A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Köszönöm! Kitartás! Továbbra is bízom benne, azért is tartom és bővítgetem a pakkot. Viszont kitűztem egy időtávot, ha nem kezd megmozdulni, akkor le kell építenem ezt, mert elmegy a világ mellette
Én nagyon meg tudlak érteni!!!!!!!! A pénz arra van,hogy termeljen hasznot!!! Egy ilyen jó cégtől meg elvárható/lenne Hamarosan meg fogják húzni… Kitartást neked/nekünk
Nem remegő kézzel tartom, csak felbasz ez az érdektelenség. Sok van igen, majdnem 30k már. Tegnap már a privát bankár hívott, hogy tudna jobb befektetést. Picit nyűgös vagyok, hogy itt bassza az árfolyam a rezet.
Közel 2000 milliárdról van szó. Ha abból néhány tízmilliárd találja meg a BUX-ot (annyi megfogja!) és annak a 10%-a a kispapírokat, akkor az a pár milliárd forint is a napi 5-20 milliós kispapírokban csodát fog művelni még akkor is, ha mondjuk 3 hónap alatt érkezik meg.
Egy része igen, egy része nem. Vannak akik részvényeznek, de a közel 20%os hozamok miatt inkább az állampapír mellett döntött. Most másabb már a helyzet, visszatérhetnek a részvényekhez.
Lehet, bár érzésem szerint aki állampapírba tette a pénzét, azok zöme nem érdeklődik részvényvásárlás iránt, maximum sima befektetési alapba pakol át, olyanba, amilyet a banki tanácsadó éppen ajánl neki. De ezt csak szubjektíve gondolom, tényekkel alátámasztani nem tudom.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link