Ezúton jelezném az árfolyamot szándékosan lefelé nyomó, alacsony darabszámos illetőnek, hogy az MNB felé az árfolyam manipulációval kapcsolatos jelzés megtörtént. Ha hiányzik egy kis bírság, akkor csak így tovább…
Azért az érdekes, hogy 8-10 forinton volt a jegyzés, most meg 9 forinton eldobálják. Úgy, hogy előtte valaki 1 db ot vesz 9 ft-ért. Egész nap 10,5 ért is lett volna vevő, majd egyszercsak valakinek lesz 9 ft -ért is eladó. Érthetetlen. 10-ért nem adja de 9-ért igen.
Nem tudom mi értelme azoknak a részvényeknek, amiket bevezetnek, de nincs kötés vagy csak alig. Ha rajtam múlna, lenne valami szankció az illikviditásra.
Biztos nem ez lesz… Autowallis és társai. A fórum is halott. 3000 ft os kötés. Szép. Biztos semmi hátsó szándék nincs ebben. Mivé lettél magyar tőzsde….🥺😭
azt hittem szórakozol de rákerestem,, ilyen nincs Mancika maradt csak a cégnél, mindenki ott hagyta? mi van a korábbi vezérigazgatóval- nagytulajdonossal? ő miért tűnt el a cégből a tőzsdére lépés előtt?????
Az információs dokumentumban azt írják, hogy a vezérigazgató "Az Interfruct
Kft-nél, mint főpénztáros és irodavezető felelős volt 8 fő pénztáros napi elszámoltatásáért"
Tájékoztató/Információs Dokumentum 2022. dec. 21. 11:43 Szerző: VERTIKAL Group Zrt. A VERTIKAL Group Zrt. Információs Dokumentuma elfogadásra került a BÉT által. Csatolt dokumentumok:
BÉT Xtend Piaci határozat 2022. dec. 06. 15:50 Szerző:
Budapesti Értéktőzsde A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen
Működő Részvénytársaság 61/Xtend/2022. számú határozata a VERTIKAL Group
Zártkörűen Működő Részvénytársaság Információs Dokumentumának
jóváhagyásáról. Csatolt dokumentumok:
VERTIKAL Group Nyrt.