Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Nem hiszem, hogy scam lenne, persze hogy jelenleg ténylegesen mennyit ér a meglengetett rendelés alapján, azon lehet töprengeni. A szektornak papírforma szerint fel kell futnia idén.
annyira simlis a ceo, hogy a kozelebe se megyek. iden nem szamitok bevetelre a cegnel, a katonai szerzodes sehol sincs meg alairva, gyartasuk nulla, nincs cfo, nincs cto, lofasz sincs. nagyon budos az egesz
ONDS remélhetőleg lassan fordul, mondjuk hír nélkül ilyen kicsi forgalomnál sokra nem megyek vele. NNE-t szemmel láthatóan ma se tudok venni 30 alatt, ahogy szerettem volna..:) Egyebekben a puskapor nagy részét a FED környékére, utánra érdemes tartogatni azt hiszem.
A pénz most a nagy mamutokba megy, de elég mesterséges szaga van, ahogy a small cap tech-et beadták egyszerre. Az elsô kört még nyerôben zártam, a másodikba ragadtam be, pedig a harmadikba szoktam..:)
Én már a tegnapi vételek többségét el is adtam (beleértve kevéske NVDIA-t 118-ról, mert soványka volt az afteres/pre-marketes felpattanás és azóta csúsznak vissza. Persze simán lehet, hogy a rendes kereskedésben majd újra erőre kapnak.
Ma a legtöbb small cap AI YOLO-zni fog a tegnapi zuhanás után. Legalábbis én tegnap erre vettem fel pozíciókat. De akár NVIDIA és társai is nyithatnak szépen. (Nem tanácsadás bla, bla)
Igen, abszolut igy van: A Yolo trade foszabalykent az emelkedo NDX piacok napjan mukodik jol. Tegnap, az eso gap-down utan nem hozott vegulis semmit; de azert bukni sem kellett, van stoploss. A vegen a chart ilyen lett: . https://imgur.com/a/dHVsBe0
Ma szerintem egy durva lerántás utáni rövid visszapattanásra lehetne játszani a nagyobb forgalmúaknál, de azt nehéz elkapni. Bosszúból vehetek NVDIA-t, hogy ezzel kivégezzem a részvényt, hálából a múltkori kvantumos mészárszékért...:) Én most is nagyobb esélyt látok arra, hogy megveszik majd estére/holnapra az esés nagy részét és nem a kínai startup ki tudja mennyire hiteles eredménye lesz az US tech szektor fekete hattyúja. Legfeljebb Trump bejelent újabb 500 milliárdot.
A Yolo cegek ma nagyon furak, eleg jo gap-up van par cegnel, de azokbol legalabb fele reszben mar vissza is korrigaltak. Egyelore ezek neznek ki a legjobb gap-up indulasnak: -TVGN boitech, microsoftal egyuttmukod -HOLO, Ai deepseek modellt hasznal -ETNB biopharma, maj betegsegre gyogyszer
János intő szavára hallgatva,én ma mindenképpen hanyagolom YOLO papírokat! -4.2% NDX futi esést talán megvesznek, de jól kellene elkapni valamelyik közepes vagy nagy AI céget
A kínai AI para zuhanást elég agresszívan elkezdték megvenni, RGTI-ről pont lemaradtam, az elmúlt egy órában feljött több mint egy dollárral. A nagy kérdés, hogy a rendes kereskedési időben újra beverik -e az egész szektort (szinte biztosra veszem, hogy a mostani felpattanáshoz képest lesznek ma az AI, kvantum, stb. cuccok olcsóbbak délután, de lehet, hogy megveszik az esés nagy részét estére). Mondjuk rá is férne egy kis olcsósítás a YOLO sztárokra.
Nagy cegek yolo tradelese . 1)Mi itt foleg a hirre elesen felugro, gap-up cegeket tradeljuk naponta. Ezek tulnyomoreszt kicsi cegek, jellemzon 10-100m$ kapitalizacio, es annal jobbak yolo-ra, minel nagyobb aznapi gap-up ugrasuk, es minel volumenjuk. A volumen ugrast az elso 5 percben mar lehet jol latni. PL. multhetrol VNCE igen jo yolo trade volt, a nyitas utani elso oras volumenje a szokasos 50k-rol a gap-up utan 30M-ra (!) ugrott. Es 9:45-->10:15 kozott 4.1-->5.4 emelkedest produkalt. . https://imgur.com/a/DZqC8cb . A yolo ceget 10:10 utan el kell felejteni: 10:10-kor kilepni, vagy hagyni a stoplosst mukodni. A kis cegek a piactol 20perc figyelmet kapnak, tobbet nem, es aztan masnapra el vannak felejtve. . 2)Amde, nagy cegek Yolo tradelese ugyan hasonlo alakzatos chartot mutat, es a szokasos yolo trade is igen jok (de relative kisebb potencial). . De ezek nincsenek masnap elfelejtve, a financial media sok cikket ir roluk, es ezert masnap nyitastol is ujabb rallyba kezdenek. Ez a "visszhang" rally idoben sokkal lassabban zajlik le, 2-3 napig is emelkednek egy meretes (legalabb 4-5%) indulo gap-up nap utan. Jo pelda a Netflix gap-up a mult het keddrol. . https://imgur.com/a/jsSX8Yr . Egyebkent hasonlo volt a mostanaban a Delta es a GE Aerospace chartja is a gap-up nap utan.
GOEV 1 hete chapter7, illett volna ezt figyelni, mert kiveteln nelkul minden egyes csodos szarban van meg egy utolso rangatozas ami +100% +1000% kornyeken mozog :)
A Nisun International Enterprise Development Group Co., Ltd. egy befektetési holdingtársaság, amely technológia-vezérelt integrált ellátási láncot és pénzügyi megoldásokat kínál a Kínai Népköztársaságban. Kis- és középvállalkozások finanszírozási megoldásait kínálja.... Köszi az újabb tippet, bele is vettem : )
NISN, kinai tokomtudja mifele ceg, de extrem alulertekeltnek tunik es nagyokat tud emelkedni. Mivel kinai, igy 100% hogy csalo hazug ceg. Spekire erdekes lehet.
Elnézést, ezt el kell mesélnem, mert komikus (hogy tragikomikus, vagy sem, még elválik). EVAX-ban lehoztam az átlagom 7.49-re. Elkezdték felpumpálni, 7.48-on HALT-lett. Mivel felfelé ment, gondoltam ok a dolog. Újraindult a kereskedés, néhány másodpercen belül egy dollárral lejjebb volt az ár, esély sem volt eladni. Újra felpumpálták, és most 7.47-en állt meg a kereskedés, pedig már szabadulnék..:)
Nekem a banki kondíciók miatt jók, de lehet, hogy akkor tőzsdézésre mást fogok használni. Régen jobban lehetett velük alkudozni egyébként, most ez a "tetszik, nem tetszik, ez van" hozzáállás van kb.
Ja ez szomorú. Szerintem sok ügyfelet vesztett már az erste meg a kh. Nem tudom miért nem tudják lejjebb vinni az árakat. A kartellezés már nem játszik mert ott az ib meg a lightyear is a tbsz-el a piacon, szóval nem értem mi a bajuk ezeknek.
Köszönöm Neked is! Minimum 7$, online ügyfélként 0,35%, fiókosként 0,45% a jutalék, napon belül annyi a "kedvezmény", hogy a 2. jutaléknak "csak" a 25%-át számolják fel. Épp most próbáltam szkanderezni velük, de azt mondják, hogy a 7$ a náluk tartott összeg nagyságától függetlenül mindenkinek 7$. És igen, ez azért fáj, mert nem játszom nagy tétekkel.
Talán a magas díjak miatt is alkalmatlan kis pozikkal napon belül játszani. Nem tudom most milyen árak vannak ersténél de kbc-nél annó 7-8 dodó volt, az oda vissza már 16$. Pl ib-nél ez 1$ így ha pl egy 1000 dolcsis pozit nyitsz-zársz, akkor nem közel 2%-ot adsz a brokinak, hanem 0,2-t.
Az ilyen pici részvényekben való gyors ugrálásra szerintem az IB a legalkalmasabb (meg elég nagyok ahhoz, hogy a pénzed is aránylag biztonságban legyen)
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.