A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Majd akkor nézd meg mennyire lesz érdektelen ha a Posta biztosítóról Kiderül hogy milyen olcsón vették és mennyi hasznot termel… Én elégedett vagyok időm van ezt vártam egyszer majd meglátják ennyi.. Ráérek benne ücsörögni 2000 Ft óta folyamatosan veszem akkor is ráértem🤣🤣🤣🤣
Ami fontos lehet még és vártam tőlük választ: A Külgazdasági és Külügyminisztérium irányítása alá tartozó HIPA Nonprofit Zrt. arról tájékoztatta a Waberer’s Csoportot, hogya 2023-as évben kapott, jogi kötőerővel nem rendelkező debreceni raktárfejlesztési támogatási ajánlatot visszavonja,Magyarország Kormánya ezen beruházáshoz nem kíván támogatást nyújtani. A Waberer’s Igazgatósága a megváltozottfinanszírozási lehetőségek figyelembevételét követően azt a döntést hozta, hogy módosított műszaki tartalommal, de eredetiütemezési terv szerint, 2025. év végéig meg kívánja valósítani ezen raktárlogisztikai fejlesztést Debrecen ipari zónájában tekintettel ezen régióban megjelenő ipari beruházások várható logisztikai keresletére.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link