BrianW

Regisztráció: 2019-11-05 12:43:20

Hozzászólások száma: 4

Utolsó hozzászólás: 2020-11-10 11:42


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

A fidesz elcseszte az országot. 2020. 11. 10. 11:42
Nem voltak felkészülve a sok levélre, amit kézzel kell kibontani és hitelesíteni (például megnézik, hogy a jogosítvány aláírás egyezik-e a szavazaton levővel - ez minden levélnél pár perces, de több is lehet, sok amcsi filmben mutatják azt, hogy a rendőrség késve kapja meg a jogsi adatait). Maga a helyszíni szavazás elektronikus, csak gombokat kell nyomkodni, az eredmény azonnali, de mivel nincs még távoli, elektronikus szavazórendszer, mint pl. Braziliában, ezért itt az emberektől függ a számlálás sebessége. 2016-ban pár millió ilyen szavazat volt csupán, most ennek a tízszerese vagy több.
Országos méretben, ennyi különböző pártállású ember esetén gyakorlatilag kizárt, hogy csalás legyen. Ez olyan, mint a "hamis" Holdra szállás, ahol 400 ezer embernek kellett volna hazudnia egyszerre, hiba nélkül.
A fidesz elcseszte az országot. 2020. 11. 10. 11:35
Neked van fogalmad arról, hogy működik egy másik ország? Lassan 20, de lehet hogy 30 éve így van, ott a "goebbels" média (Kövér Laci bácsi szerint ez van külföldön - mondta az M1-ben, ahová az egy KariGerin kívül senkit sem engednek be, hiába akart bemászni) jelenti be az eredményeket, tudtad? Mindig.
Így volt ez 2016-ban is. Ott van olyan bíró, aki republikánus és mégis a republikánus elnök ellen mer dönteni. Ne csak a mi porszem országunkból indulj ki, tanulj másoktól, és hidd el, az egyes államok presztízskérdést csinálnak abból, hogy NÁLUK nincs csalás (nem úgy mint itthon, ahol talicskával dobták ki 2018-ban az MSZP és DK szavazatokat egy kisvárosban, egy számlálóbiztos mondta a fiának, aki az én munkatársam volt).
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 11. 05. 13:05
Amerikából jöttek már terroristák? Nem. Viszont rengeteg török jött az EU-ba és robbantott. Ezért nem kell a CEU-t nézni, fidesznyik!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 11. 05. 13:03
Azt a táblát, amiről beszélsz, már nem tudta felmutatni, csak a helyéről.
Egy valamit nem értek a fidesznyikek esetén: amikor nyilvánvaló hazugságon kapják őket, mint például Origo sokszoros sajtó helyreigazításai, akkor miért nem jajgatnak, hogy a független Origo már milyen? Aztán jön egy, azaz EGY független képviselő, aki CSÚNYÁN BESZÉLT (óvónéni, Ákos csúnyán beszélt!),  és nem patkányozó Zsoltnak hívják, és máris a sajtó szabadságáért kiáltanak, mert a többi orgánum nem hozta le a csúnya beszédet! 
Nézzetek már magatokba! K.rva sok milliárdot költöttetek migráció ellenes plakátokra, tévé reklámra és egyetlen kicsi képviselőtől betojtok? Húszan kell, hogy lefogjátok? Miért nem lőttétek ott helyben agyon, mint Putyin tenné? Vagy kapjon el rákot valami baromi ritka nehézfémtől! Ennyi pénzetek van, és csak erre a lökdösődésre futja, mi? Buta, tehetségtelen, képzelőerő nélküli, hájas öregurak csenevész bandája vagytok, olyan, mint a Döbrögi gazdátok!
Ennyit a független újságírásról, inkább menj az Origo-ra és beszélgess magaddal.

friss hírek További hírek