvényt is, ahol a kordonon kívül csápoltam.

Amikor valaki veszi a fáradtságot, és elmegy a demonstrációra, akkor legyen azzal tisztában, hogy mire vetemedik. Ugyanis nem mindegy, hogy egy pláza felépítése ellen emeli fel a hangját, vagy szélsőjobbosok vezetésével, káoszt próbálnak kelteni bizonyos emberek, akik eddig a határban sem voltak. És most, csak saját, önös érdekeiktől vezérelve próbálnak tőkét kovácsolni a történtekből.

Szóval, amikor demonstráció van, nagyban függ a környezettől. Ami a Kossuth-téren van, az szvsz nem demonstráció már-, hanem tüntetés. Amíg az emberek spontán gyülekeznek, és békésen, kultúráltan fejtik ki a véleményüket, az OK. Azonban ami ott történik, se nem spontán, se nem kultúrált, és egy idő után nem is békés. Az okés, hogy pár százan csinálják a balhét. Azonban minden magyar állampolgár kötelessége a törvény betartása, valamint, ha bűncselekményt tapasztal elkövetni más részéről, akkor köteles értesíteni a hatóságokat, illetve az elkövetőt visszatartani, amíg a hatóság oda nem ér. Persze ez alól van kivétel: pl: öregnéni vs. huligán. Továbbfűzve a gondolatot. Amikor valaki odamegy a tüntetők köze, és tétlenül nézi az eseményeket, effektíve bűnözővé válik. Ez elég szélsőséges felfogás, de tényszerű megállapítás. A rendőrt azért nem hibáztathatom, mert neki ilyen körülmények között nincs lehetősége, hogy különbséget tegyen ember és ember között. Amikor hozzávágnak többkilós követek, tízkilós betondarabokat, táblákat, én igenis megértem, hogy lezúzza a tüntetőket. Sőt, én még keményebben aláznám a népet. Aki ott van, az részese a történteknek. Engem nem vertek meg sosem rendfenntartók, mert nem vettem részt félreérthető helyzetekben. A sok buta ember, meg vállalja a felelőséget a tettéért. Én elismerem a rendőrők munkáját. Tudom milyen, amikor tízszeres túlérővel szemben kell helytállni. Eléggé szentimántálisnak érzem magam ebben a témában, de azért, mert voltam a kordon mindét oldalán.

Ami a legjobban fáj, az a képmutatás a teljes politikai palettán. Nincs kivétel. Hangsúlyozom, nincs. Aki józanul gondolkodik, az már rég tisztában azzal, hogy mi folyik már rég óta a hazai politikában. Mindenki tudta már rég, hogy a politikusok nem mondanak igazat. Nem feltétlenül hazudnak, de nem az igazat mondják. Nem értem, hogy ez miért ilyen nagy hír! Tudjuk, hogy egyik orvos sem kap és fogad el hálapénzt, mégis mindegyiknek adunk. Ez a dolgok rendes menete. A másik állságos dolog, hogy a jobboldal már másik elvesztett választása után, még mindig kiskapuk útján vissza akar térni a hatalomba.

Itt nekem úgy tűnik, hogy van egy gazdag miniszterelnök, akinek alamizsna a miniszteri fizetése, fel sem veszi azt. (Ilyet már csinált egyszer valami idióta a történelem folyamán, valami Széchenyi nevű ürge - ha tévedek bocsi.) Így az elnök független, függetlenebb, mint az összes eddigi vezető volt. Nekem úgy tűnik, hogy a többi vezető "megélhetési politikus" volt. Amíg nem volt politikus, nem volt vagyona. Az idő alatt szerezte meg. Na, tudom, persze, most sincs vagyona. Egy watrburgja van, meg 20m2-es panellakás, felének a fele. Azonban miniszterelnökünk pénzt és tapasztalatot szerzett a magánszférában, és csak ez után lett politikus. Nekem itt gyanús valami.

Nem folytatot, mert már így is k***a sokat írtam, és elvesztettem a fonalat. Bocsi, ha megbántottam valakit, de kívülállónak érezvén magamat vettemedtem erre az írásra!

Puszi Mindenkinek!
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 09. 20. 09:55
Köszönöm a választ, majd utánna nézek!
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 09. 18. 13:13
Tsá?

Tisztában vagyok vele, hogy "off topic", amit most írok, de kérem ne, ismétlem ne nagyon "sziggyátok" a felmenőimet.

Honnan tudom meg a BÉT honlapján, hogy a magyar búzával a BÉT a közelmúltban, "x" napon milyen áron kereskedtek.

Köszönöm a válaszokat, és még1x bocsi...!
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 08. 28. 08:23
Azt elfelejtettem írni, hogy "gazdinak" nem kell beírnia, mert már ugye mindannyian tudjuk:

"MENEKÜLÉS"

:-)
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 08. 28. 08:22
Profitgazdag, izgalomteljes, hajtépős hetet mindenkinek.

Aki már felébredt, és érez magában egy kis ambíciót, attól kérem, hogy fejtse ki a véleményét mi várható a héten. (Konkrétan és igen zártan a humira nézve.)

Üdv Mindenkinek!
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 08. 21. 10:30
Eztet mostan tanáltam, de nem tudom megnézni a linket, lécci vki csinálja meg, aki tuggya...!

Köcsögöm széken! _Petike

"Bennfentes" Humet-eladás

link
Nekem is van varázspálcám 2006. 06. 16. 15:33
#4
Wazzeh, mijen témaez itten?
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 06. 09. 13:49
Wazze, még nem olvastam el, csak nézegettem a táblázatokat, így munka mellett, de vannak benne nekem teccõ dolgok is.

Mindenki tudja a vezényszót? Naaa?

!!!MENEKÜLÉS!!!
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 06. 09. 13:46
link

:-)

ICA 4 ever...
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 05. 02. 09:33
Most találtam!

link
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 04. 28. 14:14
#73
Se üveg, se kendő.

Most úgy érzem, hogy fél-egy évig ülök benne, és majd akkor meglátom, jó, vagy kevésbé jó döntést hoztam!

Addig remélem és bizakodom!
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 04. 28. 14:07
#71
Nos, kedves HUMET tulajok...

Most már én is elmondhatom magamról, hogy közétek tartozom. Ha nem is vagyok olyan ügyes, okos, jövőbelátó, szép, és stb..., de már humim!

És az csak az enyém, csak az enyém, és csak....

Ez már a skizofrénia jele!!!

:-)
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 04. 28. 13:04
#68
Csak osszejön nekem az 79Ft-os bevásárlás...

GO-GO-HUMI
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 04. 28. 10:40
#60
Kedves DOCSA!

Köszönöm az őszinteséget.

Bluechip-ekben ültem egy kicsit, nagyon jó tanuló időszak volt. Most pont azért szálltam ki onnan, mert bízom a jövőben, fortunában, stb...

Tőkeáttétről még nem is hallottam, nem is tudom eszik-e, vagy mossák... :-)

Humiről gyűjtöm egy ideje az infókat, és mai határidővel be is kívánok vásárolni belőle.
Humet szerződések, 2006Q1 2006. 04. 28. 10:27
Köszönöm DOCSA a jó tanácsot. Nem akartam áthozni chip-eknél szerzett tapasztalatomat, de tény, hogy most speki papírral akarok kezdeni valamit.

Jó, hogy kapok ilyen infókat, bízom a NAGYOK ítéletében, és ma bevásárolok, csak még nemtom, hogy mikor.
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 04. 28. 10:25
#58
Nem is vagyok annyira businessman...!

Mint írtam, csak kisbefektetőnek tartom magam. Keresek, kutatok, hátha a NAGYOK között én találok magamnak valamit a piacok piacán.

Nem vagyok broki, csak valaki, aki szeretne egy pici megtakarított zsét a forgatni, oszt jó napot!

:-)
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 04. 28. 10:19
#56
Akinek most van még humija, amit 1 évvel ezelőtt, még 30Ft alatt vett, az most nem akarja nekem háromszoros áron 75-78Ft-ért átadni.

Kezdésnek tuti vennék egy 1k-s pakkot.

Na, ki mit szól hozzá?
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok 2006. 04. 28. 10:03
#53
Vevő lennék, szép szál gyerek,
az ár magas, így nem veszek.

Ha lentebb menne az ára,
be is vásárolnék mára.

:-)
Humet szerződések, 2006Q1 2006. 04. 28. 09:56
Én vennék, de egy jó akaró, tanácsadó szándékkal zt írta nekem, hogy 50-70Ft között vegyek ilyet.

Mivel ez az árfolyam szvsz egy ideig nem jön el, így várok, amíg 79+-2Ft közelébe érünk.

Akkor én venni fogok.

Ha nem, akkor így szállok be. :o)

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek