Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Tippem szerint fel fogják építeni “komoly” mediaplatformmá, de most nagy hullámzás megy benne, de érdekes mód elég kiszámíthatóan. Hétfő-csütörtök nyitás magasan, rögtön le, 6-7 környéken fel (ebédido) aztán le. Néha meg pár dollár beszakadás vagy ugrás minden különösebb ok nélkul. De például fehérházi sajtótájékoztatóra széket keptak első kérdezéssel mint minicég. Meg elég nagy nevek részvényesként. Meg hivatalos fehérházi csatorna indultbrajta. Nem egy youtube kaliber de isten tudja mit akarnak építeni mint feltétel nélküli trump tamogató médiacég. Én tartom, meg napizok is vele, utóbbi eredmenyesebb, aztán ki tudja a következő jelentésukre kiváncsi vagyok hátha bevétel is lesz, megha nem is nyereséges egyből. Pozitív meglepetés nem nagy kihívás az eddigiekhez képest :D Én tartom aztán kiderül. Ha bejon az lendületes lesz szerintem.
Ki tudja? Sokan mondják már túl sokat ment de sztem anno Bitcoin nál is ezt mondtak 10-20-50 dollárnál azt mivé fejlődött! LITM az is egy rejtély, hírek óta csak esik
Itt a fórumon Banditának és Nomadnak van még emlékem szerint, volt 1-2 köröm benne. Ha jön valami Trumpos médiás hir, fel fogják spekázni, de nekem már nem fűlik hozzá a fogam.
Ezt az ARQQ-t már nagyon unom tartani, minimális forgalommal monotonon esik vagy két hete, már a stocktwitses hülyegyerekek verbális pumpálása is elmarad, nemhogy a korábbi megbizható visszahúzás. Higitottam kicsit 17 alatt (nyilván annyit sem ér ténylegesen, illetve ki tudja ezeknél a kvantum vackoknál).
Azert a mai yolo kiralya AMOD volt, +178%. En elszurtam a tradet, ugyan jol vettem 3.26-on az elso percben, de tul koran eladtam. persze sejthettem volna, (mert valami AI ceg), hogy van benne tobb kakao.
RGTI-ben az a jó, hogy nagyon likvid, ritka, hogy egy beverés után nem pattan vissza legalább néhány százalékot. NNE-t vettem (bővítettem) a nyitáskori lecsapásban, eddig még ok, de nem igazán meggyőző. A többi részvényem csendben döglődik tovább
Végül vissza tudtam venni az ONDS-ot 1.88-on délután, nemrég adtam el, de igazából nincs most bennem a YOLO lendület, várnék egy bezuhanást rövidtávon (oszt lehet még sem jön), ARQQ-ból szeretnék kimászni, már iszonyatosan régen meg van, nyolc, vagy akár kilenc kereskedési napja, ami egészen borzalmasan sok.
Azon kívül, hogy én kiszálltam belőle pénteken (amit meg visszavettem volna, azért nem jött le értem) nincsen tudtommal, ideje volt már a felengedésnek. Talán valami konferencia jön, ahol fellép a CEO
UMAC, PSQH, SMCI figyelo pakkokat megvettem, az elso ketto kb 170M cap, mindkettoben donald trump junior a board tagja. chart alapjan jonak tunik az ar, fundasan borzaszto draga. trump jr kb lölö szintu szellemi langoszlop, de megjelenese sok mutyit, hatszelet jelent. a hirek ota mindketto csak duplazni tudott, tartjak a szintet.
SMCI fundasan tul szep, hogy igaz legyen, kedden jelent. 30 alatt szerintem be lehet ugrani, fel fog menni 40-ig keddig.
Lehet mert ma is jó a forgalma a nagymenőnek kiáltott Ionq forgalma gyengusz de a DWave is megyeget egyszer csak elszáll amióta beírtam 13% plusz igaz amcsiban ez nulla
Igen most látom Van viszont 2 másik Egyik az elektromos autók aksija éles tartalma hosszabbítása a cél Másik uránium más elemek bányászása ( de ígértek egy jan 31 ig bejelentést nem jött ki)
Ezt a piacot sajnos nem szabad magára hagyni (pláne nem hétvégén), péntek este centikre voltam attól, hogy mindent szépen lezárjak és full cash a játszós részen, de még volt pici mínusz, így nem volt kedvem, 20 után már nem néztem rá. Most meg agyalhatok, hogy érdemes -e kiülni, vagy ez most kicsit tartósabb hiszti lesz, mert a piac jelezni ajarja rosszallását Trumpnak
Kb ahogy vartam vártuk a phil76 haverral de lesz még tegnap is azt indulunk az égbe Azt hiszem vaczak ur írta egyszer h nek a rigetti a leg dehogynem 😀🤣 Majd 2-3 év múlva sok split után kb egy 2-3000 x hozam De DWave is meg fog lódulni, az IONQ ami lassabb lesz szerintünk De kik vagyunk mi? nulla kis hangyák
A megszokott PDYN és LAES mellett CYCN-ben volt egy kis köröm, valamikor régen került a figyelőlistára, most meghúzták, különösebb okot nem látok. Az nem megy a fejembe, hogy 12 százalékos RGTI emelkedésnél az ARQQ mitől nem tud menni szinte semmit sem
ha a megrendeles mar iden teljes gazzal porogne, akkor talan fair aron van, de azert elegge be lenne diszkontalva mar nehany masik szerzodes is. tekintve hogy mennyire leszarjak a gyartas temat, igy nem hiszem, hogy iden barmivel keszen lesznek, nulla bevetel, marad a szenvedes, lehet tradelni, aki meglatja a mintat
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.