Tzsani

Regisztráció: 2020-08-18 19:34:09

Hozzászólások száma: 2

Utolsó hozzászólás: 2020-08-18 19:48


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? 2020. 08. 18. 19:48
Szánalmas, hogy az emberek egy része valóban elhiszi, hogy ér bármit is pár digitális karakter. Aztán majd egy nap arra ébrednek, hogy az államok megunták a játszadozást és összehangoltán betiltják a francba másnaptól.
Majd akkor meglátjátok, mennyit ér. Semennyit. Ez egy kollektív hallucináció, de amíg kicsi marad, addig nem foglalkoznak vele sokat. Így viszont sajnos marad ez a környezetszennyező butaság, mert az áramot zabálja meg áll a rendszerben a rengeteg vas.
Lakás/Ingatlan árak topik 2020. 08. 18. 19:42
Szia! Mai hír egy vezető hírportálon, hogy már az legnagyobb ingatanos oldalon is jól mérhető az olcsóbb lakások aránya. Pedig még moratórium van, meg még mindenki azt hiszi, hogy gyors kilábalás lesz.
Egyszerűen nem értik, hogy a mostani pénzügyi és termelési rendszerek alapvető jellemzője a hullámzás. Ez mutatkozik meg az ingatalanárakban is.
Páran azt hiszik, hogy befektetési célból vesznek majd az emberek üresen álló lakásokat, hogy hátha később többet fog érni, de ez nevetséges. Pontosan azért ülnek az emberek a megtakarításon, mert nincs értelme se ingatlanba, se részvénybe tenni. Utóbbi egy szerencsejáték manapság már, erről is volt cikk nemrég. Nagyon sok sportfogadásos felhasználó vándorolt át a tőzsdére, a nagyoknek meg ez csak munka, hogy rángatják.

friss hírek További hírek