Goldi.

Regisztráció: 2020-11-01 07:58:20

Hozzászólások száma: 838

Utolsó hozzászólás: 2021-04-23 09:20


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-03-18 07:08-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topikban - 2021-03-31 09:47-ig (4 nap, 23 óra, 0 perc)


A moderálás a "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topik #449 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 09:20

Szerintem is egyre nehezebb lesz leváltani, de abban már kezdek bizonyos lenni, hogy nem is érdemelnek demokráciát és egy demokratikus vezetőt a magyarok.
Egyszerűen még nem fejlődött ki az értelem annyira, hogy beférjünk a demokratikus társadalmak közé.
Oroszok, Kína, törökök példaképek, éppen azok az országok ahol korlátozott a szólásszabadság az emberi jogok, napi szinten történnek politikai irányítással végrehajtott gyilkosságok, megfélemlítések.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 09:09

Gyurcsány nem fog labdába rúgni még akkor sem ha az ellenzék nyer.
Orbánék leváltása a legfontosabb, minél tovább hatalmon maradnak, annál tovább fog tartani az ország regenerálódása.
Az viszont igaz, hogy én is szívesebben látnám 2022-től Orbánt még 4 évre, csak az miatt, hogy abban a ciklusban minden ki fog csúcsosodni és ha már szar, akkor az legalább érjen nyakig.
(2026-ban már nem biztos, hogy demokratikus választás lesz)
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 08:57
Nekem az tűnt szakszerűtlennek amikor a térköveket szedték fel a tüntetők és azzal dobálták a rendőröket.. Több száz rendőr is megsérült, közöttük is voltak súlyos sérülések, csonttörések.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 08:51

"olybá tűnik, hogy szerinte teljesen rendben volt a szemkilövés, a lovasroham, a könnygáz, a viperázás, sőt az is, hogy Révész Máriusz képviselőtársát véresre verték."
Egyébként a rendőri kemény fellépés az szerintem is rendben volt, ami viszont nagyon nem volt rendben az az, hogy ennek az erőszakos tüntetésnek a felbujtói, akik miatt ilyen brutális következményei lettek ennek a tüntetésnek, utána nem lettek felelősségre vonva.
A 2006-os tüntetések felelősei a Fidesz, Orbán teljes felelősségével és az akkori jobbik Vona felelősségével.
A tüntetéseken sérült személyek, ennek a két pártvezetőnek köszönhetik az akkori erőszakot és az ehhez kapcsolódó erősebb rendőri reakciót is.
A tűz gyújtásért mindig a gyújtogatót terheli felelősség a tűzoltókat lehet hibáztatni, hogy nem megfelelősen végezték munkájukat, de ha nincs gyújtogatás, akkor nem kellenek a tűzoltók sem. Röviden ez történt 2006-ban és nem lehet elítélni a rendőrök munkáját sem.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 08:28

Az is lehet, hogy érzi a társadalmi feszültséget, amelyeket az induló áremelések fel tudnak gyorsítani és keményebb rendőri fellépéseket is valószínűsít, ezeknek a feszültségeknek a tompítására.
Érdekes jövő elé nézünk az biztos.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 08:25
Érdekes, amikor egy politikus elkezd őszintén beszélni annak ellenkezőjéről mint amit eddig állított az általában azt jelzi, hogy bebukta az eddig hangoztatott politikáját és ráadásul minden területen.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 08:18
Engem éppen az ellenkezőjéről győztél meg eddigi írásaid alapján.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 08:01
Igaz, eddig a felhatalmazással csak az előkészületek lettek megteremtve, most újra lehet nyitni az ajtókat a további lopáshoz.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 07:54

"Kossuth rádióban beszél Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnöke."
Ilyen már nincs Mutyisztánban! Helyette vannak zsebrádiók és zseb-TV-k.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 07:08

"A vadjuhok Európa legkeletibb határától Észak-Indiáig, Nyugat-Kínáig és Nyugat-Mongóliáig, valamint az oroszországi Putorana-fennsíktól egészen Kamcsatkáig előfordulnak."
Milyen érdekes, még ez is passzol... az illiberista társadalmakat általában ezeken a területeken lehet megtalálni. Az már felettébb is érdekes, hogy mennyire kötődnek a vadjuhokhoz/vadbarmokhoz.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 06:58
Gyönyörű fogalmazás!
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 06:57

"Na, csak várjatok, mi lesz nálunk, ha a mi vadlibsijeink nyernek."
Mészárosok, helikopter Tónik, Szíjártók,Tiborcok, Lázárok, Orbánok, még a teljes vagyonelkobzás is kevés lenne nekik!
Lázár egyébként kifejezetten tetszik, hogy először tagadta a kastélyt, utána megszégyenülten elismerte.
Állampapír ma, 06:19
#81

A legnagyobb veszteséget a forint értékvesztése fogja jelenteni a forintban takarékoskodóknak.
A jövőben ki kell csengetni a letelepedési kötvények befektetőit is, ők azok akik biztos, hogy kiveszik a pénzüket kamatostól és nem fektetik újra ide.
Az állampapírok kamataira, néhány év múlva több mint 3000 milliárdot kell kicsengetni + kifizetni azokat akik nem fektetnek itt be újra.
Rengeteg minden látszik még a jövőben amelyek több ezer milliárdba fognak fájni...
Szerintem nagyon elrontották és ezt a forint árfolyamában/értékvesztésében fogjuk látni.
A választásokig tartani próbálják a forint értékét, persze ez sem biztos, hogy sikerülni fog nekik, utána viszont záporozni fognak a pofonok a forintra.
Állampapír ma, 05:58
#80

Kifizetni kitudnak minden forintos számlát vagy lejáró állampapírt, ha nem ezt tennék akkor az részleges csődöt jelentene. (szerintem egyébként a hitelmoratóriummal már részleges csődbe is került az állam, mivel a hitelek törlesztését teljesen felfüggesztették. Ez más országokban úgy történt, hogy az adós nem fizetett, de az adott ország törlesztette a hiteleket a bankok, hitelnyújtók felé, így más országok nem is kerültek részleges csődbe, csak mi magyarok.)
Forintot bármennyit tudnak nyomtatni, ezért a kifizetésekben nem is lehetnek fennakadások. A forint gyengülő árfolyamában éppen ez a nyomtatás látható és azok is rosszul fognak járni akik mondjuk 365-ön eladták az eurót és állampapírra váltották.
A forint a jövőben is tovább fog gyengülni és ráadásul nem is kicsit.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 18:12

Nem váltják szerintem azonnal devizára, kapsz egy qr kódot bemásolod és már mehet is rá az utalásod a pillanatnyi kriptó árfolyam alapján. Pár perc és már viheted is pl.az aranyat...
Nem tudom miért tartanak sokan a kriptóktól, szerintem a tőzsde és a hagyományos devizák már halottak, túl bennfentes lett minden és magas a hozam-kockázati arány a befektető hatalmas hátrányból indul.
Elmúltak azok az idők amikor még lehetett keresni a vállalati papírok összességében. A politikusok, multik ezt is elérték, tönkre tették.
Kriptókban meg könnyen tudtok többszörözni is, mivel egy folyamatosan növekvő piacon vagytok, bankoknak, politikusoknak nincs rá hatásuk.
Nem értem miért féltek az újtól, nekem a kriptó piac rengeteget adott. (és mindenkinek adna)
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 16:46

BTC.
Tudni kell, hogy az osztrákoknál 10000 eur-ig anonim módon lehet aranyad venni és eladni. 10000-től 50000 eur-ig is csak lakcím és személyi, de tulajdonképpen ezzel sem nagyon foglalkoznak. 50000-euró-tól kell a pénz eredetét is bizonyítani.
"Ismerősöm" már vett így és ráadásul többször is és Bitcoinban utalta az összeget a megadott számlára..
Tetszenek nekem ezek a kriptók, főleg, hogy szinte minsen aranykereskedő elfogadja a BTC-t és az ETH-t is.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI csütörtök, 13:58

Ajánlom felfogásra mikor a potrohos azt mondta, hogy a forint gyengítésével tulajdonképpen kilopják a pénzt az emberek zsebéből!
Orbán hazudozásai meg sem közelítik az Öszödi beszédet! Remélem felfogtad.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI csütörtök, 13:29

Tévedésben vagy, Orbán megosztásra gyűlöletre épített rendszere az amivel sokan nem tudnak egyetérteni.
A rengeteg hazudozás amit művelnek, ez sem fér bele sokaknak.
A gyomorforgató és hányingerkeltő médiarendszert szintén nem lehet elfogadni.
A jogállamiság lebontása sem fér bele mindenkinek, példa erre az Elios ügy... ugye a magyar törvények előtt nem mindenki egyenlő.
Az adórendszerük, hogy jó vagy rossz ez csak csepp a tengerben és, hogy hiteltelenek ez is tény.
Orbánnak mennie kell, ez nem kérdés! Felépített egy gyűlöletre, kifosztásra épített rendszert ami csak az Eu. transzferek beáramlása miatt működik. MÉG!
Bízom benne, hogy az áremelkedések meg fogják tenni a hatásukat, úgy látszik sajnos, csak így fog észhez térni a társadalom.
Fidesz újra győzni fog ❤️ csütörtök, 12:34
"Elég csapzott családi élete lehet ennek a Semjénnek, hogy minden éjszakáját a Parlamentben tölti. Tegnap éjjel negyed tizenkettőkor, majd féltizenkettőkor is benyújtott egy-egy törvényjavaslatot. Most csak a másodikról ejtenék néhány szót, mert azzal rohadtul alávágott a főnökének. Eszerint őszig meghosszabbítanák a most is érvényben lévő veszélyhelyzeti intézkedéseket. Miközben folyamatosan arról szól Orbán propaganda hadserege, hogy milyen fantasztikus csatákat nyer a vírus ellen a “főnök”, akkor most mi van? Ezek az adatok mégsem valódiak? De ez csak a kisebbik probléma. A nagyobb az, hogy miközben mindenféle, a világon terjedő vírusvariánsoktól félti a dolgozó magyar népet, aközben a “führer” Európa minden szegletéből ide akarja a csődíteni a stadionokba a szurkolókat. Értem én, hogy Semjén az ellenzéki előválasztásokat akarja meghekkelni, de közben alávág a főnök álmainak? Nem lesz ebből baja? Vagy nem ismeri azt a régi mondást, hogy közösülni meg szűznek is maradni egyszerre nem megy!"
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI csütörtök, 12:26

Nézz már körül, hogy milyen szennylapokból idézel, legalább az legyen furcsa, hogy egyetlen pártatlan irományt sem lehet felfedezni a hazug cikkjeikben.
A potrohos csuti egyik legnagyobb bűnének tartom, hogy olyan médiarendszert épített ki, ami kimeríti a gusztustalan és hányinger fogalmát is.
A csuti potrohosnak buknia kell 2022-ben és helyére mindegy, hogy ki fog kerülni.

friss hírek További hírek