Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Reggel egy picit játszottam vele. Most lehet jobb az óvatosság YOLO-LAND-on, elég nagy leöntések vannak, persze a bátrabbaknak lehet most kell beállni pl. LAES-be.
Na, ma pont ugyanaz történt, mint múlt csütörtökön, nem birtam kivárni a jó beszállókat és messze túl korán léptem. Lehet belehergeltük magunkat kicsit némi beragadásba.
Szerintem most is az lesz, hogy megvárom amint nullába megy a most még enyhe minuszos csomagom (ONDS, RCAT, IDAI, RUM, NNE), kidobom őket és hétfőn mindegyik fut negyven százalékot.
Hat igen, nezni kell ehhez a mufajhoz a klasszikus NDX daytrade iranyt is. A yolo lista akkor jo longra, akkor van hatszel, ha NDX es SPY is abban az oraban epp felfele megy. A yolo listat a Barrons DATA menupontbol masoltam ki, ott folyamatosan updateoljak napkozben.
Valami opciós szkennerre nem akartok előfizetni? Ha ilyen nagyon volatilis usa részvényeket akartok trackelni, nagyon jól jön. Egyrészt mutatja a napi mérleget (tide) percre pontosan: eladott put opciók és megvett call opciók aggregátumából kivonja a megvett put és eladott call opciókat, ha pozitív az bullish, ha negatív az bearish Másrészt ki lehet vele szűrni nagy out-of money rövid lejáratú opciós trade-eket (order flow), amikor valaki többmillió dollárért vesz hamarosan lejáró opciót.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.